Last Month: April

Da har vi passert nok en måned og kommet inn i en ny. Men før vi fortsetter videre, kan vi stoppe opp litt og se tilbake på det gamle. Her har jeg et lite innlegg med noen favoritter fra sist måned...

Nå som vi ha på oss litt letter klær, er det også letter å se små smykker og tilbehør som vanligvis blir gjemt borte bak digre skjerf om vinteren. Dette smykke har jeg hatt på meg hver eneste dag, den siste måneden.

Om vi går over til litt sprekere farger har jeg denne måneden fått med noen nye saker. Denne neglelakken som blir en liten vri på den klassiske røde fargen, også et penny board som jeg fikk med rett før påskeferien. Jeg har brukt dem begge utrolig mye denne måneden, og er klar for å fortsette videre med det nå i mai...

Den siste favoritten er en bok med ett visdomsord, spørsmål, eller noe å tenke over hver eneste dag. Dette er også noe jeg fikk meg denne måneden, så det var ganske mange nye favoritter sist måned...

Var det noe inspirasjon å få i dette innlegget kanskje?


7 kommentarer

Beauty from Sweeden

Da har jeg klart å sette sammen det andre innlegget med innkjøp fra Sverige. Denne gangen er det mer kremer, masker, sminke og andre "hud" produkter som er tema:)

Disse er jo akkurat de samme maskene som vi har her i Norge, men der borte har de litt flere forskjellige varianter å velge mellom. Blant annet en type hårmaske/kur som kan brukes en gang også kastes. Jeg ble så klart litt nysgjerrig og kjøpte ganske mye forskjellig.

Og så var det disse tingene. Må bare få sagt at jeg aldri kan få nok av disse to tingene, men spesielt leppepomadene, de bruker jeg opp HELE tiden!

Til slutt kjøpte jeg en bodysplash fra Victoria's secret og en diger såpe som lukter utrolig søtt og godt.

I tillegg til dette kjøpte jeg meg en svart skinnjakke, som jeg selv ble utrolig fornøyd med, men jeg klarte ikke å få et fint bilde av det, så kanskje dere får se det siden, hva syns dere om innkjøpene?


4 kommentarer

Pakke i posten!

Wihii! Fikk endelig disse sokkene i posten! Gleder meg til å begynne å bruke dem<3


2 kommentarer

New in before prom

I morgen har vi ball! Kjenner at jeg gleder med litt, for i år er det vi som er de eldste!

Litt tidligere denne uka var jeg ute på senteret med en venninne av meg og kjøpte de siste småtingene jeg trengte. Det gikk for det meste bare til mange hårsaker egentlig. Strikker, fliseklemmerr, hårdpray og andre slike ting...

I tillegg kjøpte jeg også en braided bun-maker som er en top som er flettet, men den har jeg ikke åpnet fra pakkningen ennå, så dere får heller se det siden:)

Hva synnes dere?


6 kommentarer

Daily must haves

Hei! I går var jeg en liten tur innom RN for å kjøpe meg noen småting. Her kan dere se hva det er, ikk så mye, men alikevel nødvendig å ha i hverdagen.

Det første her pleier jeg alltid å bruke om jeg har en dårlig hårdag, for det får virkelig den kjedelige hestehalen til å se noe bedre ut enn det den egentlig gjør til vanlig.

Og nå som kuldegradene synker mer og mer nedover for hver eneste dag som går, er det greit å tenke litt på hendene våre, som ennå ikke har begynt å bruke votter. Husk å ha med dere håndkrem i veska! For dere vet at det ikke finnes noe verre enn sår på henda som kommer av kulde...

Eller kanskje det finnes en verre ting. Lepper som får sår på grunn av kulde, så ikke glem leppemaden heller!


4 kommentarer

Orkideer og andre hemligheter

Hei! I dag har jeg egentlig bare vært hjemme og det har ikke skjedd så utrolig mye spennende heller. Jeg gikk en liten tur ut i sta, men utenom det har jeg faktisk bare vært hjemme og gjort litt småting som rydding, lesing, øving til kommende prøver og rett og slett tatt alt med ro.

Ellers så ville jeg vise dere det nye stearinlyset jeg kjøpte for litt siden. Nå som vaniljelyset mitt ble ferdig trengte jeg et nytt et, og da falt valget på dette her. Det er i duften Orkide som er min favorittblomst.

