Teen sorority

Hei, hei folkens! I dag er jeg hos venninna mi Pathujah om dere klarer å uttale det... Hahaha, ny utfordring:P

Uansett, vi hadde en liten fotoshoot i sta ig vi fikk noen bra bilder som jeg tenkte å dele med dere litt senere, men frem til da har dere disse bildene.

Sorority genser...

Hva synnes dere?


8 kommentarer

Photo

Hei!
I dag føles det ut som om huset er en togstasjon, for folk kommer inn og ut av huset. Haha, det over vil vel for mange av dere virke helt ut av kontekst, men om dere ikke viste det, så er pappa fotograf og i dag har han flere foto-oppdrag så huset blir litt fult. I tillegg til det, var venninna mi her for litt siden, men hun gikk for en halvtime siden.

Så nå er jeg alene igjen og kan fortsette å skjede meg, sånn at det kan føles ut som en vanlig søndag igjen...

Nå som vi snakker om at pappa er fotograf, kan jeg jo dele et bilde pappa har tatt av meg<3


16 kommentarer

Plutselig høst

I forrige uke så jeg en liten tekst i avisen som jeg følte, jeg burde dele med dere.

Den kom ved et trylleslag, høsten. Fra å vise oss deilig varme og sol, kom regnet som et snikende ullteppe. Og med det langt ferre varmegrader, mørkere morninger og for mitt vedkommende økt lyst til å bli liggende under dyna.

Vi kan ikke klage sier vi til hverandre, etter å ha hatt en så fin sommer, men jeg må innrømme at jeg har litt lyst likevel. For det er deilig å våkne opp til strålende sol, gå i sandaler, og kunne sette seg ut på terrassen etter jobben kun ikledd t-skjorte. Med regn i luften, trekker vi heller inn, rydder vekk shorts og sommerkjoler og lurer på om utløpet fra i fjord fremdeles passer.

Når det er sagt, er det mye fint med høsten. Endelig kommer stearinlysene til sin rett igjen. Og har du fått handlet inn noe nytt innen høstmoten? Nå kan det komme til sin rett å gjøre dette. Imens det regner ute. Det er mye å glede seg til.

Og selv om vi koser oss inne, har høsten mye flott å by på ute også. Har dere for eksempel vært ute og plukka epler ennå?


2 kommentarer

The wow-factor

Hei! For noen dager siden fant jeg frem en svart skjorte jeg har, noen gamle cd-er som jeg klippa noen trekanter i forskjellige størrelser på. Så puslet jeg cd-brikkene sånn at den ble liggende sånn her på skjortekragen.

Jeg har ikke limt fast cd-brikkene på skjorten ennå, men når jeg gjør det bruker jeg vanlig limpistol.
Hva synnes dere?


9 kommentarer

Cocktail and Casual

Ja, nå er det jo høstmoten vi alle snakker om, så jeg tenkte å dele to looker med dere. Det ene er litt cocktailish, mens den andre er da litt mer casual med en litt rocka vri. Håper dere liker det!

Hva synnes dere om høstens stiler?


4 kommentarer

Oslo besøk

Hei! I dag ble det turen til Oslo. Jeg var der først med skolen, så vi var både å så på nasjonal galleriet i tillegg til en tur innom Nobels freds senter. Etter at skoledagen var over bar jeg litt sammen med Christina, Linn og Selma, men til slutt endte det opp med at jeg bare var med Selma.

Vi hadde det skikkelig koselig sammen, spesielt under lunsjen da det var så kaldt og vi var inne på Kaffebrenneriet<3
Hva har dere gjort?


3 kommentarer

New in: schoolstuff

Hei! Det ble dessverre ikke noe tid til blogging i går kveld, så resten av innkjøpet kommer her. Det er mest skolesaker egentlig...

Noen som lurte på hvor jeg kjøpte dette eller?

Disse tusjene er jo helt perfekte for meg som bare klarer å øve til prøver med mange forskjellige farger og tegninger. hahaha:P

Disse pennene fungerer i allefall utrolig bra til både å skrive med og å tegne eller fargellegge med<3


2 kommentarer

New in: some glitter

Hei! Jeg kjøpte meg noen nye ting i helgen. Det var utrolig mange småting jeg kjøpte, så jeg tenkte å dele innkjøpet i ti deler...

Den låsen var det på tide å få kjøpt nå. Har hatt et uløst skap i nesten to måneder nå....


4 kommentarer

Youtube Favoritter

Hei! I dag tenkte jeg å dele noen youtubevideoer som jeg liker. Jeg følger begge disse vloggerene og pleier å se på det meste de legger ut! Håper dere liker det!

