Instagram i det siste...

Jeg heter @minite på instagram.

Hei!  Snart er det juli. Dette er faktisk den siste dagen i juni, så tenkte det var på  tide med en liten instagram-oppdatering fra de siste ukene. Nå i det siste har jeg ikke hatt nett på mobilen, så jeg har ikke lagt ut så mange bilder, men uansett... her er bildene fra juni og de fleste bildene er av meg eller tingene mine, men det er også noen bilder fra weheartit.Hva synnes dere?

Instagram: @minite


Én kommentar

That Summerfeeling: Rain

Hei! Hvordan har dere det? Ville egentlig bare stikke innom og si hei. Så Hei!

Fikk kjøpt meg litt nytt undertøy da jeg var på butikken i går, så nå får hele verden vite at jeg går med nye truser i dag (awesome).Hvordan er deres dag egentlig?


2 kommentarer

Morning Sunshine!

God morgen! I dag føler jeg meg skikkelig glad og opplagt for sola skinner ute <3 

Uansett. Planene for i dag er vel ikke så mye. Jeg lurte på om jeg skulle en tur innom butikken for å kjøpe noen ukeblader og noe digg å spise...


Kos dere videre alle sammen!


Ingen kommentarer

Null stress

Hei! I dag hadde jeg egentlig tenkt å begynne med en ny video til dere, men så klart måtte det begynne å regne. Dere vet hvordan det er. Gråe skyer, pøs regn, grått vær og alt føles helt håpløst. Haha, dette innlegget virker helt deprimert, men det er jo bare sannheten. Jeg føler meg aldri klar til å begynne med noe morsomt og spennende, dersom været er helt grått. Det fungerer bare ikke for meg.

Uansett... Nå sitter jeg godt her inne i varmen med et glass te og er helt klar til å gjøre absolutt ingenting, hehe.Er det andre enn meg som føler at humøret synker til omtrent 0 når været er kjedelig?


4 kommentarer

New BB-Cream

Hei! I dag lagde jeg meg litt mer BB-cream, for jeg gikk akkurat tom for den forige blandingen som jeg hadde

Hvis dere vil vite hvordan jeg lagde den, er det bare å trykke her! 
Kos dere videre i dag!


3 kommentarer

Oreo Dream Milkshake

Hei! Fordi det var så mange av dere som var så oppsatt på å få oppskriften på Oreo milkshaken som jeg la ut et bilde av i stad, tenkte jeg derfor å oppfylle ønskene deres. Her kommer oppskriften på Oreo Drem Milkshake <3

Denne oppskriften er ikke noe vanskelig i det hele tatt, så jeg håper noen av dere vil prøve det ut, for det smaker virkelig helt himmelsk!

Oppskriften til 2 glass

1 glass med melk
1 glass med vaniljeiskrem
4 oreokjeks
2 ss sjokoladesaus/ Oboy pulver

Fremgangsmåten er egentig bare å hive alle ingrediensene i en smoothie blender, haha! jeg vet jeg er flink til å forklare, men det var rett og slett hva jeg gjorde. Og angående selve oppskriften, så brukte jeg bare 4 Oreokjeks og litt sjokolade saus fordi jeg ville ha millkshaken mer brun og "friskende" i sedet for at den ble helt grå, men det er etter smak og behag. Til denne oppskriften kunne man kjenne Oreosmaken nok så godt, så jeg vil vel si at det holder med 4.

Kan sløyfes

4 isbiter
Litt Krem 
Sjokoladesaus

Da jeg lade dette hadde jeg ikke isbiter og krem, men jeg tok på litt sjokoladesaus på toppen av milkshaken, og den hadde sikker vert god med litt isbiter og krem på toppen også.

Håper det smaker! 


8 kommentarer

Oreo milkshake and summer!Hallo alle sammen! Ville egentlig bare stikke innom for å si hei og å spørre hvordan dere har det. Så hvordan har dere det egentlig?

