SUPERWOMAN!

Hehe, i dag satt vi sammen i friminuttet og snakket, da vi kom inn på tema om youtubere. Vi snakket om flere forskjellige youtubere som kom til London nå på søndag, og så klart kom vi inn på tema om spesielle ting som var typisk for de forskjellige youtuberene. Jeg nevnte Superwoman og viste tegnet hennes og såklart ville noen prøve det ut.
-her hvordan gjør du det? Var også et spørsmål som ble stilt. Men etter litt hjelp skjønte de hvordan man gjorde det, og vi hadde en sjap snapshoot:P

What up? SUPERWOMAN here...


2 kommentarer

Guess who!

Hahaha, jeg fikk meg en liten latter da jeg skjønte at ikke alle tre gikk i russebukse...


4 kommentarer

It's a Beautiful Day!

I morgen er det tentamen, det er det også på fredag og her sitter jeg ig koser meg ute i sola:)


2 kommentarer

Jeg fikk en rose!

I dag avsluttet vi den siste lørdagsskoletimen med en liten lunsj-konsert. Jeg sang og spilte en sang jeg hadde laget selv, og det gikk faktisk ikke så verst. Jeg tror pappa tok video, så kanskje jeg kan få delt det med dere!

Helt på slutten fikk vi alle en hvit rose. Det var utrolig koselig synes jeg!


8 kommentarer

Goodiebag!

Jeg kom nettop på at jeg ikke har vist dere goodiebagen som jeg fikk for en liten stund siden. Jeg fikk den på Sandvika, da det var en liten fashion event der. Jeg har egentlig ikke prøvd ut alle tingene ennå, så om dere ønsker å vite noe ekstra om produktene må dere si ifra. Kanskje jeg kan komme med et eget innleg til dem da...


4 kommentarer

Shadow

Det er så utrolig fint vær her nå, så måtte bare komme meg ut og ta meg en liten tur!


Ingen kommentarer

Stolt jo :D

Hei!
I dag tror jeg vi har hatt en av de koseligste dagene på skolen, på lenge. Det hele startet med en dobbelspansktime, der vi spiste tapas og koste oss.

Jeg som er vegetarianer, spiste bare salat, mozarella og kake, så her har dere heller et bilde av det Feben spiste.
Ja det var mye godt :)

På slutten av dagen hadde vi vår siste volleyballkamp i trinnet, for å se hvilken klasse som gikk videre til turneringen. Haha, jentene i vår klasse vant, så nå får vi fri fra skolen på mandag!!


2 kommentarer

It's Going Up in the Air

Wihuu! Hva synes dere om bildene!? Venninna mi Katarina og jeg gikk ut og tok dem etter skolen i dag. Det er så gøy å gå ut å ta slike snapshots bare sånn i farta, litt sånn som disse bildene, for vi brukte BOKSTAVELIG TALT 3 minutter på å ta bilder i dag, for katarina (fotografen) måtte rekke bort til bussen etter skolen:P

Nå får dere kose dere ute i sola, for det skal i hvertfall jeg gjøre!


Ingen kommentarer

Girls' night-in

I går fikk jeg ikke blogga, for jeg var rett og slett i hjemme, men jeg skal si denne helga har vært koselig med både overnatting, besøk og en liten tur til byen. Eller har vi sett litt på filmer også, så nå er vel det meste av planene mine gjort og det eneste som gjenstår er å komme meg hjem og lage meg en kopp te før jeg tar resten av kvelden rolig.
Kos dere?


4 kommentarer

Filmkos!

Nå satt vi akkurat her hjemme og så på Harry Potter. Det er så utrolig koselig med filmer som du kan se om og om igjen uten å bli lei av dem:) Ellers så har vi generalprøve på dansen i kveld, så vi får se om jeg får gjort noe fornuftig her hjemme før det.

Ha fortsatt en fin dag!


4 kommentarer

That feeling :D

En superglad jente <3


6 kommentarer

Da ble jeg også 16

Hei! I dag er det en fin dag, nemlig bursdagen min! Vi startet dagen med en god frokost, før vi kledde på oss og dro ut på byen for å kjøpe gaver til meg. Nå er vi Sandvika, for mamma og pappa må gjøre litt småhandling før middagen. Ellers må jeg også i dag gå på treninga i kveld, sånn som de andre dagene denne uka!

