Karse!

Sist helg kjøpte jeg en pakke med karsefrø, da jeg ble med pappa på Plantasjen. Husker jeg alltid pleide å drive med sånt da jeg gikk i barnehagen, og folke plutselig veldig lyst til å prøve det ut igjen. Her ser dere jeg har gjort det klart, så nå får vi se om det kommer noen spirer snart...


4 kommentarer

January favorites 2014

Jeg hadde egentlig tenkt å ta en video med Januar-favorittene mine, men jeg fant ut at jeg ikke hadde så veldig mange favoritter, så jeg valgte heller å skrive et innlegg. Kanskje jeg får flere favoritter neste gang...

 

SMYKKESAKER

Sist måned ble det brukt mange store sjerf og og jakker. Bak disse digre klesplaggen, kan det være vanskelig å legge merke til de små detaljene i et lite smykke og små øredobber. Derfor brukte jeg som regel bare denne ene klokka fra Marc jacobs som jeg fikk av pappa til jul. Det har vært en klar favoritt, for den piffer opp et hvert anntrekk og ser alltid bra ut. Jeg kan rett og slett ikke få sagt nok om denne klokka!

 

LIFEHACKS

Denne lille notatboka er noe nytt jeg begynte med dette året. Jeg bruker det til å skrive ned frister på innleveringer og forskjellige prøver som kommer. Den hjelper meg virkelig med å prioritere, så dette er noe jeg virkelig vil anbefale!

En annen ting som har vært nok så handy forrige måned har vært denne kremen. Jeg har faktisk tatt meg tid til å skrive et helt innlegg om denne kremen, så hvis dere skulle vært interessert i å finne ut mer om denne livredderen kan dere bare trykke HER!

INNKJØP

I januar pleier det alltid å være salg, og jeg pleier alltid å være raskt ute med å få kjøpt meg noe fin, men måneden har jeg egentlig ikke trengt sånn mange ting egentlig. Fikk vel det meste jeg trenger til jul tror jeg. Men noe fikk jeg kjøpt, det første ser dere under her og det andre finner dere HER

Denne kremen kjøpte jeg på The Body Shop. Jeg har ennå ikke fått testa den ennå, men GUD så godt den lukter<3


Denne glasskrukka kjøpte jeg på Åhlens. Rett og slett for å samle opp små mynter som bare flyter rundt omkring overalt:)

 

GAMMELT OG NYTT MÅL

Sist måned for min del, handlet kun om å klare å holde seg frisk. Derfor satte jeg meg et mål. Jeg måtte prøve å få drukket noe varmt hver dag. Dette har jeg klart! Wiii, applaus til meg<3 Jaja, nå er det ny måned og jeg må sette meg et nytt mål. Denne måneden har jeg tenkt at jeg må drikke masse vann hver dag. Dette er noe jeg ikke er så veldig flink til, så nå ha jeg funnet fram en flaske som jeg alltid har på rommet mitt. Bare det at flasken står på rommet, minner meg om å ta noen slurker fra flaska. 

 

Har dere hatt noen favoritter fra sist måned, eller satt dere noe mål for den kommede?


2 kommentarer

Pause School, please!

Hei! Nå for tiden er det ganske mye som skjer på skolen, så når jeg kommer hjem er det bare rett opp på rommet og begynne med lekser og øving. Ja jeg vet jeg har et spennende liv, eller hva mener dere?

Et lite tips til dere! Noe som hjelper meg med å ha motivasjon til å gjøre skolearbeid er å bruke farger, penner tusjer og lapper i forskjellige farger. Ved å bruke disse tingene, kan jeg skrive og farge ting i forskjellige fargekoder som gjør det mye lettere å huske på forskjellige ting. Også ser det mye finere ut også, enn de vanlig bøkene som er så grå og kjedelige. Hahaha, jeg vet ikke om det bare er meg, men kan bli veldig påvirket av det visuelle utseende:P


Ingen kommentarer

Hvordan er din sminke?


Er det lenge siden du kjøpte sminken du bruker? Da har den mest sannsynlig utgått på dato og kan gi deg flere forskjellige hudproblemer.

De færreste, drikker en klumpete melk som ikke lenger er fersk. Selv om foundationen, eller maskaraen din ikke viser tydelige klumper, kan den være fylt med mange ekle bakterier.

Sjekk emballasjen for å se hvilken holdbarhet som er oppgitt. Står det ikke noe, kan du alltid tenkte deg denne tommelfingerregelen:

Sminke som inneholder mye vann lever kortere enn tørr sminke, for bakterier ELSKER vann og fukt.

Bruker du sminke på huden som har gått ut på dato kan du få kviser og uren, irritert hud. Har du i tillegg veldig sensitiv hud kan det utvikle seg til en hudeksem! Det er vel ikke serlig gøy?

