Ohh, no!

Huff, nå har tiden for å bli syk kommet til meg også. Jeg stod opp sent i dag og spiste egg og brød og har egentlig bare prøvd å ta det litt med ro i dag.


8 kommentarer

Grove scones med Cottage Cheese

Håper det smaker!


6 kommentarer

Innkjøp i Sverige

På onsdag dro vi en tur til Sverige med noen venner av oss. Vi dro på mange butikker og to kjøpesentere, så jeg fikk i hvert fall kjøpt meg en del ting. Jeg tenkte å vise dere hva jeg kjøpte, men jeg tror jeg deler det på flere innlegg. Nå får dere se de spiselige tingene jeg kjøpte...

Vi kjøpte ganske mye mer, men mye av det har vi allerede begynt å spise eller lagt på plass i kjøkkenet, så det var ikke noe vits å begynne å lete etter det.

Det vil kommer enda et innlegg der jeg viser dere noen kremer og litt andre kropps- og skjønnhetsproukter jeg fikk meg. Det ble ikke så mye klesshopping så dere får også sett det ene plagget jeg fikk meg:)


6 kommentarer

Breakfast

I dag hsdde jeg egentlig tenkt meg en liten tur ut, men fordi det regner hat jeg ikke klart å komme meg ut ennå. Jeg tok heller en litt lenger frokost!

Eller har jeg tenkt å vise dere et lite innkjøp, på et innlegg litt senere:)


Ingen kommentarer

Orange days

Det er så utrolig godt med litt frukt iblant!
Jeg kom akkurat ut av dusjen nå og sitter og spiser litt rester fra gårsdagens tikka masala. Det smaker fortsatt like godt, så jeg klager ikke...

Ellers så har jeg ikke noen store planer for resten av kvelden. Jeg har vel vare tenkt å sitte litt med matten, for jeg har tentamen i morgen.

Kos dere videre denne helgen!


10 kommentarer

GREEN TEA

Green Tea, sugar and math


Ingen kommentarer

A Fresh Start of the Week

Jeg går all pink, med litt frosne bær og varm te! En utrolig god start på uka, ja...


15 kommentarer

YUM YUM!

Aww, så godt det er med nudler!


2 kommentarer

Vaffeldagen!

I dag er det den 25. mars - den årlige vaffeldagen. Denne dagen regnes som et vårtegn, og markeres i store deler av Europa. Fordi det er vaffeldagen, skal vi lage vafler nå om en liten stund! Gleder meg litt jeg
Eller har jeg satt sammen noen fristelser, enjoy!


4 kommentarer

Mellommåltid

Vaniljeyoghurt, rosiner og nøtter <3


2 kommentarer

SmoothieTime!

Kom hjem i dag og lagde verdens beste smoothie! Ser den ikke god ut?


4 kommentarer

Fruity delight!

Det eneste dere trenger å gjøre for å sette sammen denne herligheten er:
1. Finn noe frukt/ bær dere liker.
2. Kutt opp den frukten som trenger å bli kutta. Og putt alt sammen oppi et krus, eller en liten skål.

Om du vil kan du putte oppi litt sjokoladesaus. Og dette lille måltidet smaker best med tre forskjellige frukt blada sammen.
Bon appetite!


2 kommentarer

Cake Bosses!

Nå er venninna mi Nora her, vi har tenkt å bake kake sammen. Denne gangen skal vi lage kaka helt fra bunnen og jeg lover at jeg skal kommer med bilder av hvordan kaka ble.
Ønsk oss lykke til da! Det trenger vi...


2 kommentarer

Cozy Friday

En skål med godteri på fredagen!


6 kommentarer

Apple pie

Hei!
De siste dagene har skolen gått ut over mye av fritiden, så jeg har ikke akkurat følt meg helt motivert til å blogge, men nå er vi endelig ferdig med proskjektet, så da tror jeg kanskje det skal bli litt bedre. Sitter til og med og koser meg med et velfortjent stykke eplepai nå<3Utrolig deilig å være ferdig med skolestresset nå, i hvertfall for noen dager...


