Måneden som gikk...

Hei! I dag tenkte jeg at jeg ville ha et lite tilbakeblikk på den siste måneden. Jeg tror jeg deler dette ut på to innlegg, så her er det første!

Forrige måneds mål: DRIKK VANN!
Dette kan jeg med stolthet si at jeg har gjort! Jeg har tatt med meg en flaske med vann uansett hvor jeg har gått og på den måten har jeg også drukket mye mer vann den siste måneden enn ellers.

Når vi snakker om å drikke vann kan jeg begynne å snakke om hva som har vært handy den siste måneden. Nemlig disse tre tingene. Jeg vet ikke om det bare er en sær greie fra min side, men jeg føler jeg drikker mye mer når jeg ser hva jeg drikker, derfor har disse flaskene vært til smak den siste måneden. Alle flaskene er bare glassflasker fra matbutikken.

 

Det nye målet denne måneden er noe litt vanskeligere, i hvertfall for min del. Det nye målet er at jeg være vegetarianer i en måned. Jeg er spent på å se hvordan dette kommer til å gå egentlig! Tror dere jeg kommer til å klare det?

Månedens innkjøp
Dette er kanskje ikke et innkjøp, for det var ikke noe jeg bare var og kjøpte på butikken. Det var en av bursdagsgavene jeg fikk på bursdagen min. Uansett er jeg fornøyd:)


7 kommentarer

Thrift That Thing!

I dag begynte vi med et prosjekt på skolen som kommer til å vare i ca 15 uker, altså helt til sommerferien. Jeg hadde egentlig tenkt å strikke ferdig en genser jeg begynte på for lenge siden, men fordi tema er design, redesign og gjenbruk kunne jeg altså ikke det. Læreren sa at jeg måtte lage noe helt selv uten å følge noen såkalt "oppskrift" så nå er jeg litt på jakt etter inspirasjon og ideer til ting jeg kunne prøvd å lage...


2 kommentarer

De første vårtegnene

Ja nå er det ikke lenge til sola begynner å titte frem, dere!!


Ingen kommentarer

Chill day

Hei! I dag har vi teoretisk sett, hatt fra skolen. Grunnen til at jeg sa det på den måten var rett og slett fordi alle måtte innom skolen en gang i løpet av dagen, men det var bare for å ha en liten elevsamtale med læreren i ca 15 minutter, før man kunne går hjem igjen.

Jeg hadde min samtale halv ti, så jeg hadde hele dagen på meg etter at jeg var ferdig med det. Jeg har faktisk fått gjort flere ting jeg har tenkt jeg måtte fåtte gjort, så det har bare vært deilig å få en dag fri, sånn midt i uka!

Ha fortsatt en fin dag!
6 kommentarer

Pukka Chai!

Det har egentlig ikke skjedd sånn veldig mye spesielt i dag som jeg føler er veldig viktig å dele med dere. På skolen så vi på en film, som jeg tror de fleste av dere har hørt om, nemlig Romeo.

Det var veldig koselig å sitte å se på en film midt på skoledagen for en gangs skyld!

Jaja, nå har jeg tenkt å lage meg en kopp Chai også se og gjøre meg litt klar før vi går ut...


Én kommentar

Exercise now!

Hei! Som mange av dere allerede har forstått er det fredag! Jeg startet på skolen i dag og som veldig  mange andre, har jeg blitt veldig daff etter juleferien. Derfor tenkte jeg å komme med en liten motivasjon til både dere og megselv, med litt treningsmotivasjon.


2 kommentarer

Skrivesperre...

Nå har det jammen meg gått noen dager siden jeg virkelig fikk satt meg ned og pusta ordentlig ut. Da jeg skrudde på macen i dag, begynte jeg å lure på hva for noe interresant jeg skulle skrive tll dere denne gangen. Det er utrolig mye som har skjedd i det siste. Jeg har vært på besøk eller fått gjester hver eneste dag denne ferien, så jeg har nok av ting å fortelle dere. Men når sant skal sies, tror jeg ikke akkurat at det er så veldig interresant å lese om, eller hva mener dere?

 


4 kommentarer

God morgen!

Som i overskriften vil jeg ønske dere en god morgen. Kanskje det er ettermiddag for de fleste av dere, men etter en utrolig lang kveld i går har jeg akkurat stått opp. Det er så lenge siden jeg har våknet opp på denne tiden av døgnet...Tror sist jeg gjorde det var i midten av sommerferien, da jeg ikke hadde så mye å gjøre?

Uansett, nå er det farsdag og jeg må kanskje stå opp for å si hei til pappa og ønske ham gratulerer med dagen...


10 kommentarer

Geek time!

Planene for resten av dagen er vel ikke serlig spesielle. Jeg skal for det meste bare skrive ferdig en rapport i gymen, øve piano og kanskje se litt på tv til kvelden...


4 kommentarer

When school takes over

Hey! Did you do the homework?
What homework?
The one we...
Quick, get me a pen!


Ingen kommentarer

En Berg-og dalbane

De siste dagene har været vært helt i sin egen lille tankeboble.

Det startet vel på lørdag da det var skikkelig strålende vær med både sol og varme til søndag, da det bare var skikkelig kaldt ute.

Så mandagen med SNØ! (Bildet over...) Og gjett hva det er i dag!
Øs pøs regn. Det er som om vi Jar vært innom alle årstidene på bare fire dager...

Hvordan er det hos dere?


4 kommentarer

Lese bloggen din?

Dere vet hva det innebærer, ikke sant?
Bare å legge igjen en kommentar, så tar jeg en tur innom bloggen deres!


10 kommentarer

Love you

Hahaha! Her om dagen, faktisk noen uker siden. Så jeg og venninna mi en utrolig søt dame ute på byen, som matet fuglene. Hvor søtt er ikke det!?

Det ble litt om og, men før jeg fikk tatt bildene. For jeg måtte både tenke på å ikke få med ansiktet til damen, samtidig som jeg måtte vente på forbipasserende, men til slutt fikk jeg 2 helt greie bilder egentlig.
Hva synes dere?


4 kommentarer

Pang!

Hei! I dag har skolen endelig begynt igjen etter høstferien og jeg kan jammen innrømme at jeg ønsket vi på mystisk vis hadde flytta til Drammen nå. De har nemlig ferien denne uka de...

Uansett, dagen i dag startet med et smell da mamma kom inn på rommet mitt kl. 08.00 og spurte hvorfor jeg ikke hadde stått opp ennå. Så da var det jo bare å fyke opp av senga å hoppe oppi buksene før du rakk og tenke eller noe... Jeg glemte foresten å fortelle dere en viktig detalj... Skolen starter 08.15 hehe.

Her er noen bilder jeg tok etter skolen i dag.