Satte noen bilder fra ballet, tenker det passer litt med dagen egentlig!!


6 kommentarer

In love?

Håper alle har en herlig dag og koser seg masse, denne valentinsdagen. Selv har jeg ingen valentin, men hey... Hvorfor ikke kose seg for det!? Her har dere litt Love-inspired pictures <3


Ingen kommentarer

Always Time to Drink Something

Denne dagen kommer ikke akkurat til å bli så utrolig spennende for min del. Jeg har mye skolearbeid å fordype meg inn i, så nå har jeg akkurat laget meg en kopp med te, som blir ned meg opp på rommet. Det hjelper alltid å ha noe å drikke, når man føler seg litt ukonsentrert<3
Hva er deres planer for resten av kvelden?


Ingen kommentarer

A girly day!

Denne dagen har vært en skikkelig girly day for min del. Jeg startet dagen tidlig med å gå på trening. Da jeg kom hjem tok jeg meg en lang og varm dusj, med både hårkur og bodyskrub, så nå føles både hår og kropp mykt og glatt!

Ellers så tenkte jeg å starte denne nye måneden med litt sparkly negler og en stor, god kopp med te! Håper dere også koser dere i dag:)

Jeg tenkte å legge ut et innlegg med Januar-tag i morgen/ eller mandag. Noen tips til hvilke kategorier jeg skal få med?


2 kommentarer

Prom preperations

Hei! I går hadde vi ball. Utrolig gøy. Før ballet var vi fire jenter som bar hjemme hos en venninne av oss som heter Nora. Hos henne hadde vi det veldig koselig med masse mat, godteri, ansiktsmasker, sminke, klær, serier og musikk. Her kan dere se litt av hva vi drev med i går:)

Det var utrolig koselig, og vi fikk tatt litt flere bilder på selve ballet også, så jeg får prøve å vise dere det også!


2 kommentarer

Pink Pillow

Hallo! I går var jeg på besøk på en videregående skole her i nærheten, som heter Valler. Vi har sånn besøksuke nå, så det skjer ikke veldig mye på skolen akkurat, men mye skjer det, der vi er på besøk! Etter det korte besøket på Valler, bestemte jeg meg for å gå en tur innom senteret, for jeg trengte litt småting før ballet som er nå på lørdag. Jeg hadde egentlig tenkt å vise dere bilder av det jeg kjøpte, men så lat som jeg er, har jeg ikke orket å ta frem kameraet engang...

Her har dere litt inspirasjonsbilder, så får jeg se om jeg får tatt litt bilder til dere imorgen. Kos dere videre i kveld<3

2 kommentarer

Photoshoot

Hei! Nå har jeg nettop kommet meg ut av dusjen, etter en dag med shooting sammen med jentene på dansen. Jeg er ikke helt sikker på når bildene blir klare og sånt, men jeg kan love dere å legge det ut siden.

Ellers må jeg spise nå, så vi får se hva jeg skal gjøre resten av dagen...
5 kommentarer

The fault in our stars

Hei! I dag kjøpte jeg meg en bok jeg har hørt mye om i det siste, nemlig "the fault in our stars". Jeg vet ikke hva den handler om, men det virker som en veldig emosjonell bok, så vi får bare håpe at jeg i det minste klarer å få lest noe av det som står der, i stedet for å bare gråte...

Er det noen av dere som har lest denne boka, og i såfall hva synnes dere om den?


7 kommentarer

A Grey Day

I dag har det bare høljet ned med masse regn. Det er en slik dag, der man bare vil sitte inne og drikke noe varmt, som en te for eksempel.3 kommentarer

Mitt 2013: Del 1/2

Hei! Nå er det den siste dagen i året, og jeg tenkte å ha et lite tilbakeblikk på alt som har skjedd dette året.

 

JANUAR

Denne måneden skjedde det ikke så veldig mye egentlig. Jeg var vel mest opptatt av skole og venner, men vi hadde skoleball denne måneden.

 

FEBRUAR

Så kom februar og jeg hadde bursdag, og fikk meg nye sko og saker! 

 

MARS

Nå gjorde jeg meg det første lille sommerinnkjøpet for året.

