A Fresh Start of the Week

Jeg går all pink, med litt frosne bær og varm te! En utrolig god start på uka, ja...


15 kommentarer

NUDE paint

Som jeg elsker denne nye fargen! Den er både rosa og litt nude samtidig<3


4 kommentarer

Goodiebag!

Jeg kom nettop på at jeg ikke har vist dere goodiebagen som jeg fikk for en liten stund siden. Jeg fikk den på Sandvika, da det var en liten fashion event der. Jeg har egentlig ikke prøvd ut alle tingene ennå, så om dere ønsker å vite noe ekstra om produktene må dere si ifra. Kanskje jeg kan komme med et eget innleg til dem da...


4 kommentarer

Stay focused!

Nå for tiden er det utrolig mye som skjer på skolen, med tanke på at alle prøver og tentamener bare kommer med stormskritt. Det er vel i slike tider det gjelder å ha hodet kaldt og jobbe målrettet. Likevel er det viktig å ikke stresse for mye. Jeg føler liksom at bildet under beskriver det jeg prøver å si, eller hva mener dere?

Nå tenkte jeg å gå ut og ta meg en liten joggetur, så får vi se hva som kommer etter det!

Eller hva sier dere?


2 kommentarer

YUM YUM!

Aww, så godt det er med nudler!


2 kommentarer

Vaffeldagen!

I dag er det den 25. mars - den årlige vaffeldagen. Denne dagen regnes som et vårtegn, og markeres i store deler av Europa. Fordi det er vaffeldagen, skal vi lage vafler nå om en liten stund! Gleder meg litt jeg
Eller har jeg satt sammen noen fristelser, enjoy!


4 kommentarer

Love Daisy

Mmm, et av mine favorittblomster er disse her! Får sånn summerfeeling av dem<3


Ingen kommentarer

Everything Starts Somewhere

 

Nå som det er vår, er det sikkert mange av dere som har tenkt til å starte med siste treningsinnsats før sommeren. Da kan det være kjekt med noen ekstra tips i bakhodet! Disse tipsene hører til en serie som hjelper på kostholdet, treningsmotivasjonen og selve treningen. Lykke til :-)

Start det hele med å skrive opp en treningsplan og hold deg til den! Bestem hvilke dager du skal trene, og sett av tid til treningen de dagene. Viste dere at det er bevist at det er større sansynlighet for at man når et mål om man skriver ned selve målet og planen for å nå dette?

Ha alltid med en vannflaske i vesken/sekken så du kan drikke litt hele tiden. Selv lar jeg alltid Snappleflaska stå inne på rommet, mens jeg tar med meg alle andre flasker. På denne måten sipper jeg litt fra flaska når jeg sitter å jobber med noe inne på rommet mitt også...

Ta alltid trappene fremfor heisen. Hvert eneste skritt du tar teller for å nå det "store målet"!

Trenger dere noe treningsmotivasjon? Da har jeg et eget innlegg med litt inspirasjonsboost her!

Lykke til med treninga!


2 kommentarer

Pastel interiour

Drømmer meg litt bort her...


4 kommentarer

Shadow

Det er så utrolig fint vær her nå, så måtte bare komme meg ut og ta meg en liten tur!


Ingen kommentarer

Stolt jo :D

Hei!
I dag tror jeg vi har hatt en av de koseligste dagene på skolen, på lenge. Det hele startet med en dobbelspansktime, der vi spiste tapas og koste oss.

Jeg som er vegetarianer, spiste bare salat, mozarella og kake, så her har dere heller et bilde av det Feben spiste.
Ja det var mye godt :)

På slutten av dagen hadde vi vår siste volleyballkamp i trinnet, for å se hvilken klasse som gikk videre til turneringen. Haha, jentene i vår klasse vant, så nå får vi fri fra skolen på mandag!!


2 kommentarer

Basic outfit

Jeg tok mange bilder i går. Egentlig var skulle vi bare ta outfitbilder, men vi tok også mange hoppebilder og andre tullebilder, så jeg tenkte å dele de andre bildene i et annet innlegg. Nå viser jeg bare outfitbildene.

Hva synnes dere?


6 kommentarer

Fruty delights

Man kan vel ikke egentlig si nei til dette...


4 kommentarer

En brå vri på planene

Hei! Nå tenkte jeg å fortelle litt om den spesielle gårsdagen. Hjemme hadde vi planlagt å ha en liten vår-rengjøring, så jeg hadde akkurat kommet hjem og begynt å ta it noen av klærne mine og begynt å sortere dem litt etter hva jeg trengte til sommeren, og ting jeg ikke trengte.

Rett ut av vinduet i rommet mitt, kan jeg som vanlig se ut mot tunet. Akkurat da jeg så ut et kort øyeblikk blåste det litt, så jeg tenkte det bare var litt sand og støv som virvlet litt rundt omkring det ute. Cirka 2 minutter etterpå så jeg ut av vinduet igjen imens jeg brette klærne. Denne gangen så sandstøvet mistenkelig grått ut, og det kom bare fra ett sted. I hagen på huset foran oss.

