Mitt 2013: Del 1/2

Hei! Nå er det den siste dagen i året, og jeg tenkte å ha et lite tilbakeblikk på alt som har skjedd dette året.

 

JANUAR

Denne måneden skjedde det ikke så veldig mye egentlig. Jeg var vel mest opptatt av skole og venner, men vi hadde skoleball denne måneden.

 

FEBRUAR

Så kom februar og jeg hadde bursdag, og fikk meg nye sko og saker! 

 

MARS

Nå gjorde jeg meg det første lille sommerinnkjøpet for året.

 

APRIL

Denne måneden var det første gang jeg prøvde meg på en lik shoot.

 

MAI

Så kom 17. mai og all feiringen!

 

Neste del vil vel komme i nærmeste fremtidtid, men frem til da har jeg bare en ting å si til dere og det er; GODT NYTTÅR!


Ingen kommentarer

What I got this christmas

Nå har det snart gått en uke siden julafen og jeg har endelig orket å ta frem kameraet og knipse noen bilder av hva jeg fikk. Jeg må si jeg ble veldig glad for alt jeg fikk, men ikke alt er lagt ut som bilder her på bloggen.

Av pappa fikk jeg denne klokka, og av mamma fikk jeg daisy parfymen som er lenger nede i innlegget.


Også fikk jeg boka "Indias datter", om noen av dere har hørt om den. den virker veldig spennende.

I tillegg til dette fikk jeg karameller og sjokolae, strømper, tusjer, penal, neglelakk, en hel haug med indiske kjoler (om dere vet hvordan det ser ut) og noen småting...

Hva synnes dere?


6 kommentarer

Lazy sunday

Hei! Denne dagen har for det meste gått til rydding, men jeg fikk endelig tatt bilde av julegavene jeg fikk (finally) så jeg regner vel med at det vil komme ut i løpet av morgendagen...
Ingen kommentarer

Skrivesperre...

Nå har det jammen meg gått noen dager siden jeg virkelig fikk satt meg ned og pusta ordentlig ut. Da jeg skrudde på macen i dag, begynte jeg å lure på hva for noe interresant jeg skulle skrive tll dere denne gangen. Det er utrolig mye som har skjedd i det siste. Jeg har vært på besøk eller fått gjester hver eneste dag denne ferien, så jeg har nok av ting å fortelle dere. Men når sant skal sies, tror jeg ikke akkurat at det er så veldig interresant å lese om, eller hva mener dere?

 


4 kommentarer

God jul alle sammen!

Håper dere har det fint alle sammen! Kos dere masse, med god mat og gaver!


2 kommentarer

Last minutte gift ideas!

Er det noen av dere som ennå ikke har fått kjøpt inn alle julegavene dere kanskje burde? Her er det satt sammen "last minutte" gaver til 10 forskjellige personer. Lykke til med julepaking og de siste forberedelsene!


Ingen kommentarer

Clean up the mess, please

Ja, som overskriften sier er jeg pent nødt til å rydde rommet mitt nå. Det har vel egentlig bare hopet seg opp mange ting her og nå har jeg ikke annet valg enn en skikkelig rengjøring her...


Ingen kommentarer

Music

To every moment in life, there is a song, describing everything.


2 kommentarer

Ingen skam å ta en liten pause...

Nå har det gått akkurat en måned siden jeg satt her på rommet mitt, så ut av viduet og forberedte meg på å fortelle dere en ting. Det var en ting jeg abosolutt ikke klarte å få ut av meg. Det var noe som rørte veldig sterkt ved meg, men noe jeg ikke klarte å forstå. Det er fortsatt rart å tenke over det,  men nå har jeg i hvertfall godkjent det. Uanset er det ikke dét jeg har tenkt å fortelle om nå. Jeg lover at jeg skal fortelle dere hva som skjedde og alt jeg ha vært gjenom den siste måneden, men først og fremt vil jeg bare si at jeg er tilbake her i bloggverdenen.

Det er ikke sikkert jeg blogger om de samme nå som før, men jeg vil bare at dere skal få vite at nå begynner jeg å blogge fast igjen. 
2 kommentarer
Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.
hits