Her har dere en gjennomsnittlig liste på hvor lenge de fleste produkter varer. Håper dere likte innlegget, for jeg har mer å dele med dere!

Maskara: 3-6 måneder
Foundation: 6-12 måneder
Eyeliner: 6 måneder
Leppestift: 2 år
Lipgloss: 18 måneder


4 kommentarer

Exercise tips

Nå som det er nytt år er det sikkert mange av dere som har tenkt til å starte med trening. Da kan det være kjekt med noen ekstra tips i bakhodet! Disse tipsene har jeg funnet rundt omkring på nettet og de hjelper på kostholdet, treningsmotivasjonen og selve treningen.

 

Kutt ut all brus, energidrikk, saft, osv. Drikk heller vann!

Pass på å drikke nok vann. Hvis kroppen mister 1% vann, mister du 10% energi.

Bytt ut vanlig yoghurt med Skyr. Skyr er rik på proteiner og har lite fett. Vanlige yoghurter har veldig mye sukker. 

 

Hva synnes dere om slike tips? Hvis dere liker det, er det flere treningstips her!


2 kommentarer

Holy Grail

Jeg tenkte å komme med en liten anbefaling til dere i dag! Det jeg tenkte å anbefale til dere denne ganger er nemlig denne håndkremen her. Den er helt perfekt for de litt kaldere vintermånedene, og så er den ganske liten i størrelsen også, så det er lett å ta den med seg i veska! Den er fra apoteket, om noen lurte.


6 kommentarer

Get some markers

Nå er vi midt i uka og hverdagen har endelig kommet seg på plass igjen. Med hverdagen kommer også alle leksene, og her hat jeg er lite tips til dere.

Finn frem noen av de gamle tusjene dere har, og bruk dem! Skriv overskriftene med ulike farger og marker viktige ord, ved å skrive dem i en annen farge. Ikke er det mye lettere å lese gjennom notatene sine da, men man blir også inspirert imens man holder på:)


5 kommentarer

Gaver til henne?

Nå for tiden er det mange som har begynt å legge ut gavetips til jul. Selv vil jeg ikke si at jeg har fått juleinspirasjonen helt opp på topp ennå, men jeg har vært innom noen blogger og sett på gavetips og ideer.

Tiden fremover har jeg tenkt at jeg kunne dele noen av disse tipsene med dere!


11 kommentarer

DIY Marius kopp

Hei!
Nå som alle har begynt med juleplanlegging og gavekjøping, tenkte jeg å komme med et nyttig julegavetips til dere. Ikke bare er det billig, men hva er vel ikke koseligere enn en diy kopp?!

Denne ideen med mariuskopper er fra en annen blogg og da jeg først så det, tenkte jeg at jeg bare måtte dele det med dere!


12 kommentarer

Verdens topp luksusproblemer

Dere vet hva man sier? Den som har alt, klager på alt. Da jeg fant øreproppene mine i jakkelomma i dag tenkte jeg på at det er lenge siden jeg kom med noen typiske luksusproblemer i listen med dette tema. Derfor kommer dette nå!

Dere vet hvor irriterende det er når øreproppene deres er helt folka opp. Det er jo helt umulig å gjøre noe med dem?

For varmt med dyna på seg og alt for kalt uten den. Hva skal vi gjøre?!

Altfor mange klær, men ingenting å ha på seg og ikke glem den konstante klagingen om at man ikke har noen klær.

Noe dere kanskje kjenner dere igjen i?


16 kommentarer

How awesome!

Hvor herlig er ikke å komme hjem til en Totoro seng?!

Jeg vet om det er så mange av dere men denne karen her, men han heter i hvertfall Totoro og er en figur i filmen som heter "Min nabo Totoro" det er en animasjonsfilm fra Japan som passer like godt til barn som til voksen. En mer kjent film som er laget av de samme produsentene er "Chihiro og heksene". Kanksje noen av dere som har sett det?


6 kommentarer

DIY- personlig tegnebok

Hei! I dag tenkte jeg å dele en DIY med dere for jeg kjøpte meg en ny tegnebok denne uka.

I en tegnebok skal man man tegne eller skrible fine ting som skal inspirere deg i senere tid, når man blar i boka eller begynner å gjøre noe i deg. Men denne boka var helt svart og kjedelig. Jeg følte ikke egentlig at den ville gi meg nok inspirasjon, så jeg satte i gang en liten DIY på den. Med andre ord; jeg personliggjorde forsiden.

Til det trenger kan man gjøre akkurat hva man vil, men fordi jeg hadde halve perler og litt lim til stedet, ble dette mitt resultat...

Hva synes dere?
Noe dere kunne tenke dere å gjøre?


7 kommentarer

SPAGATEN! WHAT!?

Hei! Da var det endelig på tide for meg også, å begynne med et egentrenings prosjekt. Det er jo egentlig på skolen dette foregår, og det begynner neste uke, men jeg føler jeg har litt mer motivasjon til å fullføre dette målet, så jeg har tenkt å gi litt insats hjemme også.

