Woo hoo!

JAAA! Endelig er det påskeferie! Jeg har virkelig ikke ord for hvor glad jeg føler meg :D Nå skal jeg ta det helt med ro, og bare kose meg!

Håper dere får en fin påske!


2 kommentarer

Finally

Endelig er det varmt nok til at vi kan begynne å bruke skjørt og kjoler igjen! Kjenner jeg gleder meg veldig til sommeren nå!!


2 kommentarer

Sandvika

Hei! I dag dro mamma og jeg en liten tur innom Sandvika for å gjøre litt småshopping. Jeg fikk kjøpt meg et par ting som jeg ble veldig fornøyd med, men jeg har ikke rukket å ta bilde av det ennå, så dere kan se hva jeg kjøpte litt senere i dag, eller i morgen.

Nå må jeg snart spise middag, før jeg skal på trening, kos dere videre i kveld:)


2 kommentarer

What I got this christmas

Nå har det snart gått en uke siden julafen og jeg har endelig orket å ta frem kameraet og knipse noen bilder av hva jeg fikk. Jeg må si jeg ble veldig glad for alt jeg fikk, men ikke alt er lagt ut som bilder her på bloggen.

Av pappa fikk jeg denne klokka, og av mamma fikk jeg daisy parfymen som er lenger nede i innlegget.


Også fikk jeg boka "Indias datter", om noen av dere har hørt om den. den virker veldig spennende.

I tillegg til dette fikk jeg karameller og sjokolae, strømper, tusjer, penal, neglelakk, en hel haug med indiske kjoler (om dere vet hvordan det ser ut) og noen småting...

Hva synnes dere?


6 kommentarer

Savn...

Jaa, som jeg savner sommeren! I år dro vi til Spania og jeg kan virkelig innrømme at jeg savner det allerede. Det verste er at det ikke har blitt vinter ennå! Er det ikke da man savner sommeren som mest?

Her er et bilde pappa tok på stedet vi var i


2 kommentarer

Plutselig høst

I forrige uke så jeg en liten tekst i avisen som jeg følte, jeg burde dele med dere.

Den kom ved et trylleslag, høsten. Fra å vise oss deilig varme og sol, kom regnet som et snikende ullteppe. Og med det langt ferre varmegrader, mørkere morninger og for mitt vedkommende økt lyst til å bli liggende under dyna.

Vi kan ikke klage sier vi til hverandre, etter å ha hatt en så fin sommer, men jeg må innrømme at jeg har litt lyst likevel. For det er deilig å våkne opp til strålende sol, gå i sandaler, og kunne sette seg ut på terrassen etter jobben kun ikledd t-skjorte. Med regn i luften, trekker vi heller inn, rydder vekk shorts og sommerkjoler og lurer på om utløpet fra i fjord fremdeles passer.

Når det er sagt, er det mye fint med høsten. Endelig kommer stearinlysene til sin rett igjen. Og har du fått handlet inn noe nytt innen høstmoten? Nå kan det komme til sin rett å gjøre dette. Imens det regner ute. Det er mye å glede seg til.

Og selv om vi koser oss inne, har høsten mye flott å by på ute også. Har dere for eksempel vært ute og plukka epler ennå?


2 kommentarer

Instamoments

Tenkte bare å komme med noen bilder fra instagram i det siste:D

Maison Scotch-Lunsj-Kos-Quote-starbucks-Meg-Lipgloss-Nailart-Nano

Quote-iskremspisng-Inspirasjon-Rihanna-konsert-tegning-meg


2 kommentarer

Inspirasjonsputpurii

Kake - sommer - sminke - hår - ferie


4 kommentarer

Friends

I always wanted to get a twin tattoo


Ingen kommentarer

Mermaid

Hei! De fleste som som følger bloggen min vet jo at jeg var i Spania denne sommeren, og for å informere dere skal jeg lage en liten video fra turen, men før det ville jeg dele dett bildet med dere.


Hva synnes dere?


9 kommentarer

Western Style!

Hei! I dag har jeg ikke så mange planer egentlig. Tenkte bare at jeg skulle prøve å få tatt en liten video litt senere i dag, for det er jo så fint vær ute og jeg har jo ikke akkurat tenkt å sole meg heller, så da er det like greit å få mest mulig ut av dagen! 

Kos dere!


5 kommentarer

På stranda

Hei! Denne dagen gikk for det meste til stranda, for det var helt strålende vær her...

Akkurat nå sitter jeg godt plantet her på senga og leter etter inspirasjon og eventuelle DIY- proskjekter som jeg kan dele med dere!