2 kommentarer

Crunzy pizza!

I går kveld spiste noe jeg ofte likte å spise da jeg var litt yngre. Nemlig brød med ost, pizzakrydder og litt annet stekt i ovnen i ca. 10 min. Brødet blir skikkelig godt og får litt sånn pizza'ish smak.

Slik ble mitt stykke seende ut med pizza dressing på.
Hva synnes dere?


8 kommentarer

Kake!

Hei! I dag begynte lørdagsskolen igjen etter våren og fordi det var den første dagen fikk vi kake!

Det bar masse krem i den<3

Kos dere videre!


5 kommentarer

Fall time

Hei! I går var jeg og familien på besøk til noen familievenner av oss. De inviterte oss på middag. Det var utrolig koselig!

Som dere ser var det skikkelig høst-tema der:)

Vi spiste fårikål og til desser fikk vi eplekake og is!

Det var utrolig koselig og jeg håper dere også hadde det fint!


2 kommentarer

Chezy Salad

Hallo! I dag har det vært nok så grått ute så jeg har holdt meg mest inne, men jeg var en liten tur innom nærsenteret her for jeg ble tipset at det var salg på softisen de selger der:P

Ellers så har jeg spist en utrolig god salat med mozarella ost i, og det er noe jeg absolutt kan anbefale dere å prøve ut en gang!

Hva har dere gjort i dag?


12 kommentarer

Oslo besøk

Hei! I dag ble det turen til Oslo. Jeg var der først med skolen, så vi var både å så på nasjonal galleriet i tillegg til en tur innom Nobels freds senter. Etter at skoledagen var over bar jeg litt sammen med Christina, Linn og Selma, men til slutt endte det opp med at jeg bare var med Selma.

Vi hadde det skikkelig koselig sammen, spesielt under lunsjen da det var så kaldt og vi var inne på Kaffebrenneriet<3
Hva har dere gjort?


3 kommentarer

Mat, mat, mat!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra kampene, dusja og skal straks spise!
Kos dere videre i kveld! 


14 kommentarer

A Cup of Tea, Please

Alltid koselig med litt te ♥

 


6 kommentarer

I love it

I det siste har jeg fått skikkelig dilla på en ting som utrolig lett å gjøre i stand og det beste, det smaker skikkelig godt og.

Litt joghurt fra en sånn halv liter boks/kartong sak med en neve nøtti frutti strødd over. Jeg pleier som regel å ta ca. 3-4 ss. med joghurt.

Jo, og fordi det var jeg som spiste det kan dere vel gjette hvorfor det ligger igjen noen dråper etter meg. Haha, kan være skikkelig klønete i blandt:P


3 kommentarer

Cottage cheese

Nå tenkte jeg å gi dere 2 grunner til at jeg elsker cottage cheese.
1 det skikkelig godt med jogurt og frukt som da er søtt.

2 det er skikkelig godt i salat med sinke, som da et salt

Og så har jeg egentlig en tredje grunn også. Cottage cheese passer egentlig ganske godt sammen med det meste. Salt, surt, søtt og sterkt, ikke noe bittert. Bittert er ekkelt.

Hva har dere å si til det?
Liker du cottag cheese?


5 kommentarer

Tusenfryd og sånt

Hallo! Nå er skolen over og jeg har med meg Katarina hjem. Vi skal være her noen få timer også drar vi sammen til Tusenfryd! Jeg gleder meg masse og dere skal så klart få noen bilder litt senere i dag eller i morgen.

Nå skal vi da begynne å spise og om noen lurte på hva der er jeg skal spise, så har dere lunsjen min her...


4 kommentarer

NAM!

Hei! I dag tenkte jeg å ta opp et emne jeg ikke har snakket så mye om før. Nemmelig is. Hahah, jeg vet jeg kan komme med det mest urelevante tingene i hele verden, men hvorfor ikke?