Målet mitt er å komme ned i spagatene, noe jeg har klart før, men etter som tiden har gått, har jeg også blitt litt stivere. Jeg har egentlig alltid vært ganske myk og jeg er det fremdeles, jeg kan alle tingene jeg kunne før, utenom spagatene da. De streika, men nå kommer de snart igjen. 

Her har jeg bare skrevet på oppvarmingene som kommer til å vare 15-30 min. For jeg kommer vel til å gjøre noe av det samme når det kommer til  det å strekke ut,  som jeg foresten kommer til å gjøre resten av timen (ca. 20-30 min.). Når jeg strekker ut bruker 5-10 forskjellige øvelser som jeg holder i noen få minutter, med ca. 30 sekunders pause mellom hver øvelse. Så kommer jeg til å gjenta den samme runden igjen, hvis jeg rekker det i løpet av timen da.

 

Hahaha, har litt skrivefeil her og der, men uansett, det er ikke det som tellerNoen som tror jeg kommer til å klare å fullføre dette?


6 kommentarer

Oslo Maraton

Visste dere at over 23 000 personer var påmeldt til dagens Oslo Maraton? Det største maratonet i Norge!? Jeg kjenner selv flere som meldte seg på og jeg må si jeg er stålt av å både kjenne og å vite at det er så mange spreke folk her! Uansett nå skal jeg dele litt treningsinspo med dere<3

When you run, you feel pain. Then run faster, the pain woudn´d be less painful, but you would be done to run faster!


2 kommentarer

Verdens Top luksusproblemer

Dere vet vel sikkert hva man sier?
Når en personen har alt, klager man på alt. Og som et bidrag til det, har jeg sett litt rundt og tenk at noen dager i uka kan jeg dele disse luksusproblemene med dere.

Du vet når du ser på tv og fjernkontrollen ligger akkurat litt for langt unna til du skal orke å strekke deg etter den?

Når mobil eller pcen har under 5% ladning igjen og du ikke har noen mulighet til å lade dem.

Treg nettverk. Har ingen kommentar til det, for jeg vet at dere vet hvor ille det er.

Har dere noen andre verdensproblemer?


8 kommentarer

Sosiale medier og dens påvirkninger

En viktig ting jeg ofte har tenkt at jeg ville få delt med dere er påvirkningene sosiale medier har på oss. Jeg har ikke tenkt å si så mye om det, for dere har vel sikker lest masse om det fra før av, men det er viktig ting jeg ville vise dere.

Hvor lett det er å manipulere bilder. Jeg har overdrevet bildene ganske mye, men det dere må huske er at det faktisk går ann å manipulere dem i en mindre grad enn det jeg har gjort...

Jeg tok vilje et bilde der jeg hadde litt poser under øye for å understreke poenget mitt og hvis dere ser bort fra de lysgreiene på siden, tror jeg dere skjønner hva jeg har gjort på dette bildet.
Smalere ansikt, større pupper, mindre nese og tykkere lepper.


2 kommentarer

Hvordan få bedre selvtillit

For noen kan det være lett å si tydelig ifra hvis det er noe de vil ha. Som regel er det alltid disse personene som tar det siste kakestykket, eller som alltid får det som de vil. Men det er ikke alle som klarer å være like direkte og selvsikker som disse personene. Det er faktisk mange som sliter med selvtilliten sin, og for å være ærlig, så føler jeg meg også litt nede i blandt, men i dag tenkte jeg å gi dere 4 tips som i hvertfall gi deg mer selvtillt enn det du kanskje har nå og med tiden vil det faktisk se til å virke veldig bra, om du da følger disse enkle 4 reglene.

Vær bevist dine prioriteringer
Spør alltid deg selv
- Hva er aller viktigst for meg i denne situasjonen?
- Hva kunne jeg gitt for å få det?

Når du vet disse 2 tingene, vet du dine prioriteringer og kan med andre ord, Kjempe for dem.

Vær direkte
Vær simpel, ærlig og direkte

Hvis du er ikke er fornøyd med noe, si det direkte tilbake til den som er ansvarlig for det du ikke er fornøyd med og få det fiksa, før det blir noen problemer. Og så må du passe på at, når du har tenkt å si noe direkte, vær helt ærlig og simpel å forstå. 

Holdning og øyekontakt
Dere har vel ikke hørt ordtaket; Fake it til you feel it.
Sitt og stå med rak rygg og føl deg mer selvsikker, da bilr du faktisk mer selvsikker, men husk, det skjer ikke over natta, det krever tid og øvelse.

Når du snakker med en persom og er redd forå se dem inn i øynene kan det være lurt å enten se dem på panna eller nesa, altså, de vil få illusjonen av at du ser dem rett inn i øynene, og du slipper å se deg rundt om kring i rommet.