9 kommentarer

New in 230613

Hei! I går var jeg på shopping i Oslo sammen med familien. Jeg kjøpte ikke så mange ting, men jeg skal si jeg fikk svidd av noen tusenlapper.

Det første jeg kjøpte var da en veldig lys, ferskenfarga ballkjole, som jeg desverre ikke har bilde av, fordi jeg ikke har fått den med meg hjem ennå. Men jeg kan vise dere de to andre tingene jeg kjøpte!

Her er en noen kortholdere fra Ark, som jeg ble helt forelska i<3


Og dette er den siste tingen jeg kjøpte (hvis vi ikke teller  med is, mat og sånt). En rosa bukse fra Mason Scotch! ElskElskElsk!

Hva synnes dere?


6 kommentarer

Pakk smart i sommer

Si farvell til kofferter som ikke vil igjen, vonde rygger, overvektgebyr og "billige" flybilletter som plutselig blir dyre når dere sjekker inn flere kolli! Her har jeg satt sammen noen tips til dere fra youtube, nettet og mine egne erfaringer generelt.


Undersøk på flyselskapets hjemmesider på forhånd, for å vite hvor mye baggasje de tillater. Her dere ikke egen koffertvekt, kan dere bare bruke en vanlig badevekt.

Hvis dere er flere som reiser sammen er det best å fordele bagasjen litt imellom dere. Det er det 2 gode grunner til å gjøre dette. Det første er at det ikke er noen grunn til at én skal ha fen kilo overvekt, mens en annen koffert er fem kilo under grensen! Den andre grunnen til å gjøre dette er for å være 100 % sikker på at man i det minste har ett annet plagg å bytt til i tilfelle det skulle skjedd noe med din egen bagasje.


Ryggsekk er smartere enn vesker når man skal ut å fly, med tanke på at man alltid vil ha begge hendene klare og tilgjengelig til en hver tid, men også fordi det er mer plass til saker og ting i sekken hvis man skulle hatt for mye bagasje.

Toalettmappen er vel det som blir tyngst for oss jenter i hvertfall. Prøv dere heller på å fylle over det du skal ha i mindre plastflaser fra parfymerier/ apotek. Shampo, balsam og solkrem bør helst ligge igjen hjemme. For pengene du sparer på overvekt kan du heller kjøpe deg nye produkter på stedet du skal.


En tommelfingerregel er å droppe alle klær som ikke kan brukes med minst to andre plagg. Velg mest mulig nøytrale farger, disse er lettere å mikse. De stripete eller blomstrede buksene kan med andre ord fint forbli hjemme. 

Skaff en ekstra toalettmappe som kan fylles med plaster, smertestillende og lignende, og bruk det som et lite reiseapotek.

Rull klærne i stedet for å brette dem. På den måten tar det både mindre plass og klærne blir ikke krøllete.

Har dere noen klær som likevel snart skal gis bort? Ta dem med på reisen i stedet for de nye klærne dere køpte uka før dere skulle reise. På denne måten er det MYE lettere å legge fra seg klære når man skal tilbake, hvis dere skulle finne ut at dere har for mye bagasje.

En liten flaske med desinfiserende middel er alltid smart å ha med seg når man er ute og farter. Tenk om man ble syk på reisen bare på grunn av hygienen!

Kos dere på reisen!


8 kommentarer

Finally!

Thank God, it´s friday. I am free!

Hei! Nå kommer endelig ordene jeg har ventet på å si helt siden skolen startet igjen, forige høst. Det er SOMMERFERIE! Jippi! Endelig litt over 60 dager med bare kos og latskap, here I come<3

Dere må kose dere masse i sommer!


6 kommentarer

Noen DIY-proskjeter

Hei! I dag er da tiden kommet for den 28. posten i challengerunden og dag er tema; noen ferdige DIY-proskjekt. Derfor tenke jeg egentlig bare at jeg kunne legge ut noen videoer som jeg har liggende ute på youtube-profilen min som heter Rosaminite, det er bare å trykke her.

2 litt froskjellige ting da, men hva synnes dere?