Min favorittis er cookie doug, og italiensk is. Aww, jeg bare elsker måten det smelter på tungen og smaker det også helt magisk. Dere vet hvordan det er ikke sant? 

Har dere en favorittis som dere dere vil dele?


2 kommentarer

Snacks på 1, 2, 3

Hei! I dag tenkte jeg å vise dere en skikkelig lett oppskrift på noe godt, som jeg fant på en blogg for en stund siden. Det irriterer meg at jeg ikke husker hvilken blogg det var, men oppskrivten skal dere uansett få...

1. Finn frem ingrediensene og sett ovnen på 200 grader.

2. Start å skjære av bunden på aspargesene, for disse blir enten velig harde eller veldig seige, så det er like greit uten. Så deler man alt i to sånn som det er vist på bildet under.3. Rull aspargesene inn i skinka slik og stø på med litt pepper og 3 ss. olje for et brett med asparges.

4. La det steke i ca. 8 minutter, men vær hele tiden til stedet, for det kan fort bli brent!

Bon Appetit


Én kommentar

Oreo Dream Milkshake

Hei! Fordi det var så mange av dere som var så oppsatt på å få oppskriften på Oreo milkshaken som jeg la ut et bilde av i stad, tenkte jeg derfor å oppfylle ønskene deres. Her kommer oppskriften på Oreo Drem Milkshake <3

Denne oppskriften er ikke noe vanskelig i det hele tatt, så jeg håper noen av dere vil prøve det ut, for det smaker virkelig helt himmelsk!

Oppskriften til 2 glass

1 glass med melk
1 glass med vaniljeiskrem
4 oreokjeks
2 ss sjokoladesaus/ Oboy pulver

Fremgangsmåten er egentig bare å hive alle ingrediensene i en smoothie blender, haha! jeg vet jeg er flink til å forklare, men det var rett og slett hva jeg gjorde. Og angående selve oppskriften, så brukte jeg bare 4 Oreokjeks og litt sjokolade saus fordi jeg ville ha millkshaken mer brun og "friskende" i sedet for at den ble helt grå, men det er etter smak og behag. Til denne oppskriften kunne man kjenne Oreosmaken nok så godt, så jeg vil vel si at det holder med 4.

Kan sløyfes

4 isbiter
Litt Krem 
Sjokoladesaus

Da jeg lade dette hadde jeg ikke isbiter og krem, men jeg tok på litt sjokoladesaus på toppen av milkshaken, og den hadde sikker vert god med litt isbiter og krem på toppen også.

Håper det smaker! 


8 kommentarer

Oreo milkshake and summer!Hallo alle sammen! Ville egentlig bare stikke innom for å si hei og å spørre hvordan dere har det. Så hvordan har dere det egentlig?

9 kommentarer

Det koseligste i verden

Hei! I dag skulle jeg fortelle dere det absolutt koseligste som jeg vet om. Vet dere hva det er eller?Å komme hjem til god mat, kake eller boller! Absolutt det koseligste og beste i verden, synnes dere ikke?

Ingen kommentarer

Love food!

Dag 3 - Favorittmaten din


For å være helt ærlig, har jeg egentlig ikke en spesiell type mat over alt annet. Det eneste jeg alltid har sagt til de fleste som spør er vel egentlig bare at jeg liker ¨god¨ mat, men hva skal egentlig det bety?

Jeg føler ikke egentlig at jeg er så kresen når det kommer til mat og smaker. Så klart liker jeg noen retter bedre enn andre, men hva jeg mener når jeg sier god mat er vel at man har brukt tid, krefter og initiativ på å lage et spesielt måltid. Det er vel det jeg tenker når jeg sier god mat. Det betyr ikke alltid at det smaker så godt, men det er vel tanken som teller, er det ikke?Bare et gamelt arkivbilde som jeg tenkte kunne passe til tema...


Ingen kommentarer

What Are You Going to Do?

