New Nails

Hei! Noen dager siden sist jeg oppdaterte. Det har egentlig ikke skjedd så mye, men jeg har fått fiksa neglene mine litt. Det var venninna mi Birgitha som gjorde det. Kaviareffekt eller noe het det...?

Hva synnes dere?

 


4 kommentarer

Tips: Hvordan få sponsor

Hei! For noen dager siden kom jeg over et innlegg av en jente som heter Cecilie. Hun skrev om hvordan man kunne få sponsorer, så hvis noen av dere også vil vite dette kan dere bare fortsette å lese nedover!


Er det noe de fleste bloggere drømmer om så er det å få sponsorer, og det er enklere enn du tror. Jeg blogget lenge før jeg i det hele tatt tenkte meg om at jeg som faktisk ikke ligger fast på topplisten også kunne få sponsorer. Det handler om dine ønsker, og hvordan du presenterer deg selv for sponsorene. Jeg tar meg tid til å skrive e poster, og noen sier ja mens andre takker nei. Noen velger å ikke sponse pga man ikke har populær nok blogg, mens andre vil hjelpe pga du har en mening med det du vil gjøre via sponsingen. Nedenfor står det litt konkret hva du kan gjøre, og hva du må tenke over. 


Hvem vil du bli sponset av?

Hvem vil du bli sponset av?
Først å fremst må man tenke på hvem man vil bli sponset av. Er du en person som virkelig brenner for mote er jo det en selvfølge at du vil bli sponset av en kleskjede. Når du finner ut hvilke sponsorer som passer best for deg å din blogg tar du der etter kontakt. Du må først finne mailen til butikken/firmaet, og der etter fortelle litt om deg selv å hvorfor du ønsker de som sposor. 

Hvorfor skal de sponse deg? Har du noen tilbud å komme med til sponsoren.
Når du skriver en e post er det viktig å presentere seg på en bra måte. Du må skrive litt om deg selv å bloggen din, og hva du eventuelt ønsker å oppnå med bloggingen. Hvis du har konkrete ide'er å forslag til samarbeid tror jeg det er enklere for sponsorene å velge akkurat deg. Hvis du brenner for noe, og får frem det på en bra måte vil de se akkurat dette, og mange er åpne for å gi deg en sjangse. Det er viktig å stå frem som seg selv, og være ærlig med sponsorene. Du må vite hva du skriver, og hva du vil oppnå med sponsingen. De sponser deg ikke pga at du ønsker et større utvalg av klær, men kanskje fordi du er med å reklamere for de  på en positiv måte. 

Ta kontakt med de som inntereserer deg
Det eneste du kan gjøre er å skrive i vei. Den eneste som stopper deg fra å få sponsorer er deg selv, faktisk. Det er veldig enkelt, men kanskje ikke så lett å komme i gang. Jeg synes heller ikke det var lett, og jeg visste ikke helt hva jeg skulle skrive, men det ene førte til det andre å nå har jeg i hvertfall en fast sponsor. Jeg er kjempefornøyd. 

Var noen av tipsene nyttige?
 

Kilde: Cesilie sin blogg


2 kommentarer

Inspirasjonsputpurii

Kake - sommer - sminke - hår - ferie


4 kommentarer

Friends

I always wanted to get a twin tattoo


Ingen kommentarer

I see you too

Jeg leste et lite sitat for en liten stund siden. Det var litt rart og jeg skjønte det ikke med en gang, men jeg tenkte litt på det, og kom fram til at selve sitatet egentlig var et spørsmål som hvem som helst skulle tenke over...

Hvis alle i verden hadde vært blinde utenom deg, hvor mange hadde du imponert? Ikke fordi du kunne se, men fordi du var degselv.


2 kommentarer

Rihannas Diamonds

Hallo alle sammen!
Overskriften sier jo ganske mye, men for dere som ikke hvite det, hadde Rihanna tidenes konsert i går! Jeg sto helt på første rad og gjett om jeg koste meg, haha! Det var det beste

Sorry for bilder i forskjellige størrelser. Jeg tok bare med meg mobilen min,  men dere overlever sikkert...
Hva synnes dere?
Var noen av dere der?


8 kommentarer

Nelly favoritter

Hallo! Jeg var innom Nelly i dag, etter ca et år eller noe, hahah, jeg vet det er nok så lenge, men av en eller annen grunn har jeg faktisk ikke skjekket noen av tingene der på lenge. Det har liksom alltid vært noe annet som har gjort at jeg rett og slett ikke har hatt tiden, lysten eller behovet for å se om det er noe jeg trenger der. Uansett, her er i hvertfall noen av kjolene som jeg falt for...

