Want summer now!

Hey! Nå er praksiseringen i arbeidslivet over og det er bare presentasjonen som gjenstår. Spør du meg, har jeg ingen anelse om hvordan presetasjonene skal gå for seg, men dagene har i hvertfall vært læringsfulle og annerledes enn de vanlige, kjedelige skoledagene vi ellers pleier å ha.

Ellers så slenger jeg inn med en collage jeg lagde for litt siden. Kommer til å komme en i morgen også, for da er det ny måned! Og ikke bare det... Det er første vårmåned og bare 3 måneder til sommer!

Senere i dag skal jeg på møte, og etter det får vi gjester, så det er ikke sikkert jeg får blogget igjen, men vi sees i hvertfall i morgen...
2 kommentarer

Wow!

Hei! I går fikk jeg virkelig shina rommet helt, så det vil vel helt sikkert komme noen rom-videoer snart... Kanskje, kanskje?

Hahahah, hadde virkelig god tid i går, rakk å gjøre masse, blandt annet å teipe igjen bøker som ikke satt ordentlig sammen, lage en Mars-collage, Rydde litt mer, sortere litt i klesskapet mitt og ikke minst, bruke over halve tida av ¨ryddingen¨ på å hoppe rundt i rommet mitt å danse til sanger jeg liker som går på radioen...


Én kommentar

Planing

Hei! Jeg fikk akkurat vite at jeg har bokomtale i norsk, neste uke. Så da er det bare å legge bort denne boka her for en stund, for den er ikke serlig ¨norsk¨ for å si det sånn. Jeg må starte på en helt ny bok, for jeg hadde nettopp bokomtale i den forrige boka jeg leste nå litt før vinterferien. Er ennå ikke helt sikker på hvilken bok jeg skal velge, men det kommer mest sannsynelig til å bli en bok på 367 sider som heter; Ekstremt Høyt og utrolig nært.

Vi har heller ingen lekser denne uka så jeg har masse tid nå, så jeg får se om jeg får rydda litt i rommet mitt, før jeg begynner å lese...

2 kommentarer

The Start of Something New Again

Endelig hjemme etter en lang dag på skolen. Ganske godt å starte uka med å lese favorittboka si for ente gang med et krus te ved siden av seg.

Denne uka har vi arbeidsuke eller LIA som de kaller det nå, Læring i Arbeidslivet. Det begynner offisielt i morgen, når jeg skal til selve arbeidsplassen, men vi jobbet med oppgaver og tekster som var aktuelt i forhold til morgendagen og de tre neste dagene. Det var vel for det meste forbredning og litt sånn, men jeg forteller mer i morgen, etter at jeg kommer fra arbeisplassen:PNoen andre som også har lest denne?


4 kommentarer

Newish

Andre innlegg i dag! Er dere stålte av meg eller!?


Tenkte å vise dere hva jeg har kjøpt denne uka. Det er ikke så mye, men ville gjerne vese dere det for det...

2 bukser i grå og lyseblå fra Bik bok, og merket er da Never Denim, som bla. er et av mine favorittmerker når det kommer til bukser, for de sitter alltid stramt rundt hele bene uten å være litt løsere rundt leggene, og ikke bare sitter de bra... De er også superkomfortable å ha på seg!


4 kommentarer

Linkingen

God morgen!
Da var det linkingen da....

Bloggen jeg valgte å linke denne gangen er bloggen av Rikke. Hun har kopisperre på bloggen sin så jeg måtte bare søke på google for å finne et bilde å lime inn her, og dere kan trykke på bildet for å komme inn på bloggen.


4 kommentarer

Snowboard!

Hei igjen søte dere!

I går var jeg på Holmenkollen sammen med noen venner. Jeg var der omtrent hele dagen, så jeg rakk egentlig ikke gjøre så mye etter at vi kom hjem, men det var i værtfall gøy!

Jeg sto på snowboard for absolutt første gang i år, men fikk jeg noen gang sagt at jeg bare har stått på snowboard en eneste gang før det? Men ikke tro at jeg ikke pleier å gå så ofte til bakken! For det gjør jeg. Det er bare det at jeg egentlig står på slalom, men jeg har ofte vurdert å lære meg å stå på snowbord, så for ikke så lenge siden gikk jeg og kjøpte meg et brett og sko, for nå har jeg virkelig tenkt å lære det tenkte jeg...

Men det gikk som jeg forventet. Jeg falt, og falt, og gjett hva! Jeg falt.

Ble vedlg sliten av å bare falle hele tiden.

Men til slutt klarte jeg det! Jeg har ikke blitt helt proff ennå, men jeg har i hvertfall skjønt knepet , så det er bare å stå på så skal det nok gå greit tror jeg...


4 kommentarer

Linking!

