Kanskje ikke nå...

Hei alle søte og herlige lesere på denne bloggen!

På grunn av personlige grunner har jeg tenkt å ta en liten bloggpause nå. Det er så utrolig mange hektiske ting som skjer nå for tiden, med andre ord må jeg ta en liten stopp på bloggingen . Jeg har ikke tenkt å slutte, om det er det dere tror, men nå er det på tide med  en liten pause. Jeg vet ikke hvor lenge den vil vare, men jeg kommer tilbake. Det vet jeg at jeg gjør, for det er ingen annen ting i hele verden som får opp motivasjonen min mer enn det å blogge.

Tusen takk for alt det dere betyr for meg og alle hyggelige kommentarer jeg får fra dere. Så håper jeg dere kommer tilbake, når jeg begynner å blogge igjen!


5 kommentarer

Skatter å finne på nett

Nå er det ikke lenge til alle begynner å bli invitert til både julebord og nyttårsfest. Har dere kanskje begynt å tenke på hva dere skal ha på dere? Noe rødt, noe lilla eller kanskje noe helt annet? Selv liker jeg å ha kjoler i farger man kan bruke i flere anledninger, for jeg går ofte på fest.

Det er her de svarte eller paljettfylte kjolene kommer inn. De kan matche med nesten nesten alt når det gjelder farger, smykker og sko. På denne måten kan du både glam'e deg litt opp eller ned.

Her har jeg ihvertfall noen kjoletips dere kanskje kunne vurdert.

Hjalp noen av disse tipsene?


6 kommentarer

Gaver til henne?

Nå for tiden er det mange som har begynt å legge ut gavetips til jul. Selv vil jeg ikke si at jeg har fått juleinspirasjonen helt opp på topp ennå, men jeg har vært innom noen blogger og sett på gavetips og ideer.

Tiden fremover har jeg tenkt at jeg kunne dele noen av disse tipsene med dere!


11 kommentarer

Like a Summerday

Hei!
I dag er det helt strålende vær her! Sola skinner, (fuglene kvitrer ikke), alle folk ute virker så glade og alt føles bare helt perfekt egentlig.

Bildet over er tatt i dag, så det sier litt. Det er nesten som om jeg vil hoppe ut i vannet og begynne å bade...


4 kommentarer

DIY Marius kopp

Hei!
Nå som alle har begynt med juleplanlegging og gavekjøping, tenkte jeg å komme med et nyttig julegavetips til dere. Ikke bare er det billig, men hva er vel ikke koseligere enn en diy kopp?!

Denne ideen med mariuskopper er fra en annen blogg og da jeg først så det, tenkte jeg at jeg bare måtte dele det med dere!


12 kommentarer

Verdens topp luksusproblemer

Dere vet hva man sier? Den som har alt, klager på alt. Da jeg fant øreproppene mine i jakkelomma i dag tenkte jeg på at det er lenge siden jeg kom med noen typiske luksusproblemer i listen med dette tema. Derfor kommer dette nå!

Dere vet hvor irriterende det er når øreproppene deres er helt folka opp. Det er jo helt umulig å gjøre noe med dem?

For varmt med dyna på seg og alt for kalt uten den. Hva skal vi gjøre?!

Altfor mange klær, men ingenting å ha på seg og ikke glem den konstante klagingen om at man ikke har noen klær.

Noe dere kanskje kjenner dere igjen i?


16 kommentarer

Fall in Inspo...

I det siste har vi hatt utrolig mye å gjøre på skolen. Ingentig får motivasjonen til å synke mer enn mye skolearbeid. Derfor tenkte jeg å legge ut litt inspirerende bilder til de av dere som føler at dere trenger litt inspirasjon:)


8 kommentarer

New in!

Hei, hei!
Sist helg kjøpte mamma en utrolig søt pute til meg. Det er kanskje ikke den peneste puten jeg har sett, men GUD så myk den er!

Om dere ser på bildene under, er det den brune pelsputen som er ny i samlingen min...