2 kommentarer

Fly away

You know you could fly when no one else does


6 kommentarer

Teen sorority

Hei, hei folkens! I dag er jeg hos venninna mi Pathujah om dere klarer å uttale det... Hahaha, ny utfordring:P

Uansett, vi hadde en liten fotoshoot i sta ig vi fikk noen bra bilder som jeg tenkte å dele med dere litt senere, men frem til da har dere disse bildene.

Sorority genser...

Hva synnes dere?


8 kommentarer

Verdens top problemer

Hei alle sammen!
I dag tenkte jeg at det var på tide med et nytt innlegg med noen av verdens top luksusproblemer, for dere vet hva man sier? Når en har alt, klager man på alt.

Når du skal på shopping og alle parkeringsplassene er opptatt, utenom de som er helt bakerst og borterst i hjørnet. Vet dere hvor slitsomt det er å gå de ekstra 20 meterene!?

Når du mister mobilen rett på fjeset imens scroller nedover med den når du ligger. Det må være noe av det som gjør mest vont, for man er så uoppmerksom på at det kommer til å skje.

Når isbitene i drikken din har smelta før du rekker å ta en slurk! Det smaker akkurat som saft med alt for mye vann i...


2 kommentarer

Jeg vil lese din blogg!

Rainy days feels like the worst, but they aren´t

Legg igjen en kommentar, så tar jeg turen innom bloggen deres. Og kanskje, bare kanskje blir det en liten linking også...

 


9 kommentarer

Faith and believe

Hei!
Ingen anelse om hva jeg skal gjøre i dag, men ville bare dele to bilder av broren min med dere... Dere skjønner, vi pleier noen ganger å gå sammen til nærsenteret, og av en eller annen grunn har han det alltid så travelt. Både til og fra.

Men uansett. Jeg vet det er litt random dette spørsmålet, men er det noen av dere som vet forskjellen på ordene faith og believe? Betyr ikke det det samme?


4 kommentarer

Jeg vil lese bloggen din!

Hei! Jeg har ikke så mye å gjøre i dag, så jeg lurte på om jeg skulle lese noen blogger i dag. Bare legg igjen et spor av det selv i kommentarfeltet, så skal jeg ta turen innom!Kos dere videre i dag!


2 kommentarer

Leseløve

Endelig er jeg ferdig med den første tentamen denne terminen. Norsk bokmål, jeg hater det, for det skal jo alltid være artikkel i bokmål, og det er det jeg er absolutt dårligst i. Hele hodet mitt er jo kun fylt av massevis av historier, så det er så vanskelig å konsentrere seg om bare å skrive fakta...

Uansett, i går øvde jeg sykt mye, så nå håper jeg virkelig på en god karakter!

Forresten så lurte jeg på en ting, er det mange av dere som skal til One Direction konserten?

3 kommentarer

Syk, trøtt og på fartaHei alle sammen!
Du vet den følelsen du får når du endelig får gå inn i en varm dusj, etter en lang dag eller tur ute i skauen. Aww, det er bare den beste følelsen<3

Uansett. Helgen har vært utrolig lang. Jeg har vært med på en type konfirmasjonsleir. Det går ut på at vi konfirmantene liksom er flyktninger hele helgen, uten mat og andre viktige gjenstander som mobil og godteri. Men vet dere hva? Jeg overlevde, og nå er bare 3 dager med skole og 3 viktige prøver før vi tar helgen.

2 kommentarer

Ready to GoI dag er dagen. Nå er jeg på vei til konserthuset for absolutt suste skjekk, altså generalprøve! Jeg kan ikke huske at jeg har fortalt dere om dette, men jeg skal i hvertfall danse, om noen lurte...
Ønsk meg lykke til, søtinger<3

3 kommentarer

Hey!

Jeg hakket nettop isen og måket bort snøen utenfor døra, eller inngangen hjem, om du skjønner. Det er så herlig å tenke at vi er midt i våren nå, og nesten all snøen er borte nå, det er bare litt snø her og der i skyggene, men ellers så har det virkelig begynt å bli varmere nå, tror det er på tide å legge bort boblejakkene og heller finne frem solbrillene.

Friday, it´s my day!


7 kommentarer

Linke deg kanskje?

Er du med?


17 kommentarer

Maybe Tomorrow?

Ville bare fortelle dere at jeg nå har begynt å svare på spørsmålsrunden. Jeg er nesten ferdig, så svarene kommer vel antagelig til å bli postet ut i morgen. Kanskje, kanskje?
2 kommentarer

On the Run

Hei!
Nå har jeg nesten kommet meg over første dagen i uka. Har øvet masse på spansk, for jeg har prøve i morgen, men føler fortsatt ikke egentlig at jeg er så klar til den. Det er 3 hele kapitler, så det er en del å øve på...

Nei, ellers så er det straks trenging nå, så da er det bare gjøre seg klar nå. Sees!


2 kommentarer

Linking!

Tenkte å ha noen nye blogger å følge nå, for jeg føler jeg har begynt å bli litt lei av de jeg leser nå. Så der er bare å legge igjen en kommentar, så kommer jeg til å velge 3 stykker som jeg kommer til å linke her i løpet av morgendagen eller noe.

Hvilke blogger pleier dere å følge?


3 kommentarer

This day...

Er egentlig på vei ut døra nå, men tenkte jeg hadde litt tid, for mamma skal kjøre oss, men hun er ikke helt klar ennå.

Jeg skal gå og bade på Drammensbadet sammen med Pathujah noen andre som vi venter på nå, så kan vel egentlig ikke si at jeg bare venteter på mamma


Har begynt å bli så mye lysere ute nå, og kjenner virkelig at det ikke er lenge til våren nå!


8 kommentarer

Er det bare meg eller?

Vanligvis pleier jeg å like tirsdagene, det pleier å være en kort skoledag, lite lekser, masse tid, mye fritid. Denne tirsdagen... Supertreig! Hva skal liksom det bety spør du kanskje? Ikke så mye egentlig. Det er bare det at vi har mange prøver som jeg egentlig ikke føler meg helt forberedt på. I morgen for eksempel har vi to timers skriveøkt og smafunnsfagprøve i den første verdenskrigen! Jeg vet ikke engang når den var! Og så er det den dumme semmesteroppgaven i mat og helse. Men det verste... Det er at vi skal avslutte det hele med en to-timers lang matteprøve. Tror virkelig lærernes motto er at; det ikke skal være prøvefri før det faktisk er fri...
8 kommentarer

Is that True or Not?

Da har jeg kommet over tosdagen også da! Bare i morgen før helga<3


Jeg skal spille i konsert etterpå, så ønsk meg lykke til da! 

Sant eller usant?

  1. Jeg hater å ha på meg neglelakk.
  2. Det absolutt verste jeg vet om er at ting ikke går som jeg vil.
  3. Jeg har bare sola meg tre ganger i hele mitt liv.

