Summerinspired looks

Hei! Nå har jeg satt sammen noen sommerinspirerte vinterantrekk til hverdag og fest. Hva synnes dere?


6 kommentarer

We All Know That Feeling...

Locked out of home, feeling kind of lonely...

Hahaha, nå sitter jeg bare her og venter på at noen skal komme:P


2 kommentarer

Pause School, please!

Hei! Nå for tiden er det ganske mye som skjer på skolen, så når jeg kommer hjem er det bare rett opp på rommet og begynne med lekser og øving. Ja jeg vet jeg har et spennende liv, eller hva mener dere?

Et lite tips til dere! Noe som hjelper meg med å ha motivasjon til å gjøre skolearbeid er å bruke farger, penner tusjer og lapper i forskjellige farger. Ved å bruke disse tingene, kan jeg skrive og farge ting i forskjellige fargekoder som gjør det mye lettere å huske på forskjellige ting. Også ser det mye finere ut også, enn de vanlig bøkene som er så grå og kjedelige. Hahaha, jeg vet ikke om det bare er meg, men kan bli veldig påvirket av det visuelle utseende:P


Ingen kommentarer

Inspiration

Fant noen bilder på weheartit som jeg gjerne ville dele med dere!

Hva synnes dere?


4 kommentarer

OPI- nailart

Hei! Tenkte å vise dere neglene mine i dag, for jeg bruker en spesiell neglelakk 'farge' som jeg vanligvis ikke bruker.


6 kommentarer

Prom preperations

Hei! I går hadde vi ball. Utrolig gøy. Før ballet var vi fire jenter som bar hjemme hos en venninne av oss som heter Nora. Hos henne hadde vi det veldig koselig med masse mat, godteri, ansiktsmasker, sminke, klær, serier og musikk. Her kan dere se litt av hva vi drev med i går:)

Det var utrolig koselig, og vi fikk tatt litt flere bilder på selve ballet også, så jeg får prøve å vise dere det også!


2 kommentarer

New in before prom

I morgen har vi ball! Kjenner at jeg gleder med litt, for i år er det vi som er de eldste!

Litt tidligere denne uka var jeg ute på senteret med en venninne av meg og kjøpte de siste småtingene jeg trengte. Det gikk for det meste bare til mange hårsaker egentlig. Strikker, fliseklemmerr, hårdpray og andre slike ting...

I tillegg kjøpte jeg også en braided bun-maker som er en top som er flettet, men den har jeg ikke åpnet fra pakkningen ennå, så dere får heller se det siden:)

Hva synnes dere?


6 kommentarer

Hvordan er din sminke?


Er det lenge siden du kjøpte sminken du bruker? Da har den mest sannsynlig utgått på dato og kan gi deg flere forskjellige hudproblemer.

De færreste, drikker en klumpete melk som ikke lenger er fersk. Selv om foundationen, eller maskaraen din ikke viser tydelige klumper, kan den være fylt med mange ekle bakterier.

Sjekk emballasjen for å se hvilken holdbarhet som er oppgitt. Står det ikke noe, kan du alltid tenkte deg denne tommelfingerregelen:

Sminke som inneholder mye vann lever kortere enn tørr sminke, for bakterier ELSKER vann og fukt.

Bruker du sminke på huden som har gått ut på dato kan du få kviser og uren, irritert hud. Har du i tillegg veldig sensitiv hud kan det utvikle seg til en hudeksem! Det er vel ikke serlig gøy?

Her har dere en gjennomsnittlig liste på hvor lenge de fleste produkter varer. Håper dere likte innlegget, for jeg har mer å dele med dere!

Maskara: 3-6 måneder
Foundation: 6-12 måneder
Eyeliner: 6 måneder
Leppestift: 2 år
Lipgloss: 18 måneder


4 kommentarer

Pink Pillow

Hallo! I går var jeg på besøk på en videregående skole her i nærheten, som heter Valler. Vi har sånn besøksuke nå, så det skjer ikke veldig mye på skolen akkurat, men mye skjer det, der vi er på besøk! Etter det korte besøket på Valler, bestemte jeg meg for å gå en tur innom senteret, for jeg trengte litt småting før ballet som er nå på lørdag. Jeg hadde egentlig tenkt å vise dere bilder av det jeg kjøpte, men så lat som jeg er, har jeg ikke orket å ta frem kameraet engang...

Her har dere litt inspirasjonsbilder, så får jeg se om jeg får tatt litt bilder til dere imorgen. Kos dere videre i kveld<3

2 kommentarer

The last flower

Jeg vet ikke om dere husker denne lille planten her. Det er en liten orkide som jeg har hatt inne på rommet mitt siden konfirmasjonen i sommer. Og i dag falt den siste blomsten av planten, så nå er det bare blader igjen. Jeg må få se å klippa ned litt av den, sånn at den kan begynne å vokse igjen.


6 kommentarer

Exercise tips

Nå som det er nytt år er det sikkert mange av dere som har tenkt til å starte med trening. Da kan det være kjekt med noen ekstra tips i bakhodet! Disse tipsene har jeg funnet rundt omkring på nettet og de hjelper på kostholdet, treningsmotivasjonen og selve treningen.

 

Kutt ut all brus, energidrikk, saft, osv. Drikk heller vann!

Pass på å drikke nok vann. Hvis kroppen mister 1% vann, mister du 10% energi.