 

APRIL

Denne måneden var det første gang jeg prøvde meg på en lik shoot.

 

MAI

Så kom 17. mai og all feiringen!

 

Neste del vil vel komme i nærmeste fremtidtid, men frem til da har jeg bare en ting å si til dere og det er; GODT NYTTÅR!


Ingen kommentarer

God jul alle sammen!

Håper dere har det fint alle sammen! Kos dere masse, med god mat og gaver!


2 kommentarer

Kanskje ikke nå...

Hei alle søte og herlige lesere på denne bloggen!

På grunn av personlige grunner har jeg tenkt å ta en liten bloggpause nå. Det er så utrolig mange hektiske ting som skjer nå for tiden, med andre ord må jeg ta en liten stopp på bloggingen . Jeg har ikke tenkt å slutte, om det er det dere tror, men nå er det på tide med  en liten pause. Jeg vet ikke hvor lenge den vil vare, men jeg kommer tilbake. Det vet jeg at jeg gjør, for det er ingen annen ting i hele verden som får opp motivasjonen min mer enn det å blogge.

Tusen takk for alt det dere betyr for meg og alle hyggelige kommentarer jeg får fra dere. Så håper jeg dere kommer tilbake, når jeg begynner å blogge igjen!


5 kommentarer

Like a Summerday

Hei!
I dag er det helt strålende vær her! Sola skinner, (fuglene kvitrer ikke), alle folk ute virker så glade og alt føles bare helt perfekt egentlig.

Bildet over er tatt i dag, så det sier litt. Det er nesten som om jeg vil hoppe ut i vannet og begynne å bade...


4 kommentarer

Jeg vil lese bloggen din!

I dag er vel som de fleste søndager ellers. Rett og slett en daffedag. Jeg har ikke akkurat så mye å gjøre, så jeg tenkte jeg like gjerne kunne lese bloggene deres!

Legg igjen bloggadressen dere så får vi se om det kanskje blir en linking også...


2 kommentarer

Kosetid!

Hva er vel bedre enn godteri!?


4 kommentarer

Instamoments

Hei! I dag tenker jeg det er på tide med en ny oppdatering fra de andre sosiale mediene jeg er på, som instagram. Jeg pleier å legge ut litt inspirasjonsbilder også, så alle bildene er ikke mine.
Jeg heter @minite om noen lurte.

1. Inspo 2. Karamellfrappe 3. Vafler 4. Meg 5. Bena mine, da jeg sikre meg ut i hagen 6. Mobildeksel 7. Danseforestilling 8. Abi tar interresante selfees 9. Inspo

1-3. Inspo 4. Fra Bygdøy 5. Meg i saree 6-7. Kameraobjektivkruset 8. Abi igjen 9. Oreokake

Hva heter dere på instagram?


10 kommentarer

Tusentakk kjære dere!

Hei alle sammen!
Tenkte det var på tide med en liten takk til dere lesere nå. Jeg vil takke dere for at dere tar dere tiden til å klikke innom bloggen min hver eneste dag! Jeg vil takke dere for hyggelige kommentarer og ordentlige svar på mine uvitende spørsmål. Tusentakk!


8 kommentarer

Utelåst...

Haha, noen som har opplevd det?
Å bli stengt utenfor huset, fordi man har glemt å ta med seg husnøklene sine. Det er bare verdens morsomste sak å sitte utenfor huset og vente på at noen skal komme, for å låse opp.

I dag hadde vi idrettslag på skolen og alle skulle møte opp på en fotballbane rett ved skolen. Alt gikk egentlig helt greit, frem til en gutt i trinnet mitt landet litt feil på høydehoppingen. Det førte til ambulansebesøk, for han vrikka nakken, men jeg håper det går greit med han. Og så får jeg vel vite noe mer på skolen i morgen...

Kos dere videre! Og så sitter jeg her og venter, om noen lurte;P


2 kommentarer

Esta vienernes!

Hei!
I dag har vi egentlig hatt en skikkelig grei dag på skolen. Vi startet med kunst og håndverk i de to første timene, og så dro vi på Hennie Onstad kunstsenter der vi ble presentert for noen fantastiske musikk stykker med masse forskjellige lyder, farger (i form av lyskastere) og mørke...