Da sitter jeg altså her i rommet mitt med en kopp rykende varm te, etter dagens andre dusj i dette pøsregnet. Lurer på hva jeg skal finne på for resten av dagen? Jeg har en spanskpresentasjon som må lages,  men før det har jeg litt lyst på smoothie


Ingen kommentarer

Nam!

Var litt inne på weheartit i stad, da jeg kom over disse to bildene...
Var det andre enn meg som fikk litt sånn lyst på sjokolademelk nå eller?


2 kommentarer

Coffee to Me!

Kommer med en kaffe-inspo i dag.

Hva synnes dere?


Én kommentar

StrawberrymixFruktsalat i hverdagen er noe av det beste jeg vet om, som både er sundt og godt! Og så er det jo litt greit å få i seg noe sunn kost, etter all cupcake-gomlingen i går...

Én kommentar

Snickers cupcake!

Hallo alle søte lesere!
Ble litt sen oppdatering i dag. Kan dere gjette hvorfor eller? Jeg har nemelig laget cupcakes med Snickers, så det så!

Noen av inngrediensene vi brukte.

Det er Katarina dere ser på bilde 3.

Har dere laget Snickers-cupcake før?


7 kommentarer

Fresh Fruits

Nå tenkte jeg å gi dere supre lesere en liten oppskift på en god fruktsalat som kan spises som desert eller et mellommåltid for den sags skyld...

Det du trenger til 2 porsoner:
1 Banan/ Eple
litt druer etter ønsket
3 ss tørka bær, jeg bruker blåbær
Litt kesam, man kan også bruke vanilje- og/eller  Naturell youghurt
Litt kanel på toppen

Slik blir det, hva synnes dere?


4 kommentarer

Want summer now!

Hey! Nå er praksiseringen i arbeidslivet over og det er bare presentasjonen som gjenstår. Spør du meg, har jeg ingen anelse om hvordan presetasjonene skal gå for seg, men dagene har i hvertfall vært læringsfulle og annerledes enn de vanlige, kjedelige skoledagene vi ellers pleier å ha.

Ellers så slenger jeg inn med en collage jeg lagde for litt siden. Kommer til å komme en i morgen også, for da er det ny måned! Og ikke bare det... Det er første vårmåned og bare 3 måneder til sommer!

Senere i dag skal jeg på møte, og etter det får vi gjester, så det er ikke sikkert jeg får blogget igjen, men vi sees i hvertfall i morgen...
2 kommentarer

Time with My Father

Som kanskje noen av dere vet, (eller ikke), så er jeg utrolig glad i å lage mat. Jeg liker ikke å lage det alene, men jeg synnes det er utrolig koselig å bake eller lage middag sammen med familie eller venner. Jeg vet ikke om dette bare gjelder meg eller om kanskje noen av dere også liker det, men hey... Er det ikke det vi kaller at alle er unike på hver sin måte? Uansett, tilbake til poenget; På onsdag var det da jeg og pappa som sto for middagen hjemme, og maten ble faktisk utrolig god!

Ser kanskje ikke såå delikat ut her på bildet da, men hvis noen lurte så er det da potetsalat og asparges på bildet, men vi hadde også fisk, men jeg orket ikke å ta bilde av det...

Hva synnes dere?
Andre enn meg som liker å lage mat en gang i blandt? 


3 kommentarer

Healthier easier...

Dette er rett og slett en utrolig enkel og sund middag som kan lages på ca. 15 minutter så den passer perfekt til folk i farta som ønsker noe litt mer sunt i hverdagen sin. Egentlig kan du også bruke tomater, men jeg hadde ikke tomater hjemme da jeg lagde det...


2 kommentarer

Pinnekjøtt

Denne uken har jeg faktisk ikke klart å komme på noe bedre enn ukens middag. Med det mener jeg favorittmiddagen denne uka. Vi spiste det i går.  Og som dere ser på bildet under, så var det da pinnekjøtt vi spiste. Utrolig koselig egentlig. Har aldri spist det så tidlig liksom... Men som sagt, utrolig koselig<3
3 kommentarer

Coffee

Latte Macchiato

Hva syns dere?