5 kommentarer

Svar og sånt...

 

Finally I thought about those quetions... Hvilke lurer vel kanskje du på, men det skal jeg fortelle deg. Hvis du blar litt lenger ned og ser et innleg som jeg skrev på onsdag for ca. 5 dager siden vil du se det. Et innlegg som heter `Sant elle usant?´
Skal jeg bare begynne da?

 

Sant eller usant?

  1. Min favorittrett er taco. Usant. Jeg liker best enchiladas, er det sånn man skriver det?
  2. Iphonen som jeg har nå er den sjette mobilen jeg har fått, selv om alle de andre mobilene jeg har brukt virker. Sant. Hehe, liten drittunge kan man vel tenke...

Det var mange som svarte rett, men her er den jeg trakk og som da fikk linkingen sin denne gangen.

Dere kan trykke på bildet for å komme inn på bloggen hennes.

 

 

 


5 kommentarer

Isn´t love and hate really close to each other?

Jo, det er det jeg har hørt. Det der med at kjærlighet og hat er utrolig nære hverandre, men noen ting irriterer meg bare så utrolig mye at man egentlig ikke trenger å diskutere det. Se på dette for eksempel...

  • Jeg kan jo starte med det å få papirkutt. Det skjer litt i ny og ne, og allitd når du minst forventer det, men å få FIRE papirkutt på under en uke er ikke bare kjipt.
  • En annen ting som irriterer meg er når folk går rundt og sier at de kunne gjort ditt og datt bedre enn det de gjorde. Dette kan være alt fra at man sier at man kunne skåra to mål ekstra på den siste kampen, til at man egentlig kunne fått en bedre karakter i ett eller annet fag. Jeg pleier egentlig ikke alltid å tenke så mye over dette, men når noen faktisk er MYE bedre enn deg selv, og så kommer de og klager... Da skjønner jeg liksom ikke hva jeg skal si til dem. At det er bra det de fikk, eller ikke bry meg så mye, eller hva da liksom?
  • Den tredje tingen som jeg irriterer meg masse over er vel egentlig bare ett luksusprøblem, men hvor ofte har ikke dere hatt to forskjellige ting dere bare ikke klarer og bestemme dere over? F. eks. 2 forskjellige kjoler, eller sko, ringer, neglelakk øredobber, osv..? Dette skjer i hvertfall med meg, og jeg synnes det er en av de absolutt vaskeligste situasjonene jeg kan komme i. Jeg vet det høre utrolig dumt ut, men skjer det aldri dere da?

Haha... Jeg hater egentlig å skrive slike kalgeinnlegg, men det er bedre å få ut alt på ett innlegg enn å drive og småklage på flere innlegg...


Én kommentar

En liten oppdatering...

Hei!

Akkrat naa er jeg paa vei hjem igjen! Det blirdeilig aa komme hjem og ikke alt maset med treige pcer og saant. Jeg tror ikke jeg faar blogga kl. 00.00 og jeg har heller ikke tenkt sa mye paa nyttaarsforsett i aar saa vi faar vel bare sehvordan det nye aaret blir for meg. Uansett saa ville jeg bare si at jeg sikkert kommer til aa legge ut  svarene paa spoorsmaalsrunden i morgen eller noe, men foor det saa blir det et innlegg med bilder og saant med aaret som har gaatt...

Ingen kommentarer

Special event!

Akkurat nå er jeg på skolen og er antageligvis i en RLE-time med mindre det skjer noe annet, men jeg tenkte det var på sin plass å la dette innlegget komme ut akkurat. Hvis du ikke har fått det med deg så er det 12. 12. 2012 nå. Og ikke bare det. Jeg skrev dette innlegget  i går, men da stillte jeg det slik at det ble publisert 12 minutter over 12 også. Nå er det vel sikkert ikke alle som bryr seg om dette, men jeg synnes det virker litt spesielt slike dager. Men det er jo derfor jeg tok meg tiden i går for å skrive dette innlegget

Hahah! fikk en pakke av pappa i går. Det ikke det som er på bildet, men noe anne. Det er en liten og en ganke stor og det friker meg ut at jeg ikke vet hva som er oppi:o


Ingen kommentarer

Nearly like freedom

Hei!

Nå er jeg egentlig kjempeglad eller lettet, på e måte. Alle tentamner er over nå og nynorsktentamen som vi hadde i dag gikk faktisk mye bedre enn forventet. Det er ikke så lenge til jul heller, så det er nesten ingen lekser nå. Det er bare en liten prøve i Spansk, men det tror jeg skal gå ganske bra! Ellers så vel alt helt fint egentlig. Ikke noe nytt som har skjedd, utenom at jeg har klippa meg, men det er ikke så mye da. Ca 3-4cm. men jeg måtte klippe det nå for håret mitt var så slitt, men det er ikke klippa så mye at det synnes veldig godt.

Tror kanskje jeg får tid til å blogge igjen etter på!


8 kommentarer

Come back for full!

Hei! Tenkte kanskje det var på tide å oppdatere seg igjen. Nå har jeg virkelig kommet i skikkelig julestemning og ikke minst så skal jeg da lage sånne havre boller etterpå. Det er utrolig koseig og jeg kommer sikkert til å lege ut bilder av hvordan det blir siden.

Forresten så ville jeg bare si at nå som jeg har så ryddig rom så har jeg da plass til kameraet og stativet og sånt til å være oppe i rommet mitt så da blir det sikkert mer blogging også. Blir jo alltid ispirrert av å ha kameraet i rommet og sånt, så som håper jeg på mer blogging, i hvertfall etter fredag, når alle tentamener er over!


Ikke spør så mye om kamera, selv om det er et bilde av kameraet der. Kan så og si nesten ingen ting:P 


11 kommentarer

This first advent day

I dag har jeg mange spennende ting! Rydda rommet og øvet til tentamen i morgen... Kjempegøy! eller hva?

 Det kom i hvertfall noe godt ut av det da. Jeg har virkelig fått rydda rommet mitt og dere får sittert en video av rommet, som jeg har fått mange spørsmå om å ha...


9 kommentarer

Inspiration

Akkurat nå er jeg på Sandvika videregående. Det er dritgøy her. Nesten ingen ting å gjøre her, bare masse tull og tøys egentlig. Vi har pause nå og alle her har jo en mac hver, så da er det bare å blogge. Elsker hvordan det er her. Utrolig mye frihet, og mye vi får tid til.

Vi skulle prøve å lage en sånn inspirasjons collage, så her ser dere mitt resultat. Jeg tok alle bildene fra weheatit.


2 kommentarer

Blogglysten da...

