Stay focused!

Nå for tiden er det utrolig mye som skjer på skolen, med tanke på at alle prøver og tentamener bare kommer med stormskritt. Det er vel i slike tider det gjelder å ha hodet kaldt og jobbe målrettet. Likevel er det viktig å ikke stresse for mye. Jeg føler liksom at bildet under beskriver det jeg prøver å si, eller hva mener dere?

Nå tenkte jeg å gå ut og ta meg en liten joggetur, så får vi se hva som kommer etter det!

Eller hva sier dere?


2 kommentarer

Everything Starts Somewhere

 

Nå som det er vår, er det sikkert mange av dere som har tenkt til å starte med siste treningsinnsats før sommeren. Da kan det være kjekt med noen ekstra tips i bakhodet! Disse tipsene hører til en serie som hjelper på kostholdet, treningsmotivasjonen og selve treningen. Lykke til :-)

Start det hele med å skrive opp en treningsplan og hold deg til den! Bestem hvilke dager du skal trene, og sett av tid til treningen de dagene. Viste dere at det er bevist at det er større sansynlighet for at man når et mål om man skriver ned selve målet og planen for å nå dette?

Ha alltid med en vannflaske i vesken/sekken så du kan drikke litt hele tiden. Selv lar jeg alltid Snappleflaska stå inne på rommet, mens jeg tar med meg alle andre flasker. På denne måten sipper jeg litt fra flaska når jeg sitter å jobber med noe inne på rommet mitt også...

Ta alltid trappene fremfor heisen. Hvert eneste skritt du tar teller for å nå det "store målet"!

Trenger dere noe treningsmotivasjon? Da har jeg et eget innlegg med litt inspirasjonsboost her!

Lykke til med treninga!


2 kommentarer

Fruty delights

Man kan vel ikke egentlig si nei til dette...


4 kommentarer

Vegetarianer?

Jeg har kommet godt i gang med måneden som vegetarianer. En smoothie med banan og bringebær <3 Ser det ikke godt ut!?


2 kommentarer

My Detoxed water

Nam, utrolig godt med litt smak i vannet <3


Ingen kommentarer

Trenger dere motivasjon?

Har dere lenge tenkt å begynne deres nye sunne liv? Her har jeg noen tips som  hører til en serie jeg har her på bloggen som hjelper på kostholdet, treningsmotivasjonen og selve treningen. For flere tips kan du trykke her. Lykke til :-)

 Gi deg selv belønninger! Hvis du har lyst på et par nye sko, så sett deg selv som mål at du ikke skal kjøpe de før du har utført X antall treninger. Da har du på en måte en ting som pusher deg, og som belønner deg når du har vært flink til å holde deg til treningen!

Kjøp inn nytt treningstøy i spreke farger. Det hjelper på motivasjonen! Ingenting er mindre motiverende enn å stå i en grå og hullete Adidas joggebukse. "If you feel good, you do good". Husk det!


Var ikke alle disse fargene så mye mer motiverende enn slitt gammelt tøy?

Hvis det er mulighet: gå eller sykle til jobb. Dette kan dere vel gjøre uansett hvor dere har tenkt dere, ingen har vondt av å gå litt ekstra.

Flere tips finner dere her.
Lykke til med treninga!


2 kommentarer
Meera/Rosa Thas, 15 år.

Jeg har blogga i tre år.
Blogger for det meste om:
Mote, bilder, hverdagsliv og det jeg interreserer meg for.
For kontakt/sponsing:
miniteblogg@gmail.com
hits