January favorites 2014

Jeg hadde egentlig tenkt å ta en video med Januar-favorittene mine, men jeg fant ut at jeg ikke hadde så veldig mange favoritter, så jeg valgte heller å skrive et innlegg. Kanskje jeg får flere favoritter neste gang...

 

SMYKKESAKER

Sist måned ble det brukt mange store sjerf og og jakker. Bak disse digre klesplaggen, kan det være vanskelig å legge merke til de små detaljene i et lite smykke og små øredobber. Derfor brukte jeg som regel bare denne ene klokka fra Marc jacobs som jeg fikk av pappa til jul. Det har vært en klar favoritt, for den piffer opp et hvert anntrekk og ser alltid bra ut. Jeg kan rett og slett ikke få sagt nok om denne klokka!

 

LIFEHACKS

Denne lille notatboka er noe nytt jeg begynte med dette året. Jeg bruker det til å skrive ned frister på innleveringer og forskjellige prøver som kommer. Den hjelper meg virkelig med å prioritere, så dette er noe jeg virkelig vil anbefale!

En annen ting som har vært nok så handy forrige måned har vært denne kremen. Jeg har faktisk tatt meg tid til å skrive et helt innlegg om denne kremen, så hvis dere skulle vært interessert i å finne ut mer om denne livredderen kan dere bare trykke HER!

INNKJØP

I januar pleier det alltid å være salg, og jeg pleier alltid å være raskt ute med å få kjøpt meg noe fin, men måneden har jeg egentlig ikke trengt sånn mange ting egentlig. Fikk vel det meste jeg trenger til jul tror jeg. Men noe fikk jeg kjøpt, det første ser dere under her og det andre finner dere HER

Denne kremen kjøpte jeg på The Body Shop. Jeg har ennå ikke fått testa den ennå, men GUD så godt den lukter<3


Denne glasskrukka kjøpte jeg på Åhlens. Rett og slett for å samle opp små mynter som bare flyter rundt omkring overalt:)

 

GAMMELT OG NYTT MÅL

Sist måned for min del, handlet kun om å klare å holde seg frisk. Derfor satte jeg meg et mål. Jeg måtte prøve å få drukket noe varmt hver dag. Dette har jeg klart! Wiii, applaus til meg<3 Jaja, nå er det ny måned og jeg må sette meg et nytt mål. Denne måneden har jeg tenkt at jeg må drikke masse vann hver dag. Dette er noe jeg ikke er så veldig flink til, så nå ha jeg funnet fram en flaske som jeg alltid har på rommet mitt. Bare det at flasken står på rommet, minner meg om å ta noen slurker fra flaska. 

 

Har dere hatt noen favoritter fra sist måned, eller satt dere noe mål for den kommede?2 kommentarer

karolineke

05.02.2014 kl.22:36

Nydelig klokke!

Rosa Meera

05.02.2014 kl.23:36

karolineke: tusentakk!

Skriv en ny kommentar

Meera/Rosa Thas, 15 år.

Jeg har blogga i tre år.
Blogger for det meste om:
Mote, bilder, hverdagsliv og det jeg interreserer meg for.
For kontakt/sponsing:
miniteblogg@gmail.com
hits