SUPERWOMAN!

Hehe, i dag satt vi sammen i friminuttet og snakket, da vi kom inn på tema om youtubere. Vi snakket om flere forskjellige youtubere som kom til London nå på søndag, og så klart kom vi inn på tema om spesielle ting som var typisk for de forskjellige youtuberene. Jeg nevnte Superwoman og viste tegnet hennes og såklart ville noen prøve det ut.
-her hvordan gjør du det? Var også et spørsmål som ble stilt. Men etter litt hjelp skjønte de hvordan man gjorde det, og vi hadde en sjap snapshoot:P

What up? SUPERWOMAN here...


2 kommentarer

Reality Called so I Hung Up

Dagens visdomsord, eller hva?


2 kommentarer

Guess who!

Hahaha, jeg fikk meg en liten latter da jeg skjønte at ikke alle tre gikk i russebukse...


4 kommentarer

Grove scones med Cottage Cheese

Håper det smaker!


6 kommentarer

Beauty from Sweeden

Da har jeg klart å sette sammen det andre innlegget med innkjøp fra Sverige. Denne gangen er det mer kremer, masker, sminke og andre "hud" produkter som er tema:)

Disse er jo akkurat de samme maskene som vi har her i Norge, men der borte har de litt flere forskjellige varianter å velge mellom. Blant annet en type hårmaske/kur som kan brukes en gang også kastes. Jeg ble så klart litt nysgjerrig og kjøpte ganske mye forskjellig.

Og så var det disse tingene. Må bare få sagt at jeg aldri kan få nok av disse to tingene, men spesielt leppepomadene, de bruker jeg opp HELE tiden!

Til slutt kjøpte jeg en bodysplash fra Victoria's secret og en diger såpe som lukter utrolig søtt og godt.

I tillegg til dette kjøpte jeg meg en svart skinnjakke, som jeg selv ble utrolig fornøyd med, men jeg klarte ikke å få et fint bilde av det, så kanskje dere får se det siden, hva syns dere om innkjøpene?


4 kommentarer

Karse!

Sist helg kjøpte jeg en pakke med karsefrø, da jeg ble med pappa på Plantasjen. Husker jeg alltid pleide å drive med sånt da jeg gikk i barnehagen, og folke plutselig veldig lyst til å prøve det ut igjen. Her ser dere jeg har gjort det klart, så nå får vi se om det kommer noen spirer snart...


4 kommentarer

It's a Beautiful Day!

I morgen er det tentamen, det er det også på fredag og her sitter jeg ig koser meg ute i sola:)


2 kommentarer

Easter Crime...

Disse bildene skulle vel egentlig ha kommet ut i går, men jeg glemte det helt bort, så det heller ut i dag! HVa synnes dere?


Ingen kommentarer

Innkjøp i Sverige

På onsdag dro vi en tur til Sverige med noen venner av oss. Vi dro på mange butikker og to kjøpesentere, så jeg fikk i hvert fall kjøpt meg en del ting. Jeg tenkte å vise dere hva jeg kjøpte, men jeg tror jeg deler det på flere innlegg. Nå får dere se de spiselige tingene jeg kjøpte...

Vi kjøpte ganske mye mer, men mye av det har vi allerede begynt å spise eller lagt på plass i kjøkkenet, så det var ikke noe vits å begynne å lete etter det.

Det vil kommer enda et innlegg der jeg viser dere noen kremer og litt andre kropps- og skjønnhetsproukter jeg fikk meg. Det ble ikke så mye klesshopping så dere får også sett det ene plagget jeg fikk meg:)


6 kommentarer

Penny board VIDEO!

Sist fredag var vi på shopping og jeg fikk meg et penny board av pappa. Så klart måtte det prøves ut nå i ferien, så her ser dere resultatet. Må bare få sagt at jeg aldri har stått på brett før...

Ellers må dere gjerne følge meg på youtube! Jeg heter: Rosa Minite

Det var ikke så dårlig, var det?


2 kommentarer

Breakfast

I dag hsdde jeg egentlig tenkt meg en liten tur ut, men fordi det regner hat jeg ikke klart å komme meg ut ennå. Jeg tok heller en litt lenger frokost!

Eller har jeg tenkt å vise dere et lite innkjøp, på et innlegg litt senere:)


Ingen kommentarer

Woo hoo!

JAAA! Endelig er det påskeferie! Jeg har virkelig ikke ord for hvor glad jeg føler meg :D Nå skal jeg ta det helt med ro, og bare kose meg!

Håper dere får en fin påske!


2 kommentarer

Instalately

1. En rose jeg fikk på lørdag. 2. Frosne bringebær og bananer, skåret opp til frokost. 3. Nude nails.

4. En liten Photoshoot før en fest jeg var på. 5. Egentlig vet jeg ikke hvordan dette bildet kom ut. Noen tok sikkert mobilen min og la ut et random bilde tror jeg:P 6. Det var brann i garasjen på et av rekkehusene her.

7. Et lite mellommåltid etter skolen. 8. Jeg hoppa litt utenfor skolen. 9. Ut på tur:)

Fikk litt lyst til å ha en liten oppdatering på instagramen min. Jeg heter @minite

Dere må gjerne legge igjen brukernavnet deres!!


6 kommentarer

Orange days

Det er så utrolig godt med litt frukt iblant!
Jeg kom akkurat ut av dusjen nå og sitter og spiser litt rester fra gårsdagens tikka masala. Det smaker fortsatt like godt, så jeg klager ikke...

Ellers så har jeg ikke noen store planer for resten av kvelden. Jeg har vel vare tenkt å sitte litt med matten, for jeg har tentamen i morgen.

Kos dere videre denne helgen!


10 kommentarer

Jeg fikk en rose!

I dag avsluttet vi den siste lørdagsskoletimen med en liten lunsj-konsert. Jeg sang og spilte en sang jeg hadde laget selv, og det gikk faktisk ikke så verst. Jeg tror pappa tok video, så kanskje jeg kan få delt det med dere!

Helt på slutten fikk vi alle en hvit rose. Det var utrolig koselig synes jeg!


8 kommentarer

Red

If you are unsure what to wear, put on something red. It would never fail


2 kommentarer

GREEN TEA

Green Tea, sugar and math


Ingen kommentarer

Quote time

Endelig er jeg ferdig med RLE prøven. Det er utrolig deilig å være ferdig med den. Nå har jeg litt under en uke på å forberede meg til to tentamener til neste uke. Dette skal nok gå bra tenker jeg:)


Ingen kommentarer
Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.
hits