I love it

I det siste har jeg fått skikkelig dilla på en ting som utrolig lett å gjøre i stand og det beste, det smaker skikkelig godt og.

Litt joghurt fra en sånn halv liter boks/kartong sak med en neve nøtti frutti strødd over. Jeg pleier som regel å ta ca. 3-4 ss. med joghurt.

Jo, og fordi det var jeg som spiste det kan dere vel gjette hvorfor det ligger igjen noen dråper etter meg. Haha, kan være skikkelig klønete i blandt:P


3 kommentarer

Sunny Day

Sun inside and sun outside


2 kommentarer

Prinsesse!

Nå har det gått ca to uker siden konfirmasjonen min, og vi tok ganske mange bilder og bideoer, men jeg har liksom bare ikke funnet de helt frem ennå... Uansett, nå får dere 2 bilder fra dagen og kanskje dere får flere siden?

Hva synnes dere om kaken? Er det ikke bare verdens søteste?


6 kommentarer

Silver and gold

Gull, sølv og glitrende steiner må bare være en av de aller fineste oppdagelsene i hele verden!
2 kommentarer

Nytt objektiv

Hei! Overskriften sier som sagt nytt objetiv, men det er ikke et hvilket som heltst objektiv. Det var var objektivet jeg kjøpte til pappa. Helt sikker på at dere vil like det!

Haha! Gikk dere på det?

Som dere skjønte var det da ikke et helt ekte objektiv, men et objektivkrus...


4 kommentarer

Sosiale medier og dens påvirkninger

En viktig ting jeg ofte har tenkt at jeg ville få delt med dere er påvirkningene sosiale medier har på oss. Jeg har ikke tenkt å si så mye om det, for dere har vel sikker lest masse om det fra før av, men det er viktig ting jeg ville vise dere.

Hvor lett det er å manipulere bilder. Jeg har overdrevet bildene ganske mye, men det dere må huske er at det faktisk går ann å manipulere dem i en mindre grad enn det jeg har gjort...

Jeg tok vilje et bilde der jeg hadde litt poser under øye for å understreke poenget mitt og hvis dere ser bort fra de lysgreiene på siden, tror jeg dere skjønner hva jeg har gjort på dette bildet.
Smalere ansikt, større pupper, mindre nese og tykkere lepper.


2 kommentarer

Vanilla essens

Nå som vi begynner å gå inn mot høsten og en litt kaldere og mørkere hverdag har jeg da funnet frem noen nye stearinlys. Jeg synnes selv det er skikkelig koselig å ha tent noen stearinlys på bordet på kveldene. Spesielt koselig er det om lysene har en lukt. Da har man forskjellige lukter i de forskjellige rommene. Vanilje i rommet mitt, blomsterlukt på badet, og så videre...

Hvilken lukt liker dere best å ha i deres rom?


12 kommentarer

Cottage cheese

Nå tenkte jeg å gi dere 2 grunner til at jeg elsker cottage cheese.
1 det skikkelig godt med jogurt og frukt som da er søtt.

2 det er skikkelig godt i salat med sinke, som da et salt

Og så har jeg egentlig en tredje grunn også. Cottage cheese passer egentlig ganske godt sammen med det meste. Salt, surt, søtt og sterkt, ikke noe bittert. Bittert er ekkelt.

Hva har dere å si til det?
Liker du cottag cheese?


5 kommentarer

Hanging Here

Jeg kom over dette bildet for litt siden og må helt ærlig talt si at jeg synnes den er skikkelig stilig.

Hva synnes dere?


4 kommentarer

Pappa!

Hallo!
I dag er det bursdagen til faren min. Jeg vet det kanskje ikke er så viktig for dere, men det er nok så viktig for meg, så derfor ville jeg dele det med dere også.

Denne dagen har hittil vært helt strålende og den største grunnen til at jeg ikke har noe å klage over er på grunn av denne kaken. Dagen blir bare så mye bedre når man spiser kake på morningen!


7 kommentarer

Tusenfryd

Som jeg sa i går så var jeg da på tusenfryd. Det var utrolig koselig og jeg hadde det skikkelig fint.

Som dere ser, så ble ikke alle bildene jeg tok, serlig bra, så jeg gadd ikke å dele alt med dere.
Ha fortsatt en fin dag!