4 kommentarer

Kakaooo

Gjett om jeg fikk lyst på kakao nå da.... Jeg så det på we heart it nå nettopp og jeg måtte bare legge det ut<3

I morgen har vi fri fra skolen, for det er sånn seminar for alle lærerene på skolen. For oss blir vel det, i følge lærerene en skoledag hjemme, men det er egentlig bare en litt lengere helg...


6 kommentarer

Horn

Dere skjønte vel kanskje hva jeg lagde i går... 
Jeg lagde deigen sammen med mamma, og så putta jeg og pappa fyll og sånt inni... det var kjempe godt! Jeg råder dere alle å prøve dere på å lage det! 

Dere trenger

1 pakke gjær 
4 dl vann/melk, lunken
4 ss smør/olje
2-3 ts sukker
1 ts salt
2 ts bakepulver
1 dl havregryn
5 dl sammalt hvete
4 dl hvetemel

 

Fremgangsmåte

Du må først blande gjær og all den lunkne væsken. Når gjæren er løst i væsken kan man putte i resten av ingrediensene, uten om hvetemelet.

Når alt det er ferdigblandet, kan man forsiktig begynne å helle oppi litt og litt hvetemel, til deigen begynner å gi slipp på bollen. Da han du strø litt mel på benken og begynne å kna til en fin og bolle uten noen sprekker.

Derretter kan du dele det i to og legge det til heving i hver sin bolle i ca 15 minutter.

Så kan du kjevle ut den ene deigen stor og rund, og dele den ca 8 like store, pizzastykkeformede biter...

Nå er det opp til deg hva du vil gjøre. Enten bare snurre de sammen og putte dem i ovnen, ellers så kan du putte i noe fyll du liker (som sinke og ost eller skjokoladepålegg) og så snurre dem og putte det i ovnen på 250 grader i ca 8 minutter, men husk å pensle dem lett med vann, rett før dere setter dem i ovnen!

Hva synnes dere om sånne innlegg?


Ingen kommentarer

Overlykkelig pike

Ble helt overlykkelig da jeg kom hjem fra skolen i sta. Mamma hadde kjøpt en noe.

Du fikk vel ikke en idé om hva det var mamma kjøpte eller?


2 kommentarer

Pizza med eple og gullrot?

Da har vi endelig hatt vår første mat og helse time. Orker ikke å gå så dypt inn i det, men grunnen til det var i hvetfall bare det at vi ha parktisk i partallsukene, mens de andre har det på oddtallsukene. Og problemet her er at  det skjer så mye hver gang i skal ha det... f. eks. neste gang, som er uke 40 er det høst ferie. Uansett.... I dag lage vi grønnsakspizza, og den smakte faktisk mye bedre enn forventet... Selv om det var både eple, gulrot og poteter i den, smakte den virkelig ikke så ille;) Smakte vel bare tomat og ost egentlig, men det beste var vel det at vår pizza var den beste!

Nå har ikke dette bilde såå mye å gjøre med det jeg snakket om, men det var noen som ville se hvike bøker jeg kjøpte på fredag, så her er de: Barnepiken og en sang om is og ild...


Ingen kommentarer

I thought the summer was over for this time?

Hey!

Jeg trodde egentlig at sommeren var over for i år, men det viser seg at det skal være like supert vær som i dag, noen dager fremover!
Ellers, som dere kanskje har fått med dere.. Så har det vært veldig fint vær her og jeg har vært mye ute. Jeg plukka til og med noen bjørebær! Det var ikke så mange som var modene der, men det var noen da


De var skikkelig blanke syns jeg...

Uansett, har ikke så mye mer å si, men jeg ville bare unskylde at jeg ikke fikk lagt ut forige ukes Ukas.... Det blir så teit å legge det ut nå, så dere får vel bare vente til neste gang.