Bruk alltid jeg-form
Når du vil ha noen til å gjøre noe for deg; si aldri at du ikke gjør ditt og datt. Si heller at jeg har gjort dette, og jeg har gjort det andre, kan ikke du gjøre det neste? Du vil fort se at denne metoden er mye mer effektiv.

Hva synnes dere? Noen av tipsene som overasket dere? 

 


6 kommentarer

Fordelene med å være deg selv

Å være seg selv kan være et dillema for mange. Man tenker at man ikke er bra nok og finner på mange ting om seg selv for å imponere andre, og få mer oppmerksomhet. Men hva er problemet med å være seg selv egentlig? Er det ikke meningen at alle skal være unike til en hvis grad? I dag tenkte jeg å komme med fordelene med å være seg selv og ulempene med ikke å være det.


Mindre stress
Om man til en en hver tid skulle drive å smøre på med løgner om hvor stort hus man har eller hvor flink man er til å løpe må man anstrenge hjernen sin til å huske på løgnene, finne på nye og likevel prøve å se helt normal ut. Dette kan ofte være en veldig overbelastning for de fleste, for som vi alle vet, så har vi en liten stemme inni hodet vårt som kalles samvittighet. Denne stemmen kan få oss alle til å føle skyld for det vi har gjort, selv om det bare var en liten løgn man kunne ha fortalt. Det at man går rundt å tenker på sammvittigheten, skylden og alt dette gjør oss alle helt utslitte.

Aldri dillema
Når man er seg selv vil man aldri komme i et dillema der man står overfor to personer man kjenner som har lært å kjenne seg på to forskjellige måter, for eksempel at den ene kjenner deg som en selvsikker person med mange venner, mens den andre kjenner deg som en sjenert person som lei seg fordi du mista moren din. Det er aldri greit å komme i slike situasjoner og de fleste ville sagt at det aldri hadde skjedd dem, men har du tenkt over at andre kan snakke bak ryggen din og finne ut av usannhetene?

Folk vil stole mer på deg
Når man er seg selv vil man alltid være mer avslappet, tro det eller ei, men det er sannhetet. Og når man er mer avslappet vil folk rundt deg også føle det. De vil føle at du er avslappet og at man man kan stole på deg. På denne måten vil flere folk betro seg til deg og du vil faktisk ikke føle behovet for å lyve for å få andres oppmerksomhet. 

Så hva har vi lært? Bare være deg selv, ingen andre kan ta den rollen fra deg.

Hva synnes dere?
Burde jeg ha flere slike innlegg? 


7 kommentarer

Tips: Hvordan få sponsor

Hei! For noen dager siden kom jeg over et innlegg av en jente som heter Cecilie. Hun skrev om hvordan man kunne få sponsorer, så hvis noen av dere også vil vite dette kan dere bare fortsette å lese nedover!


Er det noe de fleste bloggere drømmer om så er det å få sponsorer, og det er enklere enn du tror. Jeg blogget lenge før jeg i det hele tatt tenkte meg om at jeg som faktisk ikke ligger fast på topplisten også kunne få sponsorer. Det handler om dine ønsker, og hvordan du presenterer deg selv for sponsorene. Jeg tar meg tid til å skrive e poster, og noen sier ja mens andre takker nei. Noen velger å ikke sponse pga man ikke har populær nok blogg, mens andre vil hjelpe pga du har en mening med det du vil gjøre via sponsingen. Nedenfor står det litt konkret hva du kan gjøre, og hva du må tenke over. 


Hvem vil du bli sponset av?

Hvem vil du bli sponset av?
Først å fremst må man tenke på hvem man vil bli sponset av. Er du en person som virkelig brenner for mote er jo det en selvfølge at du vil bli sponset av en kleskjede. Når du finner ut hvilke sponsorer som passer best for deg å din blogg tar du der etter kontakt. Du må først finne mailen til butikken/firmaet, og der etter fortelle litt om deg selv å hvorfor du ønsker de som sposor. 

Hvorfor skal de sponse deg? Har du noen tilbud å komme med til sponsoren.
Når du skriver en e post er det viktig å presentere seg på en bra måte. Du må skrive litt om deg selv å bloggen din, og hva du eventuelt ønsker å oppnå med bloggingen. Hvis du har konkrete ide'er å forslag til samarbeid tror jeg det er enklere for sponsorene å velge akkurat deg. Hvis du brenner for noe, og får frem det på en bra måte vil de se akkurat dette, og mange er åpne for å gi deg en sjangse. Det er viktig å stå frem som seg selv, og være ærlig med sponsorene. Du må vite hva du skriver, og hva du vil oppnå med sponsingen. De sponser deg ikke pga at du ønsker et større utvalg av klær, men kanskje fordi du er med å reklamere for de  på en positiv måte. 