Hva går det med dere da? Gjør dere noe mer spennende enn meg kanskje?


Ingen kommentarer

New in: schoolstuff

Hei! Det ble dessverre ikke noe tid til blogging i går kveld, så resten av innkjøpet kommer her. Det er mest skolesaker egentlig...

Noen som lurte på hvor jeg kjøpte dette eller?

Disse tusjene er jo helt perfekte for meg som bare klarer å øve til prøver med mange forskjellige farger og tegninger. hahaha:P

Disse pennene fungerer i allefall utrolig bra til både å skrive med og å tegne eller fargellegge med<3


2 kommentarer

Fall Make up

En litt varmere touch, av den klassiske høstsminken, da<3


4 kommentarer

Leather detail

Endelig er det fredag igjen! Har egentlig ingen planer for helgen, men det er alltid deilig med litt fri!

Kos dere videre!


8 kommentarer

Bjørnebær!

Hei!
I dag er det onsdag og over halve uka er faktisk overstått. Denne dagen har vært ekstra lang for meg, for jeg har akkurat stramma reguleringen så klarer med andre ord ikke å spise en eneste ting. Føles ut som om magen min kommer til skrumpe seg sammen til en liten rosin snart!

Uansett, her får dere noen bilder av noen bjørnebær jeg plukka som jeg ikke får spist.


2 kommentarer

New in: some accessorize

Hei!
Jeg var en liten tur innom senteret i går og kjøpte meg noen saker jeg ville vise dere.

Et lite teppe å ha under skrivebordet.

Kjøpte noen flere ting, men hva synnes dere?


12 kommentarer

Silver and gold

Gull, sølv og glitrende steiner må bare være en av de aller fineste oppdagelsene i hele verden!
2 kommentarer

Overstått

Som sagt, første dag er da overstått og jeg har faktisk fått gjort nok så mye i dag. På skolen fikk vi nye bøker, som vi måtte ta bokbind på. Egentlig ikke så mye mer som skjedde.

Her er skoene jeg brukte i dag. Svarte balerinasko med steiner på.

Etter skolen, gikk jeg en tur opp til postkontoret for å hente en pakke jeg hadde bestilt, men kan ikke vise dere hva det er ennå, for det er bursdagsgaven til pappa, og må ikke få vite hva det er. Men jeg kan gjerne vise dere hva det er etter bursdagen!

Ha fortsatt en fin dag!


6 kommentarer

Jeg så Bambi!

Hei! Det er noen uker siden det skjedde, men jeg tenkte å dele opplevelsen med dere uansett. Vi kjørte rundt ved Bygdøy, då vi kom over denne karen her! Bildet er egentlig fra en video, men hvem bryr seg?


8 kommentarer

Hei!

Hei! Jeg vet jeg lovte å vise dere bilder av hårklippen min i sta, men akkurat nå et det ingen andre hjemme, så vi får heller ta det litt senere.

Men før det tenkte jeg å vise dere et innkjøp jeg gjorde i dag. Det er bare en ting, men samma det. Vil vise dere det uansett.

En håndkrem med verden beste lukt, lime-vanilla. Og så er den så liten og handy, så den er skikkelig lett å ha med seg rundt i veska!


10 kommentarer

August Bilder

Hei! Tenkte å komme med noen sånne skrivebordsbilder for august. Det er bare å laste dem ned hvis dere vil, for jeg fant dem også på nettet...

Hva synnes dere, noen favoritter?


Ingen kommentarer

A little DIY

Hei! Nå som det er ferie og alt har man jo som regel alltid litt (eller som meg, veldig mye) mer tid til overs enn ellers, så jeg tenkte at jeg kunne bruke tiden til noe annet enn å sitte alene inne i rommet mitt og se på serier eller annet på pc-en.

Uansett, jeg tok med meg litt perlesaker og sånt ut på terrassen og begynte å lage meg et arbånd. Eller... det skulle bare vært ett armbånd, men det endte med 7 forskjellige saker...
Det siste armbåndet i hvit, brun og svart er ikke på dette bildet, men dere kan se det på bildet over...

Hva synnes dere?


Én kommentar

Sun Spray...