Bytt ut vanlig yoghurt med Skyr. Skyr er rik på proteiner og har lite fett. Vanlige yoghurter har veldig mye sukker. 

 

Hva synnes dere om slike tips? Hvis dere liker det, er det flere treningstips her!


2 kommentarer

Linkerunde!

Som dere kanskje har skjønt, tenkte jeg å ha en liten linkerunde her på bloggen. Jeg ser etter nye blogger å lese, så da er det jo bare smart med en liten runde med linking, så jeg får sett alle bloggene deres!

Det bare å legge igjen en kommentar, så får vi se hvor mange jeg velger å linje denne gangen...


2 kommentarer

Holy Grail

Jeg tenkte å komme med en liten anbefaling til dere i dag! Det jeg tenkte å anbefale til dere denne ganger er nemlig denne håndkremen her. Den er helt perfekt for de litt kaldere vintermånedene, og så er den ganske liten i størrelsen også, så det er lett å ta den med seg i veska! Den er fra apoteket, om noen lurte.


6 kommentarer

Chill day

Hei! I dag har vi teoretisk sett, hatt fra skolen. Grunnen til at jeg sa det på den måten var rett og slett fordi alle måtte innom skolen en gang i løpet av dagen, men det var bare for å ha en liten elevsamtale med læreren i ca 15 minutter, før man kunne går hjem igjen.

Jeg hadde min samtale halv ti, så jeg hadde hele dagen på meg etter at jeg var ferdig med det. Jeg har faktisk fått gjort flere ting jeg har tenkt jeg måtte fåtte gjort, så det har bare vært deilig å få en dag fri, sånn midt i uka!

Ha fortsatt en fin dag!
6 kommentarer

Pukka Chai!

Det har egentlig ikke skjedd sånn veldig mye spesielt i dag som jeg føler er veldig viktig å dele med dere. På skolen så vi på en film, som jeg tror de fleste av dere har hørt om, nemlig Romeo.

Det var veldig koselig å sitte å se på en film midt på skoledagen for en gangs skyld!

Jaja, nå har jeg tenkt å lage meg en kopp Chai også se og gjøre meg litt klar før vi går ut...


Én kommentar

Video dancing!

Her har dere en liten videosnutt av meg som danser til en ordentlig gammel tamilsk sang. Jeg vet det er noe litt annet enn hva dere er vant til å se, men jeg har lyst dele flere sider ved meg, så her har dere dansen. Håper dere liker det! 


Ingen kommentarer

Nailart

I dag hadde jeg egentlig tenkt å legge ut en video, som jeg prøvde å laste opp på youtube i går, men fordi jeg ikke klarte å laste opp videoen, kan jeg ikke vise dere den nå. Det er en litt spesiell video, og jeg tenkte det ville vært gøy å la dere se den, men nå får dere ikke det. Jeg prøve å laste den inn på youtube i kveld også, for å se om det kanskje går denne gangen...

 

Utenom det, tok jeg akkurat på meg neglelakk nå og venter tolmodig på at det skal tørke, imens jeg skriver dette her.

Ha fortsatt en fin kveld!
4 kommentarer

Photoshoot

Hei! Nå har jeg nettop kommet meg ut av dusjen, etter en dag med shooting sammen med jentene på dansen. Jeg er ikke helt sikker på når bildene blir klare og sånt, men jeg kan love dere å legge det ut siden.

Ellers må jeg spise nå, så vi får se hva jeg skal gjøre resten av dagen...
5 kommentarer

Beauty Tricks

Hei! I går fant jeg en veldig fin sminkevideo som lærer dere, eller gir dere noen type sminketips, som kan være lurt å tenke på når man sminker seg. Håper dere liker videoen, for det gjorde jeg!


2 kommentarer

Cozy Friday

En skål med godteri på fredagen!


6 kommentarer

Heartshaped candle

Er ikke dette verdens søteste lille lys?


4 kommentarer

Get some markers

Nå er vi midt i uka og hverdagen har endelig kommet seg på plass igjen. Med hverdagen kommer også alle leksene, og her hat jeg er lite tips til dere.

Finn frem noen av de gamle tusjene dere har, og bruk dem! Skriv overskriftene med ulike farger og marker viktige ord, ved å skrive dem i en annen farge. Ikke er det mye lettere å lese gjennom notatene sine da, men man blir også inspirert imens man holder på:)


5 kommentarer

The fault in our stars

Hei! I dag kjøpte jeg meg en bok jeg har hørt mye om i det siste, nemlig "the fault in our stars". Jeg vet ikke hva den handler om, men det virker som en veldig emosjonell bok, så vi får bare håpe at jeg i det minste klarer å få lest noe av det som står der, i stedet for å bare gråte...

Er det noen av dere som har lest denne boka, og i såfall hva synnes dere om den?


7 kommentarer

Limit

The only limits in life are the one we make


4 kommentarer

Exercise now!

Hei! Som mange av dere allerede har forstått er det fredag! Jeg startet på skolen i dag og som veldig  mange andre, har jeg blitt veldig daff etter juleferien. Derfor tenkte jeg å komme med en liten motivasjon til både dere og megselv, med litt treningsmotivasjon.


2 kommentarer

A Grey Day

I dag har det bare høljet ned med masse regn. Det er en slik dag, der man bare vil sitte inne og drikke noe varmt, som en te for eksempel.3 kommentarer

New Year's Resolutions

All the effort you are making now, will pay off in the end


2 kommentarer
Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.
hits