Ta kontakt med de som inntereserer deg
Det eneste du kan gjøre er å skrive i vei. Den eneste som stopper deg fra å få sponsorer er deg selv, faktisk. Det er veldig enkelt, men kanskje ikke så lett å komme i gang. Jeg synes heller ikke det var lett, og jeg visste ikke helt hva jeg skulle skrive, men det ene førte til det andre å nå har jeg i hvertfall en fast sponsor. Jeg er kjempefornøyd. 

Var noen av tipsene nyttige?
 

Kilde: Cesilie sin blogg


2 kommentarer

That Summerfeeling: Rain

Hei! Hvordan har dere det? Ville egentlig bare stikke innom og si hei. Så Hei!

Fikk kjøpt meg litt nytt undertøy da jeg var på butikken i går, så nå får hele verden vite at jeg går med nye truser i dag (awesome).Hvordan er deres dag egentlig?


2 kommentarer

New BB-Cream

Hei! I dag lagde jeg meg litt mer BB-cream, for jeg gikk akkurat tom for den forige blandingen som jeg hadde

Hvis dere vil vite hvordan jeg lagde den, er det bare å trykke her! 
Kos dere videre i dag!


3 kommentarer

Pakk smart i sommer

Si farvell til kofferter som ikke vil igjen, vonde rygger, overvektgebyr og "billige" flybilletter som plutselig blir dyre når dere sjekker inn flere kolli! Her har jeg satt sammen noen tips til dere fra youtube, nettet og mine egne erfaringer generelt.


Undersøk på flyselskapets hjemmesider på forhånd, for å vite hvor mye baggasje de tillater. Her dere ikke egen koffertvekt, kan dere bare bruke en vanlig badevekt.

Hvis dere er flere som reiser sammen er det best å fordele bagasjen litt imellom dere. Det er det 2 gode grunner til å gjøre dette. Det første er at det ikke er noen grunn til at én skal ha fen kilo overvekt, mens en annen koffert er fem kilo under grensen! Den andre grunnen til å gjøre dette er for å være 100 % sikker på at man i det minste har ett annet plagg å bytt til i tilfelle det skulle skjedd noe med din egen bagasje.


Ryggsekk er smartere enn vesker når man skal ut å fly, med tanke på at man alltid vil ha begge hendene klare og tilgjengelig til en hver tid, men også fordi det er mer plass til saker og ting i sekken hvis man skulle hatt for mye bagasje.

Toalettmappen er vel det som blir tyngst for oss jenter i hvertfall. Prøv dere heller på å fylle over det du skal ha i mindre plastflaser fra parfymerier/ apotek. Shampo, balsam og solkrem bør helst ligge igjen hjemme. For pengene du sparer på overvekt kan du heller kjøpe deg nye produkter på stedet du skal.


En tommelfingerregel er å droppe alle klær som ikke kan brukes med minst to andre plagg. Velg mest mulig nøytrale farger, disse er lettere å mikse. De stripete eller blomstrede buksene kan med andre ord fint forbli hjemme. 

Skaff en ekstra toalettmappe som kan fylles med plaster, smertestillende og lignende, og bruk det som et lite reiseapotek.

Rull klærne i stedet for å brette dem. På den måten tar det både mindre plass og klærne blir ikke krøllete.

Har dere noen klær som likevel snart skal gis bort? Ta dem med på reisen i stedet for de nye klærne dere køpte uka før dere skulle reise. På denne måten er det MYE lettere å legge fra seg klære når man skal tilbake, hvis dere skulle finne ut at dere har for mye bagasje.

En liten flaske med desinfiserende middel er alltid smart å ha med seg når man er ute og farter. Tenk om man ble syk på reisen bare på grunn av hygienen!

Kos dere på reisen!


8 kommentarer

Uvaner

Hei! i dag tenkte jeg å snakke litt om mine uvaer og uvaner generelt. håper dere liker det!


Å knekke fingrene eller leddene på fingrene mine er jo en uvane jeg har hatt i lang tid. Vending av døgnrytmen er jeg bare så flink til, at jeg egentlig ikke har noen kommentar til det...

Jeg sitter ofte bare og tegner eller er på pcen i stedet for å gjøre lekser eller plikter. Altså jeg er en unnasluntrer, men så klart ender jeg opp med å gjøre leksene etter et par timer så da kommer den vendingen av døgnrytmen igjen...

Godtesug. Haha! Som sagt elsker jo jeg nesten alt som er søtt og spiselig. Det kan umulig være bra for meg, men hey! Det er jo det vi snakker om. UVANER. De er ikke akkurat positive.


Hvordan har vi tenkt at vi skal ha 'perfekte' hvite tenner når vi både liker å tygge isbiter, elser kaffe og ikke kan leve uten iskaffe?Jeg prøver såklart å svinge unna disse tingene som jeg skrev over, men det betyr ikke at jeg holder meg helt unna det og det er vel det som skaper avhengigheten av, har jeg rett, eller?