Tenkte å ha noen nye blogger å følge nå, for jeg føler jeg har begynt å bli litt lei av de jeg leser nå. Så der er bare å legge igjen en kommentar, så kommer jeg til å velge 3 stykker som jeg kommer til å linke her i løpet av morgendagen eller noe.

Hvilke blogger pleier dere å følge?


3 kommentarer

This day...

Er egentlig på vei ut døra nå, men tenkte jeg hadde litt tid, for mamma skal kjøre oss, men hun er ikke helt klar ennå.

Jeg skal gå og bade på Drammensbadet sammen med Pathujah noen andre som vi venter på nå, så kan vel egentlig ikke si at jeg bare venteter på mamma


Har begynt å bli så mye lysere ute nå, og kjenner virkelig at det ikke er lenge til våren nå!


8 kommentarer

Birthdaypresents!

Hallo alle søte lesere!

I sta var jeg på senteret sammen med venninna mi og vi tok mange bilder bådet på senteret og etter at vi kom hjem, men gjett hva som skjedde med de bildene da? Egentlig har jeg ikke noe svar på det, for jeg vet ærlig talt ikke hvor det har blitt av de bildene.

Håper dere heller har mye mer lyst til å se tingene jeg fikk i går i stedet for de tingene vi kjøpte i dag...


Jeffrey Campbell  LoveLoveLove 

Fikk også ett armbånd, to bukser, et rødt skjerf, lommebok, konfekter og 550 kroner.

Hva synnes du?


3 kommentarer

Like a Newspaper

Hey! Da er dagen endelig dagen min også kommet. Endelig er jeg 15 år, et helt år siden sist jeg fyllte år! Jeg har fått menge gaver og gratulasjoner, men jeg venter med å vise dere bilder av gavene for vi får snart gjester, så da blir det helt sikkert flere gaver som må tas bilder av igjen, så da får dere heller bare vente og se.

Ellers så tenkte jeg å vise dere neglene som jeg har hatt den siste uta, før jeg skal fjærne det. For det har begynt å bli litt ødelagt nå, så da gidder jeg ikke å ha det sånn lengere...

Jeg hadde sånn avisprint på bare ringefingeren og tommelen, men man ser ikke tommelen på bildet.

5 kommentarer

The last day...

Ja, da var det absolutt siste dagen fjortenåring, eller fjortis da som man også kan kalle det. For i morgen fyller jeg 15.

Ellers så vil jeg bare beklage at jeg ikke har fått blogga på noen dager. Grunnen til det er fordi jeg ikke har nett. Egentlig har jeg ikke nett nå heller, men jeg blogger fra mobilen, men det er som mange andre, noe av det verste jeg vet.

Kommer sånn stygg svart greie på begge sider av bildet, men det er ikke noe jeg får gjort med det.

Snakkes


2 kommentarer

I farta!

Nå skal jeg straks ut døra. Jeg skal på sånn møte i HEF (Human-Etisk forbund), men det er fortsatt litt tid igjen, så jeg orker ikke være der altfor tidlig heller. Det starter egentlig 17.00 for meg i dag, men fordi en venninne av meg har det kl. 19.00 i dag, skal jeg spørre om det er mulig om jeg får bytta det til samme tid som henne. Ellers må vi bare gå i to forskjellige grupper...

Ellers så ville jeg bare vite om alle har hatt en fin dag i dag?


Én kommentar

Kleint, er dét det kalles?

De fleste har vel opplevd mange pinlige stemniger igjennom årene. Det hvar i hvertfall jeg! Derfor har jeg et spørsmål til dere.

Hva pleier du å gjøre når du er sammen med noen, og det plutselig blir en sånn kleint stillhet fordi ingen sier no?


11 kommentarer

Er det bare meg eller?

Vanligvis pleier jeg å like tirsdagene, det pleier å være en kort skoledag, lite lekser, masse tid, mye fritid. Denne tirsdagen... Supertreig! Hva skal liksom det bety spør du kanskje? Ikke så mye egentlig. Det er bare det at vi har mange prøver som jeg egentlig ikke føler meg helt forberedt på. I morgen for eksempel har vi to timers skriveøkt og smafunnsfagprøve i den første verdenskrigen! Jeg vet ikke engang når den var! Og så er det den dumme semmesteroppgaven i mat og helse. Men det verste... Det er at vi skal avslutte det hele med en to-timers lang matteprøve. Tror virkelig lærernes motto er at; det ikke skal være prøvefri før det faktisk er fri...
8 kommentarer

Some Inspiration

Jeg vet ikke hva dere pleier å gjøre, men for å få en grei start på uka pleier jeg å gjøre litt forskjellige ting. I dag ble tema inpirrerende bilder, så da tenkte jeg å dele noen bilder som jeg synnes inspirrerer meg.
17 kommentarer

Svaret da...

