Linkerunde!

Som dere kanskje har skjønt, tenkte jeg å ha en liten linkerunde her på bloggen. Jeg ser etter nye blogger å lese, så da er det jo bare smart med en liten runde med linking, så jeg får sett alle bloggene deres!

Det bare å legge igjen en kommentar, så får vi se hvor mange jeg velger å linje denne gangen...


2 kommentarer

Linking 40913

Hei!
På mandag satte jeg igang en liten linkerunde og det var ikke så mange som meldte seg, men noen var det, og derfor måtte jeg jo også kåre en vinner.
Jenta bak bloggen denne ganger blogger om alt mulig egentlig, hverdag, inspirasjon, bilder osv og bildene med direktelink er fra bloggen hennes.


6 kommentarer

Linking!

Tenkte å starte uken med en linke runde igjen. Dere vet hva dere må gjøre hvis dere vil bli linka. Legg igjen link og noen ord om bloggen deres for å være med.

Lykke til!


2 kommentarer

Linking!

Denne gangen var det da Mona (hun til høyre) som gikk av med seieren på linkerunden. Bildet er tatt fra bloggen hennes og hvis dere vil innom for å se bloggen hennes er det dirrektelink på bildet.

Og for dere som ikke vant denne gangen ville jeg bare si at jeg mest sannsynelig kommer til å ha en linkerunde igjen neste uke.
Lykke til! 


7 kommentarer

Linking!

Hei! I dag sto jeg opp før 7 og har trent i over tre timer og alt, er dere ikke stolte?!

Uansett, i dag tenkte jeg å ta den vanlige linkerunden igjen, så... Om du vil være med, så legg igjen en liten kommentar med noen ord om din blogg og deg selv, så skal jeg velge en tilfeldig litt senere i dag.

Lykke til!


5 kommentarer

Jeg vil lese din blogg!

Hei! Det meste står vel i overskriften egentlig. Legg igjen et spor av deg i kommentarfeltet, så skal jeg ta en tur innom bloggen din, og hvis det er en blogg jeg liker ekstra godt, blir det linking!

Lykke til!


4 kommentarer

Jeg vil lese din blogg!Bare å legge igjen et spor så skal jeg komme tur innom bloggen din, og hvis jeg finner en virkelig bra, blir det så klart linking!

4 kommentarer

Liten gave til dere søte!

I går jeg mail med nye sponsorer. Denne gangen fra Cellbes. Hvis dere vil ha noen smykker og et skjerf er det bare å melde seg på her!

Det eneste du trenger å gjøre er å like dette innlegge. Det er en LIK knapp nederst i dette innlegget. Så må dere huske å si at dere er med på kommentarfeltet.


2 kommentarer

LinkingenVinneren var altså Hannah på 16 år som skrev dette på linkekonkurransen:
Mitt aller flaueste øyeblikk var da kjeven min gikk ut av ledd når jeg kysset med kjæresten.


4 kommentarer

LinkingSkriv om ditt aller flaueste øyeblikk, for å være med på konkurransen!

5 kommentarer

Linking

Trykk på bildet for å se hvem som vant. Var det deg?


6 kommentarer

Linking!Er du med?

9 kommentarer

Linking

Hvem som vant linkingen jeg starta i går kveld, får dere svar på hvis dere klikker på bildet.


5 kommentarer

Linkingen

God morgen!
Da var det linkingen da....

Bloggen jeg valgte å linke denne gangen er bloggen av Rikke. Hun har kopisperre på bloggen sin så jeg måtte bare søke på google for å finne et bilde å lime inn her, og dere kan trykke på bildet for å komme inn på bloggen.


4 kommentarer

Svaret da...

Hey! Som alle vet så er det jo morsdag i dag! Jeg gratulere alle dere mødre der ute og ikke minst... min egen mamma<3 Elers så tenkte jeg å gi dere svarene på den siste runden med sant eller usant som jeg hadde for ca. en uke siden eller noe.

Sant eller usant?

  1. Jeg hater å ha på meg neglelakk. Usant. Jeg elsker å ha på meg neglelakk for å si det mildt...
  2. Det absolutt verste jeg vet om er at ting ikke går som jeg vil. Usant. Det kunne vært sant, for jeg hater at ting ikke går som jeg vil, men det jeg hater aller mest er å vente;P
  3. Jeg har bare sola meg tre ganger i hele mitt liv. Usant. Jeg pleier ikke vanligvis å bruke så mye tid på sole meg for å si det sånn, men mer enn tre ganger vet jeg at jeg har gjor

Det var ingen desverre som klare å gjette riktig denne gangen, så da ble det inge linking denne gangen...