 Andre enn meg som elsker solkremer med kokkos-lukt?
Ingen kommentarer

Min favorittveske

Hallo! I dag tenkte jeg å vise dere min favorittveske og som mange andre jenter har jeg også ganske mange vesker, men her er ihvertfall favoritten min. Den svarte Marco Poloen!
Ingen kommentarer

My Perfume

Hei og god morgen sunshines! Nå har jeg og Maria endelig stått opp, spist og gjort oss noe klare for dagen.

I hvertfall, her er parfymen jeg bruker nå for tiden og jeg bare elsker den. Den lukter ganske mildt og minner litt om vannmelon og sommer, om dere forstår? Uansett Dott av Marc Jackobs. Kjempegod og passer perfekt til årstiden nå!

Hvilken parfyme bruker dere for tida?

Ingen kommentarer

I min veske!

Hei! I dag skulle jeg endelig vise dere hva jeg har i veska mi. Som regel pleier jeg bare å ha en leppepomade, solbriller lommebok, noen strikker og såklart mobil, men i blandt må jeg ha med meg macen også...

Så klart klarte jeg å glemme å finne frem mobilen når jeg tok disse bildene, men gjort er gjort...


2 kommentarer

My Mobile...

Dere som har har fulgt meg en stund her på bloggen eller instagram, vet vel hvilken mobil jeg har, men dere som kanskje ikke gjør det så har i hvertfall jeg en svart iPhone 4s, som jeg er utrolig glad i.
Hvliken mobil har dere?


10 kommentarer

Accessories

Mine smykker og tilbehør generelt er oppi små skåler som dette.Hva synnes dere?

Ingen kommentarer

Structured

Her om dagen satte jeg meg ned en liten stund og tenkte litt over hva jeg skulle blogge om. Så klart noterte jeg ned alt jeg kom på i en liten liste. I denne lista var noe av det første å vise dere dekslene jeg bruker for tiden, så her er de. "Dekslene jeg bruker for tiden".Noen favoritter?


5 kommentarer

Min mobil...

I dag fikk jeg bare veldig lyst til å vise dere hva slags pynt jeg har på mobilen, for det er så mange som kommenterer det;
 - Wow! Hvor er dekslet ditt fra? Det var utrolig kult!
 - Hvor mye kosta det? 
 - Er det fortsatt mulig å kjøpe det?
 - Hvordan setter du det der på egentlig?
 - Går det ann å bruke det flere ganger, etter at man har tatt det av? 

For å svare på alle disse spørsmålene:
1. Denne er fra Bik Bok og Tusentakk til alle komplimanger!
2. Det kosta rudt 50 kroner eller noe.
3. Ja, jeg tror det, kanskje ikke akkurat den jeg har, men de få hele tiden inn nye klistremerker, for det er dét det er.
4. Som jeg sa så er det en klistremerke, så det er bare å ta av plastikken og feste den på.
5. Jeg har tatt av og på denne her en del ganger, og det har gått helt greit, men det du huske på er å feste den på noe annet sånn at det ikke blir støvete og mister `limeet´ da. F. eks. Plastikken som kom med eller et hjørne av vinduet eller speilet ditt, kanskje?  Hva synnes dere?


Én kommentar

Blue BeatsDenne ukas innkjøp, hva synnes dere?

Ingen kommentarer

Piercing

Hei!
Jeg har ikke rukket å si det før, men viste dere at jeg fikk piercing på nevelen nå i ferien?
Jeg fikk det for akkurat 1 uke siden, og jeg er helt fornøyd med resultatet. Å ta selve piercingen gikk utrolig fort og jeg merket så vidt at nålen ble stukket igjennom navlen min. Ellers så har det ikke gjort så vont i ettertid heller. Det har bare vært litt ømt der, men det er vel bare noe man må overleve.

For å være ærlig, trodde jeg at det ville vært mye vondere enn dét det gjorde, både å ta selve piercingen, og i ettertid da, men jeg ble utrolig positivt overasket av at det ikke gjorde det.

Her har jeg bare satt sammen en kolasj av noen bilder fra weheatit


13 kommentarer

Denne uka

Her er innkjøpene denne uka. Det er ikke så mye, men tenkte jeg ville vise dere deet uansett.