 


Én kommentar

This Day's QuoteElegance is when the inside is in a beautiful harmony with the outside.

2 kommentarer

Mitt favorittprodukt!

Hei! I dag har jeg planlagt å fortelle dere om mitt favorittprodukt, nemlig håroljen fra Moroccanoil. Den gjør håret mykt og glatt, i tillegg til at det også holder styr på hår som bruser mye. Altså, det får det til å se ut som om man har ett friskt og sunt hår med volum som ikke tynger håret så klart, ii stedet for et diger kråkereir med masse småhår som flyr rundt over alt.Har noen av dere prøvd ut denne håroljen før?

Ingen kommentarer

Det koseligste i verden

Hei! I dag skulle jeg fortelle dere det absolutt koseligste som jeg vet om. Vet dere hva det er eller?Å komme hjem til god mat, kake eller boller! Absolutt det koseligste og beste i verden, synnes dere ikke?

Ingen kommentarer

Glittrende iPhonelader

Nå kommer videoen jeg lovte dere i sta! Ble selv nok så fornøyd av resulatetet på dette DIY-proskjektet. Sett tannhulet på 1080 for bestkvalitet og så håper dere liker det!

Hva synnes dere? 
Noe dere ville prøvet ut? 


2 kommentarer

Mitt nattbord

Wow! Stilig eller hva?
Jeg tror dere tok poenget, jeg har ikke noe nattbord, men grunnen til det er rett og slett fordi bordet mitt står rett vedsiden av senga mi...

Ellers så holder jeg på med en video nå! Den ble ferdigredigert for litt siden, så nå er det bare å legge den ut:)

Én kommentar

Min favorittveske

Hallo! I dag tenkte jeg å vise dere min favorittveske og som mange andre jenter har jeg også ganske mange vesker, men her er ihvertfall favoritten min. Den svarte Marco Poloen!
Ingen kommentarer

Uvaner

Hei! i dag tenkte jeg å snakke litt om mine uvaer og uvaner generelt. håper dere liker det!


Å knekke fingrene eller leddene på fingrene mine er jo en uvane jeg har hatt i lang tid. Vending av døgnrytmen er jeg bare så flink til, at jeg egentlig ikke har noen kommentar til det...

Jeg sitter ofte bare og tegner eller er på pcen i stedet for å gjøre lekser eller plikter. Altså jeg er en unnasluntrer, men så klart ender jeg opp med å gjøre leksene etter et par timer så da kommer den vendingen av døgnrytmen igjen...

Godtesug. Haha! Som sagt elsker jo jeg nesten alt som er søtt og spiselig. Det kan umulig være bra for meg, men hey! Det er jo det vi snakker om. UVANER. De er ikke akkurat positive.


Hvordan har vi tenkt at vi skal ha 'perfekte' hvite tenner når vi både liker å tygge isbiter, elser kaffe og ikke kan leve uten iskaffe?Jeg prøver såklart å svinge unna disse tingene som jeg skrev over, men det betyr ikke at jeg holder meg helt unna det og det er vel det som skaper avhengigheten av, har jeg rett, eller?

Ingen kommentarer

SPA

I går var jeg sammen med venninna Maria. Vi hadde det kjempekoselig sammen og etter en liten stund fant vi ut at Maria egentlig bare kunne sove over hos meg, for vi begge hadde jo fri i dag.

Så klart måtte vi finne frem ansiktsmaskene hvis vi skulle ha overnatting, ig gjett hvem som absolutt måtte ha bilder av oss!? Jeg brukte tusen år på å få tatt ett bilde, for enten så jeg ut som en ku ellers så så Maria en annen vei og sånt.

Etter mange forsøk kom endelig dette bildet. Jeg følte meg litt sånn som de jentene på Pretty Little Liars som bare ser rett frem på det bildet vet dere... Haha, vanskelig å forklare.

Ingen kommentarer

My Perfume

Hei og god morgen sunshines! Nå har jeg og Maria endelig stått opp, spist og gjort oss noe klare for dagen.

