Basic outfit

Jeg tok mange bilder i går. Egentlig var skulle vi bare ta outfitbilder, men vi tok også mange hoppebilder og andre tullebilder, så jeg tenkte å dele de andre bildene i et annet innlegg. Nå viser jeg bare outfitbildene.

Hva synnes dere?


6 kommentarer

Summerinspired looks

Hei! Nå har jeg satt sammen noen sommerinspirerte vinterantrekk til hverdag og fest. Hva synnes dere?


6 kommentarer

Skatter å finne på nett

Nå er det ikke lenge til alle begynner å bli invitert til både julebord og nyttårsfest. Har dere kanskje begynt å tenke på hva dere skal ha på dere? Noe rødt, noe lilla eller kanskje noe helt annet? Selv liker jeg å ha kjoler i farger man kan bruke i flere anledninger, for jeg går ofte på fest.

Det er her de svarte eller paljettfylte kjolene kommer inn. De kan matche med nesten nesten alt når det gjelder farger, smykker og sko. På denne måten kan du både glam'e deg litt opp eller ned.

Her har jeg ihvertfall noen kjoletips dere kanskje kunne vurdert.

Hjalp noen av disse tipsene?


6 kommentarer

Two outfit with one pair of shoes

Her kommer to litt fallinspired looks! Begge anntrekkene er basert på det samme skoparret, men stilen er litt annerledes. Hva synnes dere? Er det noen favoritter her?


10 kommentarer

New in!

Sist helg kjøpte jeg meg noe nytt til høst/vinter "moten" da.

Kanskje ikke noe jeg skal gå rundt med på byen og skolen og sånt, men de er helt herlige å ha på seg hjemme, når det er litt kaldere ute!


8 kommentarer

A Touch of Pink

Hei! I dag var jeg på senteret sammen med mamma. Jeg kjøpte ikke store greiene, men jeg er storfornøyd med det vi kjøpte!

Hvis vi ser på det øverste bildet med 5 ting balansert oppå hverandre så er det bare tre av tingene som er mine. De 2 øverste i tillegg til kåpen nederst.

Det var det. Hva synes derer?


8 kommentarer

Nye sko!

Hei! I dag slutta vi på skolen veldig tidlig, så jeg har rukket å gjøre litt av hvert nå, som å rydde rommet.

Jeg fikk meg forresten nye sko i helgen som jeg gjerne vil vise dere!

Fargen på det øverste bildet er litt feil, men det ligner mer på bilder under.


2 kommentarer

Curious outfits

Hei! I dag har jeg funnet fram 2 antrekk til høsten. Det første antrekket er kanskje ikke like smart å bruke om man fort blir veldig kald, men det andre fingerer i såfall mye bedre til dem som alltid fryser.

Hva synnes dere?


14 kommentarer

Ny kjole: 5+

Hei alle sammen! I dag, er jeg, eller "nå" er jeg superglad! Ikke bare sluttet jeg den siste timen med en 5+ på en RLE prøve jeg hadde før høstferien. Jeg fikk også en kjole jeg vant på en konkuranse her om dagen!

Er skikkelig glad og føler meg mye mer motivert til å begynne med øvingene til de kommende prøvene nå, enn det jeg var for under tre timer siden...

Her bare noen sjappe shots jeg tok med en gang jeg tok på meg kjolen. Hva synnes dere?

Og så litt detaljer. Elsker den svarte detaljen på sidene som virkelig fremhever midjen<3


8 kommentarer

The wow-factor

Hei! For noen dager siden fant jeg frem en svart skjorte jeg har, noen gamle cd-er som jeg klippa noen trekanter i forskjellige størrelser på. Så puslet jeg cd-brikkene sånn at den ble liggende sånn her på skjortekragen.

Jeg har ikke limt fast cd-brikkene på skjorten ennå, men når jeg gjør det bruker jeg vanlig limpistol.
Hva synnes dere?


9 kommentarer

Cocktail and Casual

Ja, nå er det jo høstmoten vi alle snakker om, så jeg tenkte å dele to looker med dere. Det ene er litt cocktailish, mens den andre er da litt mer casual med en litt rocka vri. Håper dere liker det!

Hva synnes dere om høstens stiler?


4 kommentarer

New in: some glitter

Hei! Jeg kjøpte meg noen nye ting i helgen. Det var utrolig mange småting jeg kjøpte, så jeg tenkte å dele innkjøpet i ti deler...

Den låsen var det på tide å få kjøpt nå. Har hatt et uløst skap i nesten to måneder nå....


4 kommentarer

Blue Detail

Hei! Jeg fikk meg denne blå buksen med noen mønstre på for ikke så lenge siden. Tenkte å vise dere små detaljer fra den!

Skoene jeg fikk av mamma, til konfen

Yes, det var det. Fikk ikke tatt noen bedre bilder, for jeg tok bildene med mobilen, og det er litt vanskelig.

Hva synnes dere?


14 kommentarer

Oh Fresh!

