Pastel interiour

Drømmer meg litt bort her...


4 kommentarer

The last flower

Jeg vet ikke om dere husker denne lille planten her. Det er en liten orkide som jeg har hatt inne på rommet mitt siden konfirmasjonen i sommer. Og i dag falt den siste blomsten av planten, så nå er det bare blader igjen. Jeg må få se å klippa ned litt av den, sånn at den kan begynne å vokse igjen.


6 kommentarer

Heartshaped candle

Er ikke dette verdens søteste lille lys?


4 kommentarer

Lazy sunday

Hei! Denne dagen har for det meste gått til rydding, men jeg fikk endelig tatt bilde av julegavene jeg fikk (finally) så jeg regner vel med at det vil komme ut i løpet av morgendagen...
Ingen kommentarer

Clean up the mess, please

Ja, som overskriften sier er jeg pent nødt til å rydde rommet mitt nå. Det har vel egentlig bare hopet seg opp mange ting her og nå har jeg ikke annet valg enn en skikkelig rengjøring her...


Ingen kommentarer

New in!

Hei, hei!
Sist helg kjøpte mamma en utrolig søt pute til meg. Det er kanskje ikke den peneste puten jeg har sett, men GUD så myk den er!

Om dere ser på bildene under, er det den brune pelsputen som er ny i samlingen min...

Hva synnes dere, dere har vel ikke noe lignende?


8 kommentarer

We all have had it...

The feeling when your room is clean, neat and look nicely


2 kommentarer

Nytt objektiv

Hei! Overskriften sier som sagt nytt objetiv, men det er ikke et hvilket som heltst objektiv. Det var var objektivet jeg kjøpte til pappa. Helt sikker på at dere vil like det!

Haha! Gikk dere på det?

Som dere skjønte var det da ikke et helt ekte objektiv, men et objektivkrus...


4 kommentarer

Hanging Here

Jeg kom over dette bildet for litt siden og må helt ærlig talt si at jeg synnes den er skikkelig stilig.

Hva synnes dere?


4 kommentarer

Gårsdagen...

Hei! Nå er konfirmasjonen min over og jeg hadde det kjempefint! Koste meg masse og fikk mange fine ting. Jeg tenkte å legge ut et innlegg litt senere i dag med tingene jeg fikk, hørtes det greit ut?


Ingen kommentarer

Dagens outfit 130713

Dere kan vel bare tenke dere hva jeg har drevet med i dag...
Vi driver å pusser opp litt. Og med det mener jeg pussing med sandpapir og vasking, før vi begynner å male noen rom og trapper.

Håper dere har hatt en strålende dag!


Én kommentar

Mitt nattbord

Wow! Stilig eller hva?
Jeg tror dere tok poenget, jeg har ikke noe nattbord, men grunnen til det er rett og slett fordi bordet mitt står rett vedsiden av senga mi...

Ellers så holder jeg på med en video nå! Den ble ferdigredigert for litt siden, så nå er det bare å legge den ut:)

Én kommentar

Screensaver

Tenkte jeg skulle dele min påske-bakgrunn. Jeg synnes den er så søt<3


2 kommentarer

Wow!

Hei! I går fikk jeg virkelig shina rommet helt, så det vil vel helt sikkert komme noen rom-videoer snart... Kanskje, kanskje?

Hahahah, hadde virkelig god tid i går, rakk å gjøre masse, blandt annet å teipe igjen bøker som ikke satt ordentlig sammen, lage en Mars-collage, Rydde litt mer, sortere litt i klesskapet mitt og ikke minst, bruke over halve tida av ¨ryddingen¨ på å hoppe rundt i rommet mitt å danse til sanger jeg liker som går på radioen...


Én kommentar

Planing

Hei! Jeg fikk akkurat vite at jeg har bokomtale i norsk, neste uke. Så da er det bare å legge bort denne boka her for en stund, for den er ikke serlig ¨norsk¨ for å si det sånn. Jeg må starte på en helt ny bok, for jeg hadde nettopp bokomtale i den forrige boka jeg leste nå litt før vinterferien. Er ennå ikke helt sikker på hvilken bok jeg skal velge, men det kommer mest sannsynelig til å bli en bok på 367 sider som heter; Ekstremt Høyt og utrolig nært.