Dere har vel sikker merka det, men jeg har virkelig ikke blogglyst nå om dagene. Det blir automatisk sånn, rett før jeg har mange prøver etter hverandre. Nå er det liksom bare kvelden igjen, før tentamen i morgen. Jeg vet at jeg egentlig har øvd, mer enn nok, men det er på en måte noe som får meg til å føle at jeg ikke er helt klar. Det  har liksom gått så fort. Nå vil jeg  bare ha det overstått egentlig, sånn at blogglysten kommer tilbake sammen med hverdagen.

Nå har jeg faktisk sittet  her ganske lenge og skrevet ned ting jeg kan blogge om litt fremover, så nå skal jeg prøve å gjort det, og prøve å blogge noe hver dag!


5 kommentarer

Some colour

Tenkte å legge ut et bilde av en plante vi har hjemme i stua. Det er ikke noe spesielt med den, men da jeg gikk ned til stua i sta, så jeg liksom kontrasten mellom denne lyse og fargerike planten her inne, og mørket ute. Det har virkelig begynt å bli skikkelig mørkt ute nå for tida. Klokka er ikke mye mer enn fem, (eller tre som den var da jeg tok bildet), og ute ser det liksom ut som midt på natta eller no.

Er det mørkt hos dere?


3 kommentarer

Dreamless nights

Nei, jeg har virkelig ingen ting å si. Jeg har vært utrolig dårlig de siste dagene, i tillegg til at det har skjedd så mye på skolen også, så jeg har egentlig ikke hatt så  mye tid til noe. har egentlig ikke hatt noen inspirrasjon til å blogge, så jeg tente det bare var best at jeg ikke blogga noe i det hele tatt. But anyways... Jeg tror jeg går på skolen i morgen og blogginga kommer sikkert riktig på plass igjen innen neste uke for jeg begynner å føle meg litt  bedre nå.

Jeg skal forresten en tur innom frisøren i morgen eller på lørdag, så da får dere sikker se hvordan det blir!


9 kommentarer

Inne i varmen med tøflene på

Ja, da er det ikke mandag som jeg holdte på å si, men onsdag... Hmm, dager og uker går så utrolig fort nå. Det er ikke lenge til vi er ferdig med tentamen, og så er det jul! Har virkelig begynt å tenke på jul, midt i all den snøen og kulden som har kommet i det siste...

Nå må jeg fortsette med leksene mine, men dere får kose dere resten av kvelden


Én kommentar

Back to this again

Da er det endelig fredag igjen. Pleier vanigvis å være utrolig glad, men det er noe med det regnværet der ute som bare visker bort alt glede og ja, snø. I går var det skikkelig slappsete og i dag er det helt borte og høsten er tilbake. Jeg hadde virkelig begynt å glede meg til masse snø og vinter, og så kommer det bare og visker bort alt...

Nå ble dette kanskje ett klageinnlegg, noe jeg både hater å skrive og å lese, men jeg hadde ikke noe annet på hjerte akkurat nå. Jeg heller prøve å komme med noe annet litt senere i dag eller i helgen<3


6 kommentarer

Beste skoledag!

I dag hadde vi fri fra skolen og det var utrolig deilig og ikke stå opp av en vekkeklokke på morningen, sånn som man gjørø ellers i ukedagene!

Jeg sto opp rundt 12-tida og spiste frokost før jeg gjorde ferdig den drama teksten. Så, ja... Nå er den levert og jeg har resten av dagen til absolutt alt og ingen ting<3


9 kommentarer

Zoombie

Etter å ha stått opp syv i dag tidlig føler jeg meg ikke lite trøtt altså...


Ingen kommentarer

Fagartikkel?

Dette innlegget ble forrhåndsskrevet

Hey!
Nå skal jeg straks ut, og kommer om en times tid eller noe, men jeg ville oppdatere bloggen først... Jeg har ikke akkurat noe spesielt å si, men jeg blogger nå, for jeg har ikke tid til å blogge etterpå for da må jeg jobbe med norskleksa. Vi har en innlevering til fredag, i tillegg til mattepøve og  fremføring i engelsk på tirsdag, og så videre, og så videre... Skolen kan virkelig være et slit i blandt.

Haha! Denne har jeg egetlig hengt opp i rommet mitt som en inspirrasjon for å trene, men det fungerer jo nesten til alt 


Ingen kommentarer

Sitat!

Hey!

Sorry for at jeg ikke er så flink til å blogge så regelmessig, men jeg prøver... Akkurat nå må jeg starte med leksene så jeg slenger bare ut dette sitataet her 


Ingen kommentarer

Oppdatering før, i kveld?

Nå kom hjem for en liten stund siden nå, men det var ikke det jeg skulle si... Det er ikke sånn veldig viktig, men jeg ville bare si at jeg tror jeg legger ut Ukas tips i dag, for jeg kommer ikke til å være hjemme hele helgen. Vi skal til ett eller annet fjell og jeg vet ikke helt når vi kommer på søndag... Så da vet dere liksom det da;P

Ellers så vet jeg ikke helt hva jeg skal si... Forresten, er det bare meg eller synnes dere også at jeg virker litt blek på det bildet? Hmm... Håper ikke jeg holder på å bli syk igjen. Det er noe av det verste jeg  vet.


4 kommentarer

Lekser og skolen og sånt

Da har hverdagen begynt for fullt igjen, med både lekser og trening og alt som hører til hverdagen ellers... Jeg hadde forresten min første mat og helsetime i dag. Det var dritkjedelig for vi hadde bare teori i dag og vi fikk tusenvis av ark og sånt, men neste uke er det vår tur til å være i kjøkkenet og lage mat!

 


6 kommentarer

Fotoredigering på iPad

HeyHey!
Jeg har absolutt ingen ideer om hva jeg skal gjøre. Føler meg egentlig bare veldig sliten etter en veldig lang uke som på en måte har gått utrolig fort...
Jaja, jeg er veldig dårlig til å forklare noen ting i blandt, så bare glem det jeg sa. Uansett, i sta lagde jeg kake og jeg kan blogge om det litt senere for nå villedet vise dere et bilde jeg redigerte i sta, for jeg lastet ned et nytt fotoredigerings program nå nettopp...

Dette er da originalen, og man trengte egentlig ikke å redigere det så mye, men ville bare prøve...

Og her er da de to bildene jeg redigerte.

Hva ble best, orginal nr 1, eller 2 eller 3?


13 kommentarer

Almost up to 800 comments

Da er det den vanlige konkuransen igjen da... Den som da gir meg kommentar nr. 800 vil få en liten bloggvurdering og link til bloggen sin her på mi blogg. Så Da er det bare å kommentere da! Og husk at det er større sansynlighet for at akkurat du vinner, hvis du kommenterer flere ganger, og det trenger ikke å være på dette innleget heller...