3 kommentarer

Life as We Now it

Hei!
Det er ikke så mye som skjer her i dag, men jeg tenkte jeg måtte oppdatere meg uansett. Og så ville jeg dele denne sangen med dere! Jeg vet den er relativt gammel, men jeg har blitt så sykt dilla på den i det siste, så hvorfor ikke dele den med dere?Ha fortsatt en strålende dag!


Én kommentar

Savn...

Nå aom det er sommerferie å jeg akkurat har vært borte og hele pakka, virker det som en evighet siden jeg sist så vennene mine. Hehe, med vår venneflokk blir det nesten aldri en kjedelig stund.

Pip, Pip: Ingen skjult reklame her...

Vi er alle ganske så like, men ulike på hvert vårt vis.


Én kommentar

Inspirasjonen er på topp!Hei! Nå er jeg på vei hjem igjen etter tidenes reise<3 Håper å få lagt ut litt av vært, når det kommer til bilder og sånt, så det er bare å glede seg, for jeg har masse inspirasjo å dele med dere!

 


Ingen kommentarer

Out I'm GoingIt's a beautiful day...

I går fikk jeg faktisk ikke oppdater hva jeg hadde gjort, for det var så mye som skjedde...

2 besøk
Pappa kjøpte seg ny scooter, noe som førte til at jeg måtte kjøpe en hjelm
Nye kjoler til meg, bl. a. 17. Mai- kjole
Og mye, mye mer. Nå må gå. skal en tur til venninna mi Katarina. Hva har dere gjort?

3 kommentarer

That Sunshine

I dag er det helt strålende vær ute, kjenner liksom at jeg ikke klarer å vente til sommeren og ikke minst, til all snøen har smeltet, sånn at vi kan finne frem andre sko, og klær enn de tykke og tunge vinterklærne...Hva synnes dere om bildene?

 


3 kommentarer

Snowboard!

Hei igjen søte dere!

I går var jeg på Holmenkollen sammen med noen venner. Jeg var der omtrent hele dagen, så jeg rakk egentlig ikke gjøre så mye etter at vi kom hjem, men det var i værtfall gøy!

Jeg sto på snowboard for absolutt første gang i år, men fikk jeg noen gang sagt at jeg bare har stått på snowboard en eneste gang før det? Men ikke tro at jeg ikke pleier å gå så ofte til bakken! For det gjør jeg. Det er bare det at jeg egentlig står på slalom, men jeg har ofte vurdert å lære meg å stå på snowbord, så for ikke så lenge siden gikk jeg og kjøpte meg et brett og sko, for nå har jeg virkelig tenkt å lære det tenkte jeg...

Men det gikk som jeg forventet. Jeg falt, og falt, og gjett hva! Jeg falt.

Ble vedlg sliten av å bare falle hele tiden.

Men til slutt klarte jeg det! Jeg har ikke blitt helt proff ennå, men jeg har i hvertfall skjønt knepet , så det er bare å stå på så skal det nok gå greit tror jeg...


4 kommentarer

The last day...

Ja, da var det absolutt siste dagen fjortenåring, eller fjortis da som man også kan kalle det. For i morgen fyller jeg 15.

Ellers så vil jeg bare beklage at jeg ikke har fått blogga på noen dager. Grunnen til det er fordi jeg ikke har nett. Egentlig har jeg ikke nett nå heller, men jeg blogger fra mobilen, men det er som mange andre, noe av det verste jeg vet.

Kommer sånn stygg svart greie på begge sider av bildet, men det er ikke noe jeg får gjort med det.

Snakkes


2 kommentarer

Inspirration

Ikke mye som skjer akkurat naa her paa Sri Lanka. Det har regna 3 dager paa rad her naa, men det bryr ikke pappa og jeg noe om. Vi var og bada paa stranda og vannet var overaskende varmt, men det ble litt mye boolger.

Vi er snart hjemme. Naa er vi oppe i nord , men kommer ned til Colombo i morgen. Vi har tenk aa vaere der i noen dager foor vi kommer hjem.
2 kommentarer

Litt over 1 år!

Hey!

Som jeg sa i går så fikk jeg da regulering. Det er bare nede nå, men jeg jeg får snart oppe også. Det føles virkelig som om hele underleppa er revet opp eller noe av mange sår, men jeg skal nok overleve. Uansett. Det jeg hadde tenkt å blogge om før jeg sporet ut av temaet var mandagen. Det var 1. oktober og akkurat 1 år siden jeg startet å blogge på denne bloggen her! Jeg var i Kråkkstad da, og hvis noen lurer på hvor det er så aner jeg ikke... Det er ihvertfall forbi tusenfryd et sted;) 

 Det er bokstavelig talt et bondestrøk, men det er veldig koselig!