Litt senere i dag tenkte broren min og jeg oss for å gjøre noe sammen, så det blir nok nok ingen tid til blogging senere i dag...
Kos dere videre i kveld!


2 kommentarer

Sweater Weather...

Hei! Nå har sommeren gått og høsten er her, det er heller ikke lenge til vi står igjen med snø opp til ørene, men som sagt, nå er det høst, og med anledningen tenkte jeg å dele noen høstinspirrerte bilder...
For flere inspirrerende bilder kan dere også gå innom instagramprofilen min her: @minite


8 kommentarer

Prinsesse!

Nå har det gått ca to uker siden konfirmasjonen min, og vi tok ganske mange bilder og bideoer, men jeg har liksom bare ikke funnet de helt frem ennå... Uansett, nå får dere 2 bilder fra dagen og kanskje dere får flere siden?

Hva synnes dere om kaken? Er det ikke bare verdens søteste?


6 kommentarer

Vanilla essens

Nå som vi begynner å gå inn mot høsten og en litt kaldere og mørkere hverdag har jeg da funnet frem noen nye stearinlys. Jeg synnes selv det er skikkelig koselig å ha tent noen stearinlys på bordet på kveldene. Spesielt koselig er det om lysene har en lukt. Da har man forskjellige lukter i de forskjellige rommene. Vanilje i rommet mitt, blomsterlukt på badet, og så videre...

Hvilken lukt liker dere best å ha i deres rom?


12 kommentarer

Pappa!

Hallo!
I dag er det bursdagen til faren min. Jeg vet det kanskje ikke er så viktig for dere, men det er nok så viktig for meg, så derfor ville jeg dele det med dere også.

Denne dagen har hittil vært helt strålende og den største grunnen til at jeg ikke har noe å klage over er på grunn av denne kaken. Dagen blir bare så mye bedre når man spiser kake på morningen!


7 kommentarer

Tusenfryd

Som jeg sa i går så var jeg da på tusenfryd. Det var utrolig koselig og jeg hadde det skikkelig fint.

Som dere ser, så ble ikke alle bildene jeg tok, serlig bra, så jeg gadd ikke å dele alt med dere.
Ha fortsatt en fin dag!


6 kommentarer

A Rainy Summerday

I morgen starter skolen igjen for min del. Det betyr et nytt år med harde utfordringer lite søvn og mye jobbing. Hehe, jeg jeg vet jeg kan være litt dramatisk til tider, men når den siste dagen i sommerferien er grå og kjedelig, blir man litt skråsikker på om det kanskje er et tegn...Uansett, nå sitter jeg varm og god inne på rommet mitt, med en kopp te og en bok<3

Kos dere videre!


7 kommentarer

A Day Without Trouble

I dag tenkte jeg å være sammen med venninna mi Katarina. Jeg har ikke sett henne på nesten 8 uker nå, for hun har vært oppe i sameland et sted, så det blir koselig å møte henne igjen!

Her er forresten et bilde av henne som jeg fant på Facebook.
Ha fortsatt en strålende dag!


7 kommentarer

Gavene

Som det står på overskriften, så får dere se gavene jeg fikk.

Brune skoletter fra mamma.

Verdens absolutt SØTESTE headset med rosa diamanter<3

Krølltang fra merket HerStyler

En bok med mange visdomsord og små dikt hvis jeg forsto det riktig?

Og til slutt; litt smykkesaker og de søteste kortene jeg noen gang har fått...

Gjett hva som var oppi alle de kortene?! Hvertfall nok til Vespen jeg ønsker meg!

Jeg fikk noen flere ting, men jeg tenkte det ville bli for mange bilder...


3 kommentarer

Min store dag!

Hei! Da har endelig tiden kommet for meg også. I dag er det konfirmasjonen min og jeg er på konserthuset nå. Så med andre ord, dette innlegget er forhåndsskrevet...

Håper dere får en fin dag, for det vet jeg i hvertfall at jeg får, og så ses vi kanskje igjen i morgen!


