Quote time

Endelig er jeg ferdig med RLE prøven. Det er utrolig deilig å være ferdig med den. Nå har jeg litt under en uke på å forberede meg til to tentamener til neste uke. Dette skal nok gå bra tenker jeg:)


Ingen kommentarer

Stå på egne ben

I dag fikk vi vite hvilket tema vi kom opp i til prøvemuntlig eksamen. Jeg fikk tema kald krig, og om dere da ikke skjønte faget jeg fikk, var det samfunnsfag. Nå må jeg gå å lage meg litt mat og så sette meg ned og lese litt.


6 kommentarer

Nivea love

Her om dagen fikk jeg en liten håndkrem fra Nivea som var på størrelse med disse små leppepomadene. Jeg tror det var en de bruker som tester, men gjett og jeg skal få tak i flere produkter fra den "serien". Har allerede noen av leopeproduktene selv og de er virkelig til å anbefale!

Har dere testa ut noe fra denne serien?


4 kommentarer

New in!

Hei! I dag kommer det til å bli fult hus her, for jeg har tenkt å feire bursdagen min! Så gjeller det å få rydda litt, før jentene begynner å komme...

Ellers så kjøpte jeg meg et lite office-sett eller hva man kan kalle det? Det er rett og slett noen penner og andre skrivesaker som er satt sammen i en handy holder. Hva synnes dere?


4 kommentarer

We All Know That Feeling...

Locked out of home, feeling kind of lonely...

Hahaha, nå sitter jeg bare her og venter på at noen skal komme:P


2 kommentarer

Ingen skam å ta en liten pause...

Nå har det gått akkurat en måned siden jeg satt her på rommet mitt, så ut av viduet og forberedte meg på å fortelle dere en ting. Det var en ting jeg abosolutt ikke klarte å få ut av meg. Det var noe som rørte veldig sterkt ved meg, men noe jeg ikke klarte å forstå. Det er fortsatt rart å tenke over det,  men nå har jeg i hvertfall godkjent det. Uanset er det ikke dét jeg har tenkt å fortelle om nå. Jeg lover at jeg skal fortelle dere hva som skjedde og alt jeg ha vært gjenom den siste måneden, men først og fremt vil jeg bare si at jeg er tilbake her i bloggverdenen.

Det er ikke sikkert jeg blogger om de samme nå som før, men jeg vil bare at dere skal få vite at nå begynner jeg å blogge fast igjen. 
2 kommentarer

Photo

Hei!
I dag føles det ut som om huset er en togstasjon, for folk kommer inn og ut av huset. Haha, det over vil vel for mange av dere virke helt ut av kontekst, men om dere ikke viste det, så er pappa fotograf og i dag har han flere foto-oppdrag så huset blir litt fult. I tillegg til det, var venninna mi her for litt siden, men hun gikk for en halvtime siden.

Så nå er jeg alene igjen og kan fortsette å skjede meg, sånn at det kan føles ut som en vanlig søndag igjen...

Nå som vi snakker om at pappa er fotograf, kan jeg jo dele et bilde pappa har tatt av meg<3


16 kommentarer

Morgenstund

God morgen!
I dag sto jeg opp skikkelig tidlig. Kan virkelig ikke huske sist gang jeg våkna halv sju helt på egenhånd ( uten å sovne igjen...)!Ellers så ville jeg bare nevne at det kommer en video til dere senere i dag! Jeg kommer ikke til å røpe hva slags video det er, men om dere ikke klarer å vente, så kan dere gjerne gå å se noen av mine andre videoer som dere kan finne på YouTube, hvis dere søker RosaMinite!

Ingen kommentarer

Inspiration

I dag kommer jeg med et inspirrasjonsinnlegg, for dere har vel hørt dette før.

Inspier other and you will be inspired back! Fortsett å ha en strålende dag?


Ingen kommentarer

Instagram i det siste...

Jeg heter @minite på instagram.

Hei!  Snart er det juli. Dette er faktisk den siste dagen i juni, så tenkte det var på  tide med en liten instagram-oppdatering fra de siste ukene. Nå i det siste har jeg ikke hatt nett på mobilen, så jeg har ikke lagt ut så mange bilder, men uansett... her er bildene fra juni og de fleste bildene er av meg eller tingene mine, men det er også noen bilder fra weheartit.Hva synnes dere?

