The day lizm

Det har vært utrolig fint vær de siste dagene. Er det bare her eller er det dét hos dere også? Uansett så har jeg kost meg masse ute og har faktisk ikke tenkt på så mye annet. Det var bare i dag naturen bestemte seg for å hate meg vet du... Det har klødd og verket i øyet mitt i hele dag på grunn av pollen. Var utrolig flaut å gå rundt med helt blodskutte øyne i sta. Jaja, sånn et livet, alle er forskjellige og jeg er i hvertfall glad for at jeg ikke er allergisk for no mat.


Én kommentar

Bloggvurdering?

Hello!

Skal begynne å svare på resten av spørsmålene fra spørsmålsrunden, men før det ville jeg bare informere om at jeg nå har nesten 500 komentarer nå så jeg har tenkt å kjøre den vanlige konkuransen med den som gir meg komentar nr. 500 får en liten blogg vurderig. Skriv litt om boggen din sånn at jeg vet hva den handler om...
14 kommentarer

The first summerday

Ja, jeg vet det var noen som sluttet både onsdag og torsdag, men for oss som slutta i går er det altså første dag i sommerferien. Utrolig digg! Nå er det hele 2 måneder med bare ferie! Det er liksom evigheter til skolen starter igjen. Vi trenger ikke tenke på noen prøver eller skole i det hele tatt!

Kom foresten over disse små blomstene da jeg gikk hjem fra skolen i går. De lukter utrolig god, men jeg har aldri sett sånne før, har du?

 

 


26 kommentarer

Litt av en dag!

Hola!

Gjett hvem som vokna kl. 8 i dag?
Meg.

Jeg vokner opp og ser at klokka allerede har blitt åtte! Da var det bare å rive av seg pysjen og ta på seg det første man ser før jeg går  til badet og pusser tenna som fy... og så gå tilbake til rommet for å hente sekken og så løpe ned for å lage seg noe å spise før jeg tar det med seg og spiser det på veien til skolen. Vi startet 8. 15 og jeg rakk det akkurat! litt av en kick start for meg for å si det sånn. Jeg som er vant til å somle så fælt på morningen...

Dagen blir jo bare bedre og bedre med regn når jeg kommer hjem også vet du;P


4 kommentarer

Natta

Etter at jeg nå den siste uka har lagt merke til at det er litt mangel på saker i sminkepungen og rommet og sånt bestemte jeg meg altså å gå opp en tur til Vita for å handle.

Helt øverst er det to sakser. Den til venstre er en sånn hårtynner, mens den andre kan brukes helt som en vanlig saks. Så er det en utrolig myk sminkebørste, men jeg vet ikke merke, falt bare for mønsteret og det at den var så glatt. Og så kjøpte jeg en mørkeblå øyenskygge og en dip liner. I tillegg til alt dette fikk jeg bare en kupong som kan byttes til mange forskjellige Mary Key produkter.

Nå må jeg legge meg. Har en lang dag i morgen med både fotoshoot og shopping.

Meera


16 kommentarer

Ops...

Hello!

Jeg skal snart legge meg, men jeg kom plutselig på at jeg helt har glemt resten av spørsmålsrunden... Jeg hadde en sånn del 1 svar, men har altså bare glemt bort de to andre delene som hørte til på runden... Smart ass, Meera! Hva skal jeg gjøre med meg egentlig? Uansett så skal det komme snart.

Har foresten tenkt å lage en stor kolasj `skrev jeg det riktig? Det virker feil´ Uansett, den skal ha mange bilder av forskjellige cupcakes. Får hjelp av venninnna mi Marielle som sa at hun kunne lage den til meg! Er hun ikke bare verdens beste? Jeg føler ofte at det er så slitsomt å sitte å klippe og lime inn forskjellige ting for jeg vet liksom ikke hvor jeg skal legge hva, så det var bare best å høre at hun ville gjøre det for meg<3 Tusen Takk Marielle!

Meera

 


4 kommentarer

Newy<3

Hello!
I går var vi på sandvika. Det føles ut som om det er lenge siden sist gang jeg var der... Uansett, her er det jeg kjøpte<3

Et helt ok par sko til hverdagen.

Her er genseren jeg kjøpte.Det blir vel det jeg skal ha på meg i morgen hvis det blir sol.

Her er toppen på treningen tightsen. Det er en liten lomme foran og den toppkanten man ser som er rosa er egentlig orange. Jeg kjønnet ikke hvorfor den blir rosa...

Noen tanker om det jeg har kjøpt?
Hva likte du best?

Meera


13 kommentarer

IXUS vip-blogger

Hey!

Er med på en konkuranse om å vinne dette kule kameraet.

Jeg har lyst til å bli en ixus vip- blogger fordi det virker mye bedre at man har et kamera med wifi sånn at mann kan laste opp bildene rett fra kameraet til blogg, facebook, twitter også videre. Da slipper jeg alt maset med at jeg ikke kan finne kortleseren eller kabeler og så videre...

 

Meera

ix5vip

Ingen kommentarer
Stikkord:

After a long week

Hva er vel ikke bedre enn en skål med makaroni og ost, iste, hjerter og en film på en fredag etter å ha spilt fotball hele dagen?

Meera


Ingen kommentarer

Fancy kjøleskapsmagnet

That's right!
Det passer bare så bra inn nå som jeg prøver å få banket inn litt kunnskap i mitt hode. Nei da... Jeg sittet og øver til årsprøven i naturfag og spansk som skal være i morgen, men jeg føler bare at jeg glemmer det jeg har lest med en gang jeg leser noe annet.

Noen som føler det sånn i blant?

Meera


Én kommentar

En sang?

Hey!

Jeg lurte bare på om det er noen av dere som har noe musikktips. Jeg har tenkt å synge så jeg vil helst ikke ha en sang med masse remix. Jeg vil bare ha en enkel sang med en tekst som betyr noe fint og som er litt ny... 

Noen som har en idé eller?
Kom med mange! 

Meera


12 kommentarer

1. Sommerdag

Yes! Nå er det sommer. Det er ikke like varmt som i forige uke, men det var jo helt ekstremt da... Jeg skal uansett ut og kose meg i sola! Hvordan er været hos dere?

Meera


3 kommentarer
Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.
hits