Lykke til


12 kommentarer

Half to 1000

Sofie er jenta bak bloggen som handler om mote, innkøp og hverdag, men også hun som ga meg kommentar nr. 500! Jeg vet det er mange av dere som sikkert har kommet lang over det for lenge siden, men for meg er det nå og jeg er egentlig ganske stolt. Dere finner forresten bloggen til Sofie her.


4 kommentarer

Straks ut

Har akkurat spist frokost og vet egentlig ikke hva jeg skal gjøre. Satt og spilte på ipad-en selv om jeg egentlig er dritlei av spillene på den. Jeg må få lastet noe nytt på den. Kansje en annen gang... For jeg skal ut med mamma nå, men jeg kommer sikkert innom blogge i kveld <3


Én kommentar

Books and stuffs

Hello!

Har fått noen ting fra Norli...


Det første er altså to engeskbøker som pappa kjøpte fordi han vil at jeg skal lese mer engelsk, jeg kjønner ikke hvorfor han maser så mye om det, men han vet vel sikkert best... Og så fikk jeg en ny tegneblokk/bok og en fancy tegneblyant. Det fulgte med sånne lapper, sånn at man kunne skrive på navnet sitt og lime det på blyanten, men jeg tegnet altså hjerter på den for det var egentlig ikke nok plass til å skrive på navnet sitt der. Har du lest noen av de to bøkene? Jeg ha faktisk lest Matilda før, men det var på norsk


5 kommentarer

Bloggvurdering?

Hello!

Skal begynne å svare på resten av spørsmålene fra spørsmålsrunden, men før det ville jeg bare informere om at jeg nå har nesten 500 komentarer nå så jeg har tenkt å kjøre den vanlige konkuransen med den som gir meg komentar nr. 500 får en liten blogg vurderig. Skriv litt om boggen din sånn at jeg vet hva den handler om...
14 kommentarer

Litt av en dag!

Hola!

Gjett hvem som vokna kl. 8 i dag?
Meg.

Jeg vokner opp og ser at klokka allerede har blitt åtte! Da var det bare å rive av seg pysjen og ta på seg det første man ser før jeg går  til badet og pusser tenna som fy... og så gå tilbake til rommet for å hente sekken og så løpe ned for å lage seg noe å spise før jeg tar det med seg og spiser det på veien til skolen. Vi startet 8. 15 og jeg rakk det akkurat! litt av en kick start for meg for å si det sånn. Jeg som er vant til å somle så fælt på morningen...

Dagen blir jo bare bedre og bedre med regn når jeg kommer hjem også vet du;P


4 kommentarer

IXUS vip-blogger

Hey!

Er med på en konkuranse om å vinne dette kule kameraet.

Jeg har lyst til å bli en ixus vip- blogger fordi det virker mye bedre at man har et kamera med wifi sånn at mann kan laste opp bildene rett fra kameraet til blogg, facebook, twitter også videre. Da slipper jeg alt maset med at jeg ikke kan finne kortleseren eller kabeler og så videre...

 

Meera

ix5vip

Ingen kommentarer
Stikkord:

1. Sommerdag

Yes! Nå er det sommer. Det er ikke like varmt som i forige uke, men det var jo helt ekstremt da... Jeg skal uansett ut og kose meg i sola! Hvordan er været hos dere?

Meera


3 kommentarer

On work...

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3693149/minite?claim=nsvw7b8s6ew">Follow my blog with Bloglovin</a>

 

Dette er bare et rart innlegg jeg må legge ut for å fikse noen greier på Bloglovin...


4 kommentarer

kjap!

Hey!

Kan du gjette hvor jeg er hen?
Ikke...?

 Ok da. Kom akkurat fra pianoen, og pappa måtte stikke innom Lefdal.

Må stikke...

Hade! 


2 kommentarer

300 kommentarer

http://mailendb.blogg.no/

Ja, den som ga meg den trehundrede kommetaren er henne her. Hun blogger ca to ganger om dagen og bloggen er veldig ryddig og ikke så rotete og vanskelig å forstå. Vis du har litt tid kan du vel gå innom...

Har du lest denne bloggen før?

Meera


2 kommentarer

Nytt Design

Ja, jeg holder på med saken, men det er en smule problematisk.... Jeg får det til, men det er litt vasnkelig.
Jeg er ikke helt ferdig, men jeg holder på.
Jeg er ikke helt sikker på hvilken jeg skal ha, men jeg tror jeg går for den grå, kanskje.....
Hva syns du hittil?


6 kommentarer

April!

Hey!

Jeg blir alltid så glad når jeg står opp om morgenen og ser dette ut av vinduet. Sol, varme, sommer og blå himmel. Det er sånt som får oss til å smile, i hvertfall meg. Når vi snakker om det så lurte jeg på en ting. Nå er det april, men i går var det jo 1. april, altså aprilsnarr. Ble du lurt i går? Jeg ble det faktisk ikke... Yeah! Det var faktisk ingen som prøvde å lure meg i går og det er bare bra, for jeg blir alltid lurt...

Jeg kommer kanskje innom litt senere i dag.

Meera


4 kommentarer

Kvelden

Hey!

Jeg fikk fikset dem. Ikke akkurat det beste, men det er bedre enn ingen ting.Jeg var på senteret i dag. Jeg skulle kjøpe bursdagsgave til broren min, men jeg var ikke helt sikker på hva. Jeg fikk altså ikke kjøpt noe for jeg er ikke sikker på om jeg skal være slem mot han å kjøpe en bok til ham eller noe fint....Jeg tror jeg går for å være slem for han får sikkert noe sikkelig dyrt av mamma og pappa....

Hvordan var din dag, skal du noe spess i morgen?
Jeg tror jeg skal til Lørenskog så jeg må få øvd til lyrikkprøven nå for den er på mandag!
Hade<3

Meera
2 kommentarer

Plain nails

Hey!

Har tenkt å gjøre noe med neglene mine. De er ikke superlange, men nok til at jeg kan lakke dem... Har akkurat fått fjernet den turkise fargen fargen fra neglene mine. 

Pleir du å ha neglelakk til vanlig?
Jeg føler at jeg nesten alltid har et spesielt mønster eller farge eller noe på neglene mine.

Meera 

 


Ingen kommentarer

Pretty shoes

 

Hey<3

Ja, her er de. De to søteste skoene i verden. Et hvitt par converse og et rosa par vans. Jeg har jo mage andre også da, men disse er favorittene.
Hvordan ser dine favoritter ut?

Meera


Ingen kommentarer

Teknisk museum

Hey!