Jeg har ikke bestemt meg helt ennå, men jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å kutte av det båndet som hører til denne lommen og bytte det ut med en tykk flette eller noe, for båndet på denne mobil- lommen er ganske bred og litt ubehagelig å ha på seg.


Én kommentar

New in this week

Fikk nye briller av pappa i går!
Hva synes dere?


6 kommentarer

Hello and good bye!

Hei! Nå tenkte jeg egentlig å gå ut en liten tur, men først ville jeg bare vise dere hva jeg har kjøpt denne uka.

Smykke// Bik BokØyenbryns palett// Viva la Diva


Én kommentar

Birthdaypresents!

Hallo alle søte lesere!

I sta var jeg på senteret sammen med venninna mi og vi tok mange bilder bådet på senteret og etter at vi kom hjem, men gjett hva som skjedde med de bildene da? Egentlig har jeg ikke noe svar på det, for jeg vet ærlig talt ikke hvor det har blitt av de bildene.

Håper dere heller har mye mer lyst til å se tingene jeg fikk i går i stedet for de tingene vi kjøpte i dag...


Jeffrey Campbell  LoveLoveLove 

Fikk også ett armbånd, to bukser, et rødt skjerf, lommebok, konfekter og 550 kroner.

Hva synnes du?


3 kommentarer

Hey You, kitty!

Herligste sokker, eller hva? Nei trenger dere ikke svare på nå, følte bare for å ta bilde av dem. Uansett, jeg var egentlig på vei ut døra nå, men så fant jeg ut at broren min, som da skulle bli med hadde noen lekser igjen, så da må jeg vente. Hater det. Det er liksom noe av det verste jeg vet om liksom. Venting altså, hvis noen lurte...

You know, that the reasom I am blogging right now. Tror forresten at jeg også skal få tid til å blogge senere i dag eller morgen tidlig eller noe.
 


11 kommentarer

New heels!

Hey! I dag fikk jeg endelig penskoene jeg skal ha på meg på ballet! Merket er Chilli og som dere ser er det ganske tykke og ikke så høye hæler heller, men det var disse jeg kjøpte, for jeg synnes det er så slitsomt å ha så utrolig høye sko når det er fest på skolen og sånt. Og når skoene ikke er såå høye kan jeg jo bruke de til flere annledninger enn bare fest... Hva synnes du?

Ellers så skal jeg gå ned og lage meg noe å spise nå<32 kommentarer

På tide nå...

Hei!

I går var eg o kjøpte de siste tingene jeg trenger til jul, I hope. Men da jeg på senteret kjøpte jeg også et deksel til mobilen min. Jeg har egentlig bestilt veldig mange og jeg trengte virkelig et deksel nå og de jeg bestilte kom jo aldri, så da tenkte jeg at det var på tide å kjøpe et. Nå har jeg i hvertfall noe som beskytter mobilen min og jeg er ganske så fornøyd med det!Hva synnes dere?


2 kommentarer

Innkjøp 281112

Overskriften sier de meste så jeg legger bare ut bidene jeg...

Tangle Teezeren kjøpte jeg på enklere liv. Dere vet jo hva det, men hvis det er ønsker kan jeg komme med et innlegg der jeg skriver mer om den. Øredobbene er ikke til meg, men de er i hvertfall kjøpt på glitter.


7 kommentarer

New Mobile

Yepp, da har jeg også fått meg iPhone. Jeg fikk den egentlig for 2 uker siden, men jeg kunne ikke begynne å ringe og sånt med den før i dag. Jeg har ikke så mange planer for resten av dagen, men jeg skal bestille noen deksler sammen med pappa etterpå. 

 

Noen ide om hvor jeg kan bestille på?

 


4 kommentarer

New perfume!

Yes! sier jeg bare inni meg nå altså<3

Pappa var i Nederland eller noe, nå i helgen. Så gjett hvem det var som kjøpte parfymer til meg! Han kjøpte også en svart blazer (har jeg stava det rett?), uansett han kjøpte også det til meg. Jeg skal prøve å få lagt ut et bilde av det.
Da jeg fikk det, var det som om det bare var klistra på et smil på meg, for jeg klarte ikke å slutte å smile<3


Ingen kommentarer

Så billig?

