Snart 2012

Hallo!

Jeg er mye friskere i dag og jeg har klart å kvitte meg med den forferdlige hodepinen, men jeg har et utrolig hosteanfall som er helt utrolig plagsomt....

Men nå er det bare fire timer igjen av 2011 og bare fire timer til det er 2012. Så nå skal jeg slutte å klage og heller nyte de siste fire timene av 2011 med en god fim og litt godteri.

Godt nyttår!

Hva skal du i kveld?

Meera


Én kommentar

Noen nyttårsforsett


Hei!

I morgen er det den siste dagen i 2011 og som vanlig blir jeg alltid syk noen dager før eller akkurat dagen før selveste nyttårsaften. Så her sitter jeg med feber, hodepine, ullsokker og joggebukse og tar meg friheten til å komme med noen nyttårsforsetter.

- Jeg vil få bloggen min populær.

- Ikke bli syk.

- Ikke gjøre impulse handlinger.

- Bruke mer tid med venner selv om jeg har en travel hverdag.

- Ikke så mye godteri!

Det å prøve å spise mindre godteri er bare helt umulig å prøve å holde seg til. Og sånn er det bare...

Hva er din favoritt godis?

Meera


3 kommentarer

Video kansje

Hei!

Vi får snart besøk, så jeg og broren min rydder i mens mamma og pappa lager mat og sånt. Men egentlig var det ikke det jeg ville fortelle om. Det er faktisk ikke noe spesielt jeg ville fortelle, men jeg lurte på om jeg snart skulle ha et videoinnlegg for det er så mange som har spurt om det, derfor vil jeg nå vite hva det er dere vil at skal gjøre på videogen?

 Vær litt oppfinnsom og finn på noen rare temaer jeg kan snakke om eller gjøre!

Meera


4 kommentarer

Random innlegg

Dette innlegget er som det står på overskriften litt random...

Hei!

Ja. Det er et ganske random bilde som ble tatt når jeg satt på gulvet og så på Teenager Boss, for ikke så veldig lenge siden. Jeg orket ikke å ta et bilde selv så jeg stjal dette i stede.  

Jeg skal foresten være med på en konkuranse på Topp. Men den kan jeg sikkert fortelle mer om etter at jeg selv vet mer om den.

Leser du Topp?

Håper dere har hatt en fin dag!

Meera


2 kommentarer

På topplista!

Hey!

Tusen takk for mange gode forslag til hvordan jeg kan få opp lesertallet. Håper det funker og at jeg kommer høyt opp i lista i Lørenskog. Akkurat nå er jeg på 60 men jeg skal komme meg høyere opp. Det lover jeg!

Hold on be strong Meera!

-Er du på lista!

Meera


2 kommentarer

Øke lesere

Hallo!

Nå føler jeg at jeg i det siste har vært veldig flink til å blogge. Jeg har prøvd å blogge i hvertfall ett innlegg eller flere om dagen, men det er egentlig ingen som følger bloggen min. Så nå har jeg tenkt å spørre deg om hva det er som skal til for at akkurat du ville fulgt en blogg?

Er det egentlig noe spesielt med bloggen, bloggeren, designet eller innlegene som gjør det eller er det noe annet?

Jeg skal prøve å blogge så ofte som jeg kan og jeg skal prøve å få bloggen min på topplista her i Bærum, men for det trenger jeg hjelp av dere. Hva får deg til bli en fast leser av en blogg?

Meera


16 kommentarer

Ugg

Hey!

Jeg får kjøpe noen uggs nå! Altså ikke akkurat nå, men jeg får lov til å kjøpe de så snart som mulig. Jeg skal kjøpe de aller minste som heter ultra short, men jeg ennå ikke sikker på fargen. Jeg har tenkt litt på chestnut, sand og grey, men det er ganske vanskelig å bestemme seg da;)

Likte du noen av dem? Hvilken?

Meera

 


3 kommentarer

Sayuri

Hei!

Jeg har egentlig ikke noe spesielt jeg ville si, men jeg tenkte jeg ville stikke innom. Jeg har egentlig ingen planer for dagen, men jeg tenkte å se en film som heter Memories of a Geisa eller no. Jeg har ikke sett den før, men jeg tror den skal være bra.

Dette er hovedpersonen. Sayuri/

Jo og så har jeg tenkt å få snø på bloggen. Det ble litt mislykka forige gang jeg prøvde så det er ikke sikkert jeg får det til da.

Har du sett en fin film i det siste?

Meera

 


Én kommentar

Oh, my presents!
Hei!

