BloggVurderingen

Endelig er det fredag, og som jeg lovet på mandag eller no, så skal jeg legge ut noen bloggvurderinger nå.

Stinehoas
Bloggeren bak denne bloggen er av den 15 år gamle Stine. Hun har mange inspirerende bilder og hun oppdaterer regelmessig. Dette er en blogg jeg kommer til å følge en stund.

 

Sach
Denne bloggen er også av en jente på 15 år som heter Sarah. Jeg vil vel si at dette er en moteblogg med 1-3 oppdateringer hver dag.

Nå skal jeg gå og øve piano, så pappa hvis du ser dette, er du stolt av meg? Jeg går og øver uten at du har mast på meg!


2 kommentarer

Innkjøp 281112

Overskriften sier de meste så jeg legger bare ut bidene jeg...

Tangle Teezeren kjøpte jeg på enklere liv. Dere vet jo hva det, men hvis det er ønsker kan jeg komme med et innlegg der jeg skriver mer om den. Øredobbene er ikke til meg, men de er i hvertfall kjøpt på glitter.


7 kommentarer

Inspiration

Akkurat nå er jeg på Sandvika videregående. Det er dritgøy her. Nesten ingen ting å gjøre her, bare masse tull og tøys egentlig. Vi har pause nå og alle her har jo en mac hver, så da er det bare å blogge. Elsker hvordan det er her. Utrolig mye frihet, og mye vi får tid til.

Vi skulle prøve å lage en sånn inspirasjons collage, så her ser dere mitt resultat. Jeg tok alle bildene fra weheatit.


2 kommentarer

BloggVurdering!

Nå som jeg føler at jeg er så tom for inspirrasjon, tenkte jeg at det var på tide å fornye listen med blogger jeg leser, hvis du vil jeg skal titte innom din blogg, er det bare å sette igjen en kommentar. Jeg er ikke helt sikker på når jeg får gjort det, tror jeg linker på torsdag (etter tentamen), for jeg er ganske opptatt denne uka, men jeg har i vertfall tenkt at jeg ikke bare skal vurdere de bloggene jeg velger, men også begynne å lese dem fast. Det blir ca, to, tre blogger, og det jeg ser etter er vel en inspirrerende blogg med fine bilder, fint og ryddig design, alltid bilder på hvert innlegg og regelmessig oppdateringer.

Lykke til!


11 kommentarer

Blogglysten da...

Dere har vel sikker merka det, men jeg har virkelig ikke blogglyst nå om dagene. Det blir automatisk sånn, rett før jeg har mange prøver etter hverandre. Nå er det liksom bare kvelden igjen, før tentamen i morgen. Jeg vet at jeg egentlig har øvd, mer enn nok, men det er på en måte noe som får meg til å føle at jeg ikke er helt klar. Det  har liksom gått så fort. Nå vil jeg  bare ha det overstått egentlig, sånn at blogglysten kommer tilbake sammen med hverdagen.

Nå har jeg faktisk sittet  her ganske lenge og skrevet ned ting jeg kan blogge om litt fremover, så nå skal jeg prøve å gjort det, og prøve å blogge noe hver dag!


5 kommentarer

Sneakpeak from some pictures

Denne uka kommer til å bli lang. Starte første time med en dritvanskelig naturfag prøve og så avslutte fredagen med mattetentamen... Det er ikke akkurat min største drøm for å si det sånn.

Men grunnen til at jeg i det hele tatt begynte å blogge nå var fordi jeg ville vise dere dette bildet av tåken og sollyset rundt ti-tida i går. Det var utrolig fint og jeg måtte bare skynde meg å legge ut dette bildet som jeg tok med mobilen min, men pappa tok flere bilder med speilrefleksen imens jeg var på treninga, så jeg skal legge ut de også, litt senere i uka.

Hva synnes dere?


10 kommentarer

Pinnekjøtt

Denne uken har jeg faktisk ikke klart å komme på noe bedre enn ukens middag. Med det mener jeg favorittmiddagen denne uka. Vi spiste det i går.  Og som dere ser på bildet under, så var det da pinnekjøtt vi spiste. Utrolig koselig egentlig. Har aldri spist det så tidlig liksom... Men som sagt, utrolig koselig<3
3 kommentarer

Some colour

Tenkte å legge ut et bilde av en plante vi har hjemme i stua. Det er ikke noe spesielt med den, men da jeg gikk ned til stua i sta, så jeg liksom kontrasten mellom denne lyse og fargerike planten her inne, og mørket ute. Det har virkelig begynt å bli skikkelig mørkt ute nå for tida. Klokka er ikke mye mer enn fem, (eller tre som den var da jeg tok bildet), og ute ser det liksom ut som midt på natta eller no.

Er det mørkt hos dere?


3 kommentarer

Fikk bestilt det

Jeg tror jeg allerede har sagt det, men i forige helg bestilte jeg og pappa noen deksler til mobilene våre. De har ikke kommet ennå, men jeg gleder meg til de kommer i hvertfall

Dette var de dekslene jeg bestilte, i tillegg til en som er helt gjennomsikting, men det var ikke noe vits i å legge det ut, for det synnes nesten ikke på bildene. Men det jeg ville si var at, hvis dere skulle lure på hvor man burde kjøpe/bestille deksler, så er denne siden jeg bestillte på å anbefale, for det er utrolig billig! Det er bare å klikke her eller på bildet.