Snakkes!


2 kommentarer

Til tannlegen...

Jepp... Wish me good luck! Får regulering i dag. Gruer meg veldig, Ikke egentlig for at det vondt eller noe. Det er bare det at alle klager over hvor mye reguleringen er i veien og sånt så det er ikke akkurat lett å tenke på gode ting når man skal til tannlegen.

Uansett jeg kommer sikkert med ett til innlegg i kveld eller etter på eller noe...

 


Én kommentar

Out in the green

Da er jeg på plass igjen! Som jeg allerede sa på fredag, så var jeg altså borte hele helgen så det er først nå jeg egentlig skrur på pc-en.

Hele fjellet var fult av masse stein og alle var fulle av masse, masse lav. Det så veldig fint ut da jeg var på toppen og så nedover, for da så alle steinene ut som gress.

Vi var veldig heldige med været. Vi hadde ikke akkurat varme, men det var utrolig lyst, mens det var tåke, dagen etter at vi var der... Hvis du ser på skyene kan du liksom se at skyene ligger som et mykt teppe over fjellet.


15 kommentarer

The last summerday is now over

Ja, det var det... Da sommeren over og skolen har begynt igjen. Den første uka i sommeren tenkte jeg liksom at det kommer til å ta 1000 år før sommerferien ble over, men det gikk en smule fortere over enn det jeg hadde forventet egentlig... Har hatt alt fra kjedelige, treige dager til spennende og morsomme dager egentig

Jeg har gått små turer og sittet ute i sola og lest bøker.

Jeg har vært i Bø sommerland og tatt magasuget, selv om jeg trodde jeg aldri ville ta den!

Og så har jeg dratt til England

Og jeg har fått verdens beste rettetang!

Jeg er egentlig ganske fornøyd med sommeren i år jeg... Har gjort mye mer enn det jeg hadde forventa<3


7 kommentarer

And then we are going to the beach!

HeyHey!

Jeg tok dette bildet i dag morges så det er ikke det jeg bruker nå... men har bare bytta jump suiten med en sommerkjole.... 

Nå skal jeg ut til stranda med familien og så vet jeg ikke hva som skjer etter det egentlig. Tar det bare som det kommer, så det er ikke sikkert jeg får oppdatert før i morgen tidlig. Ha fortsatt en fin dag dae<35 kommentarer

At the Beach

I dag har det vært strålende vær! Har ikke vært inne et eneste øyeblikk før seks eller noe... Ja, jeg starta dagen med å rydde boden ute, sammen med pappa. Og etter det gikk vi på stranda og badet. Det var litt for kaldt vann etter min smak, så jeg hadde det fint på land jeg....

 

Jo, og grunnen til at jeg sa at jeg ikke gikk inn før seks, var fordi det var da jeg hadde dagens konsert. Heldigvis var den i Oslo i dag...

Jeg er ikke sikker, men jeg tror det skal være fint vær i morgen også. Har jeg rett? 

6 kommentarer

The last day

Ja, dette var siste dagen jeg er her i England. I morgen kommer jeg tilbake til Norge. Jeg er ikke helt sikker paa naar, men jeg tror jeg lander i Gardemoen rundt seks-tida eller no. Uansett. naa drev jeg aa pakket inn alle tingene mine. Bare for aa si det mildt saa ser det helt bomba ut her saa jeg maa straks tilbake og pakke ferdig resten.

Hehe... Det er jo siste dagen i dag saa jeg fikk gjort en saann 'last minute shopping' i sta. Fikk kjoopt noen ting, men jeg kan ikke ta bilde av det for jeg har allerede pakket det bort. Uten om rettetangen som dere ser litt i bakgrunnen der... Jeg har jo skrevet mye om den foor, for jeg kjoopte en helt lik en i Norge, noen uker foor jeg kom hit, men saa leverte jeg den tilbake dagen foor jeg kom hit, fordi pappa va sikker paa at den var billigere her og det hadde han rett i... Ja, ja.. naa maa jeg stikke, sa jo at jeg skulle pakke ferdig...


Ingen kommentarer

Last stop: Oxford Circus

Hey!

Da var vel mesteparten av shoppingen egentlig ferdig...Etter turen til Oxford i dag mener jeg. Jeg har kjoopt utrolig mye, og det beste er at alt her er billigere aa kjoope her enn i Norge... Spesielt naar man kommer til merker, klaer, sko, bagger, capser eller sminke... Jeg vet ikke hvodan det er med andre ting saa jeg kan ikke si om det er billigere eller ikke.
Her er det jeg kjoopte...


