En liten oppdatering...

Hei!

Akkrat naa er jeg paa vei hjem igjen! Det blirdeilig aa komme hjem og ikke alt maset med treige pcer og saant. Jeg tror ikke jeg faar blogga kl. 00.00 og jeg har heller ikke tenkt sa mye paa nyttaarsforsett i aar saa vi faar vel bare sehvordan det nye aaret blir for meg. Uansett saa ville jeg bare si at jeg sikkert kommer til aa legge ut  svarene paa spoorsmaalsrunden i morgen eller noe, men foor det saa blir det et innlegg med bilder og saant med aaret som har gaatt...

Ingen kommentarer

Inspirration

Ikke mye som skjer akkurat naa her paa Sri Lanka. Det har regna 3 dager paa rad her naa, men det bryr ikke pappa og jeg noe om. Vi var og bada paa stranda og vannet var overaskende varmt, men det ble litt mye boolger.

Vi er snart hjemme. Naa er vi oppe i nord , men kommer ned til Colombo i morgen. Vi har tenk aa vaere der i noen dager foor vi kommer hjem.
2 kommentarer

Er dagen her?

Da er dagen endelig her! Har gledet meg sikkelig til denne dagen. Skulle virkelig sendt en gledelig jul-melding til alle dere som leser, men naa gjoor jeg det bare her...

God jul alle sammen! Haaper dere koser dere<3


2 kommentarer

Omg, ikke lenge til nå

Awww! Bare 3 dager til jul nå alle sammen
Jeg gleder meg så utrolig mye at jeg egentlig ikke har noe fornuftig å si egentlig.

Hva står på deres liste? Jeg ser i hvertfall at jeg kunne føyet med noen flere moviedays, cookies og hot chocolate.


Ingen kommentarer

Tusen Takk

Hei nå alle sammen! Nå er det ikke lenge til jul... bare 1, 2, 3... 6 dager er det til jul nå! Jeg gleder meg sikkelig! Uansett så ville jeg bare takke for mange spørsmål til spørsmålsrunden, men jeg får ikke godkjennt alt nå for jeg har har litt dårlig tid nå. Dere kan fortsatt bare spørre i vei for det blir en stund før jeg før svart på alt. 


Ingen kommentarer

Spørsmålsrunde 2

God morgen allle sammen! Litt fremover nå, så vil jeg ikke ha tilgang til nett, så jeg tenkte det ville være greit med å sette i gang en liten spørsmålsrunde! Det blir da 2 spørsmålsrunde her på bloggen så det ser jeg frem til. I tillegg til det så blir det da litt forhondsskriving nå, for jeg vet aldri når jeg får blogga neste gang...Jeg er ikke helt sikker på når jeg kan svare på det, men det blir anntageligvis rett etter nyttår eller noe?


Ingen kommentarer

Lucia dagen

I dag er det da 13. desember som betyr Lucia, mørket, stearinlys, og sang. Jeg synnes alltid det erkoselig med Lucia og enda bedre var det i dag da det midt i timen kom noen inn i klasserommet og sang for oss. Det var elevrådet som kom inn i klasserommet med naturfagsfrakker, lys, og lussekatter med seg og sang. Dette synnes jeg var superkoselig og litt rart egentlig, for jeg hadde virkelig ikke sett for meg det...

Hva liker du best med Lucia-dagen?


2 kommentarer

Special event!

Akkurat nå er jeg på skolen og er antageligvis i en RLE-time med mindre det skjer noe annet, men jeg tenkte det var på sin plass å la dette innlegget komme ut akkurat. Hvis du ikke har fått det med deg så er det 12. 12. 2012 nå. Og ikke bare det. Jeg skrev dette innlegget  i går, men da stillte jeg det slik at det ble publisert 12 minutter over 12 også. Nå er det vel sikkert ikke alle som bryr seg om dette, men jeg synnes det virker litt spesielt slike dager. Men det er jo derfor jeg tok meg tiden i går for å skrive dette innlegget

Hahah! fikk en pakke av pappa i går. Det ikke det som er på bildet, men noe anne. Det er en liten og en ganke stor og det friker meg ut at jeg ikke vet hva som er oppi:o


Ingen kommentarer

På tide nå...

Hei!

I går var eg o kjøpte de siste tingene jeg trenger til jul, I hope. Men da jeg på senteret kjøpte jeg også et deksel til mobilen min. Jeg har egentlig bestilt veldig mange og jeg trengte virkelig et deksel nå og de jeg bestilte kom jo aldri, så da tenkte jeg at det var på tide å kjøpe et. Nå har jeg i hvertfall noe som beskytter mobilen min og jeg er ganske så fornøyd med det!Hva synnes dere?


2 kommentarer

Nearly like freedom

Hei!

Nå er jeg egentlig kjempeglad eller lettet, på e måte. Alle tentamner er over nå og nynorsktentamen som vi hadde i dag gikk faktisk mye bedre enn forventet. Det er ikke så lenge til jul heller, så det er nesten ingen lekser nå. Det er bare en liten prøve i Spansk, men det tror jeg skal gå ganske bra! Ellers så vel alt helt fint egentlig. Ikke noe nytt som har skjedd, utenom at jeg har klippa meg, men det er ikke så mye da. Ca 3-4cm. men jeg måtte klippe det nå for håret mitt var så slitt, men det er ikke klippa så mye at det synnes veldig godt.

Tror kanskje jeg får tid til å blogge igjen etter på!


8 kommentarer

Come back for full!

Hei! Tenkte kanskje det var på tide å oppdatere seg igjen. Nå har jeg virkelig kommet i skikkelig julestemning og ikke minst så skal jeg da lage sånne havre boller etterpå. Det er utrolig koseig og jeg kommer sikkert til å lege ut bilder av hvordan det blir siden.

Forresten så ville jeg bare si at nå som jeg har så ryddig rom så har jeg da plass til kameraet og stativet og sånt til å være oppe i rommet mitt så da blir det sikkert mer blogging også. Blir jo alltid ispirrert av å ha kameraet i rommet og sånt, så som håper jeg på mer blogging, i hvertfall etter fredag, når alle tentamener er over!


Ikke spør så mye om kamera, selv om det er et bilde av kameraet der. Kan så og si nesten ingen ting:P 


11 kommentarer

Desembermåneden da

Ja jeg vet ikke med dere, men dette er noen ting som jeg forbinder med jul. Det er så klart mye mer, men fant ikke alltid de beste bildene av alt så her kommer en collage med noen bilder som helt sikkert kommer til å inspirrere meg denne måneden. Det er nesten et bilde eller ord for hver dag denne måneden!
Ingen kommentarer

This first advent day

I dag har jeg mange spennende ting! Rydda rommet og øvet til tentamen i morgen... Kjempegøy! eller hva?

 Det kom i hvertfall noe godt ut av det da. Jeg har virkelig fått rydda rommet mitt og dere får sittert en video av rommet, som jeg har fått mange spørsmå om å ha...


9 kommentarer
Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.
hits