Thrift That Thing!

I dag begynte vi med et prosjekt på skolen som kommer til å vare i ca 15 uker, altså helt til sommerferien. Jeg hadde egentlig tenkt å strikke ferdig en genser jeg begynte på for lenge siden, men fordi tema er design, redesign og gjenbruk kunne jeg altså ikke det. Læreren sa at jeg måtte lage noe helt selv uten å følge noen såkalt "oppskrift" så nå er jeg litt på jakt etter inspirasjon og ideer til ting jeg kunne prøvd å lage...


2 kommentarer

Question About Inspiration

Hei! I det siste har jeg følt at mye av min tid har gått til skole og andre ting jeg må prioritere. Se, i dag har jeg også en innlevering som jeg må drive å tenke på. På grun av alt det, føler jeg iblandt at jeg skriver veldig dårlig her på bloggen. Jeg har liksom ikke noe inspirasjon til å skrive om noe spennende til dere, så har jeg et spørsmål til dere...

Er det noe dere vil at jeg skal skrive om til dere? En type tag, dere vil ha? Jeg er åpen for alt dere kommer med, så her er det bare å rope ut hva det er der ønsker dere! Ellers tenkte jeg å gi litt inspirasjon til dere, sånn at dere kan slappe litt av og sette pris på de små tingene i den stressende hverdagen deres:)


8 kommentarer

Money, Money, Money

Dette bildet har det vært mye redigering med, så jeg er ikke så rik som det ser ut her på dette bildet:)
Hva synnes dere?


6 kommentarer

Stå på egne ben

I dag fikk vi vite hvilket tema vi kom opp i til prøvemuntlig eksamen. Jeg fikk tema kald krig, og om dere da ikke skjønte faget jeg fikk, var det samfunnsfag. Nå må jeg gå å lage meg litt mat og så sette meg ned og lese litt.


6 kommentarer

De første vårtegnene

Ja nå er det ikke lenge til sola begynner å titte frem, dere!!


Ingen kommentarer

My Detoxed water

Nam, utrolig godt med litt smak i vannet <3


Ingen kommentarer

Filmkos!

Nå satt vi akkurat her hjemme og så på Harry Potter. Det er så utrolig koselig med filmer som du kan se om og om igjen uten å bli lei av dem:) Ellers så har vi generalprøve på dansen i kveld, så vi får se om jeg får gjort noe fornuftig her hjemme før det.

Ha fortsatt en fin dag!


4 kommentarer

That feeling :D

En superglad jente <3


6 kommentarer

Da ble jeg også 16

Hei! I dag er det en fin dag, nemlig bursdagen min! Vi startet dagen med en god frokost, før vi kledde på oss og dro ut på byen for å kjøpe gaver til meg. Nå er vi Sandvika, for mamma og pappa må gjøre litt småhandling før middagen. Ellers må jeg også i dag gå på treninga i kveld, sånn som de andre dagene denne uka!

Satte noen bilder fra ballet, tenker det passer litt med dagen egentlig!!


6 kommentarer

Sandvika

Hei! I dag dro mamma og jeg en liten tur innom Sandvika for å gjøre litt småshopping. Jeg fikk kjøpt meg et par ting som jeg ble veldig fornøyd med, men jeg har ikke rukket å ta bilde av det ennå, så dere kan se hva jeg kjøpte litt senere i dag, eller i morgen.

Nå må jeg snart spise middag, før jeg skal på trening, kos dere videre i kveld:)


2 kommentarer

A Dark Shine of Colour

Hva synes dere om denne fargen?


4 kommentarer

Nivea love

Her om dagen fikk jeg en liten håndkrem fra Nivea som var på størrelse med disse små leppepomadene. Jeg tror det var en de bruker som tester, men gjett og jeg skal få tak i flere produkter fra den "serien". Har allerede noen av leopeproduktene selv og de er virkelig til å anbefale!

Har dere testa ut noe fra denne serien?


4 kommentarer

In love?

Håper alle har en herlig dag og koser seg masse, denne valentinsdagen. Selv har jeg ingen valentin, men hey... Hvorfor ikke kose seg for det!? Her har dere litt Love-inspired pictures <3


Ingen kommentarer

SmoothieTime!

Kom hjem i dag og lagde verdens beste smoothie! Ser den ikke god ut?


4 kommentarer

In class;)

Når man ikke har mye å gjøre i timene, Hehehe;P


2 kommentarer

Trenger dere motivasjon?

Har dere lenge tenkt å begynne deres nye sunne liv? Her har jeg noen tips som  hører til en serie jeg har her på bloggen som hjelper på kostholdet, treningsmotivasjonen og selve treningen. For flere tips kan du trykke her. Lykke til :-)

 Gi deg selv belønninger! Hvis du har lyst på et par nye sko, så sett deg selv som mål at du ikke skal kjøpe de før du har utført X antall treninger. Da har du på en måte en ting som pusher deg, og som belønner deg når du har vært flink til å holde deg til treningen!

Kjøp inn nytt treningstøy i spreke farger. Det hjelper på motivasjonen! Ingenting er mindre motiverende enn å stå i en grå og hullete Adidas joggebukse. "If you feel good, you do good". Husk det!


Var ikke alle disse fargene så mye mer motiverende enn slitt gammelt tøy?

Hvis det er mulighet: gå eller sykle til jobb. Dette kan dere vel gjøre uansett hvor dere har tenkt dere, ingen har vondt av å gå litt ekstra.

Flere tips finner dere her.
Lykke til med treninga!