Hva synnes dere?
Har dere noen favoritter? 


5 kommentarer

Inspiration

Hei! Hvordan går det? I dag tenkte jeg egentlig bare å komme med et lite inspirrasjonsinnlegg jeg, så her er i hvertfall bildene...


7 kommentarer

Faith and believe

Hei!
Ingen anelse om hva jeg skal gjøre i dag, men ville bare dele to bilder av broren min med dere... Dere skjønner, vi pleier noen ganger å gå sammen til nærsenteret, og av en eller annen grunn har han det alltid så travelt. Både til og fra.

Men uansett. Jeg vet det er litt random dette spørsmålet, men er det noen av dere som vet forskjellen på ordene faith og believe? Betyr ikke det det samme?


4 kommentarer

Mermaid

Hei! De fleste som som følger bloggen min vet jo at jeg var i Spania denne sommeren, og for å informere dere skal jeg lage en liten video fra turen, men før det ville jeg dele dett bildet med dere.


Hva synnes dere?


9 kommentarer

Think Pink

Hei! Håper dere koser dere masse, for det gjør i hvretfall jeg. Kan virkelig ikke huske sist det har har vært så fint vær i flere uker på strekk her i Norge.

Og jeg lakka forresten neglene mine helt rosa da jeg jeg var hos Abi i går. 
Hva synnes dere? 


3 kommentarer

Glittery DIY

Hola! 
I dag har jeg og broren min drevet litt med DIY. Altså, hvis du ser på bildene under og lurer på hvorfor broren min har holdt på med neglelakk, tar du litt feil. Broren min satt og lagde seg et armbånd, med noen treperler og sånt, mens jeg derimot lagde meg en blå glitterneglelakk...

Dette var hva jeg brukte og om dere skulle prøve ut denne DIY-en anbefaler jeg dere å ha et ark også, sånn at du kan slippe å få masse glitter på bordet...

Det er ikke akkurat en eksakt oppskrift på dette så det er bare å prøve dere litt frem. Som dere ser hadde jeg litt vel mye mørk glitter, så jeg puta oppi mer av det turkise glitteret.


Én kommentar

Western Style!

Hei! I dag har jeg ikke så mange planer egentlig. Tenkte bare at jeg skulle prøve å få tatt en liten video litt senere i dag, for det er jo så fint vær ute og jeg har jo ikke akkurat tenkt å sole meg heller, så da er det like greit å få mest mulig ut av dagen! 

Kos dere!


5 kommentarer

På stranda

Hei! Denne dagen gikk for det meste til stranda, for det var helt strålende vær her...

Akkurat nå sitter jeg godt plantet her på senga og leter etter inspirasjon og eventuelle DIY- proskjekter som jeg kan dele med dere!


3 kommentarer

Video- Noen av mine sko...

Hei! Nå kommer videoen jeg nevnte til dere i forige innlegg! Håper dere liker det!

Hva synnes dere?


2 kommentarer

Morgenstund

God morgen!
I dag sto jeg opp skikkelig tidlig. Kan virkelig ikke huske sist gang jeg våkna halv sju helt på egenhånd ( uten å sovne igjen...)!Ellers så ville jeg bare nevne at det kommer en video til dere senere i dag! Jeg kommer ikke til å røpe hva slags video det er, men om dere ikke klarer å vente, så kan dere gjerne gå å se noen av mine andre videoer som dere kan finne på YouTube, hvis dere søker RosaMinite!

Ingen kommentarer

Life as We Now it

Hei!
Det er ikke så mye som skjer her i dag, men jeg tenkte jeg måtte oppdatere meg uansett. Og så ville jeg dele denne sangen med dere! Jeg vet den er relativt gammel, men jeg har blitt så sykt dilla på den i det siste, så hvorfor ikke dele den med dere?Ha fortsatt en strålende dag!


Én kommentar

Sun Outside in the Garden

Hei alle sammen og god morn!

Har akkurat spist frokost og koser meg godt, her ute i hagen med fint vær og det hele.
Litt senere i dag tenkte jeg å få rydda litt i rommet og ikke minst, få hengt opp magnettavlen som jeg kjøpte for noen dager siden. Hvis blir fornøyd, noe jeg er sikker på jeg blir, kan jeg vise dere bilder av resultatet senere!

Snakkes!

2 kommentarer

Dagens outfit 130713

Dere kan vel bare tenke dere hva jeg har drevet med i dag...
Vi driver å pusser opp litt. Og med det mener jeg pussing med sandpapir og vasking, før vi begynner å male noen rom og trapper.

Håper dere har hatt en strålende dag!