 


7 kommentarer

Dreamless nights

Nei, jeg har virkelig ingen ting å si. Jeg har vært utrolig dårlig de siste dagene, i tillegg til at det har skjedd så mye på skolen også, så jeg har egentlig ikke hatt så  mye tid til noe. har egentlig ikke hatt noen inspirrasjon til å blogge, så jeg tente det bare var best at jeg ikke blogga noe i det hele tatt. But anyways... Jeg tror jeg går på skolen i morgen og blogginga kommer sikkert riktig på plass igjen innen neste uke for jeg begynner å føle meg litt  bedre nå.

Jeg skal forresten en tur innom frisøren i morgen eller på lørdag, så da får dere sikker se hvordan det blir!


9 kommentarer

My luck...

Denne dagen har ikke akkurat vært en lykkedag. Det startet vel med at jeg følte meg utrolig dårlig i dag tidlig. I tillegg fikk jeg også regulering i sta.

Nå setter jeg i hvertfall på meg et smil og håper at morgendagen blir bedre<3


Én kommentar

New Mobile

Yepp, da har jeg også fått meg iPhone. Jeg fikk den egentlig for 2 uker siden, men jeg kunne ikke begynne å ringe og sånt med den før i dag. Jeg har ikke så mange planer for resten av dagen, men jeg skal bestille noen deksler sammen med pappa etterpå. 

 

Noen ide om hvor jeg kan bestille på?

 


4 kommentarer

Coffee

Latte Macchiato

Hva syns dere?


4 kommentarer

Inne i varmen med tøflene på

Ja, da er det ikke mandag som jeg holdte på å si, men onsdag... Hmm, dager og uker går så utrolig fort nå. Det er ikke lenge til vi er ferdig med tentamen, og så er det jul! Har virkelig begynt å tenke på jul, midt i all den snøen og kulden som har kommet i det siste...

Nå må jeg fortsette med leksene mine, men dere får kose dere resten av kvelden


Én kommentar

10 kjappe

NAVN: Meera Thas
ALDER: 
14 år
FRA: 
Bærum

BLOGG: 
www.minite.blogg.no
INSTAGRAM: @Minite


1.    Hva er det første du gjør om morgenen?
Først er jeg dritsur på at alarmen vekka meg og så begynner jeg vel å spise frokost og ordne meg før skolen.
 
2.    Hva spiser du helst til frokost?
Jeg ville helst spist akkurat det jeg ville ha, der og da, men det blir som regel en skive brød med ost og skinke.
 
3.    Hvilke ting går du aldri noe sted uten?
Mobil, penger, ørepropper og leppepomade.
 
4.    Hvor ser du deg selv om ti år?
Det spørsmålet har jeg faktisk stilt meg selv tusen ganger, men jeg kommer aldri på noen ting? Tar det vel mer som det kommer, for jeg har ingen anelse om hva jeg skal bli.
 
5.    Hva er din største drøm?
Det første akkurat nå er at jeg vil få piercing på navlen. Det andre tar jeg vel etter hvert som det kommer.
 
6.    Om du kunne møtt hvilken som helst person i hele verden, hvem? Og hva ville dere gjort?
Jeg ville møtt Rihanna og gått på shopping med henne<3
 
7.    Om du kunne vært hvor som helst i hele verden akkurat nå, hvor?
Da ville jeg vært i et hotell i Spania og kost meg i sola!
 
8.    Fortell noe om deg selv som ikke så mange vet.
Jeg blir overlykkelig av å få kake, jeg har utrolig mye sminke i forhold til det jeg bruker i hverdagen, jeg elsker alle pastellfarger, men spesielt rosa, snø er noe av det beste jeg vet i hele verden og jeg elsker å gå med tøfler inne!
 
9.    Hva er det siste du handlet?
Det siste jeg handlet var noen ugleøredobber. 

10.Hva mener du utgjør en god blogg?
En god blogg etter min mening er en blogg med jevnlig oppdatering, mange bilder, som henvender seg til leseren og som har lite stavefeil.

 

Nå starta jeg med å svare på disse spørsmålene, men det er egentlig meningen at dere som leser skal svare på dette.
Ønsker du å være med?
Da kan du skrive at du ønsker å være med som en kommentaren, og så sender jeg deg en mail med spørsmålene som du skal svare på!


17 kommentarer

November this time

 

Da fikk jeg endelig laget ferdig November collagen.
Hva synnes dere?


4 kommentarer

The last month in pictures

Jeg har ikke med alle bildene, men det er i hvertfall de bildene jeg tok jeg selv setter pris på i forhold til hva jeg gjorde den dagen eller noe lignene.Kake<3

Masse lekser...

Og så klart kake!

Jeg har forresten tenkt å  begynne med en form for spørsmålsrunde av leserene mine. Jeg skal skrive mer om det i morgen, men jeg ville bare nevne det kort for dere nå...

Hva synnes dere om bildene!


10 kommentarer

Back to this again

Da er det endelig fredag igjen. Pleier vanigvis å være utrolig glad, men det er noe med det regnværet der ute som bare visker bort alt glede og ja, snø. I går var det skikkelig slappsete og i dag er det helt borte og høsten er tilbake. Jeg hadde virkelig begynt å glede meg til masse snø og vinter, og så kommer det bare og visker bort alt...

Nå ble dette kanskje ett klageinnlegg, noe jeg både hater å skrive og å lese, men jeg hadde ikke noe annet på hjerte akkurat nå. Jeg heller prøve å komme med noe annet litt senere i dag eller i helgen<3


6 kommentarer
Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.
hits