Ingen kommentarer

What Makes Me Happy?

Jeg kan trygt si at jeg er en som alltid har vært glad i det materielle. Jeg elsker å få meg ny sminke, klær, parfymer, sko og ja, det materielle, men det er ikke bare slike ting som gjør meg glad. Jeg har også et STORT  hjerte for nesten alt som er søtt, mat og nye smaker generelt.
Hva synnes dere, blir jeg for sær eller kjenner dere dere litt igjen her?


Ingen kommentarer

30 Days Challenge!

Da er det endelig min tur til å ha 30 dager med planlagt blogging hver eneste dag! Og gjett hva, når disse 30 dagene er over er det SOMMERFERIE!1. Siste innkjøp

2. Fakta ingen vet om meg

3. Noe eller noen jeg savner

4. Mine 3 favorittplagg

5. Hva få meg til å bli glad

6. En ting jeg aldri kommer til å gjøre

7. Min favorittmat

8. 3 år gammelt bilde av meg

9. Smykkene mine

10. Dagens bilde

11. Min håndskrift

12. Mobilen min

13. Hva jeg ønsker meg

14. Noe jeg er redd for

15. Rommet mitt

16. Hvordan en normal hverdag ser ut for meg

17. Det smarteste jeg har gjort i dag

18. Bilde av meg som barn

19. What´s in my bag

20. Parfymen jeg bruker

21. Min verste uvane

22. Min yndlingsveske

23. Bordet mitt

24. Bilde av meg når jeg står opp/ våkner

25. Det koseligste jeg vet om

26. Favorittproduktet mitt

27. En sang som beskriver hvordan jeg føler meg i dag

28. Et ferdig DIY-prosjekt, gjennomført av deg

29. En kjendis jeg ligner på

30. Den rareste tingen jeg har

Hva synnes dere?


2 kommentarer

Den beste idéen!

 Endelig skal det bli en liten pause midt i uka. Det med 1. Mai, må være noe av det smarteste noen, noen gang har funnet ut. Jeg mener det burde vært arbeidernes dag og fri oftere, kansje den første dagen i alle månedene! Hvor smart hadde ikke det vært?


4 kommentarer

Maybe TomorrowHallo alle sammen! Endelig er det fredag og jeg kom meg faktisk over den fryktede RLE prøven. Ellers så har jeg tenkt litt på om jeg skal ha sånn 30 days challenge snart. Hva synnes dere om det?

Én kommentar

Only Me In the World!


Se her! Meg, meg, meg, meg, meg og meg 
Tenk om vi hadde vært sekslinger... Da hadde det ikke vært et eneste kjedelig øyeblikk, og kanskje en litt utslitt mamma da, men:P

Disse bildene tok jeg sammen med pappa på søndag, hva synnes dere?


9 kommentarer

My Eyebrow?

Nå tenkte jeg å vise dere hvordan jeg fikser bryna mine...

Jeg tar det fra venstre side:
Øyenbrynsgele// Vita/GoshØyenbryns-palett// Cubus/Viva la DivaLipconcealer// The Body ShopØyenbryns kajal & børste// Vita/ IsadoraNapper// H&M

Dette er en kajal med børste på baksiden som fungerer supert for å ramme inn bryna før du `fyller´ dem med da.

Og her denne paletten jeg bruker. Det er relativt ny, men det er nok til at jeg allerede elsker den. Jeg bruker den til å farge det jeg rammet inn med kajalen, og generel duse det litt ut så det ikke blir et veldig skarpt og mørkt bryn.

Ellers så bruker jeg også en liten børste som dere ser på det øverste bildet. Den er egentlig ment til leppene, men jeg synnes den passet perfekt til higlightning over og ungder brynene så derfor bruker jeg den.

Håper dere fikk svar på hvordan jeg fiksa bryna mine<3


2 kommentarer

Like a Newspaper

Hey! Da er dagen endelig dagen min også kommet. Endelig er jeg 15 år, et helt år siden sist jeg fyllte år! Jeg har fått menge gaver og gratulasjoner, men jeg venter med å vise dere bilder av gavene for vi får snart gjester, så da blir det helt sikkert flere gaver som må tas bilder av igjen, så da får dere heller bare vente og se.

Ellers så tenkte jeg å vise dere neglene som jeg har hatt den siste uta, før jeg skal fjærne det. For det har begynt å bli litt ødelagt nå, så da gidder jeg ikke å ha det sånn lengere...

Jeg hadde sånn avisprint på bare ringefingeren og tommelen, men man ser ikke tommelen på bildet.