3 kommentarer

Godt med noe varmt etter en kald dag

I går kveld lagde jeg suppe, med pappa. Har jeg forresten sagt at han hadde bursdag i går? Uansett... Det hadde han, og vi lagde suppe sammen og den ble veldig god<3 Og  jeg håper vi får laget den igjen en gang... Ellers så har vi ikke skole i dag utenom det kvarteret vi skal være på skolen fordi det er elevsammtaler... Hadde min 8.45 så jeg ble ferdig til 9 og kom hjem og spiste frokost, fordi jeg ikke rakk det da jeg skulle gå...

Ellers så vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre i dag, men jeg regner med at jeg skal få lagt ut de bildene fra tusenfryd på tirsdag<3
Hade! 


4 kommentarer

En god frokost

Jeg har ikke sovet i natt jeg... Jeg vet ikke. Det har vel kanskje bare vært litt mye å tenke på tror jeg. Uansett, rundt to tida eller no, kom jeg opp til kjøkkenet for ta meg et glass med noe å drikke for det pleier å hjelpe når jeg ikke får sove, men litt etter at jeg kom opp, kom pappa ned for han vokna og så fikk ikke han heller sove. Da bestemte vi oss for å se en film. Den var veldig fin, men den hadde ikke den lykkelige slutten som jeg satt og venta på ;P Uansett så var det greit at vi så den.Etter det gikk jeg opp til rommet mitt igjen for å sove, men det var umulig for det var begynt lysne så jeg bestemte meg bare for å stå opp og gjøre noe, så jeg rydda litt i rommet også pakket jeg ferdig mye av det jeg trenger, til tirsdag, men det kan jeg fortelle om i morgen.
Ellers får jeg bare ta en litt tidligere kveld i dag...


3 kommentarer

After a long week

Hva er vel ikke bedre enn en skål med makaroni og ost, iste, hjerter og en film på en fredag etter å ha spilt fotball hele dagen?

Meera


Ingen kommentarer

Smoothie

Går for den stilen i dag jeg... nei da! Den er faktisk veldig god for det er jo masse sukker i den<33

Akkurat nå skal jeg strags begynne med den intervju oppgaven som vi har. Den må være levert innen kl. 19.00 i morgen. Ja, den går vel for det meste ut over at jeg skal intervjue en person og så skrive intervjuet da... Jeg intervjua Una om henne og om bloggen hennes. Jeg håper det blir bra og at jeg stilte henne nok spørsmål, sånn at jeg har noe å skrive om på intervuet.

Jeg tror jeg kommer innom en tur etterpå også, for nå må jeg virkelig få jobba med den oppgaven!
Hva holder dere på med i norsken, nå for tiden?

Meera 


Ingen kommentarer

Raskt før leksene

Hei!
Tenkte å komme en kort tur innom før jeg starter på leksene. Det er ikke egentlig så mye. Det er for det meste å forbrede seg til kommende prøver og skrivetimer egentlig.

Se på denne herligheten'a<3
Nei, jeg må komme meg tilbake til leksen...

Har du noen kommende prøver/fremføringer snart eller?

Meera


Ingen kommentarer

Plommer!

Ojsann! Der så jeg vist ikke helt smart ut akkurat. Men altså... hva var det jeg skulle si. Jo, det er ikke egentlig så mye å si. Vi slutta tidlig på skolen i dag og jeg var så flink å glemme å ta med meg nøklene til skolen ikke sant, så jeg måtte gå til Kavin for å hente nøklene. Ellers så gjorde jeg litt lekser i stad, men det var ikke så mye så jeg ble fort  ferdig med dem. Og så hadde vi noen plommer og litt eple hjemme så jeg tenkte at jeg kunne lage litt plommemos for det er så lenge siden vi har hatt det, så jeg gjorde det. Rett og slett.

Ser det spiselig ut eller?
Den smaker helt greit i hvertfall<3

Meera 


3 kommentarer
Meera/Rosa Thas, 15 år.

Jeg har blogga i tre år.
Blogger for det meste om:
Mote, bilder, hverdagsliv og det jeg interreserer meg for.
For kontakt/sponsing:
miniteblogg@gmail.com
hits