Penny board VIDEO!

Sist fredag var vi på shopping og jeg fikk meg et penny board av pappa. Så klart måtte det prøves ut nå i ferien, så her ser dere resultatet. Må bare få sagt at jeg aldri har stått på brett før...

Ellers må dere gjerne følge meg på youtube! Jeg heter: Rosa Minite

Det var ikke så dårlig, var det?


2 kommentarer

Video dancing!

Her har dere en liten videosnutt av meg som danser til en ordentlig gammel tamilsk sang. Jeg vet det er noe litt annet enn hva dere er vant til å se, men jeg har lyst dele flere sider ved meg, så her har dere dansen. Håper dere liker det! 


Ingen kommentarer

Beauty Tricks

Hei! I går fant jeg en veldig fin sminkevideo som lærer dere, eller gir dere noen type sminketips, som kan være lurt å tenke på når man sminker seg. Håper dere liker videoen, for det gjorde jeg!


2 kommentarer

Last minutte gift ideas!

Er det noen av dere som ennå ikke har fått kjøpt inn alle julegavene dere kanskje burde? Her er det satt sammen "last minutte" gaver til 10 forskjellige personer. Lykke til med julepaking og de siste forberedelsene!


Ingen kommentarer

Youtube Favoritter

Hei! I dag tenkte jeg å dele noen youtubevideoer som jeg liker. Jeg følger begge disse vloggerene og pleier å se på det meste de legger ut! Håper dere liker det!

Dette er vel en av de vanlig, klassiske sminkevideoene.

 

Dette er en video som skal gi deg tips om hvordan du  skal se bedre ut på bilder.

Hva synnes dere?


5 kommentarer

Spørsmålsrunde!


6 kommentarer

Crayon Pop

Hei! Jeg kom over denne dansevideoen for noen dager siden og har fått helt dilla på både sangen melodien og noen av dansetrinnene etter at jeg så den. Hahah, jeg er fult klar over at dette kanskje ikke er like kult for alle, men jeg elsker det. Hvordan er det egentlig mulig å ikke bli dilla på en sååå fengende melodi?

Hva synnes dere?


2 kommentarer

Video! Juli favoritter

Hei! Da har vi kommet inn i en ny måned og jeg tente å ha en liten månedsvideo fra forrige måned.

Hva synnes dere?

For flere videoer av meg; gå inn på youtubekanalen min RosaMinite HER


Ingen kommentarer

Video- Noen av mine sko...

Hei! Nå kommer videoen jeg nevnte til dere i forige innlegg! Håper dere liker det!

Hva synnes dere?


2 kommentarer

Noen DIY-proskjeter

Hei! I dag er da tiden kommet for den 28. posten i challengerunden og dag er tema; noen ferdige DIY-proskjekt. Derfor tenke jeg egentlig bare at jeg kunne legge ut noen videoer som jeg har liggende ute på youtube-profilen min som heter Rosaminite, det er bare å trykke her.

2 litt froskjellige ting da, men hva synnes dere?

 


Én kommentar

Glittrende iPhonelader

Nå kommer videoen jeg lovte dere i sta! Ble selv nok så fornøyd av resulatetet på dette DIY-proskjektet. Sett tannhulet på 1080 for bestkvalitet og så håper dere liker det!

Hva synnes dere? 
Noe dere ville prøvet ut? 


2 kommentarer

Video- I am A Bird

Det er vel ikke akkurat den mest interresante videoen man kan se på, men ta gjerne en titt innom, hvis du vil se hvilket spennende liv jeg har...


Ingen kommentarer

You Are Beautiful

Denne videoen har jeg sett en del ganger og jeg kan vel si at jeg alltid har beudret den like mye. Nå tenkte jeg i hverfall at det var på tide å dele den med dere.

Hva synnes dere? Jeg klarer bare ikke å fatte hvordan han tegner alt så riktig...


2 kommentarer

Video- DIY

Er det andre enn meg som har massevis av små pyntegjenstander slengende rundt i rommet. Som sagt, har jeg det og her er noen noen tips til hva dere kan bruke dette til<3


Om dere vil se flere videoer av meg, så heter jeg RosaMiniTe på youtube. Bare å stikke innom og som dere vet så legger jeg ut videoene der, en liten stund før de kommer her på bloggen...
Hva synnes dere?


3 kommentarer

Video- BB cream

Da kommer endelig en video til, her på bloggen. Jeg tror det er omtrent tre uker siden sist...


Hva synnes dere?


6 kommentarer

Februar Favoritter

Da har jeg endelig fått den første videoen min inn her på bloggen. Vil ikke akkurat si at det er en vanlig video, men tenkte jeg bare fikk begynne et sted og så kommer det helt sikkert ut mange flere vanlige videoer etter hvert. Hva synnes dere?


8 kommentarer
Meera/Rosa Thas, 15 år.

Jeg har blogga i tre år.
Blogger for det meste om:
Mote, bilder, hverdagsliv og det jeg interreserer meg for.
For kontakt/sponsing:
miniteblogg@gmail.com
hits