Ingen kommentarer

Rihannas Diamonds

Hallo alle sammen!
Overskriften sier jo ganske mye, men for dere som ikke hvite det, hadde Rihanna tidenes konsert i går! Jeg sto helt på første rad og gjett om jeg koste meg, haha! Det var det beste

Sorry for bilder i forskjellige størrelser. Jeg tok bare med meg mobilen min,  men dere overlever sikkert...
Hva synnes dere?
Var noen av dere der?


8 kommentarer

Inspiration

Hei! Hvordan går det? I dag tenkte jeg egentlig bare å komme med et lite inspirrasjonsinnlegg jeg, så her er i hvertfall bildene...


7 kommentarer

Sun Outside in the Garden

Hei alle sammen og god morn!

Har akkurat spist frokost og koser meg godt, her ute i hagen med fint vær og det hele.
Litt senere i dag tenkte jeg å få rydda litt i rommet og ikke minst, få hengt opp magnettavlen som jeg kjøpte for noen dager siden. Hvis blir fornøyd, noe jeg er sikker på jeg blir, kan jeg vise dere bilder av resultatet senere!

Snakkes!

2 kommentarer

Back to NorwayHeisann! Nå er vi hjemme igjen etter en strålende tur til Mallorca som jeg helt klart skal fortelle mer om, etter at jeg har bildene klare og sånt:)
Kos dere masse videre!

Én kommentar

Yes! I got it!

Hahah! Gjett hvem det var som fant igjen vennskapsarmbåndet sitt i dag? Jeg! Det lå i en sidelomme i kofferten! Og så kan dere også se at jeg har på meg DIY-armåndet som jeg lagde for noen dager siden!Elsker bare følelsen av å finne igjen ting jeg trodde jeg hadde mista!


Ingen kommentarer

Morning Sunshine!

God morgen! I dag føler jeg meg skikkelig glad og opplagt for sola skinner ute <3 

Uansett. Planene for i dag er vel ikke så mye. Jeg lurte på om jeg skulle en tur innom butikken for å kjøpe noen ukeblader og noe digg å spise...


Kos dere videre alle sammen!


Ingen kommentarer

Finally!

Thank God, it´s friday. I am free!

Hei! Nå kommer endelig ordene jeg har ventet på å si helt siden skolen startet igjen, forige høst. Det er SOMMERFERIE! Jippi! Endelig litt over 60 dager med bare kos og latskap, here I come<3

Dere må kose dere masse i sommer!


6 kommentarer

SPA

I går var jeg sammen med venninna Maria. Vi hadde det kjempekoselig sammen og etter en liten stund fant vi ut at Maria egentlig bare kunne sove over hos meg, for vi begge hadde jo fri i dag.

Så klart måtte vi finne frem ansiktsmaskene hvis vi skulle ha overnatting, ig gjett hvem som absolutt måtte ha bilder av oss!? Jeg brukte tusen år på å få tatt ett bilde, for enten så jeg ut som en ku ellers så så Maria en annen vei og sånt.

Etter mange forsøk kom endelig dette bildet. Jeg følte meg litt sånn som de jentene på Pretty Little Liars som bare ser rett frem på det bildet vet dere... Haha, vanskelig å forklare.

Ingen kommentarer

Some Years AgoHaha, et bilde av da jeg var liten skal bli...

2 kommentarer

That Time...

Dagens utfordring er altså "Noe/noen du savner"

Hva skal jeg velge da? Det er jo sykt mange ting jeg savner...

People change, memories don´t

Må jeg absolutt velge en ting blir det helt klart barneskolen. Det var så utrolig lite å tenke på, masse tid, lite lekser, et minimum av prøver, ingen beskymringer og ikke noe stress generelt. Når jeg ser tilbake på hvordan det var da savner jeg veldig ofte tanken på at vi ikke blir vurdert i nesten alt vi gjør.


Ingen kommentarer

Always Summer

I går fikk jeg da mitt første bad for i år. Vi tok noen bilder, som jeg håper å få lagt ut så snart som mulig og så ville jeg bare fortelle dere at det nå ikke er lenge til min 30 days challenge! Den begynner på onsdag, så nå er det bare å glede seg<3

 


Ingen kommentarer

Hurra, hurra, hurra!Gratulere med dagen alle sammen! Håper dere får en strålende dag med masse is og kake!