Dette er vel en av de vanlig, klassiske sminkevideoene.

 

Dette er en video som skal gi deg tips om hvordan du  skal se bedre ut på bilder.

Hva synnes dere?


5 kommentarer

Mat, mat, mat!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra kampene, dusja og skal straks spise!
Kos dere videre i kveld! 


14 kommentarer

Oslo Maraton

Visste dere at over 23 000 personer var påmeldt til dagens Oslo Maraton? Det største maratonet i Norge!? Jeg kjenner selv flere som meldte seg på og jeg må si jeg er stålt av å både kjenne og å vite at det er så mange spreke folk her! Uansett nå skal jeg dele litt treningsinspo med dere<3

When you run, you feel pain. Then run faster, the pain woudn´d be less painful, but you would be done to run faster!


2 kommentarer

Fall Make up

En litt varmere touch, av den klassiske høstsminken, da<3


4 kommentarer

Blue Detail

Hei! Jeg fikk meg denne blå buksen med noen mønstre på for ikke så lenge siden. Tenkte å vise dere små detaljer fra den!

Skoene jeg fikk av mamma, til konfen

Yes, det var det. Fikk ikke tatt noen bedre bilder, for jeg tok bildene med mobilen, og det er litt vanskelig.

Hva synnes dere?


14 kommentarer

Instamoments

Hei! I dag tenker jeg det er på tide med en ny oppdatering fra de andre sosiale mediene jeg er på, som instagram. Jeg pleier å legge ut litt inspirasjonsbilder også, så alle bildene er ikke mine.
Jeg heter @minite om noen lurte.

1. Inspo 2. Karamellfrappe 3. Vafler 4. Meg 5. Bena mine, da jeg sikre meg ut i hagen 6. Mobildeksel 7. Danseforestilling 8. Abi tar interresante selfees 9. Inspo

1-3. Inspo 4. Fra Bygdøy 5. Meg i saree 6-7. Kameraobjektivkruset 8. Abi igjen 9. Oreokake

Hva heter dere på instagram?


10 kommentarer

Verdens top problemer

Hei alle sammen!
I dag tenkte jeg at det var på tide med et nytt innlegg med noen av verdens top luksusproblemer, for dere vet hva man sier? Når en har alt, klager man på alt.

Når du skal på shopping og alle parkeringsplassene er opptatt, utenom de som er helt bakerst og borterst i hjørnet. Vet dere hvor slitsomt det er å gå de ekstra 20 meterene!?

Når du mister mobilen rett på fjeset imens scroller nedover med den når du ligger. Det må være noe av det som gjør mest vont, for man er så uoppmerksom på at det kommer til å skje.

Når isbitene i drikken din har smelta før du rekker å ta en slurk! Det smaker akkurat som saft med alt for mye vann i...


2 kommentarer

Tusentakk kjære dere!

Hei alle sammen!
Tenkte det var på tide med en liten takk til dere lesere nå. Jeg vil takke dere for at dere tar dere tiden til å klikke innom bloggen min hver eneste dag! Jeg vil takke dere for hyggelige kommentarer og ordentlige svar på mine uvitende spørsmål. Tusentakk!


8 kommentarer

Spørsmålsrunde!


6 kommentarer

Video gaga

Hei! Ikke så mye som skjer her egentlig. En fredlig søndag, for å være merspesifik, men det er en ting jeg vil annonsere til dere. Det kommer en liten video litt senere i dag, so stay tuned for å få med dere det!

Kos dere videre?


6 kommentarer

A Cup of Tea, Please

Alltid koselig med litt te ♥

 


6 kommentarer

Leather detail

Endelig er det fredag igjen! Har egentlig ingen planer for helgen, men det er alltid deilig med litt fri!

Kos dere videre!


8 kommentarer

Utelåst...

Haha, noen som har opplevd det?
Å bli stengt utenfor huset, fordi man har glemt å ta med seg husnøklene sine. Det er bare verdens morsomste sak å sitte utenfor huset og vente på at noen skal komme, for å låse opp.

I dag hadde vi idrettslag på skolen og alle skulle møte opp på en fotballbane rett ved skolen. Alt gikk egentlig helt greit, frem til en gutt i trinnet mitt landet litt feil på høydehoppingen. Det førte til ambulansebesøk, for han vrikka nakken, men jeg håper det går greit med han. Og så får jeg vel vite noe mer på skolen i morgen...

Kos dere videre! Og så sitter jeg her og venter, om noen lurte;P


2 kommentarer

Bjørnebær!

