NUDE paint

Som jeg elsker denne nye fargen! Den er både rosa og litt nude samtidig<3


4 kommentarer

Manikyr

Gårsdagen var en skikkelig jentekveld med filmer, neglelakk, is og hjemmelaget pizza. Jeg fikk ikke tatt så mange bilder, men her er i hvertfall neglene våre!

Vi to nede har ri forskjellige vinrøde farger, men jeg vet ikke om det synes så godt...


4 kommentarer

L'Oreal Paris

Nå har jeg akkurat kjøpt meg noen nye produkter som jeg gleder me til å begynne å bruke. Det var ikke så mye. En massakra og en neglelakk.
Har dere prøvd ut noe av dette før?


Ingen kommentarer

Metallic Blue

Denne neglelakken er fra Sri Lanka, så dere får ikke tak i den her i Norge. Selv synes jeg dette er skikkelig synd for det er skikkelig lett å ta på seg denne neglelakken, med tanke på hvor lang håndtaket er...

Hva synnes dere om denne fargen?


4 kommentarer

A Dark Shine of Colour

Hva synes dere om denne fargen?


4 kommentarer

OPI- nailart

Hei! Tenkte å vise dere neglene mine i dag, for jeg bruker en spesiell neglelakk 'farge' som jeg vanligvis ikke bruker.


6 kommentarer

Nailart

I dag hadde jeg egentlig tenkt å legge ut en video, som jeg prøvde å laste opp på youtube i går, men fordi jeg ikke klarte å laste opp videoen, kan jeg ikke vise dere den nå. Det er en litt spesiell video, og jeg tenkte det ville vært gøy å la dere se den, men nå får dere ikke det. Jeg prøve å laste den inn på youtube i kveld også, for å se om det kanskje går denne gangen...

 

Utenom det, tok jeg akkurat på meg neglelakk nå og venter tolmodig på at det skal tørke, imens jeg skriver dette her.

Ha fortsatt en fin kveld!
4 kommentarer

Some Bling

Hva synnes dere om neglene mine? Stilige eller hva?

Jeg var sammen med en venninne av meg i går og hun satt og fiksa neglene mine og retta håret mitt og det ble vel egentlig, rene skjønnhetssalongen hjemme hos henne i går. Hahaha!
Uansett nå har jeg skikkelig glitrende fingere som er helt umulig å ikke legge merke til, så jeg har fått skikkelig mange fine kommentarer på dem.

Hva synnes dere?


2 kommentarer

Brukne negler?

Hallo!

I går kom jeg over verdens mest brilliante idé. En video på youtube som er helt fantastiks. Hvor ofte skjer det ikke at dere brekker en negl og furter over det? Her er svaret på deres bønn. Det eneste jeg tenkte etter at jeg hadde sett denne videoen var: EUREKA! Altså, jeg vet hun damen i videoen snakker litt rart, men det synnes jeg går helt greit, for man forstår det hun sier uansett!

Ja hva synnes dere?

Visste dere om dette?


10 kommentarer

Rainbow colored

Hei! Kom akkurat hjem fra treninga, og kan si at jeg er nok så sliten, men det orker jeg ikke. Haha, for sliten...

Uansett, poenget med dette innlegget var å vise dere de nye neglene mine. Matt neglelakk i en regnbueinspirert look, med kaviareffekt på ringefinerene.

Jo det var en ting til, eller to egentlig...
Det førte var at det ikke er jeg som har gjort det. Det var venninna mi Birgitha som lakka dem. Har jeg noen gang fortalt dere at jeg ikke klarer å ta på neglelakk på meg selv, med mindre det er tærne?

Og så var det den andre tingen jeg skulle fortelle. Er noen husker Margrethe fra BarneTV for noen år siden? Pleide ikke hun alltid å ha slike negler?!


4 kommentarer

Linking!

Hei! Jeg starter dagen med en liten linking som jeg sa jeg kanskje ville ha i går. Uansett, bloggen jeg tenkte å linke er av en 16 år gammel jente fra Bergen som blogger om sin hverdag, foto og mote. Hun virker som en søt persom som fortjener å bli linka.


Direkte link på bildet

Ellers har jeg ikke så mange planer i dag, så det blir vel sikkert et nytt innlegg litt senere i dag også!

Kos dere videre!

 


4 kommentarer

New Nails

Hei! Noen dager siden sist jeg oppdaterte. Det har egentlig ikke skjedd så mye, men jeg har fått fiksa neglene mine litt. Det var venninna mi Birgitha som gjorde det. Kaviareffekt eller noe het det...?

Hva synnes dere?

 


4 kommentarer

Think Pink

Hei! Håper dere koser dere masse, for det gjør i hvretfall jeg. Kan virkelig ikke huske sist det har har vært så fint vær i flere uker på strekk her i Norge.

Og jeg lakka forresten neglene mine helt rosa da jeg jeg var hos Abi i går. 
Hva synnes dere? 


3 kommentarer

Glittery DIY

Hola! 
I dag har jeg og broren min drevet litt med DIY. Altså, hvis du ser på bildene under og lurer på hvorfor broren min har holdt på med neglelakk, tar du litt feil. Broren min satt og lagde seg et armbånd, med noen treperler og sånt, mens jeg derimot lagde meg en blå glitterneglelakk...

Dette var hva jeg brukte og om dere skulle prøve ut denne DIY-en anbefaler jeg dere å ha et ark også, sånn at du kan slippe å få masse glitter på bordet...

Det er ikke akkurat en eksakt oppskrift på dette så det er bare å prøve dere litt frem. Som dere ser hadde jeg litt vel mye mørk glitter, så jeg puta oppi mer av det turkise glitteret.


Én kommentar

Bright and Sparkly

Slik har vel neglene mine sett ut den siste uka, korte, men skinnende!

Hva synnes dere?


Én kommentar

NailartKind a summerfeeling, what?

6 kommentarer
Meera/Rosa Thas, 15 år.

Jeg har blogga i tre år.
Blogger for det meste om:
Mote, bilder, hverdagsliv og det jeg interreserer meg for.
For kontakt/sponsing:
miniteblogg@gmail.com
hits