Vet ikke om jeg rekker å oppdater senere i kveld, men uansett kos dere masse:)

Én kommentar

All Ready!

Nå er det bar 1 dag igjen før den store dagen. Er alle sammen klare? Har der funnet den perfekre kjølen, smykket og bakt no kake kanskje? Det har i hvertfall jeg, ikke det med kaken, men resten er klart. Fikk også gjort noen innkjøp, så kanskje de kommer i kveld. Vi får se...
Ingen kommentarer

Away for Wile

Tok meg en liten sykkeltur i stad. Turen gikk til en liten gårsplass like rundt i nærområdet her...

Her er den supersøte sykkelen som jeg vil ha<3

Ingen kommentarer

It's Summertime!Helt strålende vær i dag!

If you want to be happy, then be

6 kommentarer

This New Month

Der var Mai-kollasjen på plass, ja. Den blir hengt opp flere steder i huset, skapet på skolen og så klart må komme hit på bloggen også!

Hva synes dere? 


Ingen kommentarer

Hestehov å se

Elsker det når hestehoven begynner å komme, da vet jeg at sommeren er på vei.

Hva synnes dere?


9 kommentarer

Snuppa miDette er Pathujah, hun er en av mine absolutt beste venner. Hun er som regel alltid positivt innstilt til absolutt alt jeg vil gjøre og hun vil alltid stille opp for meg. Jeg vet at jeg kan stole på deg og du vet hvor mye du betyr for meg. Gratulerer så mye med dagen din, kos deg masse<3

18 kommentarer

That MomentJeg vet ikke hva dere synnes, men jeg elsker det. De sjeldene øyeblikkene med skumring og tåke på morningen, når sola står opp i horisonten et sted. Herligste stunden<3

7 kommentarer

A Bright Springday

En skikkelig nydelig vårdag med både sol, snø varme og lys.6 kommentarer

New Month

Ny måned, nye muligheter.


7 kommentarer

That Feeling

Du vet når du kommer hjem etter en lang dag ute i kulda, lager deg en rykende varm te med masse sukker i og setter deg ned med et pledd for å drikke det 

4 kommentarer

Only two days left...

Aww, nå er det bare 2 dager igjen før påskeferien! Jeg gleder meg så mye at det er helt ubeskrivelig   
Husk spørsmålsrunden min her!

 


4 kommentarer

Plain nails

Tirsdagen er en fin dag. Da har vi en kort skoledag og som regel så er det nesten ingen lekser å gjøre heller. Jeg liker tirsdagen 


5 kommentarer

Frost

Hey! I dag har jeg ikke gjort så mye, jeg har for det meste bare lest litt og forberedt med litt til bokomtalen jeg skal ha i morgen...

Ellers så tenkte jeg å dele noen få bilder som pappa tok litt tidligere i stad. Jeg tror han gikk en liten tur sammen med broren min eller oe, men jeg likte bildene, så hvorfor ikke dele det med dere?Hva synnes dere?


Én kommentar

Come to me!

Yes, da er det endelig mars, og 1. vårdagen er snart over... Det jeg i hverfall har synnes er kjempe fint er at den siste uka har vært superfin med masse sol og varme som har gjort meg virkelig klar for sommer!
2 kommentarer

The Start of Something New Again

Endelig hjemme etter en lang dag på skolen. Ganske godt å starte uka med å lese favorittboka si for ente gang med et krus te ved siden av seg.

Denne uka har vi arbeidsuke eller LIA som de kaller det nå, Læring i Arbeidslivet. Det begynner offisielt i morgen, når jeg skal til selve arbeidsplassen, men vi jobbet med oppgaver og tekster som var aktuelt i forhold til morgendagen og de tre neste dagene. Det var vel for det meste forbredning og litt sånn, men jeg forteller mer i morgen, etter at jeg kommer fra arbeisplassen:PNoen andre som også har lest denne?


4 kommentarer

I farta!

Nå skal jeg straks ut døra. Jeg skal på sånn møte i HEF (Human-Etisk forbund), men det er fortsatt litt tid igjen, så jeg orker ikke være der altfor tidlig heller. Det starter egentlig 17.00 for meg i dag, men fordi en venninne av meg har det kl. 19.00 i dag, skal jeg spørre om det er mulig om jeg får bytta det til samme tid som henne. Ellers må vi bare gå i to forskjellige grupper...

