Happy Halloween!

Nå må dere passe på! Ellers kan denne galingen komme til å skade dere...


Ingen kommentarer

Apple pie

Hei!
De siste dagene har skolen gått ut over mye av fritiden, så jeg har ikke akkurat følt meg helt motivert til å blogge, men nå er vi endelig ferdig med proskjektet, så da tror jeg kanskje det skal bli litt bedre. Sitter til og med og koser meg med et velfortjent stykke eplepai nå<3Utrolig deilig å være ferdig med skolestresset nå, i hvertfall for noen dager...


2 kommentarer

When school takes over

Hey! Did you do the homework?
What homework?
The one we...
Quick, get me a pen!


Ingen kommentarer

FALL in Theme

Dagene nå for tiden blir jo bare gråere og gråere. Personlig synnes jeg det bare blir mer koselig sånn, men jeg vet det er mange som har andre tanker om det tema.

Men når det kommer til blogging og bildeshooting, synnes jeg selv det er litt vanskeligere å få noen fine og glade bilder. For alt er jo så grått, eller hva mener dere?

Uansett så klarte jeg å få tatt dette bildet og selv om det er litt grått, er det jo tross alt blomster der.


6 kommentarer

Lost in Your eyes

Because your eyes are always honest.
They will always be telling you the truth,
even if your mouth is telling a lie.


8 kommentarer

DIY- personlig tegnebok

Hei! I dag tenkte jeg å dele en DIY med dere for jeg kjøpte meg en ny tegnebok denne uka.

I en tegnebok skal man man tegne eller skrible fine ting som skal inspirere deg i senere tid, når man blar i boka eller begynner å gjøre noe i deg. Men denne boka var helt svart og kjedelig. Jeg følte ikke egentlig at den ville gi meg nok inspirasjon, så jeg satte i gang en liten DIY på den. Med andre ord; jeg personliggjorde forsiden.

Til det trenger kan man gjøre akkurat hva man vil, men fordi jeg hadde halve perler og litt lim til stedet, ble dette mitt resultat...

Hva synes dere?
Noe dere kunne tenke dere å gjøre?


7 kommentarer

Bright Autunm

Endelig fredag, den eneste dagen jeg venter på som nr. 3 etter jul og bursdag...

Til helgen har jeg ikke så mange planer egentlig, men noe blir det vel som skjer i morgen uansett...


4 kommentarer

Metalic Leather

Hei! I dag tenkte jeg å dele et par bilder med dere. De ble tatt for noen uker siden, men jeg har alltid hatt noe annet å blogge om. Så de kommer heller nå.

Hva synnes dere? Noen favoritt?


7 kommentarer

Daily must haves

Hei! I går var jeg en liten tur innom RN for å kjøpe meg noen småting. Her kan dere se hva det er, ikk så mye, men alikevel nødvendig å ha i hverdagen.

Det første her pleier jeg alltid å bruke om jeg har en dårlig hårdag, for det får virkelig den kjedelige hestehalen til å se noe bedre ut enn det den egentlig gjør til vanlig.

Og nå som kuldegradene synker mer og mer nedover for hver eneste dag som går, er det greit å tenke litt på hendene våre, som ennå ikke har begynt å bruke votter. Husk å ha med dere håndkrem i veska! For dere vet at det ikke finnes noe verre enn sår på henda som kommer av kulde...

Eller kanskje det finnes en verre ting. Lepper som får sår på grunn av kulde, så ikke glem leppemaden heller!


4 kommentarer

En Berg-og dalbane

De siste dagene har været vært helt i sin egen lille tankeboble.

Det startet vel på lørdag da det var skikkelig strålende vær med både sol og varme til søndag, da det bare var skikkelig kaldt ute.

Så mandagen med SNØ! (Bildet over...) Og gjett hva det er i dag!
Øs pøs regn. Det er som om vi Jar vært innom alle årstidene på bare fire dager...

Hvordan er det hos dere?


4 kommentarer

Lese bloggen din?

Dere vet hva det innebærer, ikke sant?
Bare å legge igjen en kommentar, så tar jeg en tur innom bloggen deres!


10 kommentarer

A Touch of Pink

Hei! I dag var jeg på senteret sammen med mamma. Jeg kjøpte ikke store greiene, men jeg er storfornøyd med det vi kjøpte!