Hey! Som alle vet så er det jo morsdag i dag! Jeg gratulere alle dere mødre der ute og ikke minst... min egen mamma<3 Elers så tenkte jeg å gi dere svarene på den siste runden med sant eller usant som jeg hadde for ca. en uke siden eller noe.

Sant eller usant?

 1. Jeg hater å ha på meg neglelakk. Usant. Jeg elsker å ha på meg neglelakk for å si det mildt...
 2. Det absolutt verste jeg vet om er at ting ikke går som jeg vil. Usant. Det kunne vært sant, for jeg hater at ting ikke går som jeg vil, men det jeg hater aller mest er å vente;P
 3. Jeg har bare sola meg tre ganger i hele mitt liv. Usant. Jeg pleier ikke vanligvis å bruke så mye tid på sole meg for å si det sånn, men mer enn tre ganger vet jeg at jeg har gjor

Det var ingen desverre som klare å gjette riktig denne gangen, så da ble det inge linking denne gangen...

 
Ellers så fant jegen oppskrift på fastelavnens boller som jeg har tenkt å lage nå, så da tror jeg helt sikkert at jeg kommer til å legge ut oppskriften på det siden...


Én kommentar

Valentins gavetips

Valentinsdagen er en veldig stor dag for mange. Det er dagen der man viser sine venner og kjære at man er glad i hverandre og setter pris på det forholdet man har med hverandre. For å vise dette kan man gjøre mye forskjellig sammen, men nå tenkte jeg å gi dere noen gavetips som enhver venninne, søster, datter eller mor ville satt stor pris på.

 • Kropps og hårprodukter er en fin og søt gave man både kan gi og få. Dette kan det være alt fra leppepomader med duft, til kremer eller kanskje et sett med hårpleieprodukter.
 • Drops, makroner, cupcake eller noe annet hjemmelaget i søte pastellfarger slår aldri feil, for hvem sier vel nei til noe søtt og hjemmelaget egentlig?
 • Hvis du vet at noen ønsker seg en spesiell parfyme kan det være et supert tips å kjøpe til både kvinnen og herren. Men om du skulle være usikker på hvilken parfyme det var de ønsket seg kan man bare gi dem et gavekort til et parfymeri.
 • Innerst inne tror jeg at de fleste har massevis av idéer og lignende oppe i hodet sitt. Hvorfor ikke kjøpe en liten kladdebok med blanke sider i som kan brukes til en tegnebok, skrapping bok, kladdebok eller rett og slett en dagbok?
 • Interiør saker er en veldig personlig ting som gir alle rom en glød av liv og glede. Du kan for eksempel gi bort alt fra en potteplante, til noen kubbelys, kanskje en muffinskrukke eller et smykkestativ?
 • Det siste tipset jeg har til dere denne gangen er mobildeksler. En fin gave du nesten kan være hundre prosent sikker på at hvem som helst ville brukt, for alle liker å bytte litt på hva man bruker rundt mobilene sine.

9 kommentarer

Say cheees!

Hei alle søte lesere!

I kveld er jeg invitert på middag så jeg tenkte å blogge nå. I sta, altså rett før jeg begynte å blogge, skrev jeg et innlegg med gavetips og sånt til valentinsdagen, så hvis det er noen av dere som ennå ikke vet hva de skal kjøpe til deres venninne, så får dere helt sikkert svar på det i morgen, for jeg er ganske sikker på at jeg skal få skrevet det ferdig nå om ikke lenge, men fordi jeg ikke får tid til å blogge i morgen så kommer antageligvis det innlegget da.

Ellers så ser dere her noen bilder av meg som Paul tok av meg med mitt kamera, imens jeg holdt hans. Så da fikk dere svar på om det Nikon-kameraet var mitt. For det er det ikke. Jeg er fortsatt stor fan av Canon jeg.


11 kommentarer

You know that you are beautiful

 • Let your smile change the world, don´t let the world change your smile
 • You are the kind of person that people write songs about
 • I am a smart person. I just do stupid things sometimes

 • I am not different. I am orginal.
 • I am not a nerd, I am just smarter than you.

16 kommentarer

New in 050213

I det siste har jeg kjøpt noen småting til rommet mitt litt her og der.

 

Muffinskrukkene er jeg bare såå foreldket i<3

Dette skiltet fikk jeg av pappa i helgen og henger nå trygt over senga mi 


4 kommentarer

Pictures like a Wish List

Hey!

Jeg vet ikke om jeg har fortalt det før, men som kansje noen av dere vet så har jeg bursdag snart. Det er ca. 2 uker til snart, men jeg tenkte å legge ut en ønskelinste med ting jeg ønsker meg likevel 

Hva synnes dere?


3 kommentarer
Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.
hits