Ellers så ville jeg bare vite om alle har hatt en fin dag i dag?


Én kommentar

Say cheees!

Hei alle søte lesere!

I kveld er jeg invitert på middag så jeg tenkte å blogge nå. I sta, altså rett før jeg begynte å blogge, skrev jeg et innlegg med gavetips og sånt til valentinsdagen, så hvis det er noen av dere som ennå ikke vet hva de skal kjøpe til deres venninne, så får dere helt sikkert svar på det i morgen, for jeg er ganske sikker på at jeg skal få skrevet det ferdig nå om ikke lenge, men fordi jeg ikke får tid til å blogge i morgen så kommer antageligvis det innlegget da.

Ellers så ser dere her noen bilder av meg som Paul tok av meg med mitt kamera, imens jeg holdt hans. Så da fikk dere svar på om det Nikon-kameraet var mitt. For det er det ikke. Jeg er fortsatt stor fan av Canon jeg.


11 kommentarer

Pictures like a Wish List

Hey!

Jeg vet ikke om jeg har fortalt det før, men som kansje noen av dere vet så har jeg bursdag snart. Det er ca. 2 uker til snart, men jeg tenkte å legge ut en ønskelinste med ting jeg ønsker meg likevel 

Hva synnes dere?


3 kommentarer

Long ago

Tenkte å legge ut litt inpirasjonsbilder, for det føles ut som en evighet siden sist jeg gjorde det...

Haha, jeg ser nå at jeg feila litt på plaseringen av det nederste bildet vedsiden av hunden:P


2 kommentarer

Oh, that feeling!

Jeg kom nettopp hjem fra bakken og dere kjenner vel sikkert igjen følelsen av å drikke noe varmt og godt etter at dere har vært lenge ute i kulda.
Ingen kommentarer

Er dagen her?

Da er dagen endelig her! Har gledet meg sikkelig til denne dagen. Skulle virkelig sendt en gledelig jul-melding til alle dere som leser, men naa gjoor jeg det bare her...

God jul alle sammen! Haaper dere koser dere<3


2 kommentarer

Omg, ikke lenge til nå

Awww! Bare 3 dager til jul nå alle sammen
Jeg gleder meg så utrolig mye at jeg egentlig ikke har noe fornuftig å si egentlig.

Hva står på deres liste? Jeg ser i hvertfall at jeg kunne føyet med noen flere moviedays, cookies og hot chocolate.


Ingen kommentarer

Lucia dagen

I dag er det da 13. desember som betyr Lucia, mørket, stearinlys, og sang. Jeg synnes alltid det erkoselig med Lucia og enda bedre var det i dag da det midt i timen kom noen inn i klasserommet og sang for oss. Det var elevrådet som kom inn i klasserommet med naturfagsfrakker, lys, og lussekatter med seg og sang. Dette synnes jeg var superkoselig og litt rart egentlig, for jeg hadde virkelig ikke sett for meg det...

Hva liker du best med Lucia-dagen?


2 kommentarer

Sneakpeak from some pictures

Denne uka kommer til å bli lang. Starte første time med en dritvanskelig naturfag prøve og så avslutte fredagen med mattetentamen... Det er ikke akkurat min største drøm for å si det sånn.

Men grunnen til at jeg i det hele tatt begynte å blogge nå var fordi jeg ville vise dere dette bildet av tåken og sollyset rundt ti-tida i går. Det var utrolig fint og jeg måtte bare skynde meg å legge ut dette bildet som jeg tok med mobilen min, men pappa tok flere bilder med speilrefleksen imens jeg var på treninga, så jeg skal legge ut de også, litt senere i uka.

Hva synnes dere?


10 kommentarer

November this time

 

Da fikk jeg endelig laget ferdig November collagen.
Hva synnes dere?


4 kommentarer

The last month in pictures

Jeg har ikke med alle bildene, men det er i hvertfall de bildene jeg tok jeg selv setter pris på i forhold til hva jeg gjorde den dagen eller noe lignene.Kake<3

Masse lekser...

Og så klart kake!

Jeg har forresten tenkt å  begynne med en form for spørsmålsrunde av leserene mine. Jeg skal skrive mer om det i morgen, men jeg ville bare nevne det kort for dere nå...