Jeg var en liten tur innom loppemarkedet i dag. Det er det korpset jeg gikk på før, som arrangerte det denne gangen, så jeg tenkte jeg måtte gå innom...
Jeg kjøpte ikke så veldig mye der, men det var veldig koselig der, møtte mange `gamle venner´ fra barneskolen, som jeg ikke har så mye kontakt med nå, men var uansett fint.

Yes! Fikk meg en nok så ny, eller ubrukt Kipling bag for 20 kr.

Som jeg sa, så både så og var baggen helt ubrukt... Eneste tegn på at noen hadde hatt den før meg var den fletten på glidelåsen. Jeg vet ikke hva dere synnes, men jeg er kjempefornøyd!


19 kommentarer

Ukas tips-ting du kan gjøre i høstferien

Hei!
Nå føler jeg at det har gått utrolig lang tid siden sist gang jeg oppdaterte meg, men tiden har bare gått fra meg. Jeg har ikke rukket å gjøre så mye i det siste. Uansett... nå tenkte jeg å ha ukas tips igjen og denne gangen er temaet hva man kan gjøre når kjeder seg nå i ferien...

Jeg orker ikke å si så mye om alt, men jeg bare ramser opp alt, for det er ganske mye man kan gjøre...

Du f. eks. Lese magsiner og bøker, være på Pc-en, lage mat eller som meg, bake? ehhm... Du kan gå ut på tur eller spille noe, du kan høre på musikk og kanskje tegne eller rydde rommet ditt som aldri blir ryddig, være med venner, eller være sammen med en god venn og for eksempel tullesminke dere, fikse håret på hverandre og negler og sånt?

Hvis du ikke vil være hjemme, kan man jo også gå ut og loke rundt om kring, hehe... jeg ville kanskje gått til butikken altså senteret eller noe.

Dette er faktisk ting jeg kan finne på gjøre når jeg virkelig kjeder meg, så det er ikke bare ting jeg driver og skriver her assa! Det blir fakisk ikke så ille hvis du gjør det sammen med noen. Dette innlegge virker veldig langt, men det er vel kanskje bare det som skjer når du ikke har blogga på sånn...1000 år ca...


Én kommentar

Ukas tips- rosa mac

Da kommer ukas Tips igjen.. Ja, dere skjønner vel sikkert at dette innlegget kommer til å ha noe med macen min å gjøre, men jeg sier det uansett. Dette innlegget skal da ikke akkurat handle om macen, men coveret. Jeg selv er utrolig fornøyd med det, og det med tastaturet som mange stusser over er bare det at de brikkene ikke egentlig er ment til et norsk tastatur. Men det går bra for meg. Jeg kjøpte egentlig bare det coveret utenpå macen, men jeg fikk med en sånn ting til tastaturet i tillegg

Det er vel ikke så mye å si om det...Sånn ser den `matten´ ut da. den er liksom bare å sette oppå alle tastene samtidig og jeg klippet av de stedene der den var feil, og så virker den helt fint...

That´s it, I think?

Ikke så mye mer å si i om det egentlig, men jeg kan vel tilføye det at jeg kjøpte det på ebay faktisk...

Er det noe dere vil jeg skal anbefale eller teste ut til neste gang? 


21 kommentarer

Bracelets

HeyHey!

I går hadde vi sånn Anti- mobbedag på skolen. Det var vel egentlig bare det at vi drev og snakket litt om betydningen av ordet mobbing og litt andre ting... Ja dagen i går var veldig kort og den slutta med at vi fikk et oransj bånd der det sto vennskap på.

Ellers så har jeg dusja og spist kveldsmat etter treninga som sluttet for en liten stund siden.
Snakkes!
Jeg tror det bare er for de som går i ungdomsskolen, men har dere sånn antimobbeuke hos dere? 


14 kommentarer

A little rainy day

Haha! De passer ikke akkurat til været, men disse øredobbene kjøpte jeg i hvertfall i Jamaica for ca. to år siden, men jeg har aldri brukt dem. Thats why I am using it today lizm<3

Ellers så tenkte jeg egentlig å blogge i sta, før jeg skulle på spilletimen, men da klikka nette så jeg gjør det heller nå... Jeg har vel ikke så mye å si uten om det at jeg er litt småsyk i dag... Merklig at det alltid er på tirsdager også egentlig. Du skjønner, vi har alltid te på bilblioteket på skolen vår på tirsdager... og av en eller annen grunn så er det alltid te de dagene jeg har vondt i halsen... Rart;P


15 kommentarer

Byfest i går

Hey!