 
Ellers så fant jegen oppskrift på fastelavnens boller som jeg har tenkt å lage nå, så da tror jeg helt sikkert at jeg kommer til å legge ut oppskriften på det siden...


Én kommentar

Sant eller usant?

Hei! Gjett hvem som kjøpte seg ny veske i går?!! Det var meg det! Men jeg vil ikke blogge så mye om den nå for, for det første så har jeg ikke tatt et bilde av den ennå, og det andre er fordi jeg egentlig tenkte å ha den lille runden med sant eller usant igjen. Denne ganger blir det vanskeligere som jeg sa at det ville bli, men jeg tror sikkert dere klarer å finne det ut, for jeg er så dårlig til å finne på `løgner´om meg selv... Husk å skrive sant eller usant på begge påstandene for å kunne ha mulighet til å være med i trekningen.

Sant eller usant?

  1. Min favorittrett er taco.
  2. Iphonen som jeg har nå er den sjette mobilen jeg har fått, selv om alle de andre mobilene jeg har brukt virker.

Håper noen klarer å svare riktig på begge da, og ikke glem at jeg trekker blandt dem som svarte rett på begge og den personen får en linking!

 


9 kommentarer

kvelsmat og linking

Hei! I dag har jeg jobba litt med videoen, så den kommer helt sikert ut i mogen eller noe, men jeg orker ikke å love noen ting, for det er ofte det skjer så mye annet også vil jeg ikke drive og beklage og sånt så da sier jeg heller det at den kanskje kommer i morgen...

Men uansett, over til noe helt annet...
Jeg har nettopp spist kveldsmat, Utrolig spennende å vite for dere, men da jeg spiste kom jeg på at jeg måtte svare på den sant/usant innlegget så da gjør jeg det nå!

Sant eller usant?
Jeg pleide å spille ishockey.
= Sant!

Denne gangen var det så mange som svarte rett at jeg måtte trekke vinneren, så jeg tror  jeg skal gjøre det litt vanskeligere neste gang... 

Denne gangen var det da ingvild som vant og dere kommer inn på bloggen hennes ved å klikke på bildet...


Én kommentar

True or false?

Prøv å gjette hvem som har fått nye øredobber? Meg så klart!


Nå har jeg tenkte å starte med en ny ting her på bloggen. Det går ut på at jeg sier noe om meg selv som om det skulle vært sant, og så må dere da gjette om det er sant eller usant. Husk at en av de som svarer rett får en link til bloggen sin!

Sant eller usant?
Jeg pleide å spille ishokcey.


7 kommentarer

BloggVurderingen

Endelig er det fredag, og som jeg lovet på mandag eller no, så skal jeg legge ut noen bloggvurderinger nå.

Stinehoas
Bloggeren bak denne bloggen er av den 15 år gamle Stine. Hun har mange inspirerende bilder og hun oppdaterer regelmessig. Dette er en blogg jeg kommer til å følge en stund.

 

Sach
Denne bloggen er også av en jente på 15 år som heter Sarah. Jeg vil vel si at dette er en moteblogg med 1-3 oppdateringer hver dag.

Nå skal jeg gå og øve piano, så pappa hvis du ser dette, er du stolt av meg? Jeg går og øver uten at du har mast på meg!


2 kommentarer

BloggVurdering!

Nå som jeg føler at jeg er så tom for inspirrasjon, tenkte jeg at det var på tide å fornye listen med blogger jeg leser, hvis du vil jeg skal titte innom din blogg, er det bare å sette igjen en kommentar. Jeg er ikke helt sikker på når jeg får gjort det, tror jeg linker på torsdag (etter tentamen), for jeg er ganske opptatt denne uka, men jeg har i vertfall tenkt at jeg ikke bare skal vurdere de bloggene jeg velger, men også begynne å lese dem fast. Det blir ca, to, tre blogger, og det jeg ser etter er vel en inspirrerende blogg med fine bilder, fint og ryddig design, alltid bilder på hvert innlegg og regelmessig oppdateringer.

Lykke til!


11 kommentarer

This weeks winners!

Ja, da er vinneren trukket og den som vant var da Sophie Marken og Ane karine. Jeg skal ta kontakt med dere via mail.

Takk til alle andre som har hvert med og gratulerer til dere som vant!
18 kommentarer

Konkurranse!

Da er det endelig en konkurranse med premie på bloggen min! Jeg har ikke akkurat så mye å si, så jeg bare legger ut reglene, men jeg kan starte å si hva man kan vinne og sånt... Jeg trekker to vinnere, den jeg trekker først er da 1. plassen og får da sjansen til å velge om hun/han vil ha en minnebrikke på 8GB som er formet som en nøkkel, fra merke LaCie, det på bildet. Eller litt forskjellig sminke. 2. plassen får da den andre premien som den første ikke valgte. Begge premiene er forresten verdt ca. det samme.