6 kommentarer

Tusenfryd og sånt

Hallo! Nå er skolen over og jeg har med meg Katarina hjem. Vi skal være her noen få timer også drar vi sammen til Tusenfryd! Jeg gleder meg masse og dere skal så klart få noen bilder litt senere i dag eller i morgen.

Nå skal vi da begynne å spise og om noen lurte på hva der er jeg skal spise, så har dere lunsjen min her...


4 kommentarer

Overstått

Som sagt, første dag er da overstått og jeg har faktisk fått gjort nok så mye i dag. På skolen fikk vi nye bøker, som vi måtte ta bokbind på. Egentlig ikke så mye mer som skjedde.

Her er skoene jeg brukte i dag. Svarte balerinasko med steiner på.

Etter skolen, gikk jeg en tur opp til postkontoret for å hente en pakke jeg hadde bestilt, men kan ikke vise dere hva det er ennå, for det er bursdagsgaven til pappa, og må ikke få vite hva det er. Men jeg kan gjerne vise dere hva det er etter bursdagen!

Ha fortsatt en fin dag!


6 kommentarer

A Rainy Summerday

I morgen starter skolen igjen for min del. Det betyr et nytt år med harde utfordringer lite søvn og mye jobbing. Hehe, jeg jeg vet jeg kan være litt dramatisk til tider, men når den siste dagen i sommerferien er grå og kjedelig, blir man litt skråsikker på om det kanskje er et tegn...Uansett, nå sitter jeg varm og god inne på rommet mitt, med en kopp te og en bok<3

Kos dere videre!


7 kommentarer

Hairstyles

Nå som det bare er 2 dager igjen før skolen starter igjen, i hvertfall for min del, så tenkte jeg å dele en video med noen Hairstyles da. Som dere kanskje vil forstå, om dere gidder å se på videoen så er det ikke min video. Det er faktis en random video jeg fant på youtube, som jeg vil dele med dere.

Hva synnes dere? Hadde dere noen favoritt?


8 kommentarer

A Day Without Trouble

I dag tenkte jeg å være sammen med venninna mi Katarina. Jeg har ikke sett henne på nesten 8 uker nå, for hun har vært oppe i sameland et sted, så det blir koselig å møte henne igjen!

Her er forresten et bilde av henne som jeg fant på Facebook.
Ha fortsatt en strålende dag!


7 kommentarer

Linking!

Denne gangen var det da Mona (hun til høyre) som gikk av med seieren på linkerunden. Bildet er tatt fra bloggen hennes og hvis dere vil innom for å se bloggen hennes er det dirrektelink på bildet.

Og for dere som ikke vant denne gangen ville jeg bare si at jeg mest sannsynelig kommer til å ha en linkerunde igjen neste uke.
Lykke til! 


7 kommentarer

Linking!

Hei! I dag sto jeg opp før 7 og har trent i over tre timer og alt, er dere ikke stolte?!

Uansett, i dag tenkte jeg å ta den vanlige linkerunden igjen, så... Om du vil være med, så legg igjen en liten kommentar med noen ord om din blogg og deg selv, så skal jeg velge en tilfeldig litt senere i dag.

Lykke til!


5 kommentarer

Rainbow colored

Hei! Kom akkurat hjem fra treninga, og kan si at jeg er nok så sliten, men det orker jeg ikke. Haha, for sliten...

Uansett, poenget med dette innlegget var å vise dere de nye neglene mine. Matt neglelakk i en regnbueinspirert look, med kaviareffekt på ringefinerene.

Jo det var en ting til, eller to egentlig...
Det førte var at det ikke er jeg som har gjort det. Det var venninna mi Birgitha som lakka dem. Har jeg noen gang fortalt dere at jeg ikke klarer å ta på neglelakk på meg selv, med mindre det er tærne?

Og så var det den andre tingen jeg skulle fortelle. Er noen husker Margrethe fra BarneTV for noen år siden? Pleide ikke hun alltid å ha slike negler?!


4 kommentarer

Hvordan få bedre selvtillit

For noen kan det være lett å si tydelig ifra hvis det er noe de vil ha. Som regel er det alltid disse personene som tar det siste kakestykket, eller som alltid får det som de vil. Men det er ikke alle som klarer å være like direkte og selvsikker som disse personene. Det er faktisk mange som sliter med selvtilliten sin, og for å være ærlig, så føler jeg meg også litt nede i blandt, men i dag tenkte jeg å gi dere 4 tips som i hvertfall gi deg mer selvtillt enn det du kanskje har nå og med tiden vil det faktisk se til å virke veldig bra, om du da følger disse enkle 4 reglene.