Instagram: @minite


Én kommentar

Null stress

Hei! I dag hadde jeg egentlig tenkt å begynne med en ny video til dere, men så klart måtte det begynne å regne. Dere vet hvordan det er. Gråe skyer, pøs regn, grått vær og alt føles helt håpløst. Haha, dette innlegget virker helt deprimert, men det er jo bare sannheten. Jeg føler meg aldri klar til å begynne med noe morsomt og spennende, dersom været er helt grått. Det fungerer bare ikke for meg.

Uansett... Nå sitter jeg godt her inne i varmen med et glass te og er helt klar til å gjøre absolutt ingenting, hehe.Er det andre enn meg som føler at humøret synker til omtrent 0 når været er kjedelig?


4 kommentarer

Noen livsnødvendige saker...

Hei! I dag hadde jeg tenkt å fortelle dere hva jeg ville tatt med meg til en øde øy.

Det førte jeg ville tatt med meg er vel noe mat og drikke, sånn at jeg i det minste kan ha muligheten til å overleve.

Det andre jeg ville tatt med meg hadde nok vært et fly og en pilot såklart. Da hadde det bare vært å fly hjem, eller i det minste til land et eller annet sted.

Og det siste jeg ville tatt med hadde vært et kamera. Så jeg hadde noen minner å se tilbake på!Bare et gammelt arkivbilde, men hva ville dere hatt med dere?

Ingen kommentarer

Et blikk fra mitt liv

Nå skal jeg gi dere er blikk av mitt utrolig spennende liv. Altså en dag i mitt liv. Håper dere blir smarte av det...

Min dag starter med at jeg våkner av en ringende klokke. Utrolig deilig å stå opp til. Så må jeg dessverre på skolen, et sted vi må være, men egentlig ikke gjør så mye. Utenom å være veldig sosiale.

Etter en lang dag på skole er det endelig tid for å komme hjem og starte på leksene og blogging så klart!

Så er det endelig litt tid til å gjøre akkurat hva jeg vil. Altså ingenting. Og etter noen timer med effektiv bruk av tiden må jeg spise. Og så forsvinner bare resten av dagen i et digert sort hull som ingen vet noe om, utenom meg da...

Ingen kommentarer

I am Afraid of...

Jeg kunne sagt jeg egentlig ikke er redd noen ting, men det ville dessverre vært en løgn. Det første er at jeg er dritredd for hunder og det andre er at jeg har sceneskrekk, noe som er litt komiskt ettersom at jeg både danser, synger og spiller piano for folk ganske ofte, men det er like skummelt hver gang... Når jeg skriver dette ned virker det helt tullete. 2 ting er det og jeg overlever helt fint med dem.Har du noe du frykter?


4 kommentarer

Day 13 - Mine ønsker

1. En mulberry veske. Hvem ønsker seg vel ikke det?

2. Jeg har sett litt på Acne skjer som jeg også synnes er utrolig fiine, men jeg får uanset ikke kjøpt det nå med det første...3. En krølltang er også noe jeg synnes kunne vært kjekt å ha, så den må vel også komme i denne lista.

Det er vel egentlig mange ting jeg egentlig kunne tenkt meg å ha, men det er liksom ikke viktig nok til at jeg kommer på alt her og nå...


Ingen kommentarer

Min håndskrift

I går fikk jeg ikke blogga så det betyr vel at det skal komme 2 challenge-innlegg i dag.
Her er ihvertfall det første innlegget i dag...


Én kommentar

Today's PictureDa ble det et bilde av meg i dag. Hva synnes dere?


Ingen kommentarer

3 Years Ago...Dette ble vel tatt da jeg gikk i 6. Klasse.

Én kommentar

Day 6

En ting jeg aldri kommer til å gjøre er vel å ha en slange rundt halsen. Det er bare helt uaktuelt for min del.

Slanger er noe som jeg har facinert helt siden forever, men den har også skremt meg like mye som den da har fascinert meg. Jeg aner virkelig ikke hva det er med dem, de er liksom bare så stille, skummel og hviskende...

 


2 kommentarer

Det hadde du vel ikke tenkt om meg?

1. Å gå på tur er noe av det verste jeg vet om.