Dette er de 3 tingene du kan gjøre for å få sjansen til å vinne

- Du må først skrive et innlegg på bloggen din om at du er med på denne konkurransen/ skriveat du er med på denne konkurransen på facebook. Og så linke til bloggen min på det innlegget. Dere kan låne bildet over.

- Så skal du skrive en kommentar på bloggen min, med link til bloggen din og ellers huske å legge igjen en epostadresse. Husk at jeg skjekker innlegget på bloggen din. Hvis du da har gjort det, får du to lapper til trekkningen.

- Og til slutt, etter at dere har gjort de to tingene over, kan dere kommentere her, så mange ganger dere vil. Da får dere en lapp til trekkningen for hver kommentar etterpå, men dere kan også bare velge å kommentere en gang, uten at dere har skrevet innlegget.... Men da far man ikke muligheten til å få flere lapper med navnet sitt på...

Lykke til!

 


9 kommentarer

TUSEN TAKK ALLE SAMMEN!

Endelig er første uka etter høstferien over! Det har virket som om det har vart en evighet, men endelig er det helg Jeg har forresten tenkt å ha en kunkurranse her på bloggen... Jeg er ikke helt sikker på hva premien skal være men dere kan faktisk komme med forslag! Jeg gjør dette i sammenheng med at jeg nå, litt før oktober passerte 1000 kommentarer!

Så bare kom med alle forslag dere har til premier!
Bare pass på at det ikke er for dyrt da...


3 kommentarer

And the winner is...

Her er alle som meldte seg på...

Og den fantastiske Kardemommeby-matboksen da<3

Og her er vinneren...
Jenta bak denne bloggen er 15 år gammel og blogger om mote, sminke, outfits, ting hun anbefaler og ting hun ikke liker...
Klikk på bildet for å komme inn på bloggen hennes da<3 

 


9 kommentarer

Bloggvurdering?

 

Har ikke peiling på hva det er med skyene i dag, men det ser i hvertfall veldig rart ut. Uansett, til poenget! Jeg er så stolt av dere lesere, dere kommenterer som bare det. Nå har jeg igjen fått 100 kommentarer og det bare på fem dager! Så nå har jeg 600 kommentarer og jeg har tenkt å ha en bloggvurderig igjen, men denne gangen ( fordi jeg allerede har fått 600) vil jeg trekke en vinner. Så alle som sier de er med kan ha en mulighet til å vinne og ikke bare den som gir meg `den´ spesielle kommentaren. Så kommenter i vei jo flere ganger du kommenterer jo større sjanse har du for å vinne =D


21 kommentarer

Vil du at jeg skal si noe om din blogg?

Ojsan! Det ble et litt rart bilde, men det får gå. Jeg ville bare takke for mange kommentrer i  det siste, det føles ikke egentlig som om det var så lenge siden sist gang jeg hadde en liten konkuranse  det er bare bittelitt under en måned sider jeg hadde det. Den gikk ut på at den som ga med det tohundrede komentaren skal bli anmeldt her. Slapp av jeg skal bare  si litt om bloggen bloggen din og legge ut en link til den. Men nå er det veldig nært 300 så jeg har tenkt å ha den samme konkuransen igjen.

Det eneste du trenger å gjøre er å skrive litt om bloggen din på kommentarfeltet.

Så skal du skrive et innlegg på bloggen din der du sier at du er med på denne konkuransen og linke til min, men husk: Du trenger ikke lage et helt innlegg bare for å si dette assa. Det holder at du tar det med i et av dine innlegg.

Vis du er den som vant, men at du ikke har lagt ut om konkuransen tar jeg bare den neste i rekka....

Meera


6 kommentarer

Snart 200

Hey!

Jo nå var jeg akkurat og godkjente noen kommentarer da jeg så at tallet nærmer seg 200! Ja jeg vet jo at det ikke er så mye på ca 5 måneder, men på starten fikk jeg jo nesten aldri noen kommentarer....

Jeg skal strags legge meg så jeg går rett til saken.

Jeg tenkte at jeg kan vurdere bloggen din vis du er den som er nummer 200. Og det er lov til å komentere så mange ganger som du selv vil ( for å få større sansynlighet for at den blir din blogg som blir vurdert...)

Stå på, dere ruler!

Meera 


7 kommentarer
Meera/Rosa Thas, 15 år.

Jeg har blogga i tre år.
Blogger for det meste om:
Mote, bilder, hverdagsliv og det jeg interreserer meg for.
For kontakt/sponsing:
miniteblogg@gmail.com
hits