Plutselig gikk det opp for meg.
Det var absolutt ikke sandstøv jeg så. Det var røyk og grunnen til at det kom fra hagen til de foran oss var fordi de har noen luker som går rett ned mot garasjen der det brant. Haha, jeg fikk jo helt panikk og løp ned til stua og sier fra til pappa. Han ber med skynde meg å ringe brannvesenet, men så smart som jeg er klarte jeg å glemme nummeret. Uansett jeg fikk ringt, og de sa at de var på vei.

Sånn så det ut. Jeg så bare røyken som kom fra den andre siden, og det var ikke like ille som her på denne siden...

Sånn som jeg forstod det senere, var det en vil i garasjen som begynte å brenne, men jeg har ingen anelse om hvordan det skjedde.


2 kommentarer

Manikyr

Gårsdagen var en skikkelig jentekveld med filmer, neglelakk, is og hjemmelaget pizza. Jeg fikk ikke tatt så mange bilder, men her er i hvertfall neglene våre!

Vi to nede har ri forskjellige vinrøde farger, men jeg vet ikke om det synes så godt...


4 kommentarer

Pakke i posten!

Wihii! Fikk endelig disse sokkene i posten! Gleder meg til å begynne å bruke dem<3


2 kommentarer

Mellommåltid

Vaniljeyoghurt, rosiner og nøtter <3


2 kommentarer

Finally

Endelig er det varmt nok til at vi kan begynne å bruke skjørt og kjoler igjen! Kjenner jeg gleder meg veldig til sommeren nå!!


2 kommentarer

It's Going Up in the Air

Wihuu! Hva synes dere om bildene!? Venninna mi Katarina og jeg gikk ut og tok dem etter skolen i dag. Det er så gøy å gå ut å ta slike snapshots bare sånn i farta, litt sånn som disse bildene, for vi brukte BOKSTAVELIG TALT 3 minutter på å ta bilder i dag, for katarina (fotografen) måtte rekke bort til bussen etter skolen:P

Nå får dere kose dere ute i sola, for det skal i hvertfall jeg gjøre!


Ingen kommentarer

Girls' night-in

I går fikk jeg ikke blogga, for jeg var rett og slett i hjemme, men jeg skal si denne helga har vært koselig med både overnatting, besøk og en liten tur til byen. Eller har vi sett litt på filmer også, så nå er vel det meste av planene mine gjort og det eneste som gjenstår er å komme meg hjem og lage meg en kopp te før jeg tar resten av kvelden rolig.
Kos dere?


4 kommentarer

L'Oreal Paris

Nå har jeg akkurat kjøpt meg noen nye produkter som jeg gleder me til å begynne å bruke. Det var ikke så mye. En massakra og en neglelakk.
Har dere prøvd ut noe av dette før?


Ingen kommentarer

Hairspiration

Jenter med langt håt, krøller, fletter, sløyfer og ikke minst stil er noe av det søteste! 


4 kommentarer

Soft Light

Det er vel en stund siden vi tok dette bildet, men hva synnes dere?


2 kommentarer

Vegetarianer?

Jeg har kommet godt i gang med måneden som vegetarianer. En smoothie med banan og bringebær <3 Ser det ikke godt ut!?


2 kommentarer

Metallic Blue

Denne neglelakken er fra Sri Lanka, så dere får ikke tak i den her i Norge. Selv synes jeg dette er skikkelig synd for det er skikkelig lett å ta på seg denne neglelakken, med tanke på hvor lang håndtaket er...

Hva synnes dere om denne fargen?


4 kommentarer

Måneden som gikk...

Hei! I dag tenkte jeg at jeg ville ha et lite tilbakeblikk på den siste måneden. Jeg tror jeg deler dette ut på to innlegg, så her er det første!

Forrige måneds mål: DRIKK VANN!
Dette kan jeg med stolthet si at jeg har gjort! Jeg har tatt med meg en flaske med vann uansett hvor jeg har gått og på den måten har jeg også drukket mye mer vann den siste måneden enn ellers.

Når vi snakker om å drikke vann kan jeg begynne å snakke om hva som har vært handy den siste måneden. Nemlig disse tre tingene. Jeg vet ikke om det bare er en sær greie fra min side, men jeg føler jeg drikker mye mer når jeg ser hva jeg drikker, derfor har disse flaskene vært til smak den siste måneden. Alle flaskene er bare glassflasker fra matbutikken.

 

Det nye målet denne måneden er noe litt vanskeligere, i hvertfall for min del. Det nye målet er at jeg være vegetarianer i en måned. Jeg er spent på å se hvordan dette kommer til å gå egentlig! Tror dere jeg kommer til å klare det?

Månedens innkjøp
Dette er kanskje ikke et innkjøp, for det var ikke noe jeg bare var og kjøpte på butikken. Det var en av bursdagsgavene jeg fikk på bursdagen min. Uansett er jeg fornøyd:)


7 kommentarer
Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.
hits