Ja vi var på teknisk museum i går. Det var helt greit egentlig. Jeg kom på gruppen med teknologi og design som varte i ca 45 minutter. Etter det kunne vi bare gjøre det vi selv ville der etter å ha spist. Jeg chilla bare der sammen med Thomas og Johannes. Vi gjorde ikke mye, men vi gikk bare litt frem og tilbake her og der før vi gikk til kaféen på slutten og kjøpte oss en slush vær.
Jeg tok egentlig mange flere bilder, men det er for det meste bare køddebilder så jeg ser ingen mening i å legge dem ut...

Hva skjedde hos deg i går?

Meera


2 kommentarer

Gleder meg til i morgen

Hey!

Sorry, har ikke vært her på en stund. Heldigvis redda Pathujah meg i går sånn at det ikke ble så altfor stor mellomrom mellom forige gang det kom et innlegg.

Ja jeg sitter her og ser på Lilyhammer nå etter en lang dag, så jeg tror vel ikke jeg har så mye mer å si nå. Jeg skal strags gå til sengs nå så jeg sier bare god natt!

Jo! Så ville jeg bare si at jeg skal begynne å jobbe i morgen! Det skal egentlig være på mandager, men fordi det er første gang er det i morgen. Skal prøve å fortelle mer når jeg vet mer om det....

God natt!
Har du hatt en grei dag eller?

Meera


Ingen kommentarer

Her igjen

Hey!

Sorry for at jeg ikke har vært her på noen dager, men jeg rakk det bare ikke.

Her er to topper jeg kjøpte på tirsdag.Ja og det siste jeg skulle si er at Pathujah Venninna mi skal begynne å blogge her. Jeg vet ikke om det er så ofte, men et par ganger....

Snakkes

Hva skal du i dag?

Meera


Én kommentar

Så Søt

Hey!

Tenkte jeg skule komme innom, så her er jeg altså.....

Her er noen bilder som jeg egentlig skulle legge ut på lørdag, da jeg var hjemme hos Pathujah, men PC-en hennes var rar så det fungerte altså ikke. Men tilbake til bildene.... Fordi hun ikke kunne komme til meg sødag 19. ga hun meg heller bursdagspresangen nå sist helg.

En rosa genser fra bik bok


Nam kake! Og strikker. Akkurat 20 stykker

Elsker fargen på genseren!
Hva synnes du?

Meera

 


6 kommentarer

Hallo og God Natt

Hey!

Det er liksom meningen at jeg skal sove nå, så jeg skal prøve å være litt rask. Ja det var vel ikke egentlig noe spess jeg ville fortelle, men jeg får ikke sove....

Sorry, men her skulle det vært et bildet av den rosa mobilen min som jeg ikke har rukket å laste ned ennå....

Ja, jeg hadde tenkt å legge det ut fordi jeg bruker en mini rosa samsung mobil for tida. Htc- en har en liten feil som må fikses. Så inntil da blir det samsung på meg.

Hvilken farge er det på din mobil?

I morgen starter skolen igjen så jeg må legge meg nåååå vis jeg skal ha en sjans til å kunne stå opp i morgen tidlig med min døgnrytme nå i vinterferien....

Meera

 


Ingen kommentarer

Kjeder meg!

Hey!

Vet ikke helt hva det er jeg skal blogge om nå, men jeg tenkte å komme innom fordi jeg kjeder vettet av meg oppe. Det betyr altså at Pathujah ( ja jeg vet det er et vanskelik navn, men) hun er altså oppe og øver på et eller annet skuespill. Og fordi jeg var så dum å være med henne har  jeg altså funnet ut to ting....

1- Plastikkstoler kan bli veldig ubehagelig å sitte på etter en stund.
2- Det er kjedelig å se på noen som øver.

Så stakk ned hit fordi jeg visste det er en pc her et sted. Og ja jeg fant den etter en stund. Ellers kunne jeg jo ikke ha blogget her, så det var egentlig litt teit sagt, men. Neeei..... Jeg har vel egentlig ikke noe jeg skulle sagt som et `men´ egentlig.

Se en kattunge<3

Så hva gjør egentlig du?

Meera

 


2 kommentarer

Kung fu panda

Hei!

Sorry for at jeg ikke fikk blogga i går, men ingen form for nett fungerte. Ingen TV, ingen telefon og ingen blogg. Ja. Det varte ikke hele dagen, men det var borte lenge nok til at jeg faktisk ikke gadd å kjekke om nettet fungerte da det faktisk gjorde det.

Ok, la oss glemme det. For nå er det ferdig. Akkurat nå sitter jeg å ser på Kung Fu Panda 2 med lillebroren min Kavin. Egentlig følger jeg ikke så mye med for det er vel ente gang vi ser på denne filmenpg jeg begynner å bli litt lei..... 

Her er Tigress nesten helt på slutten....(bildet er feil vei da)

Hva er dine planer resten av dagen?
Jeg tror vi skal på besøk til noen...

Meera


4 kommentarer

Frokost og snacks

Hey!

 Var ikke sikker på hva dette innlegget skulle handle om så det blir vel sikkert ikke så mye å lese om her da....

Frokost....

Jeg og mamma skal se en film. Så jeg gjorde klart en skål med is og brownies til meg.

Ja det var vel det. Vi skal se på film nå så jeg tror jeg må stikke nå.

Når sto du opp i dag?

Meera

 

 


3 kommentarer

Hallo, hallo

Hei!
Nå blogger jeg på mobilen for det var akkurat. Nå jeg sto opp. Jeg kjenner at jeg fortsatt er litt trøtt, men nå til jeg stå opp.

Ja, det er mønsteret på dyna mi. Og så må jeg bare beklage at det ikke kommer noen bilder fra bakken igår fordi mobilen min klikka og kameraet ikke var der.....

Gjorde du noe spesielt i går?

Meera


Ingen kommentarer

må gå....

Hey!

Må strags stikke så dette blir vel egentlig et kjapt innlegg i farta, for vi skal strags spise og så skal vi til bakken. Egentlig litt sent, men vi avtalte at vi skulle gjøre det nå så da ble det bare sånn.

Må stikke.... Hade

Hva er dine planer for resten av dagen. 

Lover å legge ut bilder siden

Meera


Én kommentar

Atter en ny dag

Hallo!
Jeg våkna nettopp, men har ikke stått opp da.....
Jeg er som regel alltid eller nesten alltid trøtt og litt sur på morningene, men i dag var jeg helt våken og utvilt, og da jeg åpnet øynene mine, var det første jeg så min søte lille bamse.

God morgen!

Har dere noen planer for dagen?
Jeg skal i i hvertfall en tur til slalombaken med noen venner. Skal prøve å ta noen biler der.
Snakkes!

Meera


Ingen kommentarer

Gaver kansje?

Hey!