2. Jeg gir meg som regel aldri før jeg har nådd et mål jeg har satt meg. Dette kan vel ha mye å gjøre med at jeg har et sjukt konkurranseinstinkt, i tillegg til at jeg er supersta. 

3. Jeg får ofte tårer når jeg får noe godt å spise, som kake eller is. Dette har jeg egentlig ikke noen veldig god forklaring på, men jeg tror det er mest fordi jeg blir rørt (på en god måte) av at jeg får det. At jeg liksom ikke forventet å få det da. Tror det må være en form for gledestårer eller noe.

4. Jeg har ekstremskrekk for hunder og blir bare helt hyskerisk. Jeg mener det, det føles ut som om jeg mister pusten eller noe når jeg hunder i nærheten av meg.

5. Jeg må ha orden og system i absolutt alt jeg eier og har. Det er ofte jeg lager lister og planlegger mange ting i hodet og på mobil samtidig.

6. Min favorittfarge er rosa. Jeg elsker absolutt alt som er rosa og nesten alle ting jeg har er rosa, spesielt hvis jeg har flere av samme ting, som rosa sko, deksler, pc, kladdebøker, dagbok, kalkulator, penner, blyanter, leppepomader, lommebok, telefoner, ordbok (Den måtte jeg lete lenge etter), skjerf, sminke, vesker, nei vet dere hva? Hvis jeg skulle laget en liste med absolutt alt jeg har som er rosa, kunne jeg helt sikkert fylt flere bøker, så jeg tror jeg slutter listen der og vitsen med at jeg begynte å fortele noe i det hele tatt om hva jeg hadde var jo bare at dere skulle forstå hvor mye jeg har som er rosa, men jeg tror dere har tatt poenget nå, hva?
 

Fikk dere vite noe dere ikke visste om meg eller?

 


Én kommentar

Some Plans Maybe...Nå kom jeg nettopp hjem fra trening. Må vel kanskje ta meg en dusj, og så MÅ jeg begynne å gjøre klar spanskfremmføringen jeg skal ha en eller annen gang neste uke...

Én kommentar

Skidag...

HeiHei! I dag var det skidag på skolen. Så med andre ord, vi måtte være ute hele dagen, men det gikk greit for meg. Jeg valgte slalom, som var et av alternativene man kunne møte opp på, og gikk ganske greit. Vi sto ca en og en halv time, før vi tok en liten pause, så sto vi litt til før vi tok pause igjen og sånn fortsatte det hele tiden. Jeg husker sist gang jeg var der på skidagen i fjor. Da var det noen 10. klassegutter som hadde tatt med seg en liten reise-Tv eller noe og playstaion og satt der oppe (i varmestua) og game'a...
Noen ganger skjønner jeg meg virkelig ikke på dere gutter;P

Uansett, Jeg tok noen bilder, men jeg glemte å spørre om jeg kunne legge dem ut, så her er i hvertfall et gamelt arkivbilde, og så får vi se om bilde fra i dag kommer i morgen eller ikke. Snakkes!


2 kommentarer

You know that you are beautiful

  • Let your smile change the world, don´t let the world change your smile
  • You are the kind of person that people write songs about
  • I am a smart person. I just do stupid things sometimes

  • I am not different. I am orginal.
  • I am not a nerd, I am just smarter than you.

16 kommentarer

Never let anyone change your smile!

Gikk for et svart-hvitt tema i dag. Hva synnes du?

 


3 kommentarer

What is the Sky Made of?

Hva synnes dere om bildene?


3 kommentarer

My luck...

Denne dagen har ikke akkurat vært en lykkedag. Det startet vel med at jeg følte meg utrolig dårlig i dag tidlig. I tillegg fikk jeg også regulering i sta.

Nå setter jeg i hvertfall på meg et smil og håper at morgendagen blir bedre<3


Én kommentar

Good Mornig

Og her er bilder av morgenfugelen som akkurat sto opp og har kommet ut av dusjen.
Ja jeg vet jeg kan være litt trøtt på morningene, men at jeg sov til klokka 13 kan jeg virkelig ikke tro... 

Adiós amigos!
Må få åmeg noe å Spise nå <3


20 kommentarer

En sang?

Hey!

Jeg lurte bare på om det er noen av dere som har noe musikktips. Jeg har tenkt å synge så jeg vil helst ikke ha en sang med masse remix. Jeg vil bare ha en enkel sang med en tekst som betyr noe fint og som er litt ny... 