Ja det er vel ikke så mye å fortelle enn det at det er første juledag og at jeg fikk en haug med presanger i går.

Bilde ble ikke helt perfekt, men det jeg fikk var:

- Mobil

- Gitar

- Toalettmappe med dove produkter

- Kul veggklokke

- Eyeliner

- Hudkrem

- Armbånd

- Gavekort på 200kr + 200kr

- Pute

- Gruble kuber

- Pusesokker

- Genser

- Sminkekost

- Høretelefoner

Det var 15 helt fantastiske persanger fra min familie og mine venner. Tusen takk for de søte gavene<33 Det var sikkert noen ting jeg ikke fikk med på bildet fordi jeg tok bildet før jeg hadde åpnet alle gavene...

- Hva den beste tingen du fikk og hvem fikk du den fra?

Meera

 

 


Ingen kommentarer

Hos Shottie

Hey!

Er hos Shottie nå. Vi gjør ikke spessielt mye, men alle har på seg rød leppestift og driver og tar bilder av seg selv. Dritgøy=D Men jeg tror det skjer noe nå så må stikke... Hahaha. Morsomt<33 Sorry, bare kødda. Fikk bare helt lættis av jentene her.... Jo, sånn som jeg sa må jeg nesten bare stikke nå. Jeg kan jo ikke bare sitte her å være helt avsosialt menneske.

imgres.jpg

Min søte ugle. Jeg bruker den nå.

 

Du får fortsatt å ha en fin kveld, det kan hende jeg kommer innom litt senere, men jeg lover ingenting!

 

- Har du fått noe kult ennå!

Meera

 

 

 


7 kommentarer

Den beste kvelden i året

Hey!

Må egentlig prøve å kjappe meg litt nå så jeg tror ikke dette blir et veldig veldig langt innlegg. Jeg tror tvert imot at dette kommer til å bli ett veldig kort innlegg, men det er ikke mye man akkurat rekker å skrive når man prøver å skrive kjempe fort og likevel ikke skriver fort nok...

musicnodes

Tok bare en helt random julesang som jeg kom på...

GOD JUL!

Hvilken julesaneser liker du?

Meera


3 kommentarer

S and S

Hei!

Sorry for forskjellen på bildene, men her er i hvertfall to bilder av to jenter som har to fantasktiske blogger som dere kan gå en tur innom vis dere vil...

Det øverste er http://sun96niva.blogg.no/ av Sunniva

Og det andre er http://synnelss.blogg.no/ av Synne

Meera


5 kommentarer

Blogger?

Hei!

Akkurat nå gjør jeg ikke stort. Vi skal jo ikke gå på senteret før sekstiden eller etter så vis du vil at jeg skal lese litt i din blogg kan du bare skrive ned bloggadressen din på komentarfeltet nede. Jeg vil skrive ned 1 til 5 blogger jeg likte best avhengig av hvor mange det er som vil at jeg skal gå innom boggen deres. Det vil antagelig komme i neste innlegg.

Meera<3


11 kommentarer

God morgen!

Hei!

Har nettop fått meg opp av min myke seng og laget meg en stor kopp med varm kakao. Har egentlig ingen planer for dagen, men jeg tror vi skal en tur til Sandvika for å kjøpe resten av gavene til jul...

Har ferien din begynt?

Meera


7 kommentarer

Ønskelister?

Hei!

På skolen i dag gjorde vi ikke mye. Vi ryddet litt i skap og hyller og gikk rundt juletreet. til slutt spiste vi godteri og hadde på høy musikk før vi slutta tidlig. Det er digg. Nå slipper vi å stå opp tidlig før i starten av januar en gang...

Har ikke begynt å se for meg en diger ønskeliste ennå, men jeg klarer fint å ranse opp en hel ting til den da... Grunnen til det er jo fordi jeg allerede har vært på shoping for ikke så lenge siden og har kjøpt de klærne jeg trenger og sånt..

- Mac

- Sminke

- Parfyme

- Klær

Uggs og andre sko

- Rettetang

- Vesker

- Smykker/øredobber

Og så videre.....

Hvem kan vel ikke bare ranse opp hva man vil ha?

Hva ønsker du deg?

Meera

 

 


4 kommentarer

New makeup

 

Hallo!

Jeg rakk desverre ikke å få kjøpt noen nye sko i dag og det var synd, men det får jeg sikkert gjort en annen dag. Jeg fikk også kjøpt en fin bluse fra Pieces, men jeg viser det heller en annen dag. Over ser du i hvertfall sminken jeg kjøpte.