Converse fra Schuh


Litt daalig bilde, men Jumpsuits fra New Look


Body lotion sett fra Body Shop

Vi var ogsaa paa Starbucks... Jeg kjoopte en frappucino med karamellfudge og krem og det smakte kjempegodt<3 Lurer virkelig paa hvorfor vi ikke har saa mange av de kafe-ene i Norge? Uansett... Ehhhm... Jo! Jeg har kjoopt mye mer, men jeg tok ikke bilder av absolutt alt for jeg var ikke sikker paa hvor mange bilder jeg kunne faa lastet opp til bloggen foor PC-en  klikker, saa det var forklaringen paa det.... Ellers saa snakkes vi snart!


Én kommentar

Back to London

Da er det fredag og vi skal tilbake til London. Jeg kan ikke fatte at det allerede har gått fem dager. Det har gått såå fort...


Ingen kommentarer

And lizm what today?

I dag sto jeg faktisk opp ganske tidlig. Tror jeg allerede hadde pussa tenna og spist og orda meg da klokka var halv ni eller no... Hehe, er vant til å stå opp veldig sent i ferien, vet du. Ellers er jeg ikke så sikker på hva vi skal gjøre i dag, med tanke på været som gikk fra å lyse da jeg vokna, til et pøs regn, til grått, til sol, og til grått igjen.

Jeg gikk en kjapp tur ned til matbutikken sammen med Saru og Dannu. Og da vi var på vei hjem igjen begynte det selvsagt å regne så de begynte å løpe hjemover.
Hehe, ikke alle som er like smarte...


Ingen kommentarer

Madam Tussauds

Jeg skulle egentlig legge ut dette innlegget i gaar, etter at vi kom hjem, men Pc-en begynte aa klikke allerede etter at jeg hadde overfoort de to foorste bildene  saa jeg gadd ikke aa fortsette med resten av bildene...

Uansett, fikk dere vel sikkert med dere at dette innlegget hadde noe med Madam Tussauds aa gjoore, med tanke paa overskriften mener jeg.


Dette er rett utenfor.


Jeg ble ikke 100 % fornooyd med dette bildet, men dette er det eneste bildet jeg har,der selve dokka ser rett inn i kameraet. Litt skummelt egentlig, for jeg proovde ikke paa det..


2 kommentarer

Something from yesterday!

Hello!

Det foorste jeg vil paapeke er tastaturet her... Hva skjedde liksom med de de tre siste bokstavene i alfabetet. Det faar meg ogsaa til aa tenke paa hvordan folk logger seg paa facebook hvis de har noen av disse bokstavene...

Uansett...Vi skal straks ut naa, vi skal til Madam Tussauds, saa jeg maa skynde meg litt naa. Her er forresten noen bilder fra Kinston der jeg var i gaar.

Og dette er hva jeg kjoopte.

Snakkes....Og som jeg har sagt saa vet jeg ikke naar jeg kommer til aa blogge neste gang for internett er saaaaa daarlig!


Én kommentar

England tomorrow

Hei!

I morgen reiser jeg da til England, det er drittidlig! Jeg føler meg faktisk ganske ferdigpakket nå. Det er vel noen ting jeg fortsatt må gjøre, men det er ikke sånn store ting som mangler nå. Jeg gleder meg veldig nå! Jeg vet ikke helt hvordan det blir med bloggingen, men jeg skal i hvertfall prøve å komme innom noen ganger i løpet av det to ukene jeg er der...
Ja, det eneste jeg mangler nå er å få lastet inn noen ting på ipoden og så må jeg finne den gamle minnechippen til mobilen min, sånn at jeg kansje kan få blogget fra den, for nå kan jeg ikke legge ut bilder og sånt... 

Ellers er det bare å ønske meg lykke til da! =D


15 kommentarer

Fra sommerland

Dagen før dagen før i går, eller var det ennå en dag til? Hmmm... Jeg vet ikke en gang hvilken dag det er i dag jeg så, hehe... Uansett så var det på fredag. Da var vi i hverftfall i Bø. Og vi var jo så klart på badeland! Jeg tok heller ikke så mange bra bilder, så jeg legger ikke ut mange heller...

Jeg trodde aldri at jeg skulle ta denne, men magasuget var faktisk den første tingen jeg tok!

 

Over ser dere broren min med slush og under er jeg med et litt uklart bilde av isen jeg spiste. Det var to kuler med karamell på den ene og tyggegummismak på den andre i tillegg til softis på toppen.

Hvilken is har din favorittsmak?