Noen som har en idé eller?
Kom med mange! 

Meera


12 kommentarer

I farta ja!

Haha!
Kom kom akkurat fra Hennie Onstad og venter her på pianoskolen. Det er akkurat syv minutter til jeg må ned til timen så jeg tenkte jeg kunne blogge imens...

Spiller du noe instrument?

Meera


2 kommentarer

Nattis...

Nå er Pathuja hjemme hos oss. Hun kom i går keld, ca 12-tiden. Det er vel kansje mer natt enn kveld da, men...
Nå har vi i hvertfall stått opp og vi er ganske klare til å utnytte resten av dagen!

Vi er jo jenter, det er vel ikke mer å si om den haugen...

Har du noen planer for resten dagen?

Meera


8 kommentarer

Vesker/bager

I det siste har jeg fått meg noen nye vesker eller bager da. Og nå har jeg tenkt å vise dere noen av dem.

Dette er en bag av sterk, men mykt stoff som tåler ganske mye. Bagen kan klippses sammen med to knapper på siden når man ikke har bøker o den.

Denne tåler ikke fult så mye, men man kan ha noen få bøker eller en pc i den.

Og til slutt er det denne. Den har god plass og veier ikke mye selv om den er av stoff. Den er veldig søt og kan brettes ut sånn at den blir større. Du skjønner, den er egentlig bretta inn på kantene for har nesten ingen ting oppi... På samme måte som den første beslag kan brettes in på.

Hva synnes du?
Hvilken likte du best?

Meera


Ingen kommentarer

Oh this such weather

I går satt jeg ute i hagen og koste meg i sola. Hvorfor regner det i dag?

Vis jeg tenker positivt, kom det vel noe ut av dette været. Akkurat nå sitter jeg og ser på tv, men pappa kommer snart hjem og da skal vi lage Iskremkaffe og sette på en film...

Hva skal du gjøre resten dagen?

Meera


3 kommentarer

What about some life?

Her er noen av de tusen bladene jeg har. Det er egentlig mye mer, men de er så spredd rundt om kring her i rommet. Ja både på gulve, senga, hylla, boret osv...


Du skjønner, jeg har tenkt å henge opp flere bilder og sånt på den ene siden/veggen av rommet mitt, for jeg har lenge tenkt at jeg ville livne opp denne veggen.

Ikke mye å se på, var det vel?
Hva synnes du om ideen?

Meera


Én kommentar

Pakke i posten

Se hva jeg fikk i posten i dag! Det er verdens søteste deksel til mac-en. Den er lyserosa og gjemte jeg å si at den er kjempe søt? Den lå på bordet mitt da jeg kom hjem og da ble jeg glad for det er litt over en uke siden jeg bestilte den.

Dette var absolutt det beste... Rosa tastatur. AWESOME<3

Sånn ser det ut hva syns du?
Like or Dislike? Hvorfor?

Meera


Ingen kommentarer

Diorshow Iconic Waterproof

Jeg kjøpte meg litt sminke i sta. Det er en pakke fra Dior med en mascara, eyeliner og en sminkfjerner. Og det er forresten vannfast.

Jeg har aldri brukt denne så Jeg håper den fungerer bra.

Vet du om den er bra?
Meera


Én kommentar

AlgeBra!

Hey!
Som du kan se så gjør jeg matteleksa mi. Jeg er egentlig ferdig med dem, men jeg gjør noen ekstraoppgaver for vi har prøve i algebra i morgen.

Jeg føler egentlig at jeg er klar nok til denne prøven, men jeg er fortsatt ganske stressa for den...

Har dere skole i morgen eller slutta dere i dag?

Meera


9 kommentarer

Oh my God!

Sånn så ansiktsutrykket mitt ut da jeg så dette:

Statestikken på bloggen har vært ganske ugjevnt i det siste så det er ikke sikkert det blir sånn, men jeg får krysse fingrene for at de nye tallene her har kommet for å bli....

I am on right track, baby
I was born this way
Sånn som Gaga sier det...

Meera


6 kommentarer

New jacket

Yes here it is!

Det ble et litt dårlig bilde da.... Jeg har sett på den en stund nå, så etter fotokurset i dag dro jeg en kjap tur til senteret og kjøpte denne før jeg kom hjem<3 Dere kan se baksiden av den på speilet.