I know, i know fresht eller hva?
Egentlig har jeg aldri skjønt greia med disse skoene. Man sier at det skal føles ut som om du går ig løper barbeint, men vet dere hva?
Disse skoene føles alt annet enn deilig å ha på seg. De er superstramme og det er så vidt man får hver tå inn i vær lomme ( om man kan kalle det det?)

Uansett jeg har fortsatt spørsmålsrunden min gående, så det er bare å trykke her for å stille flere spørsmål. Hvis det blir mange bok lager jeg video!


Ingen kommentarer

Nelly favoritter

Hallo! Jeg var innom Nelly i dag, etter ca et år eller noe, hahah, jeg vet det er nok så lenge, men av en eller annen grunn har jeg faktisk ikke skjekket noen av tingene der på lenge. Det har liksom alltid vært noe annet som har gjort at jeg rett og slett ikke har hatt tiden, lysten eller behovet for å se om det er noe jeg trenger der. Uansett, her er i hvertfall noen av kjolene som jeg falt for...

Hva synnes dere?
Har dere noen favoritter? 


5 kommentarer

New in 230613

Hei! I går var jeg på shopping i Oslo sammen med familien. Jeg kjøpte ikke så mange ting, men jeg skal si jeg fikk svidd av noen tusenlapper.

Det første jeg kjøpte var da en veldig lys, ferskenfarga ballkjole, som jeg desverre ikke har bilde av, fordi jeg ikke har fått den med meg hjem ennå. Men jeg kan vise dere de to andre tingene jeg kjøpte!

Her er en noen kortholdere fra Ark, som jeg ble helt forelska i<3


Og dette er den siste tingen jeg kjøpte (hvis vi ikke teller  med is, mat og sånt). En rosa bukse fra Mason Scotch! ElskElskElsk!

Hva synnes dere?


6 kommentarer

3 favorites

Hei igjen!
I dag skulle jeg da vise dere 3 av mine favorittantrekk...Det første er da mine favorittbukser. En litt mørk farge, lavt liv, som jeg elsker og så er de ikke så lange, så jeg slipper å brette opp buksebena hele tiden.My absolutely favorite pare of shoes!Og til slutt har jeg denne olajakken som jeg er veldig glad i. Den er utrolig myk og er en grei sak til litt kjølige morgener til skolen eller kanskje en kveld ute...

4 kommentarer

Innkjøp da...

Da er det endelig tid for den første dagen i challengerunden min og det er da: siste innkjøp.
Neverdenimbuksene er jo en av mine favorittmerker når det kommer til bukser, for i tillegg til at de sitter som et skudd kan man også si med hånda på hjertet, at disse buksene virkelig er komfortable og fleksible å ha på seg...Og så har jeg jo fått kjøpt meg en ny piercing. Superfornøyd med den!

Ellers har jeg og mamma og kjøpte en ny olajakke til meg nå på tirsdag, men den har jeg ikke fått tid til å ta bilde av ennå, så den får dere heller se en annen gang.

3 kommentarer

Black, But Summerish

Hallo! I går var vi i Sverige, så det ble litt vanskelig å oppdatere seg, men uansett... nå er jeg tilbake og som jeg lovet kommert et bilde fra outfiten min på 17. mai. Planen var vel å legge det ut på kvelden den 17. men jeg var så sliten og orka rett og slett ikke å skru på macen...

Hva hadde du på deg?


2 kommentarer

Noen innkjøp!

Hallo! Enndelig er det helg! Har liksom bare venta på det i en hel uke nå, omtrent siden søndag kveld eller noe. Anyways, nå tenkte jeg å komme med noen av innkjøpene mine i det siste.Kanskje ikke fargen for våren, men jeg ble bare sååå forelsket i paljettene! Og så går det jo ann å spare det til høsten...

En utrolig tynn og mønstret bluse som jeg ikke klarer å vente til å få brukt.

Og til slutt, noe av det betse! HUNTER<3 Disse kjøpte jeg i forrige uke, og det har vært det eneste jeg har brukt den siste uka, som for det meste bare har bestått av regn, sørpe, tåke og skittene, grå dager... Ikke akkurat slikt vær man ønsker, men i dag skinner sola, and so do I, soo...

Hva synnes dere, noe dere likte?


6 kommentarer

RacerRosa!

Denne dagen har vært utrolig effektiv, har rukket å gjøre masse i dag! Bla. Lese, rydde, øve, en liten tur, ta bilder, blogge og ikke minst, jeg har tatt video, så nå gjenstår det bare å redigere det...

Ellers så ville jeg bare vise dere hva jeg har kjøpt denne uka, synnes det er mye lettere å bare gjøre det i ett innlegg på slutten av uka enn å ha flere innlegg med små innkjøp flere ganger i uka...

Bik Bok


Mango

Hva synnes dere?


3 kommentarer

Newish

Andre innlegg i dag! Er dere stålte av meg eller!?