Hva synnes dere om bildene!


10 kommentarer

Kan tiden gå `litt´ fortere?

Nam<3 Jeg kjøpte denne isen i går, etter at jeg var og bada... Måtte bare legge ut bildet, for jeg fikk ikke blogga i går.

I dag var jeg på shopping. Jeg kjøpte ganske mange ting så jeg tror jeg legger ut bildene i morgen... med mindre jeg kommer hjem veldig sent. Hmmm :I Det får vi vente med å se, til i morgen.
Nå sitter jeg her i stua og venter bare på at pausen er over og Norske Talenter begynner igjen. Ser du på det?


3 kommentarer

On the water!

I dag hadde vi ikke vanlig skoledag. Vi skulle møte opp på sjøholmen kl. 9 og, ja det var vel bare meningen at vi skulle lære å seile og sånt. Trygg på vannet, tror jeg de kalte det... Jeg selv vil ikke si at vi lærte så mye, men det var i hvertfall gøy å få gjort noe annet enn å være inne i klasserommet hele dagen.

Jeg tok mange flere bilder av de andre i klassen og sånt, og selv om jeg vet at jeg har sånn kopisperre på bloggen min, så orker jeg ikke å spørre alle om det er greit at jeg legger ut et bilde av dem...
9 kommentarer

Chillin before we are going

I stad satt jeg og leste topp imens vi venta på at mamma skulle komme hjem, men nå ringte hun og sa at hun kommer hjem så da er det vel bare å gjøre seg klare da, for vi skal til tusenfryd nå... Gleder med! Har ikke vært der på utrolig lenge, men som jeg sa så kommer mamma, så jeg må skynde meg litt nå, for hun sa at jeg skulle gjøre meg klar....

Snakkes!


3 kommentarer

Ove Hearts

Eller `Love´ Hearts da, som de egentlig heter... De er utrolig søte, og så står det forskjellige ting på dem alle. Som I love you, stay cool, grov up, bad boy, hug me, sweet heart og så videre. Alle er egentlig veldig søte 

Akkurat venter jeg vel egentlig bare på at mobilen min skal få ladet litt ferdig, før jeg stikker hjem til venninna mi, Una.  Så vi snakkes vel bare senere da!


12 kommentarer

LOL message

Jeg fikk to meldinger av en vennine av meg på Whatz app, i sta.... jeg prøvde å kopiere alt sammen og så bare lime det inn på blogg, men da ble det sånne rare tegn på bildene og da var jo hele vitsen borte, så jeg lagde det heller selv på et ark....

Hva syns dere?

 


10 kommentarer

I flyet

Det der med gratis WiFi om bord er liksom verdens beste ide! Uansett så sitter jeg her og leste en stripe jeg ville dele med dere. Jeg delte stripa i tre fordi jeg tok bildet med mobilen min og det er ikke sikkert dere kan lese det som står der hvis jeg bare tar et bilde av det...

Jeg vet ikke når jeg får blogga neste gang, men vi får se...


3 kommentarer

All right day

After a long, long day she is sitting down and take a cup of tea...
Hva søren? Dette er da ikke en kjedelig roman.
Nei da...

I dag har jeg vært på strand med noen venner. Det var koselig. Vi spiste masse godt og spilte fresbee og bada. Det som ikke er så bra er to ting:
- Jeg ser jeg har fått skille. Ikke bra! Jeg er allerede brun og jeg ønsker virkelig ikke å bli serlig mye mørkere.
- Jeg har den forferdelige pollenalergien som slår meg helt ut. Jeg følte ingen ting da jeg var på stranda, men etter at jeg kom føler jeg meg skikkelig dårlig.
Nå skal egentlig bare slappe av og se en film og kose meg med kake.
Tenk det´a dere, hvor koselig er det ikke å komme hjem etter en lang dag og se at noen har bakt kake hjemme?

Meera 


4 kommentarer
Meera/Rosa Thas, 15 år.

Jeg har blogga i tre år.
Blogger for det meste om:
Mote, bilder, hverdagsliv og det jeg interreserer meg for.
For kontakt/sponsing:
miniteblogg@gmail.com
hits