What do you think?

Meera

 


Ingen kommentarer

The Hunger Games

Ja, jeg vil veldig gjerne se denne filmen så jeg prøver å melde meg på igjen for å få større sjanse til å vinne.....

Skal du se den?

Meera

 

Hungerkonk

3 kommentarer
Stikkord:

Sunglasses

Hey!
På tide å få på seg solbrillene sine eller hva, nå som sola har kommet for å bli!

Jeg var hos Pathujah i går.

Hvor mange likheter kan du se ved oss?
Meera


2 kommentarer

Presentasjon

Ja det samfunnsfag og jeg må bare få gjort det ferdig....

Hva gjør du?
Vi skal på besøk etterpå så jeg må gå.
Snakkes=D
Meera


Én kommentar

Stoffpose

Her er et bilde av en pose som jeg har laget i kunst og håndverken for en stund siden. Ja, jeg tror jeg begynte med den rett før jul, men jeg fikk den ikke før nå. Jeg fikk den jo egentlig på mandag da, men det er ikke poenget... Det går forresten ann å vrenge den for jeg lagde den så det skulle være mulig. Bare se!

Jeg er kjempefornøyd med den<3
Hva synnes du?
Meera


Ingen kommentarer

Dagens outfit

Hey!

Det er vel ikke så mye å si, Jeg har en RLE- oppgave som må gjøres ferdig så.... Bye

 

Det er litt dumt at bilde ble snudd da, men....

Gjort noe kult i helgen eller?

Meera


4 kommentarer

The Hunger Games

Hey!

Jeg vet ikke om jeg har gjort det helt riktig, men jeg skulle prøve å være med på denne konkuransen da.... 

Hungerkonk

3 kommentarer
Stikkord:

OOH, OOH, my owl

Hey!

Se hva jeg fant! Den lå innerst i en diger hvit jakke jeg har. Ja jeg har ikke brukt den på en stund, så det er ikke rart det ikke falt meg inn å skjekke lommene der for å finne denne minnebrikken....

Er ikke dette bare verdens søteste?

Meera


19 kommentarer

Filmkveld

Hey!

Vi hadde sånn filmkved med klassen i dag. Jeg kom hjem for en times tid siden og nå tenkte jeg altså at jeg kunne få lagt ut noen bilder fra i kveld da....

Sorry for at bildene er snudd, men jeg vet ikke helt hva det er som skjer. Her er i hvertfall Live med Nora og Mari i bakrunnen som jeg tok et ekstra bilde av.

Ja vi var litt usunne med masse pizza. Jeg klarer fortsatt ikke å forstå at vi fem jentene altså Nora, Mari, Andrea, Live og Jeg klarte å spise nesten 1 1/2 pizza sammen... Det er helt sykt å tenke på.

Vi er veldig sosiale ser du.... Neida. Dette var bare helt på slutten rett før vi skulle gå hjem og vis du ser skikkelig nøye etter kan man se at ikke alle har mobilene fremme, de bare sitter sånn for at bildet skulle bli bra, men det ble ikke sånn dritbra da.

Når vi snakker om mobiler kan dere også se mobilen som jeg bruker nå for tiden.( mini, mini...)

Verdens søteste sokker da<33

Så hva gjorde du i kveld? Hatt det greit eller=D

Meera


10 kommentarer

Ho som gir kommentarer

Hey!

Jeg tenkte jeg skulle komme med jenta som kommenterte den tohundrede kommentaren på bloggen min!

1323861-7-1330280182579.jpg

Dette er den 15 år gamle jenta Elif Kristine som har bloggen www.elifkristine.blogg.no. Og hun var altså den som ga meg den tohundrede komentaren på denne bloggen. Hun blogger ca et innlegg om dagen noen ganger litt mer, og hun har alltid mange bilder på vært eneste innlegg. Vis dere har tid kan dere vel sikkert stikke innom.

Har du vært inne på denne bloggen/ eller skal du innom denne bloggen?

Meera 


2 kommentarer
Meera/Rosa Thas, 15 år.

Jeg har blogga i tre år.
Blogger for det meste om:
Mote, bilder, hverdagsliv og det jeg interreserer meg for.
For kontakt/sponsing:
miniteblogg@gmail.com
hits