Hva synnes dere, dere har vel ikke noe lignende?


8 kommentarer

Quote for the week

Every flower must grow through dirt


6 kommentarer

God morgen!

Som i overskriften vil jeg ønske dere en god morgen. Kanskje det er ettermiddag for de fleste av dere, men etter en utrolig lang kveld i går har jeg akkurat stått opp. Det er så lenge siden jeg har våknet opp på denne tiden av døgnet...Tror sist jeg gjorde det var i midten av sommerferien, da jeg ikke hadde så mye å gjøre?

Uansett, nå er det farsdag og jeg må kanskje stå opp for å si hei til pappa og ønske ham gratulerer med dagen...


10 kommentarer

My Hairbrushes

Hei! I dag tenkte jeg å vise dere noen av mine hårbørster. Jeg har ikke tenkt å vise dere alle, men de jeg bruker mest til vanlig.

Tangle teezer: denne har jeg med meg de fleste steder jeg går for håret mitt trenger konstant å bli gredd, ellers blir det helt flokete. Den er også veldig smart børste å ha i veska for den blir ikke skadet på grunn av lokket. I tillegg er det utrolig lett å gre håret med denne uten at det lugger.

Morroccanoil børsten her bruker jeg mest på morningene eller når jeg skal ut noen steder for den roer ned brusete hår i tillegg til at håret blir skikkelig mykt og glatt.

Og den siste børsten her er fra Beter og er en naturbørste som fungerer på akkurat samme måte som Tangle Terzeren. Jeg bruker denne etter at jeg har dusja, eller hvis jeg har veldig dårlig tid.

Hvilke børster bruker dere?


7 kommentarer

Geek time!

Planene for resten av dagen er vel ikke serlig spesielle. Jeg skal for det meste bare skrive ferdig en rapport i gymen, øve piano og kanskje se litt på tv til kvelden...


4 kommentarer

How awesome!

Hvor herlig er ikke å komme hjem til en Totoro seng?!

Jeg vet om det er så mange av dere men denne karen her, men han heter i hvertfall Totoro og er en figur i filmen som heter "Min nabo Totoro" det er en animasjonsfilm fra Japan som passer like godt til barn som til voksen. En mer kjent film som er laget av de samme produsentene er "Chihiro og heksene". Kanksje noen av dere som har sett det?


6 kommentarer

Two outfit with one pair of shoes

Her kommer to litt fallinspired looks! Begge anntrekkene er basert på det samme skoparret, men stilen er litt annerledes. Hva synnes dere? Er det noen favoritter her?


10 kommentarer

New in!

Sist helg kjøpte jeg meg noe nytt til høst/vinter "moten" da.

Kanskje ikke noe jeg skal gå rundt med på byen og skolen og sånt, men de er helt herlige å ha på seg hjemme, når det er litt kaldere ute!


8 kommentarer

Some Bling

Hva synnes dere om neglene mine? Stilige eller hva?

Jeg var sammen med en venninne av meg i går og hun satt og fiksa neglene mine og retta håret mitt og det ble vel egentlig, rene skjønnhetssalongen hjemme hos henne i går. Hahaha!
Uansett nå har jeg skikkelig glitrende fingere som er helt umulig å ikke legge merke til, så jeg har fått skikkelig mange fine kommentarer på dem.

Hva synnes dere?


2 kommentarer

Jeg vil lese bloggen din!

I dag er vel som de fleste søndager ellers. Rett og slett en daffedag. Jeg har ikke akkurat så mye å gjøre, så jeg tenkte jeg like gjerne kunne lese bloggene deres!

Legg igjen bloggadressen dere så får vi se om det kanskje blir en linking også...


2 kommentarer

Kosetid!

Hva er vel bedre enn godteri!?


4 kommentarer

Hello November!

Da var det endelig på tide å gå femover til en ny måned med nye muligheter.

Jeg satte sammen et lite inspirasjonsinnlegg med bilder fra blogger og weheartit.

(Katarina sitt bilde)


9 kommentarer
Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.
hits