Én kommentar

Jeg vil lese din blogg!

Hei! Det meste står vel i overskriften egentlig. Legg igjen et spor av deg i kommentarfeltet, så skal jeg ta en tur innom bloggen din, og hvis det er en blogg jeg liker ekstra godt, blir det linking!

Lykke til!


4 kommentarer

Savn...

Nå aom det er sommerferie å jeg akkurat har vært borte og hele pakka, virker det som en evighet siden jeg sist så vennene mine. Hehe, med vår venneflokk blir det nesten aldri en kjedelig stund.

Pip, Pip: Ingen skjult reklame her...

Vi er alle ganske så like, men ulike på hvert vårt vis.


Én kommentar

Hair Inspirration!

Å se hvordan andre jenter setter opp håret sitt er alltid like kult og inspirerende!  

Beautiful!


4 kommentarer

Back to NorwayHeisann! Nå er vi hjemme igjen etter en strålende tur til Mallorca som jeg helt klart skal fortelle mer om, etter at jeg har bildene klare og sånt:)
Kos dere masse videre!

Én kommentar

Inspirasjonen er på topp!Hei! Nå er jeg på vei hjem igjen etter tidenes reise<3 Håper å få lagt ut litt av vært, når det kommer til bilder og sånt, så det er bare å glede seg, for jeg har masse inspirasjo å dele med dere!

 


Ingen kommentarer

Inspiration

I dag kommer jeg med et inspirrasjonsinnlegg, for dere har vel hørt dette før.

Inspier other and you will be inspired back! Fortsett å ha en strålende dag?


Ingen kommentarer

NAM!

Hei! I dag tenkte jeg å ta opp et emne jeg ikke har snakket så mye om før. Nemmelig is. Hahah, jeg vet jeg kan komme med det mest urelevante tingene i hele verden, men hvorfor ikke?

Min favorittis er cookie doug, og italiensk is. Aww, jeg bare elsker måten det smelter på tungen og smaker det også helt magisk. Dere vet hvordan det er ikke sant? 

Har dere en favorittis som dere dere vil dele?


2 kommentarer

Yes! I got it!

Hahah! Gjett hvem det var som fant igjen vennskapsarmbåndet sitt i dag? Jeg! Det lå i en sidelomme i kofferten! Og så kan dere også se at jeg har på meg DIY-armåndet som jeg lagde for noen dager siden!Elsker bare følelsen av å finne igjen ting jeg trodde jeg hadde mista!


Ingen kommentarer

This is a Part of Me

It is not about what  you wear.
It is about how you wear it! 


2 kommentarer

A little DIY

Hei! Nå som det er ferie og alt har man jo som regel alltid litt (eller som meg, veldig mye) mer tid til overs enn ellers, så jeg tenkte at jeg kunne bruke tiden til noe annet enn å sitte alene inne i rommet mitt og se på serier eller annet på pc-en.

Uansett, jeg tok med meg litt perlesaker og sånt ut på terrassen og begynte å lage meg et arbånd. Eller... det skulle bare vært ett armbånd, men det endte med 7 forskjellige saker...
Det siste armbåndet i hvit, brun og svart er ikke på dette bildet, men dere kan se det på bildet over...

Hva synnes dere?


Én kommentar

Jeg vil lese bloggen din!

Hei! Jeg har ikke så mye å gjøre i dag, så jeg lurte på om jeg skulle lese noen blogger i dag. Bare legg igjen et spor av det selv i kommentarfeltet, så skal jeg ta turen innom!Kos dere videre i dag!


2 kommentarer

Snacks på 1, 2, 3

Hei! I dag tenkte jeg å vise dere en skikkelig lett oppskrift på noe godt, som jeg fant på en blogg for en stund siden. Det irriterer meg at jeg ikke husker hvilken blogg det var, men oppskrivten skal dere uansett få...

1. Finn frem ingrediensene og sett ovnen på 200 grader.

2. Start å skjære av bunden på aspargesene, for disse blir enten velig harde eller veldig seige, så det er like greit uten. Så deler man alt i to sånn som det er vist på bildet under.3. Rull aspargesene inn i skinka slik og stø på med litt pepper og 3 ss. olje for et brett med asparges.

4. La det steke i ca. 8 minutter, men vær hele tiden til stedet, for det kan fort bli brent!

Bon Appetit


Én kommentar

Learn and live!

Don´t lose yourself in the past.
Move forward and be proud of what you learned yesterday. 


Ingen kommentarer

Sun Spray...

 Andre enn meg som elsker solkremer med kokkos-lukt?
Ingen kommentarer
Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.
hits