2 kommentarer

Always Time to Drink Something

Denne dagen kommer ikke akkurat til å bli så utrolig spennende for min del. Jeg har mye skolearbeid å fordype meg inn i, så nå har jeg akkurat laget meg en kopp med te, som blir ned meg opp på rommet. Det hjelper alltid å ha noe å drikke, når man føler seg litt ukonsentrert<3
Hva er deres planer for resten av kvelden?


Ingen kommentarer

Photo of the Day

Still this wintertime...


Ingen kommentarer

Fruity delight!

Det eneste dere trenger å gjøre for å sette sammen denne herligheten er:
1. Finn noe frukt/ bær dere liker.
2. Kutt opp den frukten som trenger å bli kutta. Og putt alt sammen oppi et krus, eller en liten skål.

Om du vil kan du putte oppi litt sjokoladesaus. Og dette lille måltidet smaker best med tre forskjellige frukt blada sammen.
Bon appetite!


2 kommentarer

New in!

Hei! I dag kommer det til å bli fult hus her, for jeg har tenkt å feire bursdagen min! Så gjeller det å få rydda litt, før jentene begynner å komme...

Ellers så kjøpte jeg meg et lite office-sett eller hva man kan kalle det? Det er rett og slett noen penner og andre skrivesaker som er satt sammen i en handy holder. Hva synnes dere?


4 kommentarer

Cake Bosses!

Nå er venninna mi Nora her, vi har tenkt å bake kake sammen. Denne gangen skal vi lage kaka helt fra bunnen og jeg lover at jeg skal kommer med bilder av hvordan kaka ble.
Ønsk oss lykke til da! Det trenger vi...


2 kommentarer

January favorites 2014

Jeg hadde egentlig tenkt å ta en video med Januar-favorittene mine, men jeg fant ut at jeg ikke hadde så veldig mange favoritter, så jeg valgte heller å skrive et innlegg. Kanskje jeg får flere favoritter neste gang...

 

SMYKKESAKER

Sist måned ble det brukt mange store sjerf og og jakker. Bak disse digre klesplaggen, kan det være vanskelig å legge merke til de små detaljene i et lite smykke og små øredobber. Derfor brukte jeg som regel bare denne ene klokka fra Marc jacobs som jeg fikk av pappa til jul. Det har vært en klar favoritt, for den piffer opp et hvert anntrekk og ser alltid bra ut. Jeg kan rett og slett ikke få sagt nok om denne klokka!

 

LIFEHACKS

Denne lille notatboka er noe nytt jeg begynte med dette året. Jeg bruker det til å skrive ned frister på innleveringer og forskjellige prøver som kommer. Den hjelper meg virkelig med å prioritere, så dette er noe jeg virkelig vil anbefale!

En annen ting som har vært nok så handy forrige måned har vært denne kremen. Jeg har faktisk tatt meg tid til å skrive et helt innlegg om denne kremen, så hvis dere skulle vært interessert i å finne ut mer om denne livredderen kan dere bare trykke HER!

INNKJØP

I januar pleier det alltid å være salg, og jeg pleier alltid å være raskt ute med å få kjøpt meg noe fin, men måneden har jeg egentlig ikke trengt sånn mange ting egentlig. Fikk vel det meste jeg trenger til jul tror jeg. Men noe fikk jeg kjøpt, det første ser dere under her og det andre finner dere HER

Denne kremen kjøpte jeg på The Body Shop. Jeg har ennå ikke fått testa den ennå, men GUD så godt den lukter<3


Denne glasskrukka kjøpte jeg på Åhlens. Rett og slett for å samle opp små mynter som bare flyter rundt omkring overalt:)

 

GAMMELT OG NYTT MÅL

Sist måned for min del, handlet kun om å klare å holde seg frisk. Derfor satte jeg meg et mål. Jeg måtte prøve å få drukket noe varmt hver dag. Dette har jeg klart! Wiii, applaus til meg<3 Jaja, nå er det ny måned og jeg må sette meg et nytt mål. Denne måneden har jeg tenkt at jeg må drikke masse vann hver dag. Dette er noe jeg ikke er så veldig flink til, så nå ha jeg funnet fram en flaske som jeg alltid har på rommet mitt. Bare det at flasken står på rommet, minner meg om å ta noen slurker fra flaska. 

 

Har dere hatt noen favoritter fra sist måned, eller satt dere noe mål for den kommede?


2 kommentarer

Nydelige Prinsesser

På lørdag, forrige uke hadde vi ball her på skolen vår. Det var utrolig koselig, og alle hadde pynta seg i det fineste de hadde. Nå tenkte jeg å dele noen av bildene vi tok og ellers så her jeg tenkt at jeg deler bildevisningen på på flere innlegg. Her er den første delen!

Fra venstre: Astrid, Nora, Meg, Linn og Diviya

 

Og så alenebilder av Astrid og meg!

Hva synnes dere?


12 kommentarer

Today's Picture

Hvor nusselig er ikke denne?!


6 kommentarer

A girly day!

Denne dagen har vært en skikkelig girly day for min del. Jeg startet dagen tidlig med å gå på trening. Da jeg kom hjem tok jeg meg en lang og varm dusj, med både hårkur og bodyskrub, så nå føles både hår og kropp mykt og glatt!

Ellers så tenkte jeg å starte denne nye måneden med litt sparkly negler og en stor, god kopp med te! Håper dere også koser dere i dag:)

Jeg tenkte å legge ut et innlegg med Januar-tag i morgen/ eller mandag. Noen tips til hvilke kategorier jeg skal få med?


2 kommentarer
Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.
hits