Video gaga

Hei! Ikke så mye som skjer her egentlig. En fredlig søndag, for å være merspesifik, men det er en ting jeg vil annonsere til dere. Det kommer en liten video litt senere i dag, so stay tuned for å få med dere det!

Kos dere videre?


6 kommentarer

For en nøtt...Nå har jeg en stund tenkt på at jeg må ha en konkurranse, og gjett hva! Det vil helt sikkert komme noe nå til 17. Mai . Premien er i hvertfall på plass, så det eneste som gjenstår nå er vel å finne på hva konkurransen skal gå ut på, tror jeg...

Én kommentar

Colourful Everyday!Noe annet enn den tradisjonelle 'ringen' med converse, men her ser dere i hvertfall det mangfoldige utvalget av sko som vi bruker her i byen...

12 kommentarer

200 kroner til deg?

Jeg vet ikke hvor relevant dette er, men her om dagen fikk jeg sponsa 200 kr. fra en skredder på nett som heter Tailor Store. De selger skreddersydde klær til herrer. Jeg vet at det ikke er så mange gutter som følger bloggen min, men om du skulle hatt en bror, far, kjæreste eller noe, så hvorfor ikke overaske ham med et et gavekort? Her er det i hvertfall, og du kan bare trykke på bildet, for å komme inn på nettsiden om dette skulle være, noe du ønsket.


9 kommentarer

Goddag!

Det har vært en stund siden sist gang jeg blogga. Det må jeg bare beklage, for jeg har hatt så mye annet å tenke på, men jeg tror jeg er tilbake for fult nå og i tillegg er det også påskeferie snart! Gleder meg supermye. Med fri, kos og så klart masse tiiid 

Ellers så ville jeg minne dere om spørsmålsrunden jeg kommer til å svare på i løpet av noen dager! Bare trykke på her hvis du har noen spørsmål.


5 kommentarer

Siste sjanse!

Hey!
Nå er endelig musikkprøven som jeg var så stressa for, over!  Det er utrolig deilig å være å ha overstått den!

Jeg ville vel egentlig bare minne dere på at jeg trekker vinneren av konkurransen på forrige innlegg på søndag. For å vinne må dere bare legge igjen en kommentar på forrige innlegg i tillegg til at dere også kan gjøre noen andre ting for å få større sjanse til å vinne, men det opp til dere...

Ha fortsatt en fin fredagskveld!


9 kommentarer

Husk, husk, husk!

Hei!
Teknte bare å oppdatere dere litt... Jeg skal straks begynne å forhåndsskrive konkurransen som jeg legger ut i kveld, så husk å få  med dere det. Verdt å prøve seg synnes jeg! Men det jeg med tanke på alle prøvene og sånt neste uke så tror jeg ikke at jeg får blogga såå mye, men da skal liksom konkurransen være ute hele tida... Håper virkelig dere vil pøve dere! 

Jeg har ikke så m ye mer å si men da vet dere hvorfor ikke kommer til å blogge så mye neste uke. Og til slutt, husk å komme tilbake om noen timer for å skjekke ut konkuransen!


20 kommentarer

Sjekk ut min veske!

Mange av dere har sikkert hørt at Nelly har en konkurranse der man kan designe sin egen veske og at vinneren får vesken sin designet? Jeg har hvertfall meldt meg på, og håper dere vil stemme på vesken min! Klikk her eller på bildet for å komme til siden man kan stemme!
26 kommentarer
Meera/Rosa Thas, 15 år.

Jeg har blogga i tre år.
Blogger for det meste om:
Mote, bilder, hverdagsliv og det jeg interreserer meg for.
For kontakt/sponsing:
miniteblogg@gmail.com
hits