Vær bevist dine prioriteringer
Spør alltid deg selv
- Hva er aller viktigst for meg i denne situasjonen?
- Hva kunne jeg gitt for å få det?

Når du vet disse 2 tingene, vet du dine prioriteringer og kan med andre ord, Kjempe for dem.

Vær direkte
Vær simpel, ærlig og direkte

Hvis du er ikke er fornøyd med noe, si det direkte tilbake til den som er ansvarlig for det du ikke er fornøyd med og få det fiksa, før det blir noen problemer. Og så må du passe på at, når du har tenkt å si noe direkte, vær helt ærlig og simpel å forstå. 

Holdning og øyekontakt
Dere har vel ikke hørt ordtaket; Fake it til you feel it.
Sitt og stå med rak rygg og føl deg mer selvsikker, da bilr du faktisk mer selvsikker, men husk, det skjer ikke over natta, det krever tid og øvelse.

Når du snakker med en persom og er redd forå se dem inn i øynene kan det være lurt å enten se dem på panna eller nesa, altså, de vil få illusjonen av at du ser dem rett inn i øynene, og du slipper å se deg rundt om kring i rommet.

Bruk alltid jeg-form
Når du vil ha noen til å gjøre noe for deg; si aldri at du ikke gjør ditt og datt. Si heller at jeg har gjort dette, og jeg har gjort det andre, kan ikke du gjøre det neste? Du vil fort se at denne metoden er mye mer effektiv.

Hva synnes dere? Noen av tipsene som overasket dere? 

 


6 kommentarer

Gavene

Som det står på overskriften, så får dere se gavene jeg fikk.

Brune skoletter fra mamma.

Verdens absolutt SØTESTE headset med rosa diamanter<3

Krølltang fra merket HerStyler

En bok med mange visdomsord og små dikt hvis jeg forsto det riktig?

Og til slutt; litt smykkesaker og de søteste kortene jeg noen gang har fått...

Gjett hva som var oppi alle de kortene?! Hvertfall nok til Vespen jeg ønsker meg!

Jeg fikk noen flere ting, men jeg tenkte det ville bli for mange bilder...


3 kommentarer

Gårsdagen...

Hei! Nå er konfirmasjonen min over og jeg hadde det kjempefint! Koste meg masse og fikk mange fine ting. Jeg tenkte å legge ut et innlegg litt senere i dag med tingene jeg fikk, hørtes det greit ut?


Ingen kommentarer

Min store dag!

Hei! Da har endelig tiden kommet for meg også. I dag er det konfirmasjonen min og jeg er på konserthuset nå. Så med andre ord, dette innlegget er forhåndsskrevet...

Håper dere får en fin dag, for det vet jeg i hvertfall at jeg får, og så ses vi kanskje igjen i morgen!


Ingen kommentarer

Jeg så Bambi!

Hei! Det er noen uker siden det skjedde, men jeg tenkte å dele opplevelsen med dere uansett. Vi kjørte rundt ved Bygdøy, då vi kom over denne karen her! Bildet er egentlig fra en video, men hvem bryr seg?


8 kommentarer

Be like you have already lived once

Hva synnes dere? 


2 kommentarer

Crayon Pop

Hei! Jeg kom over denne dansevideoen for noen dager siden og har fått helt dilla på både sangen melodien og noen av dansetrinnene etter at jeg så den. Hahah, jeg er fult klar over at dette kanskje ikke er like kult for alle, men jeg elsker det. Hvordan er det egentlig mulig å ikke bli dilla på en sååå fengende melodi?

Hva synnes dere?


2 kommentarer

Hei!

Hei! Jeg vet jeg lovte å vise dere bilder av hårklippen min i sta, men akkurat nå et det ingen andre hjemme, så vi får heller ta det litt senere.

Men før det tenkte jeg å vise dere et innkjøp jeg gjorde i dag. Det er bare en ting, men samma det. Vil vise dere det uansett.