 


28 kommentarer

Reflection from the iPad

Nå har jeg blogga seint på kvelden to dager på rad... Det er ikke bra i forhold til når dere leser og sånt, men jeg rakk det ikke før i dag, så jeg legger heller ut bildene fra Bø i morgen etter frokost eller no. Tilbake til det dette innlegget egentlig skulle handle om. Jeg var på iPaden i sta, og så ble jeg litt irritert av at noen hjemme hadde skrudd ned lystyrken til det minste...  Haha! Syns det er så plagsomt når man prøver å se det som vises på skjærmen når det eneste du ser er ditt eget speilbilde... Uansett. Det var da jeg kom på å ta biler av det!

Hva synnes dere?


12 kommentarer

Oboy at the night

Hah... Prøvde å sove i sta, men ga opp. Nå sitter jeg alene i stua med en kopp Oboy. Hva skal jeg liksom gjøre nå? Jeg får jo ikke sove=D


2 kommentarer

Bored

Kjeder livet av meg her... Hva skal jeg si. I går var det strålende vær og vi var på stranda, mens i dag er det grått, men ikke regn. Hva skal liksom det bety? Det er jo ikke varmt, men det øser heller ikke ned... Jaja, jeg får vel bare se og få gjort noe kreativ i dag, men det er utrolig vanskelig å komme på noe bra når man kjeder seg. Har dere noen ide? Hva skal jeg gjøre?


16 kommentarer

The day lizm

Det har vært utrolig fint vær de siste dagene. Er det bare her eller er det dét hos dere også? Uansett så har jeg kost meg masse ute og har faktisk ikke tenkt på så mye annet. Det var bare i dag naturen bestemte seg for å hate meg vet du... Det har klødd og verket i øyet mitt i hele dag på grunn av pollen. Var utrolig flaut å gå rundt med helt blodskutte øyne i sta. Jaja, sånn et livet, alle er forskjellige og jeg er i hvertfall glad for at jeg ikke er allergisk for no mat.


Én kommentar

The first summerday

Ja, jeg vet det var noen som sluttet både onsdag og torsdag, men for oss som slutta i går er det altså første dag i sommerferien. Utrolig digg! Nå er det hele 2 måneder med bare ferie! Det er liksom evigheter til skolen starter igjen. Vi trenger ikke tenke på noen prøver eller skole i det hele tatt!

Kom foresten over disse små blomstene da jeg gikk hjem fra skolen i går. De lukter utrolig god, men jeg har aldri sett sånne før, har du?

 

 


26 kommentarer

Siste dagen i ferien =C

Her er alle sunne det ser man jo... Berline bolle og en stor kopp med cappuccino. Det er sunt, er det ikke? =D Det må vel være lov til å være litt usunn i feriene. Jeg skal strags en kort tur til jobben og få gjort unna tingene jeg skal sånn at jeg slipper å komme en annen dag i uka for å jobbe for jeg har en spanskprøve på torsdag eller no og jeg føler ikke egentlig at jeg er klar til den. Jeg tror egentlig at jeg må bruke all tid jeg får før prøven til å øve...

Når starter dere igjen?
Jeg starter i morgen.

Meera


2 kommentarer

Påsken!

Hey!

Ja vi kom hjem fra hytta for ikke så lenge siden. Ca. 3 timer siden, men uansett, fikk helt sjokk da jeg så denne nye blogsoft 'designet' eller hva man skal kalle det. Den er ikke vanskelig og forstå, men jeg var bare ikke klar for at designet skulle skiftes. Kanskje jeg henger litt etter fordi jeg har vært borte og ikke har hatt tilgang til nett de siste dagene, men når skifta de egentlig?

Holdte nesten på å glemme det. Jeg har noen bilder, jeg gadd ikke å ta alle da...


Her er hytta vår. Det er litt utafor Kongsberg...

 

 
Og det er her vi får vannet vårt fra... Vi lever litt i steinalderen vi.

 


Broren min Kavin og kompisen min Elias hadde det gøy med å kaste denne kniven på veggen i vedhuset helt til kniven brakk. De er ikke helt gode i hode... Nei da! de hadde det gøy og jeg tror ikke egentlig at de tenkte at de kunne herpe kniven.

Det var vel det. Det er ikke så mye å si. Skal trene litt, men ellers bare ta resten av ferien med rooo.

Gjorde du noe kult i ferien?

Meera


Én kommentar
Meera/Rosa Thas, 15 år.

Jeg har blogga i tre år.
Blogger for det meste om:
Mote, bilder, hverdagsliv og det jeg interreserer meg for.
For kontakt/sponsing:
miniteblogg@gmail.com
hits