I hvertfall, her er parfymen jeg bruker nå for tiden og jeg bare elsker den. Den lukter ganske mildt og minner litt om vannmelon og sommer, om dere forstår? Uansett Dott av Marc Jackobs. Kjempegod og passer perfekt til årstiden nå!

Hvilken parfyme bruker dere for tida?

Ingen kommentarer

I min veske!

Hei! I dag skulle jeg endelig vise dere hva jeg har i veska mi. Som regel pleier jeg bare å ha en leppepomade, solbriller lommebok, noen strikker og såklart mobil, men i blandt må jeg ha med meg macen også...

Så klart klarte jeg å glemme å finne frem mobilen når jeg tok disse bildene, men gjort er gjort...


2 kommentarer

Some Years AgoHaha, et bilde av da jeg var liten skal bli...

2 kommentarer

Noen livsnødvendige saker...

Hei! I dag hadde jeg tenkt å fortelle dere hva jeg ville tatt med meg til en øde øy.

Det førte jeg ville tatt med meg er vel noe mat og drikke, sånn at jeg i det minste kan ha muligheten til å overleve.

Det andre jeg ville tatt med meg hadde nok vært et fly og en pilot såklart. Da hadde det bare vært å fly hjem, eller i det minste til land et eller annet sted.

Og det siste jeg ville tatt med hadde vært et kamera. Så jeg hadde noen minner å se tilbake på!Bare et gammelt arkivbilde, men hva ville dere hatt med dere?

Ingen kommentarer

Et blikk fra mitt liv

Nå skal jeg gi dere er blikk av mitt utrolig spennende liv. Altså en dag i mitt liv. Håper dere blir smarte av det...

Min dag starter med at jeg våkner av en ringende klokke. Utrolig deilig å stå opp til. Så må jeg dessverre på skolen, et sted vi må være, men egentlig ikke gjør så mye. Utenom å være veldig sosiale.

Etter en lang dag på skole er det endelig tid for å komme hjem og starte på leksene og blogging så klart!

Så er det endelig litt tid til å gjøre akkurat hva jeg vil. Altså ingenting. Og etter noen timer med effektiv bruk av tiden må jeg spise. Og så forsvinner bare resten av dagen i et digert sort hull som ingen vet noe om, utenom meg da...

Ingen kommentarer

I am Afraid of...

Jeg kunne sagt jeg egentlig ikke er redd noen ting, men det ville dessverre vært en løgn. Det første er at jeg er dritredd for hunder og det andre er at jeg har sceneskrekk, noe som er litt komiskt ettersom at jeg både danser, synger og spiller piano for folk ganske ofte, men det er like skummelt hver gang... Når jeg skriver dette ned virker det helt tullete. 2 ting er det og jeg overlever helt fint med dem.Har du noe du frykter?


4 kommentarer

Day 13 - Mine ønsker

1. En mulberry veske. Hvem ønsker seg vel ikke det?

2. Jeg har sett litt på Acne skjer som jeg også synnes er utrolig fiine, men jeg får uanset ikke kjøpt det nå med det første...3. En krølltang er også noe jeg synnes kunne vært kjekt å ha, så den må vel også komme i denne lista.

Det er vel egentlig mange ting jeg egentlig kunne tenkt meg å ha, men det er liksom ikke viktig nok til at jeg kommer på alt her og nå...


Ingen kommentarer

My Mobile...

Dere som har har fulgt meg en stund her på bloggen eller instagram, vet vel hvilken mobil jeg har, men dere som kanskje ikke gjør det så har i hvertfall jeg en svart iPhone 4s, som jeg er utrolig glad i.
Hvliken mobil har dere?


10 kommentarer

Min håndskrift

I går fikk jeg ikke blogga så det betyr vel at det skal komme 2 challenge-innlegg i dag.
Her er ihvertfall det første innlegget i dag...


Én kommentar

Today's PictureDa ble det et bilde av meg i dag. Hva synnes dere?


Ingen kommentarer
Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.
hits