Som dere kanskje vet, fordi jeg har sagt det så mange ganger den siste uka, så hadde jeg altså bursdag i går. Jeg fikk ikke sånn dritmange ting akkurat, men jeg er mer enn 100 % fornøyd med tngene jeg har fått....Hvis vi starter helt øverst så er det altså en stemme-gaffel-ting som jeg egentlig ikke vet hva heter, men jeg klarte å miste min forrige så det var bare flaks at jeg fikk en ny.

Det neste er et gavekort fra Ginatricot og da kan jeg også føye til at jeg fikk mange penger av andre også.

Og til slutt. Det aller beste. En Macbook pro 13 tommer sammen med cover og tråløs mus, som jeg fikk fra min familie såklart.

Det er helt grit å bli 14 egentlig.
Hva fikk du sist bursdag?

Meera<3 


2 kommentarer

Siste innlegg

Hey!

Ja dette blir siste innlegg på denne bloggen med denne pc-en for nå har jeg fått en ny. Det er en mac og jeg har tenkt å legge ut bilder av alle gavene mine, men jeg tenkte at jeg måtte si hade til denne PC-en. Såå hade... HAr ikke akkurat sånn dritmye å si. Så nå skal jeg endelig få startet den nye pc-en. Har ikke rukket det ennå fordi jeg hadde besøk av Abiramy i hele dag...

Snakkes!
Nå skal jeg bruke mac-en.

Meera


Ingen kommentarer

Bursdagsbarnet

Hey!
Har egentlig lagt meg, men jeg jeg tenkte jeg måtte komme innom. Jeg har fått mange gaver som jeg tror jeg skal få tatt bilder av og lagt ut i morgen.
Hva har du gjort i dag?
Har du også ferie?
Nå må jeg legge meg...
Natta!


Ingen kommentarer

Kake?

Hey!

Er nesten ferdig med kaken... Den er egentlig ferdig, men den må stå en stund til fordi den fortsatt er veldig bløt på den ene siden=D

 
4 kommentarer

Dagen før DAGEN!

Hey!

Nå er det ikke lenge til. Tenk jeg er 14 i morgen. Jeg gleder meg helt sykt. Jeg vet ikke helt hva planene er for i morgen, men vi får besøk av noen gode familie venner. Jeg kjenner jeg er veldig rastløs og lurer bare på om jeg får det jeg ønsker meg eller ikke.

Håper jeg får en ny pc/ Mac for denne her er treig og dårlig..
Er det lenge til du har busdag?

Meera


Ingen kommentarer

Mista min ugle

Hey!

Har egentlig ikke noe spess å blogge om så jeg tenkte å fortelle dere at jeg har vært så flink at jeg har klart å miste minnebrikken min. Det er en kjempesøt, liten ugle som jeg kjøpte på Norli i sommer. Jeg håper jeg finner den igjen for den var veldig bra og helt klart praktisk å ha. Jeg tror ikke jeg har noe bilde av den, men jeg skal prøve å søke etter et bilde av den nå.....

Her er et bilde av jeg fant. Den ser helt lik ut bare at den egetlig er mørkebrun og ikke grå som den ser ut som her....

Jeg er faktisk ikke helt sikker på om jeg har klart å miste den eller om jeg rett og slett har klart å rote den bort.
Har dere forslag om hvor jeg kan lete etter den?

Meera


Én kommentar

Lillyhammer

Hei!
Har hatt en lang dag og endelig har jeg pause. Ikke så lenge da for jeg må snart legge meg, men nå sitter jeg her i stua og ser på Lillyhammer. Jeg pleier egentlig ikke å interesere meg for sånne program, men jeg kjenner en av de som spiller der og da må jeg jo liksom bare se på det....

Har du hatt en fin onsdag?

Meera


Ingen kommentarer

Hvorfor nynorsk

Hey!

Nå er jeg nesten ferdig med den nynorske fortellingen min, men jeg må skrive ferdig slutten. Det for bli i morgen fordi jeg er såå lei av ordboka akkurat nå. Jeg kan vel si det sånn at jeg har slått opp ca 1000 ord den siste uka i disse to ordbøkene.....

Jeg bruker som regel mest den rød boka, men noen ganer bruker jeg også den andre....

Hva synnes egentlig du om nynorsk?
Jeg vet i hvertfall hva jeg synnes om det....

Meera


Ingen kommentarer

Min ugle

Hei!

Har akkurat gjort ferdig noen samunnsfag lekser nå. Har egentlig ikke noe spess å gjøre for jeg sitter egentlig og ser på TV o da er det veldig vanskelig å blogge....

Her er et av favoritt smykkene mine. Jeg vet at dere ikke kan se hele genseren, men det var den jeg brukte i dag.

Hva synnes du om smykket?

Meera

 

 

 


3 kommentarer

UKM

Hey!

I går dansa vi på UkM og vi kom videre. Vi tok det ikke sånn drit alvorlig eller noe assa, men nå har vi altså kommet videre til semifinalen! Den vil bli holdt et eller annet sted i Lørenskog, men jeg tror ikke vi kommer videre til finalen, men det er vel fortsatt gøy.

Jo, UKM står for Ungdommens Kultur Mønsting eller no, og er en type konkuranse der man kan komme og vise frem noe som man selv føler for da. Jeg vet ikke egentlig hva premien er vis man vinner, for vi meldte oss egentlig bare på for å få sjansen til å danse forran publikum.

Neste gang er i Mars vis jeg ikke tar helt feil og da vil det være Fylkene.
Har du vært med på detter noen gang?

Meera


3 kommentarer

Fredagskos og siste test

Hey!

Har egentlig ikke noe å blogge om nå, men i sta var jeg på en type generalprøve-øve-ting til i morgen. Oj det ble en litt rar formulering, men det jeg mener er at jeg skal danse på Sandvika sammen med noen andre jenter i morgen tidlig og så var vi egentlig ikke helt ferdig med koregrafien av dansen... Den siste øvelsen altså=D

Eller har jeg egentlig bare kost meg med en skål med is og et topp blad.

Jeg orket ikke å ta et bilde av blade, så jeg søkte bare på logoen. Jeg så mange kule hår tips som jeg kanskje kan få lagt ut bilder av vis jeg får prøvd de ut en gang da.

Leser du noen blader? Hvilket?

Meera


Ingen kommentarer

Skolen i dag

Hey!

Føles ut som en evighet siden sist jeg var her... Jeg vet ikke om det er sånn, men det føles ut som om denne uka har gått ganske fort samtidig som hver dag i seg selv egentlig har ganske treigt. Nå er ikke jeg helt sikker på om det jeg sa ga mening, men det jeg mente var at uka har vært kjedelig, men alikevel har gått dritfort.

Men... Over til noe annet. Vis du ser litt opp kan du se et sektordiagram. Det er hva vi gjør i matten nå for tida. Det er ikke så gøy, men det er bedre enn å sitte med de vanlige oppgavene som vi gjør boka. Vi gjør det på exel så det er ikke mange som gjør det de skal. De bare tar opp en anne fane og sitter på Face eller det som måtte falle dem inn....

