Hairspiration

Jenter med langt håt, krøller, fletter, sløyfer og ikke minst stil er noe av det søteste! 


4 kommentarer

My Hairbrushes

Hei! I dag tenkte jeg å vise dere noen av mine hårbørster. Jeg har ikke tenkt å vise dere alle, men de jeg bruker mest til vanlig.

Tangle teezer: denne har jeg med meg de fleste steder jeg går for håret mitt trenger konstant å bli gredd, ellers blir det helt flokete. Den er også veldig smart børste å ha i veska for den blir ikke skadet på grunn av lokket. I tillegg er det utrolig lett å gre håret med denne uten at det lugger.

Morroccanoil børsten her bruker jeg mest på morningene eller når jeg skal ut noen steder for den roer ned brusete hår i tillegg til at håret blir skikkelig mykt og glatt.

Og den siste børsten her er fra Beter og er en naturbørste som fungerer på akkurat samme måte som Tangle Terzeren. Jeg bruker denne etter at jeg har dusja, eller hvis jeg har veldig dårlig tid.

Hvilke børster bruker dere?


7 kommentarer

Flower Power

Hei! Var i skikkelig inspirasjonshumør i dag, så jeg tenkte å dele litt av det med dere. Her får dere litt blomster og farger!
8 kommentarer

Hairstyles

Nå som det bare er 2 dager igjen før skolen starter igjen, i hvertfall for min del, så tenkte jeg å dele en video med noen Hairstyles da. Som dere kanskje vil forstå, om dere gidder å se på videoen så er det ikke min video. Det er faktis en random video jeg fant på youtube, som jeg vil dele med dere.

Hva synnes dere? Hadde dere noen favoritt?


8 kommentarer

Hair Day

I dag skal jeg endelig få klippa meg. Jeg skal bare ta bort litt slitte tupper og generelt bare stusse håret litt, så det ikke ser helt slitt og tørt ut til konfirmasjonen min som nærmer se med stormskritt...

Jeg forteller mer om frisørbesøket etter at jeg faktisk har vært der, så nå får dere enjoy the photos!

Hva synnes dere?


3 kommentarer

Hair Inspirration!

Å se hvordan andre jenter setter opp håret sitt er alltid like kult og inspirerende!  

Beautiful!


4 kommentarer

Mitt favorittprodukt!

Hei! I dag har jeg planlagt å fortelle dere om mitt favorittprodukt, nemlig håroljen fra Moroccanoil. Den gjør håret mykt og glatt, i tillegg til at det også holder styr på hår som bruser mye. Altså, det får det til å se ut som om man har ett friskt og sunt hår med volum som ikke tynger håret så klart, ii stedet for et diger kråkereir med masse småhår som flyr rundt over alt.Har noen av dere prøvd ut denne håroljen før?

Ingen kommentarer

Arbeids maurHeiHei! I stad bladde jeg litt igjennom bildene på mobilen da jeg kom over dette. Det er et bilde av venninna mi Una, som jeg kom i gruppe med da vi hadde et prosjekt på skolen for omtrent tre uker siden tror jeg?

Ingen kommentarer

Helt fornøyd!

Hehe, sorry for at bildet er snudd, men jeg forstår ikke hvordan man snur det, for det er riktig vei på Pc-en og så snur det seg når jeg legger det ut...Hmmm? Noen som vet hva jeg skal gjøre med det liksom? Ikke? Ok...  Som noen av dere vet har jeg jo fåttt en ny rettetang. Og jeg prøvde den ut på onsdag. Den fungerte helt perfekt for å si det sånn og jeg var ikke helt sikker på om håret ville fortsette å være like rett for det har en tendens til å bare sprette ut til den `vanlige fasongen´ igjen etter et par minutter, men dette har virkelig vart. Håret mitt er fortsatt like rett i dag som det den var for to dager siden! Det er jo så klart litt annnerledes, men det gjør jo ingen ting.

100% fornøyd assa! Fra hvordan den virker til designet<3

Det er egentlig litt glitter på det røde der, men jeg vet ikke om det synnes så godt på bildet...
Hvilket merke har du på din rettetang? 


19 kommentarer

Ut i byen

Hey!

Se på håret mitt! jeg stussa det litt i dag etter skolen. Det var ikke mye og man kan ikke se noen forskjell, men det føles sikkelig rart. Jeg hadde jo allerede så kort hår så det var ikke med godt hjerte jeg gjorde det assa, men jeg måtte, for det var sååå..... slitt.

Etter det var jeg i byen. Gikk litt rundt omkring og fikk kjøpt meg noen ting jeg trenger. Jeg lover å legge ut bilder!

Har du gjort noe spennende i dag?

Meera


Ingen kommentarer
Meera/Rosa Thas, 15 år.

Jeg har blogga i tre år.
Blogger for det meste om:
Mote, bilder, hverdagsliv og det jeg interreserer meg for.
For kontakt/sponsing:
miniteblogg@gmail.com
hits