Tenkte å vise dere hva jeg har kjøpt denne uka. Det er ikke så mye, men ville gjerne vese dere det for det...

2 bukser i grå og lyseblå fra Bik bok, og merket er da Never Denim, som bla. er et av mine favorittmerker når det kommer til bukser, for de sitter alltid stramt rundt hele bene uten å være litt løsere rundt leggene, og ikke bare sitter de bra... De er også superkomfortable å ha på seg!


4 kommentarer

Innkjøp 050113

Det er en stund siden sist gang jeg hadde et innlegg med innkjøpene mine. Så tenkte at det var en perfekt annledning at jeg var på shopping med mamma i går. Ellers så vil jeg bare si at jeg er drittrøtt! Klarer ikke forstå hvordan jeg skal komme inn i den vanlige døgnryttmen igjen...

Grå vest med noen detaljer på skuldrene: Vero ModaVinrød bukse fra  Ginatricot

Orket ikke å ta bilde av alt når jeg selv har det på, men her ser dere i hvertfall alt jeg har kjøpt da. Jeg skulle egentlig også kjøpe kjole til ballet, men tips til alle som skulle lese dette...
aldri for å kjøpe kjole til deg selv rett etter jul og nyttår. Da har de bare store størrelser på fine kjoler ellers så er de helt utsolgt.

Nå har jeg i hvertfall en kjole jeg skal ha på meg på ballet, men jeg mangler fortsatt å kjøpe sko til antrekket... 

 


5 kommentarer

This week´s new in

Det er vel bare det som står på overskriften... Denne ukas innkøp.


Den hvite genseren er fra Urban, og den andre som ser litt rød ut på bildet, men som er rosa er fra Indiska.

Begge er fra Accessorize.

Og denne, med cut out bak, fra Lindex.

Jeg kjøpte også et plekter, skjerf og noen bh-er, men det ble ikke noe bilder av det...

 


2 kommentarer

New in´s today

Hey!

Idag har jeg fått meg mye nytt... Starta dagen med å komme ned til stua og finne en noen øredobber og et smykke som var til meg! Jeg ble kjempeglad for det, men det var ikke bare det jeg hadde tenkt å blogge om... Jeg var også på senteret med mamma litt etter skolen, så her kommer det noen bilder;P


Jeg kjøpte to sånne skinny bukser fra Bik bok som satt veldig bra<3 Jeg orket ikke å ta bilde med de på, men jeg skal se å få gjort det en annen dag om ikke så lenge.

Her er bilde av de øredobbene jeg fikk i dag morres...

Og så er det en sånn kortholder-mappe-ting fra Norli. Jeg kjøpte også noen bøker, men jeg vet ikke hvor innteresant det er for dere?

Ellers så har jeg ikke så  mye å si. Jeg skal vel se på norske talenter nå...


16 kommentarer

An update and todays outfit

Hey!

Nå er det lenge siden sist. Etter at jeg kom tilbake fra London har det ikke vært noen tid til å så mye som å tenke på bloggen... Jeg kom jo tirsdag kveld og etter det, altså dagen etter var det en sånn tredagers seminar i Oslo og i dag har det vært konsert i et lite sted kaldt Kråkstad eller no. Det skal også være konsert i morgen og overimorgen så jeg må få lagt meg nå....

Her sto jeg midt i et veikryss...

Topp - Sprit   Bukse - Cubus   Vans - Quicksilver


Én kommentar

Kjoler fra Nelly

Sorry for at jeg ikke blogga i går, men jeg var i Bø, så jeg fikk altså ikke gjort det. Var foresten på badeland og fikk ikke tatt tusen bilder akkurat, men jeg kan legge ut noen bilder av det i morgen eller no. 

 

I dag har jeg ikke gjort så mye, jeg kjøpte noen ting fra Nelly i sta. Noen kjoler og en Bh og sånt. Ellers  skal vi på besøk nå så jeg må stikke... Her er forreste bilder av kjolene. 

 

 

 

 

Jeg vet at ikke alle kjolene er helt nye akkurat, men jeg har altså et desperat behov for det nå for jeg har nesten inen kjoler å ha på meg=D

 

 


9 kommentarer

Newy<3

Hello!
I går var vi på sandvika. Det føles ut som om det er lenge siden sist gang jeg var der... Uansett, her er det jeg kjøpte<3

Et helt ok par sko til hverdagen.

Her er genseren jeg kjøpte.Det blir vel det jeg skal ha på meg i morgen hvis det blir sol.

Her er toppen på treningen tightsen. Det er en liten lomme foran og den toppkanten man ser som er rosa er egentlig orange. Jeg kjønnet ikke hvorfor den blir rosa...

Noen tanker om det jeg har kjøpt?
Hva likte du best?

Meera


13 kommentarer
Meera/Rosa Thas, 15 år.

Jeg har blogga i tre år.
Blogger for det meste om:
Mote, bilder, hverdagsliv og det jeg interreserer meg for.
For kontakt/sponsing:
miniteblogg@gmail.com
hits