5 kommentarer

Valentins gavetips

Valentinsdagen er en veldig stor dag for mange. Det er dagen der man viser sine venner og kjære at man er glad i hverandre og setter pris på det forholdet man har med hverandre. For å vise dette kan man gjøre mye forskjellig sammen, men nå tenkte jeg å gi dere noen gavetips som enhver venninne, søster, datter eller mor ville satt stor pris på.

  • Kropps og hårprodukter er en fin og søt gave man både kan gi og få. Dette kan det være alt fra leppepomader med duft, til kremer eller kanskje et sett med hårpleieprodukter.
  • Drops, makroner, cupcake eller noe annet hjemmelaget i søte pastellfarger slår aldri feil, for hvem sier vel nei til noe søtt og hjemmelaget egentlig?
  • Hvis du vet at noen ønsker seg en spesiell parfyme kan det være et supert tips å kjøpe til både kvinnen og herren. Men om du skulle være usikker på hvilken parfyme det var de ønsket seg kan man bare gi dem et gavekort til et parfymeri.
  • Innerst inne tror jeg at de fleste har massevis av idéer og lignende oppe i hodet sitt. Hvorfor ikke kjøpe en liten kladdebok med blanke sider i som kan brukes til en tegnebok, skrapping bok, kladdebok eller rett og slett en dagbok?
  • Interiør saker er en veldig personlig ting som gir alle rom en glød av liv og glede. Du kan for eksempel gi bort alt fra en potteplante, til noen kubbelys, kanskje en muffinskrukke eller et smykkestativ?
  • Det siste tipset jeg har til dere denne gangen er mobildeksler. En fin gave du nesten kan være hundre prosent sikker på at hvem som helst ville brukt, for alle liker å bytte litt på hva man bruker rundt mobilene sine.

9 kommentarer

Love you

Da er jeg midt i uka og lurer på om jeg ikke skal ha en liten anbefaling? Jeg tenkte å anbefale min øyenbryns kajal som er fra Isadora. Jeg  kjøpte min på Vita og det er nr. 21 Dark Brown og ikke svart, fordi jeg ikke er så glad i å ha helt mørke og unaturlige bryn.

Selve kajalen er lett å påføre og sitter fint uten å forsvinne utrolig lenge. Ellers så liker jeg den veldig godt, fordi den har denne børsten som man `børster´ brynene med, men du kan også bruke den til å børste bort rester av øyenskygge som har drysset ned på øyevippene dine.

Men så må jeg jo også komme med et men da... Jeg selv føler ikke egentlig at det er noe `men´ til dette produktet, men;P hvis jeg måå si noe dumt om den så er det egentlig bare det at jeg har likt denne så godt at denne er en av de kajalene jeg har klart å bruke opp fortest. Jeg har nettopp kjøpt meg en ny for 2. gang og det sier ganske mye, for jeg pleier som regel å kjøpe nye merker og produkter hver gang jeg går tomt for et annet, bare for å få prøvd noe nytt da.

Så min slutt vurdering vil da være.....
Terningkast; 5 av 6 


2 kommentarer

Hva med det?

Som dere sikkert fikk med dere, så svarte jeg på spørsmålene på spørsmålsrunden i går, men det jeg ville si var bare det at jeg har tenkt å lage en video snart. Det er utrolig mange av dere som har spurt etter det. Jeg føler ikke at det egentlig er så viktig om man har videoer eller ikke på bloggen, men det virker som de fleste er uenige i det. Derfor har jeg da vurdert dette med video og det jeg tenkte å ha er da må-gjøre-video.

Hvis du har en ide om hva jeg må gjøre så vil jeg gjerne at du sier det, for ellers kan det ikke bli en video.


6 kommentarer

Fikk bestilt det

Jeg tror jeg allerede har sagt det, men i forige helg bestilte jeg og pappa noen deksler til mobilene våre. De har ikke kommet ennå, men jeg gleder meg til de kommer i hvertfall

Dette var de dekslene jeg bestilte, i tillegg til en som er helt gjennomsikting, men det var ikke noe vits i å legge det ut, for det synnes nesten ikke på bildene. Men det jeg ville si var at, hvis dere skulle lure på hvor man burde kjøpe/bestille deksler, så er denne siden jeg bestillte på å anbefale, for det er utrolig billig! Det er bare å klikke her eller på bildet.

 


7 kommentarer

Helsprø muffins/Oreo Cupcake...

Denne uka blir det da oppskrift...

Det du trenger til muffinsrøre
225 g smør
225 g sukker
225 g hvetemel
2,5 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker 
4 egg
10 knuste skjokoladkjeks med kremfyll/ oreokjeks kan også brukes.

Fremgangsmåte
Sett på ovnen i 175*C og finn frem 16-20 små papirformer. Så kan du blande sammen alle ingrediensene unntatt kjeks i en stor bolle til det blir luftig og glatt. Da kan du blande kjeksen forsiktig inn og så fordele røren inn i papirformene med en skje. Deretter skal de stekes i ca. 20 min. og tas ut og la det stå i minst 5 min. før det blir lagt på en rist til videre avkjøling. Imens kan man lage glasuren...