Hei!
I dag er det onsdag og over halve uka er faktisk overstått. Denne dagen har vært ekstra lang for meg, for jeg har akkurat stramma reguleringen så klarer med andre ord ikke å spise en eneste ting. Føles ut som om magen min kommer til skrumpe seg sammen til en liten rosin snart!

Uansett, her får dere noen bilder av noen bjørnebær jeg plukka som jeg ikke får spist.


2 kommentarer

Oh Fresh!

I know, i know fresht eller hva?
Egentlig har jeg aldri skjønt greia med disse skoene. Man sier at det skal føles ut som om du går ig løper barbeint, men vet dere hva?
Disse skoene føles alt annet enn deilig å ha på seg. De er superstramme og det er så vidt man får hver tå inn i vær lomme ( om man kan kalle det det?)

Uansett jeg har fortsatt spørsmålsrunden min gående, så det er bare å trykke her for å stille flere spørsmål. Hvis det blir mange bok lager jeg video!


Ingen kommentarer

Spørsmålsrunde!

Hei! Jeg tenkte å sette i gang en ny spørsmålsrunde, for jeg føler det er sykt lenge siden jeg hadde det sist. Så sett i gang. Spør hva dere vil, så skal jeg se og få svart så bra som mulig!


7 kommentarer

Flower Power

Hei! Var i skikkelig inspirasjonshumør i dag, så jeg tenkte å dele litt av det med dere. Her får dere litt blomster og farger!
8 kommentarer

New in: some accessorize

Hei!
Jeg var en liten tur innom senteret i går og kjøpte meg noen saker jeg ville vise dere.

Et lite teppe å ha under skrivebordet.

Kjøpte noen flere ting, men hva synnes dere?


12 kommentarer

Esta vienernes!

Hei!
I dag har vi egentlig hatt en skikkelig grei dag på skolen. Vi startet med kunst og håndverk i de to første timene, og så dro vi på Hennie Onstad kunstsenter der vi ble presentert for noen fantastiske musikk stykker med masse forskjellige lyder, farger (i form av lyskastere) og mørke...

Litt senere i dag tenkte broren min og jeg oss for å gjøre noe sammen, så det blir nok nok ingen tid til blogging senere i dag...
Kos dere videre i kveld!


2 kommentarer

Hva ønsker dere?

Hei! I de siste månedene har jeg fast hatt linkerunder fra tid til annen, men de siste to gangene, føler jeg ikke egentlig at det har vært så mange som ønsker å melde seg på, så jeg lurte på om dette kanskje ikke like etterspurt lenger...

Uansett. Nå lurte jeg på om dere har noen forslag til andre ting jeg kan blogge sånn ukentlig eller annenhver uke, slik som jeg gjorde med linkingen før? Hadde vært utrolig hyggelig å få vite hva det er dere ønsker!

Det er alltid greit med litt variasjon, eller hva?


10 kommentarer

Linking 40913

Hei!
På mandag satte jeg igang en liten linkerunde og det var ikke så mange som meldte seg, men noen var det, og derfor måtte jeg jo også kåre en vinner.
Jenta bak bloggen denne ganger blogger om alt mulig egentlig, hverdag, inspirasjon, bilder osv og bildene med direktelink er fra bloggen hennes.


6 kommentarer

Sweater Weather...

Hei! Nå har sommeren gått og høsten er her, det er heller ikke lenge til vi står igjen med snø opp til ørene, men som sagt, nå er det høst, og med anledningen tenkte jeg å dele noen høstinspirrerte bilder...
For flere inspirrerende bilder kan dere også gå innom instagramprofilen min her: @minite


8 kommentarer

Linking!

Tenkte å starte uken med en linke runde igjen. Dere vet hva dere må gjøre hvis dere vil bli linka. Legg igjen link og noen ord om bloggen deres for å være med.

Lykke til!


2 kommentarer

Verdens Top luksusproblemer

Dere vet vel sikkert hva man sier?
Når en personen har alt, klager man på alt. Og som et bidrag til det, har jeg sett litt rundt og tenk at noen dager i uka kan jeg dele disse luksusproblemene med dere.

Du vet når du ser på tv og fjernkontrollen ligger akkurat litt for langt unna til du skal orke å strekke deg etter den?

Når mobil eller pcen har under 5% ladning igjen og du ikke har noen mulighet til å lade dem.

Treg nettverk. Har ingen kommentar til det, for jeg vet at dere vet hvor ille det er.

Har dere noen andre verdensproblemer?


8 kommentarer
Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.
hits