Weird day at school

Ja, som de fleste vet, så er det jo halloween i dag. Og  på skolen vår så kunne vi kle oss ut i dag. Det var ikke noe man måtte gjøre, men i vår klasse hadde alle gjort det, og det hadde vel egentlig de fleste andre på skolen vår også. Da var det virkelig masse rart vi hadde kommet på.

Noen kom med prinsessekostyme, mens andre kom som soldater, troll og ja, gud vet hva... 

Her er Mari og Nora, synnes virkelig Nora ble søt i de klærne!

Nå er i hvertfall jeg klar, med sorte negler og alt... Men parykken jeg brukte på skolen i dag er av;P


3 kommentarer

Winter, here I come!

Det er vel kanskje noen av dere som allerede fikk snø for flere dager siden, men vi her fikk ikke snø før i går. Det var så vidt jeg rakk å ta noen bilder før jeg måtte løpe til skolen.

Der er det store gliset på plass ja<3

Det var en litt rar måte jeg landa på...

Jeg hadde virkelig ikke sett for meg at det skulle komme snø allerede nå, men glad er jeg for det!
Én kommentar

Beste skoledag!

I dag hadde vi fri fra skolen og det var utrolig deilig og ikke stå opp av en vekkeklokke på morningen, sånn som man gjørø ellers i ukedagene!

Jeg sto opp rundt 12-tida og spiste frokost før jeg gjorde ferdig den drama teksten. Så, ja... Nå er den levert og jeg har resten av dagen til absolutt alt og ingen ting<3


9 kommentarer

Kakaooo

Gjett om jeg fikk lyst på kakao nå da.... Jeg så det på we heart it nå nettopp og jeg måtte bare legge det ut<3

I morgen har vi fri fra skolen, for det er sånn seminar for alle lærerene på skolen. For oss blir vel det, i følge lærerene en skoledag hjemme, men det er egentlig bare en litt lengere helg...


6 kommentarer

New perfume!

Yes! sier jeg bare inni meg nå altså<3

Pappa var i Nederland eller noe, nå i helgen. Så gjett hvem det var som kjøpte parfymer til meg! Han kjøpte også en svart blazer (har jeg stava det rett?), uansett han kjøpte også det til meg. Jeg skal prøve å få lagt ut et bilde av det.
Da jeg fikk det, var det som om det bare var klistra på et smil på meg, for jeg klarte ikke å slutte å smile<3


Ingen kommentarer

Horn

Dere skjønte vel kanskje hva jeg lagde i går... 
Jeg lagde deigen sammen med mamma, og så putta jeg og pappa fyll og sånt inni... det var kjempe godt! Jeg råder dere alle å prøve dere på å lage det! 

Dere trenger

1 pakke gjær 
4 dl vann/melk, lunken
4 ss smør/olje
2-3 ts sukker
1 ts salt
2 ts bakepulver
1 dl havregryn
5 dl sammalt hvete
4 dl hvetemel

 

Fremgangsmåte

Du må først blande gjær og all den lunkne væsken. Når gjæren er løst i væsken kan man putte i resten av ingrediensene, uten om hvetemelet.

Når alt det er ferdigblandet, kan man forsiktig begynne å helle oppi litt og litt hvetemel, til deigen begynner å gi slipp på bollen. Da han du strø litt mel på benken og begynne å kna til en fin og bolle uten noen sprekker.

Derretter kan du dele det i to og legge det til heving i hver sin bolle i ca 15 minutter.

Så kan du kjevle ut den ene deigen stor og rund, og dele den ca 8 like store, pizzastykkeformede biter...

Nå er det opp til deg hva du vil gjøre. Enten bare snurre de sammen og putte dem i ovnen, ellers så kan du putte i noe fyll du liker (som sinke og ost eller skjokoladepålegg) og så snurre dem og putte det i ovnen på 250 grader i ca 8 minutter, men husk å pensle dem lett med vann, rett før dere setter dem i ovnen!

Hva synnes dere om sånne innlegg?


Ingen kommentarer

This weeks winners!

Ja, da er vinneren trukket og den som vant var da Sophie Marken og Ane karine. Jeg skal ta kontakt med dere via mail.

Takk til alle andre som har hvert med og gratulerer til dere som vant!
18 kommentarer

Siste sjanse!

Hey!
Nå er endelig musikkprøven som jeg var så stressa for, over!  Det er utrolig deilig å være å ha overstått den!

Jeg ville vel egentlig bare minne dere på at jeg trekker vinneren av konkurransen på forrige innlegg på søndag. For å vinne må dere bare legge igjen en kommentar på forrige innlegg i tillegg til at dere også kan gjøre noen andre ting for å få større sjanse til å vinne, men det opp til dere...

Ha fortsatt en fin fredagskveld!


9 kommentarer

Konkurranse!

Da er det endelig en konkurranse med premie på bloggen min! Jeg har ikke akkurat så mye å si, så jeg bare legger ut reglene, men jeg kan starte å si hva man kan vinne og sånt... Jeg trekker to vinnere, den jeg trekker først er da 1. plassen og får da sjansen til å velge om hun/han vil ha en minnebrikke på 8GB som er formet som en nøkkel, fra merke LaCie, det på bildet. Eller litt forskjellig sminke. 2. plassen får da den andre premien som den første ikke valgte. Begge premiene er forresten verdt ca. det samme.

Dette er de 3 tingene du kan gjøre for å få sjansen til å vinne

- Du må først skrive et innlegg på bloggen din om at du er med på denne konkurransen/ skriveat du er med på denne konkurransen på facebook. Og så linke til bloggen min på det innlegget. Dere kan låne bildet over.