Hvilen mascara bruker du og er den bra?

Meera

 


2 kommentarer

Uggs

Hey!

I dag fikk vi en lapp om skoleballet som er om et  par uker. Jeg er ganske sikker på at jeg skal dit, men det kan jeg ikke love. Noe annet jeg skulle si var at jeg skal på senteret etterpå. Må få kjøpt meg noen nye klær, sminke og kaskje nye korte uggs.

Jeg er ikke helt sikker på fargen ennå da, så det er ikke helt sikkert at jeg kjøper de i dag da. Og det siste jeg skal kjøpe er noen julegaver.

Hvilken mener du jeg skal kjøpe?

Det er egentlig en annen farge til som skulle vært her, men jeg fant den ikke.

Meera


4 kommentarer

Ikke til kirken

Hei!

Nå er det ikke lenge til jul. Det er ikke mer enn fem dager til!

Fordi Una og jeg og noen flere ikke gikk til kirken var vi på skolen og lagde pepperkaker.

Vi tok på masse glasur, nonstop og glitter som jeg kalte pynten...

Hatt en fin dag eller?

Meera


2 kommentarer

Godteri skal spises...

 For min del skal man helst spise opp godteriet og ikke bruke det til noe annet...

Hva mener du?

Meera


Ingen kommentarer

Tentamen og Familie

Hei!

Vi hadde engelsktentamen i dag. Den var ikke vanskelig i det hele tatt. Den var egentlig ganske lett og ikke akkurat hva jeg hadde forventet. Er glad all tentamens greiene er helt ferdig for nå.

Men tilbake til mamma. hun har bursdag i dag!


Ingen kommentarer

Santa Lucia

Nam =D

Spiste ikke flere enn to, men det var mer enn nok til kveldsmat...

Jeg gjør ikke noe spess akkurat nå, men satt akkurat og ryddet litt i bildene til pappa... Jeg får betalt!! Grunnen er at pappa ofte er på fotooppdrag så det blir veldig mange bilder og det tar en stund å se igjennom alle og i tillegg redigere dem. Derfor tar jeg å sletter de to eller tre av fire motiv som kanskje er veldig like...

Eller gjør jeg ikke annet enn å høre på NRJ og surfe på nettet egentlig.

Snakkes... Må øve til engelsktentamen

Har du spist noen lussekatter i dag?

 Meera


Ingen kommentarer

LEKSER

Hey!

Føler jeg har nok av lekser akkurat nå, men jeg vet ikke en gang hva jeg skal begynne med... Det er egentlig noen flere bøker, men jeg gadd ikke å ta å sette dem på stabelen.

Jeg burde egentlig begynne med dem nå, for jeg skal følge broren min på en eller annen juleavsluttning om en time så...

Snakkes

Har du begynt å få litt mindre lekser, fordi det snart er jul?

Det har i hverfall ikke jeg...

Meera


Ingen kommentarer

3. søndag i advent

Hey!

Sorry for at jeg ikke har vært her på lenge, men det har bare ikke tenkt no serlig på bloggen denne uka...

Men nå er jeg her og nå føler jeg at jeg har fått julestemningen som har vært borte i det siste. Det er jo bare en søndag igjen før jul!

Hva ønsker du deg til jul?

Meera


Ingen kommentarer

I morgen

Hey!

 I morgen er det mattetentamen. yeeeah! not.......Håper i hvertfall at den ikke er så vanskelig... Føler jeg er klar til den, men man vet jo aldri helt sikkert hva man får, ikke sant?

Har nok øvd en hel del mer enn dette...

Har du hatt tentamen i år?

Meera

 


Ingen kommentarer

2. søndag i advent

Hey<3

Tenkte måtte stikke innom i dag for det er så lenge siden jeg har vært her... Jeg skulle egentlig vært å dansa på kulturhuset i dag også, men jeg føler meg ikkke helt bra. Det føles ut som om tusen nåler som stikker meg i halsen. Det svir og jeg er så hes at jeg nesten ikke klarer å snakke...

Nå er det 2. søndag i advent og jeg håper jeg blir bedre fort.

Hva er dine planer for dagen egentlig?

Meera


Én kommentar

01.desember

Hey<3

Ja alle sammen. Det er 1. desember nå....

I morgen skal vi ha tentamen i norsk.... Etter det skal jeg hjem til Nora. Jeg er ikke helt sikker på når vi skal til Sandvika, men jeg tror de var en gang ve fire tiden...

Hva er dine planer for i morgen?

Meera


Én kommentar
Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.
hits