Det du trenger til glasur
375 g melis
225 g smør
1 krm. salt
10 hakkede skjokoladekjeks med kremfyll (hvis du brukte oreokjeks til røren, burde du bruke oreo nå også)

Fremgangsmåte
Bland sammen alt utenom kjeksene, til det er lyst og luftig og så kan du blande inn kjeksen og ta det på muffinsene!

Bon appétit 

 


Ingen kommentarer

Hva er det på halsen der?

Hey Lesere<3

Vil bare takke dere for at dere leser her. Statestikken min har sikkert friedobla seg siden sist jeg var innom, som var for noen dager siden. Det veldig hyggelig å sitte og lese alle de koslige kommentarene dere gir meg i tillegg til statestikken jeg så i sta... Ellers så er grunnen til at jeg ikke blogger så mye nå, bare fordi jeg bare føler meg utrolig sliten... Jeg har vært litt sånn småsyk hele uka, men i dag ble det for mye, så nå sitter jeg her med en kopp med te på bordet...

Den berømte Lego-koppen som broren min har laga. Han hater at jeg bruker den, men jeg fant ingen andre kopper i kjøkkenet.

Men... Over til en annen ting... Vet noen av dere hva dette er? Jeg vil bare si at det ikke er kviser, men det ser litt ut som det... De ganske røde, men det som er litt rart er at det er tre rett ved siden av hverandre og en litt under ;o Jeg har null peiling på hva det er, men hva skal jeg gjøre for å få de vekk, har du noen ganger opplev det?


5 kommentarer

Endelig nett på mobilen

Hallo!
Det har vært litt trøblete med nettet for jeg var et annet sted de siste dagene, men nå går det greit. Jeg kom hit til Bristol sammen med tanta mi i går, men jeg kom ikke hit før i dag, fordi jeg var i et annet hus. Vitsen her er jo det at jeg ikke viste at dette huset her er i samme nabolag som det første huset jeg var i...

Uansett nå er jeg her og her skal jeg bli ut uka.

Jeg fant endelig ut av det blyanttrikset. Det gjelder bare å sette inn en blyant i det øverste hullet, sånn at lukene på hullene nede går opp. Da er det bare å sette inn laderen og så ta ut blyanten. Det kan være litt trøblete i starten, men man forstår greia raskt...
Håper jeg forklarte det noen lunde ok!


2 kommentarer

Ukas app!

Ja... Da er det ukas igjen og jeg vet at klokka viser at det er mandag nå, men jeg har det likevel. Så, ukas app er da Easy MP3. Hvis noen av dere lesere har Htc, sånn som meg burde dere følge med. Denne appen føler jeg at er best. Du trenger bare å søke etter en sang du liker og så vil det da komme opp. Da kan du enten trykke på play for å høre på den ellers så kan du trykke på download for å laste det ned... Hvis du gjør det kommer det automatisk på musikkfilen på mobilen din og du kan høre på den så mye du bare vil, uten å ha tilgang til nett. Fantastisk! Og det går så for. Du kan også søke etter album eller artist for å laste ned flere sanger av gangen. Er ikke det bra da? Det er litt dumt at det ikke finnes til iphone, men det kommer vel sikkert noe, eller fins det allerede noe lignende? Hmmm...

Har du denne appen?


9 kommentarer

Ukas Tips

 

 

Ok... Her er det første innlegget med sånn ukas tips som jeg fortalte om for noen dager siden...

 

Så da tenkte jeg å legge ut om Bloglovin denne uka. Vis du har en blogg og du vil at den skal bli mer populær eller at du vil holde på leserene dine kan det kansje hjelpe å ha bloglovin. Vis dere ser på sidebaren min så har jeg en sånn follow-knapp. Så vis dere vil følge min blogg kan dere klikke der vis du også har bloglovin, og vis du ikke har kan du jo lage deg er bruker der. Pleier du å bruke bloglovin?

 


7 kommentarer

Ukas greie kanskje?

Jeg er ikke helt sikker, men jeg har i hverfall tenkt litt på å begynne med en sånn ukas greie, ting... Ja jeg vet jeg er dårlig til å forklare ting, men jeg mener at jeg kan poste forskjellige ting  på slutten av hver  uke som en slags Ukas greie, for eksempel Ukas: Bilde, tips, ord, outfit, ide, hjelpemiddel, ting,ja... what ever egentlig... Synnes dere jeg skal begynne med det?


5 kommentarer
Meera/Rosa Thas, 15 år.

Jeg har blogga i tre år.
Blogger for det meste om:
Mote, bilder, hverdagsliv og det jeg interreserer meg for.
For kontakt/sponsing:
miniteblogg@gmail.com
hits