- Så skal du skrive en kommentar på bloggen min, med link til bloggen din og ellers huske å legge igjen en epostadresse. Husk at jeg skjekker innlegget på bloggen din. Hvis du da har gjort det, får du to lapper til trekkningen.

- Og til slutt, etter at dere har gjort de to tingene over, kan dere kommentere her, så mange ganger dere vil. Da får dere en lapp til trekkningen for hver kommentar etterpå, men dere kan også bare velge å kommentere en gang, uten at dere har skrevet innlegget.... Men da far man ikke muligheten til å få flere lapper med navnet sitt på...

Lykke til!

 


9 kommentarer

Husk, husk, husk!

Hei!
Teknte bare å oppdatere dere litt... Jeg skal straks begynne å forhåndsskrive konkurransen som jeg legger ut i kveld, så husk å få  med dere det. Verdt å prøve seg synnes jeg! Men det jeg med tanke på alle prøvene og sånt neste uke så tror jeg ikke at jeg får blogga såå mye, men da skal liksom konkurransen være ute hele tida... Håper virkelig dere vil pøve dere! 

Jeg har ikke så m ye mer å si men da vet dere hvorfor ikke kommer til å blogge så mye neste uke. Og til slutt, husk å komme tilbake om noen timer for å skjekke ut konkuransen!


20 kommentarer

Så billig?

Jeg var en liten tur innom loppemarkedet i dag. Det er det korpset jeg gikk på før, som arrangerte det denne gangen, så jeg tenkte jeg måtte gå innom...
Jeg kjøpte ikke så veldig mye der, men det var veldig koselig der, møtte mange `gamle venner´ fra barneskolen, som jeg ikke har så mye kontakt med nå, men var uansett fint.

Yes! Fikk meg en nok så ny, eller ubrukt Kipling bag for 20 kr.

Som jeg sa, så både så og var baggen helt ubrukt... Eneste tegn på at noen hadde hatt den før meg var den fletten på glidelåsen. Jeg vet ikke hva dere synnes, men jeg er kjempefornøyd!


19 kommentarer

TUSEN TAKK ALLE SAMMEN!

Endelig er første uka etter høstferien over! Det har virket som om det har vart en evighet, men endelig er det helg Jeg har forresten tenkt å ha en kunkurranse her på bloggen... Jeg er ikke helt sikker på hva premien skal være men dere kan faktisk komme med forslag! Jeg gjør dette i sammenheng med at jeg nå, litt før oktober passerte 1000 kommentarer!

Så bare kom med alle forslag dere har til premier!
Bare pass på at det ikke er for dyrt da...


3 kommentarer

Design

Er det noen som har sett det nye designet mitt? Uansett, jeg driver og jobber med det nå. Jeg er ennå ikke helt sikker på om jeg er helt fornøyd, men vi får se...

Noen tanker om designet? Jeg er ikke ferdig ennå og jeg må bytte bildet på sidebaren, header og sånt, men hva syns du hittil?


Ingen kommentarer

Overlykkelig pike

Ble helt overlykkelig da jeg kom hjem fra skolen i sta. Mamma hadde kjøpt en noe.

Du fikk vel ikke en idé om hva det var mamma kjøpte eller?


2 kommentarer

Zoombie

Etter å ha stått opp syv i dag tidlig føler jeg meg ikke lite trøtt altså...


Ingen kommentarer

This week´s new in

Det er vel bare det som står på overskriften... Denne ukas innkøp.


Den hvite genseren er fra Urban, og den andre som ser litt rød ut på bildet, men som er rosa er fra Indiska.

Begge er fra Accessorize.

Og denne, med cut out bak, fra Lindex.

Jeg kjøpte også et plekter, skjerf og noen bh-er, men det ble ikke noe bilder av det...

 


2 kommentarer

Kan tiden gå `litt´ fortere?

Nam<3 Jeg kjøpte denne isen i går, etter at jeg var og bada... Måtte bare legge ut bildet, for jeg fikk ikke blogga i går.

I dag var jeg på shopping. Jeg kjøpte ganske mange ting så jeg tror jeg legger ut bildene i morgen... med mindre jeg kommer hjem veldig sent. Hmmm :I Det får vi vente med å se, til i morgen.
Nå sitter jeg her i stua og venter bare på at pausen er over og Norske Talenter begynner igjen. Ser du på det?


3 kommentarer

Litt over 1 år!

Hey!

Som jeg sa i går så fikk jeg da regulering. Det er bare nede nå, men jeg jeg får snart oppe også. Det føles virkelig som om hele underleppa er revet opp eller noe av mange sår, men jeg skal nok overleve. Uansett. Det jeg hadde tenkt å blogge om før jeg sporet ut av temaet var mandagen. Det var 1. oktober og akkurat 1 år siden jeg startet å blogge på denne bloggen her! Jeg var i Kråkkstad da, og hvis noen lurer på hvor det er så aner jeg ikke... Det er ihvertfall forbi tusenfryd et sted;) 

 Det er bokstavelig talt et bondestrøk, men det er veldig koselig!

Snakkes!


2 kommentarer

Til tannlegen...

Jepp... Wish me good luck! Får regulering i dag. Gruer meg veldig, Ikke egentlig for at det vondt eller noe. Det er bare det at alle klager over hvor mye reguleringen er i veien og sånt så det er ikke akkurat lett å tenke på gode ting når man skal til tannlegen.

Uansett jeg kommer sikkert med ett til innlegg i kveld eller etter på eller noe...

 


Én kommentar
Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.
hits