Hvordan få bedre selvtillit

For noen kan det være lett å si tydelig ifra hvis det er noe de vil ha. Som regel er det alltid disse personene som tar det siste kakestykket, eller som alltid får det som de vil. Men det er ikke alle som klarer å være like direkte og selvsikker som disse personene. Det er faktisk mange som sliter med selvtilliten sin, og for å være ærlig, så føler jeg meg også litt nede i blandt, men i dag tenkte jeg å gi dere 4 tips som i hvertfall gi deg mer selvtillt enn det du kanskje har nå og med tiden vil det faktisk se til å virke veldig bra, om du da følger disse enkle 4 reglene.

Vær bevist dine prioriteringer
Spør alltid deg selv
- Hva er aller viktigst for meg i denne situasjonen?
- Hva kunne jeg gitt for å få det?

Når du vet disse 2 tingene, vet du dine prioriteringer og kan med andre ord, Kjempe for dem.

Vær direkte
Vær simpel, ærlig og direkte

Hvis du er ikke er fornøyd med noe, si det direkte tilbake til den som er ansvarlig for det du ikke er fornøyd med og få det fiksa, før det blir noen problemer. Og så må du passe på at, når du har tenkt å si noe direkte, vær helt ærlig og simpel å forstå. 

Holdning og øyekontakt
Dere har vel ikke hørt ordtaket; Fake it til you feel it.
Sitt og stå med rak rygg og føl deg mer selvsikker, da bilr du faktisk mer selvsikker, men husk, det skjer ikke over natta, det krever tid og øvelse.

Når du snakker med en persom og er redd forå se dem inn i øynene kan det være lurt å enten se dem på panna eller nesa, altså, de vil få illusjonen av at du ser dem rett inn i øynene, og du slipper å se deg rundt om kring i rommet.

Bruk alltid jeg-form
Når du vil ha noen til å gjøre noe for deg; si aldri at du ikke gjør ditt og datt. Si heller at jeg har gjort dette, og jeg har gjort det andre, kan ikke du gjøre det neste? Du vil fort se at denne metoden er mye mer effektiv.

Hva synnes dere? Noen av tipsene som overasket dere? 

 6 kommentarer

Ann Lauren! :-)

13.08.2013 kl.13:05

Gode tips!

Silje Orre Olsen

13.08.2013 kl.21:52

veldig bra innlegg!

Rosa Meera

13.08.2013 kl.22:37

Silje Orre Olsen: takktakk!

Ida

13.08.2013 kl.22:54

det var gode tips! :D jeg er vel en av de personene som ofte liksom godtar alt andre sier fordi jeg ikke vil såre noen, men noen ganger må man tenke på hva som er best for oss selv :D

Rosa Meera

13.08.2013 kl.23:43

Ida Hollekim: så klart! Fint du tar poenget:) alle har og fortjener egne prioriteringer!

emeng

14.08.2013 kl.11:25

veldig bra innlegg! ♥

Skriv en ny kommentar

Meera/Rosa Thas, 15 år.

Jeg har blogga i tre år.
Blogger for det meste om:
Mote, bilder, hverdagsliv og det jeg interreserer meg for.
For kontakt/sponsing:
miniteblogg@gmail.com
hits