Vi har heller ingen lekser denne uka så jeg har masse tid nå, så jeg får se om jeg får rydda litt i rommet mitt, før jeg begynner å lese...

2 kommentarer

Some Inspiration

Jeg vet ikke hva dere pleier å gjøre, men for å få en grei start på uka pleier jeg å gjøre litt forskjellige ting. I dag ble tema inpirrerende bilder, så da tenkte jeg å dele noen bilder som jeg synnes inspirrerer meg.
17 kommentarer

New in 050213

I det siste har jeg kjøpt noen småting til rommet mitt litt her og der.

 

Muffinskrukkene er jeg bare såå foreldket i<3

Dette skiltet fikk jeg av pappa i helgen og henger nå trygt over senga mi 


4 kommentarer

Princess designVet ikke om dere har fått det med dere, men jeg har da fått et nytt design. Det fortsatt noen små forandringer jeg må gjøre, men det orker jeg ikke å fikse nå. har jo tross alt tid etter skolen i morgen også.

Hva synnes dere?
Likte dere prinsessedesignet mitt? 


Ingen kommentarer

Desembermåneden da

Ja jeg vet ikke med dere, men dette er noen ting som jeg forbinder med jul. Det er så klart mye mer, men fant ikke alltid de beste bildene av alt så her kommer en collage med noen bilder som helt sikkert kommer til å inspirrere meg denne måneden. Det er nesten et bilde eller ord for hver dag denne måneden!
Ingen kommentarer

Design

Er det noen som har sett det nye designet mitt? Uansett, jeg driver og jobber med det nå. Jeg er ennå ikke helt sikker på om jeg er helt fornøyd, men vi får se...

Noen tanker om designet? Jeg er ikke ferdig ennå og jeg må bytte bildet på sidebaren, header og sånt, men hva syns du hittil?


Ingen kommentarer

Ops...

Hello!

Jeg skal snart legge meg, men jeg kom plutselig på at jeg helt har glemt resten av spørsmålsrunden... Jeg hadde en sånn del 1 svar, men har altså bare glemt bort de to andre delene som hørte til på runden... Smart ass, Meera! Hva skal jeg gjøre med meg egentlig? Uansett så skal det komme snart.

Har foresten tenkt å lage en stor kolasj `skrev jeg det riktig? Det virker feil´ Uansett, den skal ha mange bilder av forskjellige cupcakes. Får hjelp av venninnna mi Marielle som sa at hun kunne lage den til meg! Er hun ikke bare verdens beste? Jeg føler ofte at det er så slitsomt å sitte å klippe og lime inn forskjellige ting for jeg vet liksom ikke hvor jeg skal legge hva, så det var bare best å høre at hun ville gjøre det for meg<3 Tusen Takk Marielle!

Meera

 


4 kommentarer

Fancy kjøleskapsmagnet

That's right!
Det passer bare så bra inn nå som jeg prøver å få banket inn litt kunnskap i mitt hode. Nei da... Jeg sittet og øver til årsprøven i naturfag og spansk som skal være i morgen, men jeg føler bare at jeg glemmer det jeg har lest med en gang jeg leser noe annet.

Noen som føler det sånn i blant?

Meera


Én kommentar

Puter del 1Hey!

I går var jeg på shopping. Du vet en sånn dag når du må handle masse ting...
I hvertfall så kjøpte jeg mange ting og det er veldig mye forskjellig, så jeg tenkte at jeg kunne dele kjøpet inn i flere innlegg sånn at det ikke blir så mange bilder på bare ett innlegg.

Her er i bagen min når jeg hadde to av disse tre putene i den...

Jeg kjøpte puter og trekk separat på princess, sånn at jeg kan bytte hvis jeg skulle bli lei... 

Her er Follow me klokka som jeg må få hengt opp her i rommet!

Likte du klokka og putene?

Meera


5 kommentarer
Meera/Rosa Thas, 15 år.

Jeg har blogga i tre år.
Blogger for det meste om:
Mote, bilder, hverdagsliv og det jeg interreserer meg for.
For kontakt/sponsing:
miniteblogg@gmail.com
hits