Sorry for ingen blogging i går, men var litt opptatt... Jeg var først på sånn dansewokshop i fire timer på morningen og senere dro jeg til Sandvika. Det var en eller annen sånn byfest greie der, så dett var masse salg og mange gratisting det! Jeg tok ikke med meg kamera dit, for vi dro rett etter treninga, men her er bare et par bilder jeg tok etter at jeg kom hjem igjen.Morocconoil

Dette er vel egentlig bare et reklame blad eller no, men det er litt kule bilder og hårtips der<3

Jeg lagde hoppetau sammen med broren min, og de ble faktisk ikke så verst!
Ellers så er det ikke så mye som skjer, men jeg tror jeg kommer innom i kveld med Ukas, for det er veldig lenge siden jeg hadde det sist... 


2 kommentarer

3 stuffs and more

I dag var det shopping. Jeg kjøpte tre ting og jeg er utrolig fornøyd med alt...

Hjerte-solbriller fra Dorothy Perkins, i tillegg til at det fulgte med en liten lomme til dem. Og så kjøpte jeg noen øredobber fra Claire's

Og til slutt kjøpte jeg et par mørkeblå Toms, fraa... Sole Trader var det.


Én kommentar

The day lizm

Da er juli over og det er starten på august. Jeg har ikke gjort såå mye i dag, men vi var i et lite sted her kaldt kingswood. Det var ikke så mange butikker der, men Saru, danush og jeg var i to butikker kaldt New look og Select, i mens vi venta på at tanta mi skulle ta ut noen penger sammen med en annen.

Vi prøvde mange sko på New look...

...og noen solbriller på Select.
Snx<3


2 kommentarer

NEW!

Jeg var på verket med mamma i sta. Vi var på matbutikken og kjøpte mat og sånt, men vi var også hos frisørsalongen kaldt, ehh... jeg har ikke peiling, men der var jeg i hvertfall, og mamma kjøpte en ny rettetang til meg! Det er en ghd, så den var ikke akkurat billig for å si det sånn...hehe

Her er det man fikk med da... Den røde vesken som man kan ha rettetangen og de to løypene i, en hårføner og den digre, røde boksen som lå i den svarte, men jeg har ikke bilde av det her...

Nice?


4 kommentarer

Pedikyr

Hahah...
Tror jeg har verdens styggeste tær, men de er i hvertfall lakkert med en sommerlig farge...


6 kommentarer

New nails

Både brunfargen og sølvglitteret er fra ginatricot.
Hva syns du?


9 kommentarer

Natta

Etter at jeg nå den siste uka har lagt merke til at det er litt mangel på saker i sminkepungen og rommet og sånt bestemte jeg meg altså å gå opp en tur til Vita for å handle.

Helt øverst er det to sakser. Den til venstre er en sånn hårtynner, mens den andre kan brukes helt som en vanlig saks. Så er det en utrolig myk sminkebørste, men jeg vet ikke merke, falt bare for mønsteret og det at den var så glatt. Og så kjøpte jeg en mørkeblå øyenskygge og en dip liner. I tillegg til alt dette fikk jeg bare en kupong som kan byttes til mange forskjellige Mary Key produkter.

Nå må jeg legge meg. Har en lang dag i morgen med både fotoshoot og shopping.

Meera


16 kommentarer

Nytt armbånd

Hey!
Jeg har egentlig aldri likt denne vårens møte. Du vet den koleksjonen med mange farger i striper. Jeg mener ikke at det egentlig er noe galt med det. Jeg mener bare at jeg ikke føler det er helt min stil, alikevel kjøpte jeg et armbånd i dag som jeg egentlig ikke synnes er så ille...

Hva synnes du om armbåndet og hva er dine meninger om den nye kolleksjonen?

Meera


Ingen kommentarer
Meera/Rosa Thas, 15 år.

Jeg har blogga i tre år.
Blogger for det meste om:
Mote, bilder, hverdagsliv og det jeg interreserer meg for.
For kontakt/sponsing:
miniteblogg@gmail.com
hits