Hvis vi ser på det øverste bildet med 5 ting balansert oppå hverandre så er det bare tre av tingene som er mine. De 2 øverste i tillegg til kåpen nederst.

Det var det. Hva synes derer?


8 kommentarer

Nye sko!

Hei! I dag slutta vi på skolen veldig tidlig, så jeg har rukket å gjøre litt av hvert nå, som å rydde rommet.

Jeg fikk meg forresten nye sko i helgen som jeg gjerne vil vise dere!

Fargen på det øverste bildet er litt feil, men det ligner mer på bilder under.


2 kommentarer

Love you

Hahaha! Her om dagen, faktisk noen uker siden. Så jeg og venninna mi en utrolig søt dame ute på byen, som matet fuglene. Hvor søtt er ikke det!?

Det ble litt om og, men før jeg fikk tatt bildene. For jeg måtte både tenke på å ikke få med ansiktet til damen, samtidig som jeg måtte vente på forbipasserende, men til slutt fikk jeg 2 helt greie bilder egentlig.
Hva synes dere?


4 kommentarer

Curious outfits

Hei! I dag har jeg funnet fram 2 antrekk til høsten. Det første antrekket er kanskje ikke like smart å bruke om man fort blir veldig kald, men det andre fingerer i såfall mye bedre til dem som alltid fryser.

Hva synnes dere?


14 kommentarer

We all have had it...

The feeling when your room is clean, neat and look nicely


2 kommentarer

Så mye inspirasjon!

I dag tenkte jeg å ta opp et tema, eller kanskje jeg kan være enda mer spesifik. Jeg skal snakke om en app, jeg vet mange av dere har hørt om, nemlig instagram.

Det er noen som har veldig mye i mot det, noe jeg absolutt ikke kan forstå. Jeg synnes instagram er en super måte å oppdatere hverdagen sin på og ikke bare det. Det er en skikkelig stor inspirasjonskilde i hverdagen.

Jeg blir til og med inspirert av å se mine gamle bilder, så når jeg også får muligheten til se andres bilder i tillegg, ser jeg faktisk ingen grunn til å si noe dumt om Instagram.

Her var noen gamle bilder fra instagram.
Hva mener dere om denne saken egentlig?
Instagram: @minite


Én kommentar

Crunzy pizza!

I går kveld spiste noe jeg ofte likte å spise da jeg var litt yngre. Nemlig brød med ost, pizzakrydder og litt annet stekt i ovnen i ca. 10 min. Brødet blir skikkelig godt og får litt sånn pizza'ish smak.

Slik ble mitt stykke seende ut med pizza dressing på.
Hva synnes dere?


8 kommentarer

Kake!

Hei! I dag begynte lørdagsskolen igjen etter våren og fordi det var den første dagen fikk vi kake!

Det bar masse krem i den<3

Kos dere videre!


5 kommentarer

SPAGATEN! WHAT!?

Hei! Da var det endelig på tide for meg også, å begynne med et egentrenings prosjekt. Det er jo egentlig på skolen dette foregår, og det begynner neste uke, men jeg føler jeg har litt mer motivasjon til å fullføre dette målet, så jeg har tenkt å gi litt insats hjemme også.

Målet mitt er å komme ned i spagatene, noe jeg har klart før, men etter som tiden har gått, har jeg også blitt litt stivere. Jeg har egentlig alltid vært ganske myk og jeg er det fremdeles, jeg kan alle tingene jeg kunne før, utenom spagatene da. De streika, men nå kommer de snart igjen. 

Her har jeg bare skrevet på oppvarmingene som kommer til å vare 15-30 min. For jeg kommer vel til å gjøre noe av det samme når det kommer til  det å strekke ut,  som jeg foresten kommer til å gjøre resten av timen (ca. 20-30 min.). Når jeg strekker ut bruker 5-10 forskjellige øvelser som jeg holder i noen få minutter, med ca. 30 sekunders pause mellom hver øvelse. Så kommer jeg til å gjenta den samme runden igjen, hvis jeg rekker det i løpet av timen da.