En håndkrem med verden beste lukt, lime-vanilla. Og så er den så liten og handy, så den er skikkelig lett å ha med seg rundt i veska!


10 kommentarer

Hair Day

I dag skal jeg endelig få klippa meg. Jeg skal bare ta bort litt slitte tupper og generelt bare stusse håret litt, så det ikke ser helt slitt og tørt ut til konfirmasjonen min som nærmer se med stormskritt...

Jeg forteller mer om frisørbesøket etter at jeg faktisk har vært der, så nå får dere enjoy the photos!

Hva synnes dere?


3 kommentarer

Instamoments

Tenkte bare å komme med noen bilder fra instagram i det siste:D

Maison Scotch-Lunsj-Kos-Quote-starbucks-Meg-Lipgloss-Nailart-Nano

Quote-iskremspisng-Inspirasjon-Rihanna-konsert-tegning-meg


2 kommentarer

Fordelene med å være deg selv

Å være seg selv kan være et dillema for mange. Man tenker at man ikke er bra nok og finner på mange ting om seg selv for å imponere andre, og få mer oppmerksomhet. Men hva er problemet med å være seg selv egentlig? Er det ikke meningen at alle skal være unike til en hvis grad? I dag tenkte jeg å komme med fordelene med å være seg selv og ulempene med ikke å være det.


Mindre stress
Om man til en en hver tid skulle drive å smøre på med løgner om hvor stort hus man har eller hvor flink man er til å løpe må man anstrenge hjernen sin til å huske på løgnene, finne på nye og likevel prøve å se helt normal ut. Dette kan ofte være en veldig overbelastning for de fleste, for som vi alle vet, så har vi en liten stemme inni hodet vårt som kalles samvittighet. Denne stemmen kan få oss alle til å føle skyld for det vi har gjort, selv om det bare var en liten løgn man kunne ha fortalt. Det at man går rundt å tenker på sammvittigheten, skylden og alt dette gjør oss alle helt utslitte.

Aldri dillema
Når man er seg selv vil man aldri komme i et dillema der man står overfor to personer man kjenner som har lært å kjenne seg på to forskjellige måter, for eksempel at den ene kjenner deg som en selvsikker person med mange venner, mens den andre kjenner deg som en sjenert person som lei seg fordi du mista moren din. Det er aldri greit å komme i slike situasjoner og de fleste ville sagt at det aldri hadde skjedd dem, men har du tenkt over at andre kan snakke bak ryggen din og finne ut av usannhetene?

Folk vil stole mer på deg
Når man er seg selv vil man alltid være mer avslappet, tro det eller ei, men det er sannhetet. Og når man er mer avslappet vil folk rundt deg også føle det. De vil føle at du er avslappet og at man man kan stole på deg. På denne måten vil flere folk betro seg til deg og du vil faktisk ikke føle behovet for å lyve for å få andres oppmerksomhet. 

Så hva har vi lært? Bare være deg selv, ingen andre kan ta den rollen fra deg.

Hva synnes dere?
Burde jeg ha flere slike innlegg? 


7 kommentarer

Linking!

Hei! Jeg starter dagen med en liten linking som jeg sa jeg kanskje ville ha i går. Uansett, bloggen jeg tenkte å linke er av en 16 år gammel jente fra Bergen som blogger om sin hverdag, foto og mote. Hun virker som en søt persom som fortjener å bli linka.


Direkte link på bildet

Ellers har jeg ikke så mange planer i dag, så det blir vel sikkert et nytt innlegg litt senere i dag også!

Kos dere videre!

 


4 kommentarer

Jeg vil lese din blogg!

Rainy days feels like the worst, but they aren´t

Legg igjen en kommentar, så tar jeg turen innom bloggen deres. Og kanskje, bare kanskje blir det en liten linking også...

 


9 kommentarer

August Bilder

Hei! Tenkte å komme med noen sånne skrivebordsbilder for august. Det er bare å laste dem ned hvis dere vil, for jeg fant dem også på nettet...

Hva synnes dere, noen favoritter?


Ingen kommentarer

Video! Juli favoritter

Hei! Da har vi kommet inn i en ny måned og jeg tente å ha en liten månedsvideo fra forrige måned.

Hva synnes dere?

For flere videoer av meg; gå inn på youtubekanalen min RosaMinite HER


Ingen kommentarer
Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.
hits