Hva høydepunt for deg?
Mitt var spanskprøven. Den var ikke like vanskelig som jeg trodde så jeg håper jeg skårte høyt.

Meera


Én kommentar

Some new things

Hey!

På lørdag var jeg på senteret og jeg tenkte liksom at jeg ikke fikk lagt ut noen bilder av det jeg kjøpte så hvorfor ikke bare gjøre det nå...

Bildet over er en brun neglelakk som jeg kjøpte på Gina tricot. Og på bilde under ser dere meg med en genser fra Pieces og bukser fra Cubus.

Det ble et lit rart bilde da...

Jeg kjøpte faktisk noen flere ting, men jeg gadd ikke å ta bilder av dem.

Hva synnes du?

Meera


Én kommentar

Ny frebruarheader

Hey!

Jo, i går eller på lørdag så lovte jeg at jeg skulle legge ut noen headere sånn at dere kunne velge selv, men så tenkte jeg heller at jeg bare skulle legge ut denne og heller vente med de andre for jeg tenkte at det passer med hjerter når det er februar. Noe som minner meg på at det ikke er lenge til jeg har bursdag! Det er ca to uker til da... AWESOME! I am going to be A Fjortis Lizzm

Hva synnes du?

Meera


Én kommentar

Natta....

Hey!

Har laget noen headere i dag. jeg er ennå ikke helt sikker på hvilken jeg skal sette så jeg tror jeg legger ut to, tre av dem i morgen. I tillegg til det må jeg få lagt ut videoen som jeg lagde for ca tre uker siden. Så mye å tenke på, så lite man rekker....

 NATTA! Skal strags gå å legge meg nå.

Meera


Én kommentar

Opp i flammer

Hei!
Nå sitter jeg her oppe og leser en av verdens beste boker. Vi er egentlig hjemme hos en familie, men jeg har ikke stort å gjøre for de har bare en sønn og han er liksom bestis med lillebroren min som er 5 år yngre enn meg.....

Jeg anbefaler dere alle å lese denne serien fra Suzanne Collins.

Eller har du lest den alt?
Meera


Ingen kommentarer

Kjipern

Hey!

Her sitter jeg altså. I rommet mitt på en fredag og gjør lekser...

Neida. Jo jeg gjør jo lekser det er ikke det. Det er bare det at det virker så kjipt å måtte gjøre det nå liksom. Jeg gjorde litt av den igår, men jeg er ikke ferdig med å skrive ferdig historien min og jeg må gjøre det nå for den må leveres inn før kl. 19.00 i dag.

Så her sitter jeg og skal prøve å gjøre den ferdig. NÅÅÅÅÅ!!!!!!!

God helg!
Hva er dine planer for resten av kvelden

Meera<3

 


Én kommentar

Nesten ferdig med eventyretHey!

Nå har jeg tenkt ut hvordan eventyret mitt skal være. Og det eneste jeg nå må gjøre nå er å få skrevet ned  historien. Den skal leveres i morgen så jeg må få skrevet det ned nå!

Snakkes

Har du skrevet noen bra historier i det siste? Jeg tror jeg skal legge ut historien her om en stund...

Meera


Ingen kommentarer

Samfunnsfagsprøven

Hei!

Vi hadde samfunnsfagsprøve i dag. De fleste spørsmålene var ganske lette egentlig utenom de siste da;-) Der måtte vi drive å plasere hendelser i riktig rekkefølge og hvem som hører til hvem og sånt, men jeg syns den gikk bra og jeg skårte høyt. Den var jo på PC så vi fikk karakteren med en gang!

Ellers har jeg ikke gjort stort i dag. Jeg har tegnet litt på tegningen som må leveres inn på mandag og litt andre prosjekter som må levers inn snart. Egentlig en litt daff dag for å si de sånn.

Hva har du tatt for deg i dag?

Meera 


2 kommentarer

Bilder fra lørdag

Hey!

Nå skal jeg prøve å være litt rask, men ikke så rask at det blir et dårlig innlegg. Jeg tenkte å legge ut noen bilder fra da vi drev å ordna oss før ballet på lørdag og sånt fordi jeg lovte dere det og her er de. Jge prøvde å legge dem ut før nå, men jeg rakk det ikke i går og i dag har jeg brukt den meste av dagen med å være sammen med Emilie.  Men her er i hvertfall bildene!

My perfect nails<3 Det er forresten en ny neglelakk fra Gosh eller no

 

Her er Mari og Emilie som bestemmer seg for hvordan de skal pynte seg.

 

Her er den endelige donuten til Una.


Sorry for at bildet er snudd, men hvis du snur hodet ditt litt på skrå mot venstre vil du da se først Selma så Christina etterfulgt av meg i den rosa kjolen og så Emilie... Egentlig var Mari også der, men hun er borte og Una er jo den som tok bildet så det ble ikke alle alle som kom på bildet da...

 

Og så var det fyrverkeri ved elleve tida da....

God natt!

Liker du å pynte deg?

Meera


Ingen kommentarer

Skoleball, Jenter og Parfyme

Hey!

Legne siden sist. Har ikke fått blogga og det er jeg veldig lei meg for, men jeg har bare ikke fått tid. På tirsdag lagde jeg ferdig en litt dårlig video av alle svarene på spørsmålsrunden.

I går var det skoleball og jeg og fire andre jenter var hjemme hos Una og sminka oss og fiksa oss sammen. Jeg tok faktisk noen bilder, men jeg tror jeg venter med å legge ut bildene før i neste innlegg...

Ukas pafyme er:

(trommevirvel......)

Dritbra<33

Snakkes!

Gjort noe spess i helga?

Meera


Én kommentar

Søndags film og godteri

Hei!

Har ikke akkurat noe spess jeg ville si, men jeg bare kom innom. Vi skal strags se en fil og imens de andre klarer å bestemme seg for hvilken så tenkte jeg at jeg i hvertfall kunne rukket å lage et innlegg så derfor er jeg altså hetr nå.

Dagens parfyme er bare denne her som er fra Paris Hilton og den lukter ikke så ille, men jeg liker den ikke så godt fordi jeg alltid får følelsen av en eller annen såpe når jeg tar den på meg.... Derfor bruker jeg som regel denne mest som en type deo da=D

Hva er dine planer for resten av helga?

Jeg burde egentlig øve litt på spansk, men jeg orker det rett og slett ikke.

Meera


2 kommentarer
Meera/Rosa Thas, 15 år.

Jeg har blogga i tre år.
Blogger for det meste om:
Mote, bilder, hverdagsliv og det jeg interreserer meg for.
For kontakt/sponsing:
miniteblogg@gmail.com
hits