 

Hahaha, har litt skrivefeil her og der, men uansett, det er ikke det som tellerNoen som tror jeg kommer til å klare å fullføre dette?


6 kommentarer

Savn...

Jaa, som jeg savner sommeren! I år dro vi til Spania og jeg kan virkelig innrømme at jeg savner det allerede. Det verste er at det ikke har blitt vinter ennå! Er det ikke da man savner sommeren som mest?

Her er et bilde pappa tok på stedet vi var i


2 kommentarer

Ny kjole: 5+

Hei alle sammen! I dag, er jeg, eller "nå" er jeg superglad! Ikke bare sluttet jeg den siste timen med en 5+ på en RLE prøve jeg hadde før høstferien. Jeg fikk også en kjole jeg vant på en konkuranse her om dagen!

Er skikkelig glad og føler meg mye mer motivert til å begynne med øvingene til de kommende prøvene nå, enn det jeg var for under tre timer siden...

Her bare noen sjappe shots jeg tok med en gang jeg tok på meg kjolen. Hva synnes dere?

Og så litt detaljer. Elsker den svarte detaljen på sidene som virkelig fremhever midjen<3


8 kommentarer

Instalately


2 kommentarer

Pang!

Hei! I dag har skolen endelig begynt igjen etter høstferien og jeg kan jammen innrømme at jeg ønsket vi på mystisk vis hadde flytta til Drammen nå. De har nemlig ferien denne uka de...

Uansett, dagen i dag startet med et smell da mamma kom inn på rommet mitt kl. 08.00 og spurte hvorfor jeg ikke hadde stått opp ennå. Så da var det jo bare å fyke opp av senga å hoppe oppi buksene før du rakk og tenke eller noe... Jeg glemte foresten å fortelle dere en viktig detalj... Skolen starter 08.15 hehe.

Her er noen bilder jeg tok etter skolen i dag.


2 kommentarer

Fall time

Hei! I går var jeg og familien på besøk til noen familievenner av oss. De inviterte oss på middag. Det var utrolig koselig!

Som dere ser var det skikkelig høst-tema der:)

Vi spiste fårikål og til desser fikk vi eplekake og is!

Det var utrolig koselig og jeg håper dere også hadde det fint!


2 kommentarer

Chezy Salad

Hallo! I dag har det vært nok så grått ute så jeg har holdt meg mest inne, men jeg var en liten tur innom nærsenteret her for jeg ble tipset at det var salg på softisen de selger der:P

Ellers så har jeg spist en utrolig god salat med mozarella ost i, og det er noe jeg absolutt kan anbefale dere å prøve ut en gang!

Hva har dere gjort i dag?


12 kommentarer

Interior Dreams

Det var en blogger her om dagen, som delte disse bildene fra weheartit på siden sin. Jeg falt jo som alltid pladask for bildene som bare skriker INSPIRASJON til meg, så nå vil jeg også dele det videre med dere<3

Hva synnes dere?


12 kommentarer

Orkideer og andre hemligheter

Hei! I dag har jeg egentlig bare vært hjemme og det har ikke skjedd så utrolig mye spennende heller. Jeg gikk en liten tur ut i sta, men utenom det har jeg faktisk bare vært hjemme og gjort litt småting som rydding, lesing, øving til kommende prøver og rett og slett tatt alt med ro.

Ellers så ville jeg vise dere det nye stearinlyset jeg kjøpte for litt siden. Nå som vaniljelyset mitt ble ferdig trengte jeg et nytt et, og da falt valget på dette her. Det er i duften Orkide som er min favorittblomst.

Hva går det med dere da? Gjør dere noe mer spennende enn meg kanskje?


Ingen kommentarer

Fly away

You know you could fly when no one else does


6 kommentarer

Brukne negler?

Hallo!

I går kom jeg over verdens mest brilliante idé. En video på youtube som er helt fantastiks. Hvor ofte skjer det ikke at dere brekker en negl og furter over det? Her er svaret på deres bønn. Det eneste jeg tenkte etter at jeg hadde sett denne videoen var: EUREKA! Altså, jeg vet hun damen i videoen snakker litt rart, men det synnes jeg går helt greit, for man forstår det hun sier uansett!

Ja hva synnes dere?

Visste dere om dette?


10 kommentarer
Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.
hits